Cum ne organizăm/reorganizăm bucătăria?

Spațiul din bucătăria noastră ne încarcă cu energie pozitivă din primul moment al zilei, dis-de-dimineață. Ne servim cafeaua și micul dejun, după care pornim în aventura zilei ce ne așteaptă. Cu toții ne dorim să avem un spațiu bine organizat, colorat, curat și care să aibă așezate toate obiecte de care avem nevoie, bineînțeles, la îndemână. Cum putem face aceste dorințe posibile? Folosindu-ne imaginația și bineînțeles cu ajutorul anumitor elemente organizatorice.

Cum ne organizăm/reorganizăm bucătăria?

Spațiul din bucătăria noastră ne încarcă cu energie pozitivă din primul moment al zilei, dis-de-dimineață. Ne servim cafeaua și micul dejun, după care pornim în aventura zilei ce ne așteaptă. Cu toții ne dorim să avem un spațiu bine organizat, colorat, curat și care să aibă așezate toate obiecte de care avem nevoie, bineînțeles, la îndemână.

Cum putem face aceste dorințe posibile? Folosindu-ne imaginația și bineînțeles cu ajutorul anumitor elemente organizatorice.

Tăvița multifuncțională, colorată ne va ajuta să sortăm obiectele mici și le va păstra în condiții bune. Veți găsi pixul și notițele de care aveți nevoie pentru listele pe care le creionați la cafea.  

Cutiile pentru organizare în frigider de 6 litri, 7,5 litri, 12 litri, no.9 – culoare albă, no. 10 - transparentă, no. 10 – culoare albă, sunt de nelipsit din bucătăria dumneavoastră, deoarece vă vor ajuta să organizați produsele alimentare în frigider sau în dulapul de bucătărie. Acestea sunt foarte rezistente, se pot folosi în frigider sau în congelator și dumneavoastră veți putea organiza foarte ușor produsele din aceeași categorie. Cum ar fi să aveți o cutie pentru verdețuri proaspete, una pentru înghețată, dulciuri, sucuri și una pentru fructe sau legume?

Setul de 4 tăvi de plastic, de culoare albă va pune ordine în sertarele și cutiile dumneavoastră și veți avea întotdeauna tot ceea ce vă doriți la îndemână.

Clipsurile pentru închidere pungi au devenit un accesoriu necesar, deoarece sigilează foarte bine pungile de plastic. Veți păstra astfel cafeaua, cerealele sau legumele și fructele proaspete și aromate.

Dispenserul pentru  detergent lichid cu suport de burete și suport inel va ține în același loc produsele pentru spălat vase (detergent lichid, burete, lavetă) și vă va proteja și bijuteriile.

Etajerele cu roți din plastic, cu 3 coșuri  sau cea cu 4 coșuri în diferite nuanțe vor păstra fructele, legumele, precum și produsele alimentare ce nu necesită a fi păstrate la frigider și astfel vor optimiza spațiul din bucătărie. Acestea se pot manevra și deplasa cu ușurință, deoarece sunt pe role.  

Raftul de organizare bucătărie, cu picioare pliabile, suport pentru căni și pahare se poate folosi cu succes pentru organizarea dulapului de bucătărie, deoarece puteți suprapune mai multe rafturi și veți câștiga astfel mult spațiu.

Dacă v-a rămas un colț nefructificat ca spațiu, folosiți cu încredere o etajeră metalică de colț pentru bucătărie. Fie că o veți folosi la vedere sau în interiorul dulapurilor, această etajeră de colț vă va ordona farfuriile, ceștile sau cănile și le va păstra în deplină siguranță, deoarece are picioare antiderapante.

În ceea ce privește borcanele, conservele sau sticlele, acestea vor fi așezate frumos pe un carusel de bucătărie pe două niveluri, iar dumneavoastră le veți avea la îndemână, printr-o simplă rotire.

Nu am uitat nici de cuțite sau de ustensilele de bucătărie și vă recomandăm un suport dublu pentru organizare ustensile de bucătărie din oțel inoxidabil. Acest suport are două compartimente separate, unul pentru cuțite, celălalt pentru ustensilele de bucătărie, care sunt situate pe un suport cu placă.

Vă invităm să vă amenajați spațiul din bucătărie, exact pe placul dumneavoastră!

 

 

 

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!