1 Decembrie – Ziua Națională a României. De ce ne este atât de folositoare?

1 decembrie este Ziua Națională a României. În fiecare an, în marile orașe ale țării, românii participă la manifestații publice patriotice, în mod gratuit. Românii, cu mic, cu mare, dar și turiștii din afara granițelor românești se adună în gând și straie de sărbătoare.

1 Decembrie – Ziua Națională a României. De ce ne este atât de folositoare?

1 decembrie este Ziua Națională a României. În fiecare an, în marile orașe ale țării, românii participă la manifestații publice patriotice, în mod gratuit. Românii, cu mic, cu mare, dar și turiștii din afara granițelor românești se adună în gând și straie de sărbătoare. Aceștia fredonează Imnul Național ca un omagiu adus strămoșilor noștri, care au reușit să împlinească visul unei națiuni și anume Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.

Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, instituțiile statului arborează Drapelul Național, iar în centrele marilor orașe se desfășoară parade militare spectaculoase. În grădinițe și școli copiii participă la serbări, iar cadrele didactice au grijă să le transmită sentimentul de patriotism.
Firește, Ziua Națională a României este o zi de sărbătoare culinară, iar produsele tradiționale sunt consumate din belșug. Preparatele tradiționale cele mai apreciate sunt: fasole cu ciolan afumat, mici, carne la grătar și cârnați, iar poveștile sunt depănate la o ceașcă de țuică fiartă sau un pahar de vin fiert.

De 1 decembrie ne este folositor să ne amintim cât de buni și frumoși suntem ca români și mai ales în ce țară de vis trăim, pitorească, cu peisaje de o frumusețe unică în lume.
Vă invităm să vă bucurați și să petreceți clipe de neuitat alături de prietenii dumneavoastră, să serviți bucate alese și mai ales să vă bucurați de prezența celor dragi. Îmbrăcați-vă casa în straie de sărbătoare și pregătiți o masă îmbelșugată. Vă recomandăm o față de masă, pe care o puteți folosi până la finalul Sărbătorilor de Iarnă. Cu ajutorul acesteia veți crea o atmosfera magică, de sărbătoare. Această față de masă este ușor de întreținut, de curățat și va face față cu brio petrecerilor din casa dumneavoastră. Scăpați astfel de grija petelor inevitabile sau a paharelor care se răstoarnă.

1 Decembrie este ziua în care consumăm în principal produse din carne. Dacă sunteți în grabă sau spațiul nu vă permite să pregătiți un grătar tradițional, avem pentru dumneavoastră o soluție. V-am pregătit o tavă pentru grătar, confecționată din aluminiu, care are un strat antiaderent de înaltă calitate (PFLUON GRANIT) și fund profilat. Este potrivită pentru orice tip de aparat: electric, gaz, inducție dar și pentru cuptoare și grătare. Pentru că ne dorim să ne bucurăm împreună, aveți acum o reducere la tava pentru grătar. Astfel plătiți mai puțin, aveți garanția unor preparate delicioase, iar familia și prietenii dumneavoastră vor avea parte de un festin culinar copios.

Ne este de folos să ne amintim că suntem un popor de oameni credincioși și iubitori. Dăruiți și primiți iubire. Oferiți-vă timp pentru familie și pentru prietenii dumneavoastră și petreceți împreună seara de 1 Decembrie. Amintirile se vor depăna cel mai bine în compania unei căni de vin fiert. Folosiți cu încredere căni roșii , deoarece acestea vă vor bine dispune. Roșu simbolizează cel mai bine iubirea, iar aceste căni vor transmite cu ușurință mesajul dumneavoastră. Le veți putea refolosi ulterior pentru cafeaua de dimineață. Cum ar fi să ne începem fiecare zi cu iubire?

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!