Ustensile si accesorii patiserie

Selectia de ustensile si accesorii de patiserie satisfac orice exigenta. Impresionati-va musafirii si familia cu cele mai gustoase preparate de cofetarie. Le veti pregati in bucataria dvs.! Am pregatit matrite si duze de patiserie, raclete, saci de patiserie, castroane, folii din silicon si alte ustensile absolut necesare. Transformati bucataria intr-un laborator de patiserie.

Descopera o colecție completă de ustensile pentru cofetărie și patiserie, care include tot ce aveți nevoie pentru a crea prăjituri, torturi, cozonaci și multe altele. Găsiți aici cele mai bune spatule de cofetărie, seturi complete de ornare a torturilor cu seringă, seringi pentru patiserie și forme de copt pentru prăjituri și torturi. În plus, oferim și folii de copt de înaltă calitate, decupatoare pentru a vă decora deserturile, role și sucitoare pentru a pregăti aluatul, linguri de măsurare pentru bucătărie și multe altele. Vă punem la dispoziție și duiuri, sprituri și posuri pentru patiserie și cofetărie, precum și folii de acetofan, tăvi de copt pentru cozonac și prăjituri, raclete pentru patiserie și cani de măsurare a ingredientelor pentru bucătărie. Toate aceste produse de calitate sunt perfecte pentru patiseriile, cofetăriile și pentru utilizarea casnică, pentru a crea cele mai delicioase și impresionante deserturi.

Pregatiti cu suflet si placere si veti avea rezultate remarcabile. Vizitati categoria noastra de accesorii si ustensile de patiserie.

Subcategorii

De la 1 la 28 produse din total 786

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De la 1 la 28 produse din total 786

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!