POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal

 

SC PLASMA TRADE SRL  in calitate de autor, proprietar, administrator al www.HappyMax.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza site-ul Happymax.ro  in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.

SC PLASMA TRADE SRL (www.happymax.ro) este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 29677.

Potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC PLASMA TRADE SRL, persoană juridică română, cu sediul în Bucureşti, bd. Theodor Pallady, nr. 2, bl. M2A, sc. B, ap. 65, sector 3, Bucureşti are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

1.    Care este scopul colectarii de date Personale?

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, Plasma Trade SRL (www.happymax.ro) le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a va confirma produsele pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);
  • inscrierea in programul de fidelizare sau program de discount;
  • transmiterea de oferte, mesaje publicitare si de mesaje de tip e-mail marketing (newslettere);
  • informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele de pe web-site-ul Happymax.ro;
  • asigurarea serviciilor de transport achizitionate de dumneavoastra;
  • facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
  • transportul in siguranta a produselor achizitionate;
  • efectuarii platii on-line;
  • asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii sau dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

S.C PLASMA TRADE SRL (www.happymax.ro) poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Plasma Trade srl si ale site-ului www.happymax.ro.

 2.    Ce date colectam?

In intreaga noastra activitate, ne ghidam pe conceptul ‘privacy by design’. Incercam sa reducem la minimul necesar datele personale colectate si stocate. In acelasi timp facem eforturi constante de imbunatatire si actualizare a securitatii magazinului online www.happymax.ro.

Astfel, dupa caz, colectam urmatoarele date:

  • Nume/prenume ;
  • Adresa de e-mail ;
  • Adresa de livrare/facturare si parola contului dumneavoastra.

Mentionam ca, parola este criptata si nu o putem vizualiza. Astfel, in cazul in care uitati parola, nu va putem ajuta decat prin ghidarea in procesul de a o reseta cu ajutorul functiei de ‘resetare parola’.

Prin completarea  cu datele dvs. In formulare de creare Cont sau/su creare Comanda, dumneavoastra (Cumparatorul) declarati si acceptati in mod neconditionat ca datele dvs. personale sunt colectate si incluse in baza de date a Happymax.ro inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 29677 si va dati acordul expres si neechivoc ca datele personale introduce sa fie stocate, utilizate si prelucrate in conformitate cu punctul 1.

In cazul in care va abonati la newsletterul Happymax.ro, adresa dumneavoastra de e-mail va fi mentinuta si pe platforma serviciului de e-mail marketing GetResponse (GetResponse Sp. z o.o.). Serviciul respecta toate normele europene in ceea ce privesc datele cu caracter personal si lucrul cu acestea.

Magazinul www.happymax.ro foloseste si cookies pentru o buna functionalitate a magazinului online. Pentru mai multe detalii despre cookies, va rugam sa vizitati pagina dedicata privind utilizarea de cookies. Vezi mai multe detalii aici : link catre pagina

3.    Cat timp pastram datele colectate?

Datele colectate sunt mentinute in siguranta pana in momentul in care dumneavoastra ne cereti stergerea acestora prin intermediul functiei de stergere cont sau printr-o crerere explicita catre    comenzi@happymax.ro .

De asemenea facem curatenie periodica in baza noastra de date, pentru a ne asigura ca nu mentinem date necesare, invechite sau irelevante in cadrul magazinului.

4.    Cine are acces la datele introduse?

Datele dumneavoastra pot fi accesate de :

  • Dumneavoastra prin intermediul contului de client (unde puteti modifica, elimina sau adauga date);
  • Operatorii nostri, care folosesc datele strict cu scopul de a duce la bun sfarsit comenzile dumneavoastra;

Unele date pot fi impartasite cu terte parti, precum servicii de curierat online sau plati online. Acest lucru este necesar pentru a va putea procesa si livra produsele achizitionate.

Terte parti care pot avea, in functie de necesitate si optiunile dumneavoastra, acces la o parte din datele dumneavoastra:

  • GetResponse - adresa de e-mail si nume, pentru serviciul de e-mail marketing;
  • FanCourier si HermesCourier - serviciile de curierat folosite pentru a va livra produsele achizitionate (nume, adresa si telefon);
  • MobilPay - in cazul in care optati pentru plata online cu cardul, este procesatorul de plati online cu care colaboram;

5.    Cum puteti intra in posesia datelor?

Pentru a obtine o copie a datelor mentinute in cadrul magazinului online www.happymax.ro, va rugam sa ne notificati via e-mail la comenzi@happymax.ro. Va vom adresa o serie de intrebari despre contul dumneavoastra de client, pentru a ne asigura de faptul ca sunteti persoana cu drept de a primi si vizualiza datele. Apoi in maxim 7 zile lucratoare, va vom livra datele via e-mail.

6.    Cum puteti sterge sau modifica datele stocate de noi?

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti solicita in scris, prin trimiterea unei cereri  la adresa de email comenzi@happymax.ro  sau prin expedierea unei cereri semnate si datate la adresa : Bd. Theodor Pallady, nr. 2, bl. M2A, sc. B, ap. 65, sector 3, Bucureşti, in atentia SC PLASMA TRADE SRL.

6.1. Modificarea Datelor

Pentru a fi siguri ca nu vor exista probleme in ceea ce privesc cumparaturile online efectuate pe www.happymax.ro, va rugam sa va asigurati ca datele dumneavoastra din contul de client sunt valide si mereu actualizate. De asemenea, va putem ajuta cu acest lucru – pentru operatiuni de modificare date va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail comenzi@happymax.ro.

Formularul de profil al utilizatorului conţine câmpuri care pot fi editate în cazul în care doriţi să modificaţi sau să completaţi datele pe care le-aţi furnizat la crearea contului. Dacă însă doriţi să renunţaţi la contul dumneavoastră complet, vă rugăm să scrieţi un e-mail la comenzi@happymax.ro. Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunoştinţă a campaniilor promoţionale, în scop de reclamă, pentru acţiuni de marketing şi publicitate şi pentru accesul la facilităţi suplimentare. Refuzul dvs. determină neparticiparea la acţiunile promoţionale organizate de SC Plasma Trade SRL (www.happymax.ro)

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării numai de către SC Plasma Trade (www.happymax.ro) pentru scopurile mai sus menţionate.

6.2. Stergerea datelor

Conform legii, aveti dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra de pe magazinul nostru online. Pentru a va face mai usor accesul la acest drept, am implementat in panoul dumneavoastra de client optiunea de a sterge contul. ATENTIE! Odata cu stergerea contului se pierd definitiv datele personale tinute pe Happymax.ro, istoricul de comenzi, lista de produse favorite si alte date legate de contul dumneavoastra.

Pentru dezabonarea de la newsletter-ul Happymax, va rugam sa folositi link-urile din footer-ul unui newsletter primit recent, sau sa ne comunicati faptul ca doriti sa va dezabonati cu un e-mail la adresa contact@happymax.ro.

Va rugam sa tineti cont ca, datorita Ar.1 din Legea contabilitatii nr.82/1991 , nu putem sterge facturile emise mai repede de 10 ani. Documentele sunt tinute in siguranta, in arhiva proprie.

7.    Consimtamantul dumneavoastra

In momentul inregistrarii unui cont de client sau abonarii la newsletter, veti fi rugat sa bifati casuta de confirmare in mod expres a consimtamantului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Astfel, ne permiteti sa inregistram datele dumneavoastra, ce vor fi folosite doar in scopurile mai sus mentionate.

Puteti revoca si retrage consimtamantul dumneavoastra in orice moment doriti prin stergerea contului de client, dezabonarea la newsletter si/sau notificandu-ne via e-mail la adresa contact@happymax.ro.

Magazinul nostru foloseste si notificari Web Push pentru a va tine la curent cu cele mai noi produse si oferte. Daca doriti sa va retrageti consimtamantul pentru acest tip de notificari, puteti sa va dezabonati din setarile browserului dumneavoastra, sau cu un click pe clopotelul albastru din colt dreapta jos, de pe aceasta pagina.

Dezabonarea de la newsletterul Happymax se poate face fie notificandu-ne via e-mail, fie din orice mail primit de la noi, prin link-ul din footer-ul mailului.

8.    Masuri de preventie si securitate

Happymax.ro se angajează să nu trimită spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).

Serverele pe care web-site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate din punct de vedere tehnic si al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania SC PLASMA TRADE SRL (www.happymax.ro) nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata, prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile necesare si va pune la dispozitie toate datele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Pentru a preveni probleme privind securitatea datelor efectuam impreuna cu echipa tehnica si DPO-ul nostru (sau OPD – Ofiter pentru Protectia Datelor) constant audituri de securitate asupra platformei si serverului ce gazduieste magazinul online Happymax.ro si facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne mentine un grad ridicat de securitate.

De asemenea, pe toate paginile magazinului este disponibila doar conexiunea de tip HTTPS cu un certificat SSL valid, conexiunea dumneavoastra catre magazin este permanent criptata folosind un algoritm SHA256, cu o cheie de tip RSA (2048 biti).

9.    Intrebari aditionale

Pentru orice nelamurire, neintelegere sau problema legata de experienta dumneavoastra sau datele dumneavoastra privind magazinul online Happymax.ro, nu ezitati sa luati legatura cu noi la adresa de e-mail comenzi@happymax.ro

10. Prin urmare, în calitate de client  Happymax.ro (PLASMA TRADE SRL), aveți următoarele drepturi: 

  • Dreptul la informare- puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
  • Dreptul la rectificare- puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
  • Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării- puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul de opoziție- vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor- puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
  • Dreptul de a depune plângere- puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
  • Dreptul de retragere a consimțământului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.


Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail comenzi@happymax.ro

 

 

Legaturi utile:

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!