Curatenie si Igiena

Descoperă gama noastră variată de produse esențiale pentru curățenie și igienă, concepute special pentru a-ți ușura munca în gospodărie.

De la perii wc din silicon de ultimă generație, perii de vase cu rezervor detergent pentru o curățare eficientă, până la razuitoare pentru plăci vitroceramice care păstrează suprafețele impecabile.

Dacă ești în căutarea unor soluții pentru curățarea zonelor greu accesibile, perii pentru curățat interiorul sticlelor sau perii pentru curățat jaluzele sunt alegerea perfectă.

Organizează-ți spațiul cu cosuri de depozitare pentru articole de menaj și cutii pentru articole de curățenie și menaj. Dispenserele de detergent lichid cu suport pentru bureți de vase, lavetele de bucătărie și bureții de vase sunt indispensabile în orice bucătărie modernă.

Îndepărtează praful cu pamatuful de microfibră și păstrează-ți spațiul curat cu raclete de silicon pentru geamuri sau bureți speciali pentru curățarea murdăriei. Pentru situații neprevăzute, pompa pentru desfundat chiuvete este un aliat de nădejde.

Descoperă și alte accesorii, cum ar fi peria de silicon pentru curățarea canapelelor, hainelor și covoarelor, manusa de microfibră pentru curățenie sau manusa specială pentru vase inox.

La Happymax, găsești toate accesoriile utile pentru casă care transformă curățenia într-o plăcere. Prioritizează curățenia și igiena cu produsele noastre de top!

De la 1 la 28 produse din total 621

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De la 1 la 28 produse din total 621

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!