Instrumente esențiale pentru cele mai deosebite prăjituri de sezon

Pe noi, perioada aceasta a anului, ne duce cu gândul la copilărie, la vacanțe și mai ales la bunătățile pregătite de bunica sau de mama. Da, tot la bucătărit ne stă gândul, pentru că dragostea de toate felurile trece tot ... prin stomac.

Instrumente esențiale pentru cele mai deosebite prăjituri de sezon

Instrumente esențiale pentru cele mai deosebite prăjituri de sezon

Suntem convinși că Moș Nicolae v-a vizitat și v-a lăsat în ghetuțe bucurii nenumărate, sănătate și mari împliniri! Pentru că am intrat cu adevărat în atmosfera de poveste a Sărbătorilor de Iarnă, iar orașele au îmbrăcat straie de sărbătoare, vă invităm să lăsați grijile deoparte și să vă bucurați de magia acestor clipe.

Pe noi, perioada aceasta a anului, ne duce cu gândul la copilărie, la vacanțe și mai ales la bunătățile pregătite de bunica sau de mama. Da, tot la bucătărit ne stă gândul, pentru că dragostea de toate felurile trece tot ... prin stomac.  

Amintiri frumoase avem din etapele de pregătire a unui aluat, când bineînțeles degetele mici se hărniceau, iar bunica, cu duioșie, ne lăsa să ne frământăm, să întindem aluatul și mai ales...să gustăm. Pentru a da colora amintirile, v-am pregătit un făcăleț de silicon. Colorat și antiaderent, cu siguranță acest sucitor vă va ajuta să întindeți bine aluatul. Făcălețul este fabricat dintr-un silicon alimentar, de înaltă calitate, este rezistent la căldură, are suprafață netedă, se curăță ușor și nu absoarbe petele sau mirosurile. Veți putea pregăti astfel: patiserie, tăiței, pizza, pâine, aluat și orice alte minunății vă doriți.

Un desert potrivit pentru această perioadă, este negresă de post cu gem sau nuci. Cu un preț mic puteți pregăti o tavă generoasă pentru familia sau invitații dumneavoastră. Până vă gândiți cu ce veți orna prăjitura (nucă de cocos, ciocolată amăruie, stafide, vișine, etc.), noi v-am ușurat deja munca cu ajutorul tăvii pe care v-am pregătit-o. Acum vă puteți impresiona prietenii cu o porție de negresă americană. Tava și separatorul pentru prăjitura „Brownie”, este de tip 3 în 1 și cuprinde: tava de copt, grila de împărțire în 18 porții și suportul de prezentare. Instrumentele sunt fabricate din oțel inoxidabil, prăjiturile se coc impecabil și se taie uniform. Despărțitorul metalic, practic taie prăjiturele în timpul coacerii, iar dumneavoastră le puteți personaliza, la final cu ce topping vă doriți, pe fiecare în parte. Nouă ni se pare un vis, să pregătim 18 prăjituri delicioase, pentru 18 gusturi diferite, în același timp. Dumneavoastră ce părere aveți despre tava noastră?

Și pentru că suntem tot în teritoriul prăjiturilor, vă prezentăm o tavă pentru gusturi mai pretențioase sau pentru gospodinele care vor să-și cucerească invitații, prin prezentare. De multe ori ne dorim să așezăm pe masă o prăjitură sofisticată, care să surclaseze o prăjitură din cofetărie. V-am pregătit tava cu inserție cilindrică. Această tavă are un tub central, detașabil, pentru a coace prăjituri cu un miez orizontal gol. După coacere, tubul se va scoate, iar cavitatea obținută se va umple cu umplutura dorită de dumneavoastră (cremă de unt, ganache, mousse, creme, etc.). Tava este confecționată din oțel inoxidabil și va coace pentru dumneavoastră cel mai sofisticat tort. Veți avea garanția absolută a calității și admirația celor dragi, pentru că o astfel de bunătate nu are cum să treacă neobservată, iar papilele gustative vor fi cele mai încântate.

Alături de aceste ajutoare, sperăm ca experiența din bucătăria dumneavoastră să se transforme în cea mai frumoasă amintire!

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!