Happy Valentine’s Day!

Vă invităm să sărbătoriți iubirea. Pentru noi, Valentine’s Day, nu este o tehnică de marketing sau o strategie de vânzare. Este o zi frumoasă, pentru că ne străduim să ne demonstrăm iubirea mai mult.

Happy Valentine’s Day!

Vă invităm să sărbătoriți iubirea. Pentru noi, Valentine’s Day, nu este o tehnică de marketing sau o strategie de vânzare. Este o zi frumoasă, pentru că ne străduim să ne demonstrăm iubirea mai mult.

Iubirea este cea mai mare forță a Universului, cea mai profundă energie. Nu degeaba se zice „Iubirea mută munții din loc!”. Nu este doar o zicală, este un adevăr, pentru că iubirea ne dă forță. Haideți să sărbătorim iubirea în fiecare clipă, să o simțim, să o primim și să o oferim înapoi.

Ce ați zice dacă veți pregăti pentru dumneavoastră, sau pentru partenerul/partenera dumneavoastră ouă ochiuri sub formă de inimă? Forma inimă pentru prăjit ouă din oțel inoxidabil, sau cea din silicon vă va ajuta să realizați acest lucru fără efort.

Dacă sunteți pasionați de paste, pregătiți o cină specială cu Forma ravioli model inima. Veți umple aluatul, după care presați ușor și veți obține ravioli sub formă de inimă. Și pentru un detaliu în plus, ornați masa cu greutăți față de masă sub formă de inimă. Fața de masă își va păstra forma intactă, iar dumneavoastră veți aduce un plus de eleganță cinei pregătite.

Alegeți decupatoarele de patiserie cu model stea și inimă și veți pregăti aperitive deosebite, pentru ocaziile speciale din viața dumneavoastră.

Pentru iubitorii sau iubitoarele de ceai, puteți alege infuzor de ceai în formă de inimă din oțel inoxidabil, iar atmosfera de relaxare va fi cu totul deosebită.

Un mic cadou, o atenție binevenită pentru doamne este organizatorul de makeup, cosmetice în formă de inimioară. Este elegant și foarte util, în același timp.

Pentru că știm noi, dragostea trece și prin stomac, avem o listă de recomandări pentru deserturile pe care le pregătiți dumneavoastră cu ocazia sărbătoririi iubirii.

Forma din silicon pentru ciocolată sau cuburi de gheață va face ca iubirea să plutească de-a dreptul în bucătăria dumneavoastră, pentru că o puteți umple cu ce ingrediente vă doriți și o puteți utiliza în cuptor, cuptorul cu microunde sau frigider.

Șabloanele pentru pudrare tort vă vor ajuta să vă transpuneți iubirea în cuvinte, iar un decor intact, cucerește garantat.

Pentru că ne plac gogoșile, puteți alege să pregătiți gogoși sub formă de inimă cu ajutorul decupatoarelor de aluat pentru gogoși.

În ceea ce privește prăjituritul, vă invităm să vă jucați cu cele mai interesante forme de inimioare:  

-        Forma de prăjitură cu cutter - Inimă ondulată;

-        Forma de prăjitură cu cutter - Inimă;

-        Set 3 forme-cutter inima, decupator inimă;

-        Set 2 forme-cutter inimă, freză patiserie inimă;

-        Forma din silicon pentru tort și tartă Inimă;

-        Decupător prăjituri Inima;

-        Formă tort detașabilă – Inima;

Sigur, noi ne-am rezumat la câteva recomandări. Vă invităm să vă alegeți produsele care vă activează curiozitatea și vă fac să sărbătoriți mai cu foc, iubirea!

Iubiți-vă mult și iubiți tot ceea ce vă înconjoară!

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!