Spălatul vaselor – de la problemă la plăcere

De cele mai multe ori, după ce am petrecut un timp frumos în bucătărie și am savurat roadele muncii noastre, spălatul vaselor se transformă într-o activitate... mai puțin plăcută. Din fericire avem la îndemâna noastră o mulțime de „ajutoare” menite a ne ușura această activitate și de a transforma problema vaselor murdare, în plăcerea de a avea în bucătăria noastră doar veselă care sclipește de curățenie. Cu toții ne dorim paharele acelea ca la restaurant, frumos așezate, farfurii impecabile și un spațiu curat și perfect organizat. Produsele pe care vi le-am pregătit, vor transforma pentru dumneavoastră, spălatul vaselor, într-o activitate veselă și dinamică.

Spălatul vaselor – de la problemă la plăcere

De cele mai multe ori, după ce am petrecut un timp frumos în bucătărie și am savurat roadele muncii noastre, spălatul vaselor se transformă într-o activitate... mai puțin plăcută.

Din fericire avem la îndemâna noastră o mulțime de „ajutoare” menite a ne ușura această activitate și de a transforma problema vaselor murdare, în plăcerea de a avea în bucătăria noastră doar veselă care sclipește de curățenie.

Cu toții ne dorim paharele acelea ca la restaurant, frumos așezate, farfurii impecabile și un spațiu curat și perfect organizat. Produsele pe care vi le-am pregătit, vor transforma pentru dumneavoastră, spălatul vaselor, într-o activitate veselă și dinamică.

Bureții de vase sunt accesoriile cele mai importante. Bureții de vase din plastic protejează vesela din orice material (ceramică, sticlă, fontă, inox), de orice tip de zgârieturi, deoarece nu sunt abrazivi. Bureții de vase din silicon, spre deosebire de cei clasici, din țesătură, sunt mai igienici deoarece nu rețin mirosurile neplăcute. Acest tip de bureți de silicon, se găsesc sub diferite forme și dimensiuni, tocmai pentru a le spori utilitatea.

Buretele de vase cu mâner și rezervor detergent lichid vă va ajuta să curățați mai eficient, deoarece la o simplă apăsare, detergentul de vase se va impregna direct pe burete. Buretele abraziv special pentru curățarea veselei metalice va curăța eficient tacâmurile, tigăile, oalele, grătarele sau chiar chiuvetele.  Acest burete își păstrează forma în timp și elimină chiar și petele de rugină.

Tot pentru curățarea oalelor este destinat și buretele de vase din silicon cu racletă. Racleta răzuiește vasele de grăsime, iar cele două suprafețe diferite ale buretelui de silicon vor asigura curățarea perfectă.

Un coșulet cu perie și burete de vase, vă va înfrumuseța bucătăria și veți avea într-un ornament vesel și colorat, întotdeauna la îndemână bureții, periile și lavetele de care aveți nevoie.

Lavetele nu trebuie să lipsească din nicio casă. Lavetele super absorbante se folosesc pentru a curăța suprafețe mari din geam, faianță, sau chiar inox.

Peria de vase cu furtun flexibil pentru robinet asigură o spălare eficientă, deoarece se cuplează direct pe robinet și astfel apa se va scurge exact prin perii periei. Peria cu mâner pentru curățat vesela este haioasă și extrem de utilă.   

Pentru că ne dorim un spațiu curat și nu prea încărcat, noi v-am pregătit o serie de organizatoare destinate bucătăriei și vă invităm să vi-l alegeți pe cel care se încadrează cel mai bine în spațiul dumneavoastră sau vă este cel mai util:

-        Suport burete, laveta, perie vase, sticlă detergent lichid;

-        Suport organizator detergent, săpun, burete bucătărie ;

-        Suport articole curățenie vesela cu tăviță scurgere;

-        Suport pentru burete și inel;

-        Suport burete de vase pentru chiuvetă, cauciuc flexibil;

-        Organizator chiuvetă bucătărie;  

Vă invităm să ne spuneți ce ați ales și mai ales cum s-a transformat experiența dumneavoastră de spălat vasele. :)

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!