8 Martie – La Mulți Ani!

Odată cu venirea primăverii, a Mărțișorului și a zilei de 8 Martie, vă dorim stimate doamne, să înfloriți, să trăiți frumos, să fiți sănătoase și bucuroase! Să aveți o primăvară senină și înmiresmată!

8 Martie – La Mulți Ani!

Odată cu venirea primăverii, a Mărțișorului și a zilei de 8 Martie, vă dorim stimate doamne, să înfloriți, să trăiți frumos, să fiți sănătoase și bucuroase! Să aveți o primăvară senină și înmiresmată!

Uneori aveți impresia că domnii își fac simțită mai mult prezența în această perioadă, dar noi suntem convinși că dumnealor sunt atenți tot timpul anului la nevoile dumneavoastră. Totodată, vă invităm să vă bucurați de fiecare moment și de fiecare nouă zi, chiar așa, fără un motiv evident, pentru că, de fapt, dumneavoastră sunteți motivul.

Vă invităm să vă răsfățați culinar și să-i răsfățați și pe cei dragi cu preparatele dumneavoastră! Să mergeți în vizită și să luați cina împreună cu prietenii dumneavoastră. Formele speciale de copt cu capacele aferente, vă vor ajuta să vă transportați frumos bucatele și să le serviți mai ceva ca la un restaurant de top.

Forma de copt cu capac din plastic Adriana 36x23x4cm vă va ajuta să pregătiți friptură suculentă la interior și crocantă la exterior, pește sau chiar legume. Este o tavă frumoasă, roșie, ce vă va transforma cina într-o ocazie cu totul deosebită. Capacul nu se introduce la cuptor, acesta vă va ajuta să transportați mâncarea pregătită, într-un mod impecabil. 

Forma rotundă de copt cu capac din plastic Adriana 28x6,8cm este perfectă pentru coacerea torturilor, a prăjiturilor, a plăcintelor sau a tartelor sărate. Clema vă va ajuta la desfacere și datorită proprietăților antiaderente, veți putea folosi tava și la servire. Capacul vă va scuti de orice grijă în ceea ce privește transportul. Noi nu am întâlnit om care să nu aprecieze o tartă sărată, așa că vă invităm să vă diversificați rețetele și să pregătiți nu numai pentru întreaga familie, cât și pentru prieteni.

Forma de copt cu capac din plastic Adriana-29x15x6 cm nu poate să lipsească din colecție. Este alegerea perfectă pentru o pâine făcută în casă, perfect echilibrată, din făina pe care o doriți, cu semințe în ce combinații și proporții vă doriți. Cum putem sărbători ceva fără un chec sau fără o prăjitură negresă cu ciocolată? Nici nu ne imaginăm așa ceva. Vă invităm să testați și un chec cu banane, sau poate cu mere? Lăsați imaginația să creeze și bucurați-vă de toate ingredientele pe care le aveți la îndemână. Capacul vă va ajuta să transportați pâinea sau prăjitura în cele mai bune condiții.

Ustensila de inox pentru scos cotorul de măr,19,5 cm-Ibili vă va ajuta să extrageți rapid și ușor miezul mărului, întreg, printr-o singură mișcare de răsucire.

Pentru un cadou cu totul deosebit, vă recomandăm Ustensilele de bucătărie - set 14 buc - Grip. Acest set complex, conține 4 căni și 4 linguri de măsurare, spatule, palete, curățător și chiar deschizător de conserve. Vă garantăm utilitatea și unicitatea acestui set, mai ales dacă vă adresați unei doamne pasionate de prăjiturit. Ustensilele sunt de foarte bună calitate, nu ruginesc și se pot curăța chiar și în mașina de spălat vase.

Să fie pace în lume și să aveți multe bucurii!

 

 

 

 

 

 

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!