Solutii Depozitare si Economie de Spatiu

Chiar dacă ești convins(ă) că ai ales corect mobilierul din casa, mai târziu iți vei da seama că nu vă fi suficient acest lucru. În timp, se strâng multe lucruri în casa iar depozitarea și organizarea lor vă deveni o sarcina în plus. Daca ești pasionat(ă) de mod ă, vă trebui să descoperi și să găsești noi idei de organizare a spațiului din casă.

Când vine vorba de haine, pentru depozitarea acestora, poți găsi mai multe soluții. O varianta ar fi folosirea unor cutii de depozitare haine cu fermoar sau cutii de depozitare din plastic.

Daca vă gândiți la organizarea unui dulap de haine, fie că vorbim de un dulap din material textil (din panza) sau de unul clasic, se aplica aceleași reguli. Scapă întăi de hainele vechi și triază-le pe celelalte, de exemplu, în funcție de sezon. Folosirea unor saci de vidat haine este soluția ingenioasa prin care vei căștiga enorm de mult spatiu. Prin vacuum, sacii de vidare haine conferă o economie de spatiu de până la 70%. Hainele pot fi depozitate pe umeraș folosind huse de haine sau huse pentru protecție haine. Acestea vor proteja îmbrăcămintea de praf și scame. Mai mult, puteți adauga și lemn de cedru cu efect împotriva moliilor dăunătoare hainelor. Pentru o organizare mai buna a unul dulap de haine puteți folosi separator pentru rafturi sau un organizator pentru sertare. Pe raftul de haine poți folosi coșuri sau coșulețe de depozitare pentru accesorii vestimetare sau pentru lenjerie, cutii depozitare din plastic pentru organizare, separatoare de sertare sau alte organizatoare de haine.

Organizarea inteligenta a lucrurilor va duce la mai mult spațiu si implicit la o casa mai aerisita din acest punct de vedere.

Daca dulapul de haine devine neîncăpător, puteți folosi un suport de umerașe sau stendere de haine așa cu se numesc.

Un suport de haine metalic este prevăzut de regula cu roti si o bara de haine pentru umerașe, extrem de încăpătoare. Standul de haine poate fi acoperit cu o husa de stender pentru protecție praf.

Încălțămintea poate fi optim depozitata folosind un suport de pantofi sau încălțăminte cu un raft sau mai multe rafturi pentru pantofi. O etajera pentru încălțăminte poate fi prevăzută cu roti, pentru mobilitate crescuta iar papucii pot fi acum depozitați, folosind un suport de papuci.

Utilizează spatiile neconvenționale cum ar fi ușile prin folosirea unui cuier de usa, sau spatiile înguste in care încap perfect etajerele cu roti.

Husele pentru haine, cutiile pentru depozitarea pilotelor si plapumilor, sacii de vidat haine, suporturile pentru pantofi, umerasele, cuierele si carligele specialesunt doar cateva accesorii pentru organizarea hainelor si textilelor din casa. In functie de sezon grupati hainele si textilele astfel incat sa asigurati depozitarea si pastrarea acestora in bune conditii. Folositi produsele speciale antii molii si asigurati-va ca anotimpul urmator hainele dvs. vor arata ca noi.

Subcategorii

De la 1 la 28 produse din total 1151

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De la 1 la 28 produse din total 1151

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!