5 ustensile de bucatarie de care ai neaparata nevoie de sarbatori

Sarbatorile, fie ca sunt cele de Craciun sau cele de Paste, reprezinta una dintre cele mai bune ocazii pentru pasionatii de bucatarie care doresc sa isi demonstreze aptitudinile. Cele cateva zile de sarbatoare pot aduce momente in care toata familia si toti prietenii iti gusta din delicioasele sarmale pe care le-ai infasurat mai bine de o ora, din cozonacul pe care l-ai framantat zeci de minute sau din salata boeuff la care ai muncit neintrerupt pentru tocatul legumelor. Din fericire, nu trebuie sa pierzi ore intregi pentru a iti putea pune talentul in slujba gurmanzilor. Poti sa prepari tot ceea ce iti doresti, pastrandu-ti timpul pentru familie si prieteni dragi. Pentru asta insa, ai nevoie de ustensile de bucatarie potrivite.

5 ustensile de bucatarie de care ai neaparata nevoie de sarbatori

Sarbatorile, fie ca sunt cele de Craciun sau cele de Paste, reprezinta una dintre cele mai bune ocazii pentru pasionatii de bucatarie care doresc sa isi demonstreze aptitudinile.

Cele cateva zile de sarbatoare pot aduce momente in care toata familia si toti prietenii iti gusta din delicioasele sarmale pe care le-ai infasurat mai bine de o ora, din cozonacul pe care l-ai framantat zeci de minute sau din salata boeuff la care ai muncit neintrerupt pentru tocatul legumelor.

Din fericire, nu trebuie sa pierzi ore intregi pentru a iti putea pune talentul in slujba gurmanzilor. Poti sa prepari tot ceea ce iti doresti, pastrandu-ti timpul pentru familie si prieteni dragi. Pentru asta insa, ai nevoie de ustensile de bucatarie potrivite.

 

Care sunt ustensilele de care ai neaparata nevoie de sarbatori?

De multe ori, pentru a economisi timp ai nevoie de un singur produs: un robot de bucatarie cu ajutorul caruia sa poti taia, sa poti framanta sau amesteca ingrediente.

Pe langa robot insa, exista numeroase alte accesorii bucatarie care iti pot usura munca si pot face rezultatul sa fie impresionant. Multe dintre aceste accesorii nici macar nu necesita o investitie mare, fiind simple si inovatoare.

Dintre toate ustensilele si accesoriile pe care le poti gasi pe piata, am ales 5 obiecte pe care le consideram extrem de eficiente in tot procesul de gatit:

 

1. Tocatorul de buna calitate. Un robot de bucatarie poate sa toace o multime de legume si carnuri, ceea ce nu poate face, insa, este sa asigure acele taieturi de precizie. Atunci cand trebuie sa tai foile de varza pentru sarmale, spre exemplu, ai nevoie de un tocator de buna calitate, echipat, eventual, cu mici dotari inovative, cum ar fi ascutitorul de cutite sau sertarele laterale.

 

2. Forme de copt cu margini detasabile. Sunt vase inovatoare in care poti coace prajiturile sau cozonacii, fara a risca ca aceste bunatati sa se sfarame atunci cand le scoti din cuptor.

 

3. O tava din silicon. O astfel de tava iti permite, spre deosebire de tavile obisnuite, sa rulezi aluaturile pe care le coci, transformandu-le in rulade perfecte. Pe langa asta, este foarte usor de curatat si se depoziteaza oriunde, fara niciun fel de probleme.

 

4. Cutii pentru depozitare si organizare. Daca iti place sa gatesti mult, cu siguranta ai o multime de accesorii, ustensile, condimente si alimente carora trebuie sa le gasesti in loc. In plus, o cantitate mare de mancare trebuie sa fie depozitata in siguranta in frigider. Pentru asta, ai nevoie de cutii de depozitare si de solutii cat mai bune de organizare. Din fericire, optiunile pe care le ai la indemana sunt numeroase si cat se poate de interesante.

 

5. Accesorii pentru servire. Nu doar pregatirea este importanta, ci si servirea. Tocmai de aceea, este bine sa ai la indemana farfurii, tacamuri si diverse accesorii festive cu ajutorul carora sa poti organiza o masa de poveste.

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!