Suporturi, uscatoare tacamuri si vesela

Bucătăria este pentru cei mai mulți dintre noi, spațiul în care ne începem o nouă zi. Fie că ne place să savurăm în tihnă un mic dejun sau bem repede o cafea, un spațiu curat și organizat ne va ajuta să fim energici și armonioși.

Un scurgător vase și un picurător vase alese cu grijă ne vor decora bucătăria și ne vor asigura întotdeauna, la îndemână farfurii și pahare curate. Puteți alege dintr-o mulțime de forme, dimensiuni și culori, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Un suport cuțite ales cu atenție, pe lângă faptul că va păstra în siguranță obiectele tăietoare, va aduce un plus de eleganță bucătăriei dumneavoastră. Îl recomandăm cu drag pentru orice casă și îl considerăm o necesitate în casele cu copii mici.

Uitați de dezordinea din sertare și alegeți exact tacâmul de care aveți nevoie cu ajutorul unui organizator tacâmuri. Acest organizator împreună cu un suport tacâmuri vă vor facilita procesul de gătit sau cel de servire a mesei. Cu siguranță veți avea la îndemână fie polonicul, fie o linguriță.

Un suport ustensile bucătărie așezat chiar pe blatul de bucătărie vă va aduce mai aproape ustensilele voluminoase de care aveți nevoie atunci când gătiți. Un organizator sertar bucătărie va completa și va menține într-o ordine firească obiectele pe care le folosiți în bucătărie. Un suport farfurii, un organizator farfurii și un suport capace oală vor face o echipă perfectă în casa dumneavoastră. Faptul că aveți la îndemână capacul potrivit ca dimensiune, iar pentru o anumită farfurie nu este necesar să dați la o parte un sertar întreg, v-a făcut să câștigați timp și bună dispoziție. 

Un suport tacâmuri sertar, respectiv câteva organizatoare tacâmuri îi pot angrena pe ceilalți membrii ai familiei, mari sau mici, să vă ajute la servirea mesei, respectiv la rearanjarea tacâmurilor după ce au fost curățate.

De îndată ce tacâmurile au fost strânse de pe un scurgător tacâmuri, un scurgător vase inox sau de pe picurătoare vase, acestea își vor găsi locurile binemeritate în suporturile speciale, iar dumneavoastră le veți găsi fără efort.

Happymax vă așteaptă cu o gamă diversificată de soluții salvatoare pentru bucătăria dumneavoastră. Economisiți spațiu, timp și bucurați-vă de ordine și organizare!   

De la 1 la 28 produse din total 173

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De la 1 la 28 produse din total 173

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!