Cum sa organizezi eficient spatiul din baia ta?

Cum sa organizezi eficient spatiul din baia ta?

Baile caselor noastre sunt foarte importante, desi poate ca uneori nici nu realizam acest lucru. In baie de cele mai multe ori avem nevoie de intimitatea noastra, de produsele cosmetice preferate, de prosoapele moi, de caldura si de spatiu. Pe scurt, avem nevoie de confort. Cu toate acestea...[...]Cum sa ai o geanta sau o poseta organizata?

Cum sa ai o geanta sau o poseta organizata?

Geanta unei femei este adesea tinta glumelor, mai mult sau mai putin amuzante despre…greutatea lor, sau despre cat de incapatoare sunt acestea. Adevarul e ca un sambure de adevar exista in toate acestea, deoarece da, o femeie are in permanenta nevoie de anumite produse, justificandu-se astfel aparitia posetelor.....[...]Idei pentru un mic dejun care sa placa intregii familii

Idei pentru un mic dejun care sa placa intregii familii

Micul dejun este (pe buna dreptate) considerat a fi cea mai importanta masa a zilei. Cartile, dietele, chiar si nutritionistii ne recomanda sa mancam sanatos si sa ne hranim eficient in prima parte a zilei, justificand acest lucru printr-un aport semnificativ de energie pe durata intregii zile. Totusi, adevarul e ca nu conteaza doar cat mananci... [...]Organizarea, o cerinta a noului an! Idei pentru organizarea locuintei tale!

Organizarea, o cerinta a noului an! Idei pentru organizarea locuintei tale!

Din ce in ce mai multa lume pune accent pe organizarea eficienta a spatiului, iar acest lucru nu se refera doar la organizarea unei camere sau a locuintei, ci chiar a obiectelor personale, a articolelor vestimentare sau a accesoriilor. Articolele vestimentare sunt delimitate dupa tipul lor si necesita locuri speciale sau organizatoare speciale care sa le delimiteze... [...]Care sunt avantajele unui dulap textil?

Care sunt avantajele unui dulap textil?

Stilul minimalist se integreaza din ce in ce mai mult in vietile noastre. Garderoba capsula, dulapuri textile sau mobila modulara, toate acestea au ca unic rol pe acela de a ne ajuta sa ducem o viata mai usoara, mai organizata si poate mai simplista, ceea ce nu este neaparat un lucru rau. La nivel de garderoba, de haine si de pastrarea acestora, solutiile textile par a fi din ce in ce mai apreciate, iar din acest motiv .....[...]De ce sa folosesti un stender pentru haine?

De ce sa folosesti un stender pentru haine?

Tendintele moderne de organizare par sa impuna din ce in ce mai mult ideea de vizibilitate a produselor, in sensul ca pentru a avea o casa ordonata, acest lucru inseamna de fapt a vedea cu rapiditate unde este asezat fiecare lucru in parte. [...]Cea mai buna cafea este la presa franceza!

Cea mai buna cafea este la presa franceza!

Cafeaua este pentru multi dintre noi elixirul fara de care nu ne putem incepe ziua. Din acest motiv, cafeaua perfecta reprezinta un cumuli de factori, care trebuie sa conduca catre un preparat perfect. Pentru a reusi acest lucru, trebuie luate toate detaliile in calcul, incepand de la apa folosita pentru preparare si terminand cu ceasca in care este aceasta servita. [...]Cum sa iti amenajezi mai usor spatiul folosind etajere de bucatarie si baie?

Cum sa iti amenajezi mai usor spatiul folosind etajere de bucatarie si baie?

Amenajarea bailor si a bucatariilor reprezinta un aspect foarte important intr-o locuinta. Baia si bucataria reprezinta zone flarte frecventate, iar din acest motiv intervine si nevoia de a organiza spatiul cat mai eficient cu putinta. Folosirea de etajere de bucatarie si baie este un real ajutor, deoarece in aceste spatii avem mare nevoie de organizatoare care sa ne ajute la depozitare. [...]Cum sa decorezi perfect un tort homemade?

Cum sa decorezi perfect un tort homemade?

Pentru ca sarbatorile se apropie cu pasi repezi, iar tendinta actuala in materie de patiserie o reprezinta realizarea dulciorilor homemade, am ales sa discutam astazi despre torturi, pentru ca sunt cu adevarat cele mai festive prajituri. Fireste insa, un tort poate fi facut cu orice ocazie, sau chiar fara a exista una...[...]Decembrie e luna care miroase a prajituri si a rulade

Decembrie e luna care miroase a prajituri si a rulade

Luna decembrie vine intotdeauna cu bucurie, cu miros de iarna si cu putina stralucire. Magia sarbatorilor sau nu, nu stim, dar ce stim cu certitudine e faptul ca in decembrie miroase cel mai tare a prajituri. Cumva exista si o explicatie in acest sens. Fiind o luna mai mult libera, oamenii inclina sa petreaca timpul acesta liber alaturi de familie, facand ceva distractiv. [...]De la 1 la 10 produse din total 28

pe pagină
Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!