Instrumente de top – din lemn - pentru bucătărie

Cele mai frumoase amintiri, le avem cu toții din copilărie. De fiecare dată o să ne amintim mâncărurile pe care ni le pregătea bunica și obiectele pe care aceasta le folosea în bucătăria cu program „non-stop” pentru nepoți. Pentru a ne simți mai aproape de acele momente, ne putem înfrumuseța și utila bucătăria cu instrumente care ne amintesc de această perioadă.

Instrumente de top – din lemn - pentru bucătărie

Cele mai frumoase amintiri, le avem cu toții din copilărie. De fiecare dată o să ne amintim mâncărurile pe care ni le pregătea bunica și obiectele pe care aceasta le folosea în bucătăria cu program „non-stop” pentru nepoți.

Pentru a ne simți mai aproape de acele momente, ne putem înfrumuseța și utila bucătăria cu instrumente care ne amintesc de această perioadă.

Blocul din lemn de bambus, cu magnet, pentru cuțite nu numai că are un aspect elegant și ușor rustic, dar are o funcție practică, de a atașa cuțite de diferite dimensiuni. Fiecare dintre noi ne dorim să avem la îndemână cuțitele, dar în același timp, să nu fie la îndemâna copiilor noștri sau depozitarea lor să prezinte vreun risc.

Cântarul de bucătărie, din lemn de bambus este un instrument extrem de necesar. Veți avea grijă de fiecare gram prețios din ingredientele pentru rețeta preferată, iar designul unic îl va încadra perfect în spațiul dumneavoastră.

Râșnița manuală din lemn pentru piper de 27 cm sau de 22 cm nu poate lipsi din bucătăria dumneavoastră. Vă veți bucura de beneficiile piperului proaspăt măcinat sau al altor ingrediente exact în momentul în care vă pregătiți felul de mâncare preferat.

Cutia din lemn pentru depozitarea salamurilor vă va păstra mezelurile preferate proaspete, ferite de lumină și umezeală. Poate fi un cadou deosebit, deoarece capacul de ardezie se poate utiliza ca și tavă/platou de servire.

Platourile de servire din lemn de bambus simple sau cu marginile prelucrate sunt ideale pentru a felia și a servi aperitive. Acestea se curăță ușor și sunt rezistente la umiditate. Tava de servire din lemn de bambus cu 3 compartimente permite servirea a 3 feluri de aperitive în același timp.  

Dacă sunteți iubitori de pizza și vă face plăcere să o pregătiți acasă, tăietorul de pizza în formă de topor cu mâner din lemn de bambus este instrumentul practic și amuzant de care aveți nevoie. Blatul de pizza se va tăia cu ușurință.  

Dacă vă doriți un cronometru rustic la îndemână, vă recomandăm un timer de bucătărie, un cronometru clepsidră din lemn pentru 3 minute.

Suporturile pentru pahare, model palet din lemn vor aduce un aspect sobru mesei dumneavoastră și totodată vă va proteja mobilierul.

Cu matrița din lemn extrudat pentru fursecuri și turtă dulce veți face turtă dulce și fursecuri doar apăsând aluatul în forme, pentru ca apoi să-l coaceți. Matrița poate avea și rol de decor, dacă alegeți să o așezați pe un perete, într-un colț rustic al bucătăriei dumneavoastră.

Spatula din lemn pentru întins clătite are baza rotundă și vă ajută să stabiliți grosimea clătitelor. Este potrivită pentru tigăile mai mari, iar dumneavoastră vă veți bucura de perfecțiunea clătitelor pe care de obicei, le cumpărați.

Prin urmare, bucurați-vă de frumsețea, utilitatea și calitățile instrumentelor fabricate din lemn, pentru bucătăria dumneavoastră!

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!