Decupatoare, cuttere de patiserie

Decupatoare, cuttere de patiserie pentru aluat, fondant sau martipan. Fie ca sunt metalice sau din plastic decupatoarele permit taierea in diferite forme a aluatului, fondantului sau martipanului. Spor la patiserit!

Descopera gama noastra variata de ustensile de cofetarie si patiserie, care includ decupatoare aluat, decupatoare fondant ieftine, cuttere, forme pentru martipan si pasta de zahar, sabloane pentru patiserie, stampile pentru ornat aluatul si multe altele.

Pentru a-ti usura munca in bucatarie, avem rola crestat aluatul, rola perforat aluatul, rola taiat aluatul in retea si rola intins aluatul, precum si sucitor si facalet pentru aluat. Pentru a crea forme de biscuiti sau alte decoratiuni, avem forme decupatoare de diverse dimensiuni, inclusiv decupatoare cu arc pentru aluat.

Pentru a-ti permite sa personalizezi creatiile tale, avem decupatoare litere si cifre, forma decupator pentru biscuiti si seturi de ornare pentru torturi cu seringa. Si nu uita de formele noastre de martipan si pasta de zahar, care te ajuta sa creezi modele si decoratiuni complexe pentru torturile tale.

Cu aceste ustensile de cofetarie si patiserie, poti fi creativ si sa-ti lasi imaginatia sa zboare fara sa cheltuiesti o avere. La noi, vei gasi tot ce ai nevoie pentru a crea cele mai delicioase si frumoase prajituri si torturi. Descopera gama noastra astazi si bucura-te de calitatea si preturile accesibile.

De la 1 la 28 produse din total 211

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De la 1 la 28 produse din total 211

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!