5 tipuri de termometre necesare pentru casă

Termometrele, aceste instrumente pe care le folosim la măsurarea temperaturilor și pe care uneori le considerăm banale, ne surprind cu utilitatea și versatilitatea lor. Vă invităm să descoperiți 5 tipuri de termometre menite să vă transforme sarcinile dificile din bucătărie în cele mai frumoase experiențe pe care să le împărtășiți alături de familie și de cei dragi.

5 tipuri de termometre necesare pentru casă

Termometrele, aceste instrumente pe care le folosim la măsurarea temperaturilor și pe care uneori le considerăm banale, ne surprind cu utilitatea și versatilitatea lor.

Vă invităm să descoperiți 5 tipuri de termometre menite să vă transforme sarcinile dificile din bucătărie în cele mai frumoase experiențe pe care să le împărtășiți alături de familie și de cei dragi.

Termometrul pentru vin vă va ajuta să stabiliți o temperatură corectă destinată servirii vinului. Acest aspect important vă va ajuta să apreciați toate calitățile unui vin bun. Pasionații de vinuri ne confirmă faptul că respectarea temperaturilor specifice fiecărui tip de vin ne va ajuta să ne bucurăm de caracteristicile organoleptice complexe și a întregului buchet de gusturi pe care îl deține un sortiment de vin.

Termometrul pentru frigider, care se poate agăța în orice parte în interiorul frigiderului, ne va ajuta să urmărim temperatura normală de funcționare a acestuia și astfel, îl putem seta programul de funcționare în funcție de perisabilitatea alimentelor. Pentru a evita risipa alimentară și a nu arunca direct la gunoi, coșul de cumpărături proaspăt achiziționat, aveți grijă să depozitați alimente la temperatura corespunzătoare. Într-o variantă și mai comodă, acest termometru pentru frigider, vă va indica direct mesajul „ok” atunci când temperatura din frigiderul dumneavoastră este sub 5 °C, temperatura optimă de refrigerare a alimentelor.

Termometrul pentru zahar  -Ibili vă va ajuta să măsurați temperatura și gradul de coacere al soluțiilor zaharoase. În plus, acest termometru este inscripționat cu  temperatura corectă de pregătire a anumitor preparate. Acest termometru pentru zahar vă va ajuta să pregătiți caramel, gemuri și alte soluții zaharoase, fiind o alternativă potrivită, la un buget mai mic. Îl puteți folosi chiar și pentru uleiul încins.

Termometrul de bucătărie cu sonda este un instrument esențial în bucătărie și vă ajută să preparați corect o mulțime de alimente. Cu ajutorul sondei sale, puteți folosi termometrul chiar și pentru măsurarea temperaturii sosurilor. Termometrul de bucătărie pentru interiorul fripturii vă va ajuta să pregătiți friptura la temperatura dorită de dumneavoastră, indiferent dacă veți alege cuptorul sau grătarul. Foarte ușor de folosit, acest termometru se așază în interiorul fripturii, iar dumneavoastră veți ști cu exactitate când aceasta a ajuns la gradul de pregătire termică dorit de dumneavoastră.

Indiferent că sunteți pasionați sau nu de bucătărie, cu o friptură bună vă veți cuceri familia și prietenii. Noi vă invităm să vă ușurați munca și să-i impresionați pe cei dragi, respectându-le preferințele. Acum nu mai este o problemă faptul că unii doresc fripturi suculente, iar alții crocante. Doar urmăriți temperatura din timpul pregătirii și veți fi cel mai bun bucătar.

Termometrul digital de fereastră pentru exterior vă va ajuta să vizualizați temperatura de afară, chiar din interiorul casei dumneavoastră. Se montează ușor și rulează un mesaj motivațional în limba franceză, pentru a vă menține starea de spirit pozitivă, fie că avem ploaie sau soare. 

Alegeți termometrele noastre și bucurați-vă de casa și bucătăria dumneavoastră!

 

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!