5 categorii de produse pentru o bucătărie bine organizată

Bucătăria este spațiul nostru creativ și locul în care ne relaxăm frumos și productiv. Pentru că suntem mereu pe fugă, ne dorim să gătim repede, bine, sănătos și savuros pentru noi și pentru cei dragi nouă. Hrana este aliment pentru minte, trup și suflet. Spațiul dedicat bucătăriei ne dorim să fie aerisit, practic, bine echipat și dotat. Ne vom petrece timpul cu drag și vom găti din plăcere dacă vom avea ustensilele necesare la îndemână sau ne vom facilita procesul de curățenie. 1. Farfuriile le folosim zilnic. Un suport metalic de colț ne va ajuta să organizăm farfuriile atât într-un dulap, cât și pe un blat sau dulap, fiind o variantă de depozitare verticală foarte eficientă.

5 categorii de produse pentru o bucătărie bine organizată

Bucătăria este spațiul nostru creativ și locul în care ne relaxăm frumos și productiv. Pentru că suntem mereu pe fugă, ne dorim să gătim repede, bine, sănătos și savuros pentru noi și pentru cei dragi nouă. Hrana este aliment pentru minte, trup și suflet.

Spațiul dedicat bucătăriei ne dorim să fie aerisit, practic, bine echipat și dotat. Ne vom petrece timpul cu drag și vom găti din plăcere dacă vom avea ustensilele necesare la îndemână sau ne vom facilita procesul de curățenie.

Farfuriile le folosim zilnic. Un suport metalic de colț ne va ajuta să organizăm farfuriile atât într-un dulap, cât și pe un blat sau dulap, fiind o variantă de depozitare verticală foarte eficientă.

Pentru a evita micile neplăceri pe care le putem întâmpina după curățarea vaselor, vă sfătuim să folosiți un uscător de vase care se pretează spațiului din bucătăria dumneavoastră. Astfel, pentru spații mici puteți folosi un uscător pliabil de vase, cu o tavă ce va colecta apa ce se va scurge. Pentru spații mai generoase, vă recomandăm un uscător de vase și tacâmuri din oțel cromat. Acesta beneficiază de un suport pentru scurgerea cănilor, respectiv unul pentru scurgerea tacâmurilor, ambele detașabile.  

Dacă ați sesizat că nu aveți la îndemână chiar toate cele necesare preparatelor culinare pe care iubiți să le pregătiți, vă recomandăm un suport suspendat pentru ușă dulap. Acesta are un raft și un suport adaptat rolelor de bucătărie, iar dumneavoastră îl puteți fixa pe ușile dulapurilor, atât în interior cât și în exterior.  

Un suport de perete cu 3 coșuri de depozitare vă va pune la dispoziție ustensilele și tacâmurile de bucătărie de care aveți nevoie. Știm că este minunat să luăm o paletă sau o linguriță fără să dezorganizăm un întreg sertar de ustensile de bucătărie.

În ceea ce privește condimentele, acestea merită un loc de cinste în orice bucătărie. Setul de 12 recipiente condimente cu suport rotativ din bambus , nu numai că va păstra condimentele în stare perfectă, dar va aduce și un strop de eleganță în bucătăria dumneavoastră. Lemnul de bambus rezistă la umezeală, are un design modern, iar dumneavoastră vă veți bucura de un acces facil la 12 recipiente din sticlă, ce vor păstra aroma intactă a condimentelor preferate.

Pentru spațiile mai înguste, puteți alege un raft dublu pentru organizarea și păstrarea condimentelor. Format din 2 compartimente extensibile, fiecare cu câte 2 nivele, acest raft vă va asigura o ordine perfectă pentru recipientele în care vă păstrați condimentele.  

Dacă v-ați creat un mic colț al condimentelor, fie el la vedere sau nu, suntem convinși că un set de clipsuri pentru prindere doze condimente vă va fi extrem de folositor. Dumneavoastră veți lipi o bandă auto-adezivă, iar 12 recipiente de condimente vor sta frumos și la îndemână așezate, special pentru a fi folosite.

Vă invităm să vă alegeți suportul de condimente pe care vi-l doriți. Astfel veți avea mereu la îndemână condimentele alese și vă veți bucura de beneficiile lor asupra organismului!  

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!