Facalete, sucitoare, role pentru aluat

Facaletul sau sucitorul de patiserie pentru aluat este indispensabil in bucatarie inca de la inceput. Impreuna cu rolele de patiserie, spatulele, decupatoarele sau periile de ungere alcatuiesc un minim necesar de ustensile esentiale in bucataria dvs.

Unul dintre cele mai importante instrumente din bucătăria de patiserie este facaletul sau sucitorul de aluat. Acesta vine în diferite dimensiuni și forme și te ajută să întinzi aluatul la dimensiunea dorită. 

Pentru a finaliza torturile și prăjiturile perfecte, ai nevoie de o racletă sau o paletă pentru nivelare. Aceste instrumente te vor ajuta să uniformizezi crema, glazura sau alte umpluturi, pentru a crea o suprafață netedă și uniformă. Un tel de bucătărie din inox sau silicon este de asemenea un instrument indispensabil pentru amestecarea și bătutul ingredientelor.

Cutitul pentru aluat te poate ajuta să îndepărtezi porțiuni de aluat sau să decupezi forme pentru a crea prăjituri și torturi unice. Pentru netezirea și întinderea cremei de tort, o spatulă de patiserie este un instrument indispensabil, iar o rola pentru aluat poate fi folosita pentru a decupa, intinde sau perfora ori taia aluatul in franjuri.

Indiferent dacă ești un patiser începător sau un maestru experimentat, această colecție de ustensile de patiserie de la Happymax te va ajuta să-ți atingi obiectivele culinare. Alege dintr-o varietate de forme, dimensiuni și materiale pentru a-ți personaliza colecția de ustensile de patiserie și pentru a-ți îndeplini cele mai delicioase dorințe.

De la 1 la 28 produse din total 56

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2

De la 1 la 28 produse din total 56

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!