5 produse de care nu știai ca ai nevoie

Ti s-a intamplat vreodata sa descoperi in supermarket, in reclamele TV sau in magazinele online un produs de care nu ai auzit niciodata, insa care te-a convins din prima ca iti poate schimba viata? Cu siguranta, da! Societatea moderna este o sursa infinita de idei, iar ideile se materializeaza adesea in obiecte ce ne fac viata mai usoara si mai frumoasa. De multe ori, nici nu iti inchipui ca exista obiecte atat de simple, care te pot ajuta sa iti organizezi mai bine viata, sa castigi timp sau sa obtii mai mult confort. Tocmai de aceea, am creat o lista cu 5 produse practice, simple si ieftine, de care ai nevoie, insa nu stiai asta pana acum.

5 produse de care nu știai ca ai nevoie

Ti s-a intamplat vreodata sa descoperi in supermarket, in reclamele TV sau in magazinele online un produs de care nu ai auzit niciodata, insa care te-a convins din prima ca iti poate schimba viata? Cu siguranta, da! Societatea moderna este o sursa infinita de idei, iar ideile se materializeaza adesea in obiecte ce ne fac viata mai usoara si mai frumoasa.

De multe ori, nici nu iti inchipui ca exista obiecte atat de simple, care te pot ajuta sa iti organizezi mai bine viata, sa castigi timp sau sa obtii mai mult confort. Tocmai de aceea, am creat o lista cu 5 produse practice, simple si ieftine, de care ai nevoie, insa nu stiai asta pana acum.

 

1. Etajera pentru usa sau pentru dulap. Foarte potrivita pentru camera copiilor, pentru bucatariile mici sau pentru birouri, aceasta etajera te ajuta sa iti pastrezi toate accesoriile de dimensiuni reduse intr-un mod organizat. Marele sau avantaj este faptul ca nu ocupa spatiu, putand fi agatata pe usa.

 

2. Protectie pentru picioarele meselor si ale scaunelor. Scaunele si mesele din living sau din bucatarie pot produce zgarieturi profunde in parchet, atunci cand sunt mutate dintr-o parte in alta fara a fi ridicate. Desi pe piata exista protectii autoadezive, acestea nu sunt intotdeauna extrem de eficiente. Protectiile pe care ti le propunem acopera in totalitate picioarele mobilierului tau, sunt colorate, foarte ieftine si pot da un aer vioi incaperii.

 

3. Un set pentru economisirea apei. Ai calculat vreodata sumele de bani pe care le cheltuiesti pentru intretinerea si confortul locuintei? Apa curenta, gazul si energia electrica genereaza cheltuieli de sute sau chiar mii de lei in fiecare luna. O buna parte din acesti bani iti pot ramane in buzunar, atata vreme cat apelezi la mici trucuri de economie. Nu vei pierde din confort, ci doar vei consuma mai putin. In cazul consumului de apa, acest set te ajuta sa economisesti pana la 70% din consumul lunar.

 

4. Un set de greutati pentru fata de masa. Daca locuiesti la curte si obisnuiesti sa iei masa afara, stii ca vantul tinde sa isi faca de cap, ridicand fata de masa atunci cand nu te astepti. Acest set de greutati o tine stabila intr-un mod discret si elegant.

 

5. O etajera ingusta de depozitare. Cu siguranta ai in casa locuri foarte mici, pe care nu le folosesti niciodata. Locul dintre masina de spalat si perete, dintre frigider si perete sau dintre diverse electrocasnice si piese de mobilier, poate fi folosit in cel mai practic mod posibil. O etajera ingusta si mobila poate sa ascunda zeci de sticle de detergenti si de accesorii pe care le folosesti zi de zi si carora nu le gasesti un loc.

 

De multe ori, confortul se obtine simplu: fara efort sau cheltuieli mari. Tot ceea ce ai de facut este sa gasesti produsele perfecte.

Categorie: Idei si solutii pentru depozitare si organizare a casei

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!