Saci vid haine, textile

Sacii de vidat haine sau imbracaminte sunt ideali pentru economisirea spațiului în dulapul de haine sau în sifonier. Aceștia sunt fabricați dintr-un material durabil și rezistent la apă, astfel încât articolele textile stocate în interior sunt protejate de umezeală și praf. Cu ajutorul acestor saci, poți depozita cu ușurință hainele groase sau pilotele voluminoase, fără a ocupa mult spațiu în casă.

In anul 2023, magazinul online Happymax aduce o ofertă variată de produse pentru depozitarea și organizarea hainelor tale, în special în perioadele de tranziție între anotimpuri. Gama de saci de vidat pentru haine este foarte diversă, începând de la saci de vidare simpli, cu aspirator sau cu pompa manuală, până la saci de vidare cu parfum, concepuți special pentru a proteja împotriva molilor și pentru a păstra hainele curate și proaspete.

Pentru depozitarea hainelor mai delicate, magazinul Happymax pune la dispoziție și saci de vid cu parfum, care împiedică apariția molilor și mirosurilor neplacute.

Sacii pentru vidat reprezinta solutia ideala pentru economia de spatiu atunci cand depozitati hainele. Folosind un aspirator obisnuit veti crea un vacuum de aer si veti obtine pana la 70% economie de spatiu.

Sacii de vidat sun disponibili in dimensiuni variate, cu sau fara carlige de prindere pe umeras. Mai mult puteti alege saci cu arome, in special cei cu lavanda fiind cei mai folositi. Mirosul de lavanda sau lemn de cedru respinge cu succes moliile.

De la 1 la 28 produse din total 47

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2

De la 1 la 28 produse din total 47

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!