Sfaturi pentru îngrijirea hainelor

Hainele noastre nu sunt doar obiecte de îmbrăcăminte pe care le folosim să ne acoperim trupurile. Hainele sunt de cele mai multe ori cartea noastră de vizită, sunt obiectele care ne schimbă starea de spirit și uneori ne încarcă cu cele mai frumoase amintiri. Îndrăgostiți mai mult sau mai puțin de haine, trebuie să le purtăm mereu curate și adecvat îngrijite. Cărucioarele pentru sortarea rufelor murdare ne sunt de un real folos deoarece ne ajută să așezăm hainele adecvat chiar imediat după purtare, astfel economisim timp când le punem la spălat. Acolo unde spațiul vă permite, puteți alege un cărucior pentru sortarea rufelor murdare cu 4 compartimente.

Sfaturi pentru îngrijirea hainelor

Hainele noastre nu sunt doar obiecte de îmbrăcăminte pe care le folosim să ne acoperim trupurile. Hainele sunt de cele mai multe ori cartea noastră de vizită, sunt obiectele care ne schimbă starea de spirit și uneori ne încarcă cu cele mai frumoase amintiri. Îndrăgostiți mai mult sau mai puțin de haine, trebuie să le purtăm mereu curate și adecvat îngrijite.  

Cărucioarele pentru sortarea rufelor murdare ne sunt de un real folos deoarece ne ajută să așezăm hainele adecvat chiar imediat după purtare, astfel economisim timp când le punem la spălat. Acolo unde spațiul vă permite, puteți alege un cărucior pentru sortarea rufelor murdare cu 4 compartimente. Îl puteți deplasa cu ușurință prin casă și vă va proteja podeaua de zgârieturi. Un pic mai mic, căruciorul de sortat rufe cu 3 compartimente, se va încadra perfect în spațiile nu tocmai generoase. Acestea sunt extrem de utile și moderne, fiind o alegere inspirată.

Sacul de rufe Pop up vă poate fi de ajutor și în vacanță. Este fabricat 100% din poliester, este ușor de transportat și se încadrează perfect în baie, în dormitor, într-un dulap, oriunde aveți un pic de spațiu liber. Ieftin și la îndemâna dumneavoastră să vă ușurați treburile casnice, să strângeți rufe murdare sau poate... jucării.

Șervețele anitransfer sunt minunate, deoarece ne ajutăm să păstrăm culorile țesăturilor noastre și împiedică transferul culorilor între haine, în timpul spălării. Vă punem la depoziție șervețele antitransfer pentru rufe negre, respectiv șervețele anti decolorare pentru rufe colorate. Acestea doar se pun în cuva mașinii și se scot odată cu hainele spălate, fără niciun risc. Dacă nu ați folosit până acum, este momentul să le încercați, nu veți mai renunța la ele!

Sacii pentru spălarea rufelor delicate vă sunt de folos pentru articole de îmbrăcăminte mici, lenjerie de corp, haine de copii. Fabricate din materiale delicate, sacii pentru haine delicate vă vor proteja cele mai delicate țesături, bluze elegante sau cămăși pretențioase.

 Uscătoarele pentru rufe sunt o necesitate în orice casă. Uscătorul de rufe cu 18 metri de sârmă este ușor de folosit, îl veți strânge cu ușurință și vă veți bucura de 18 metri liniari de sârmă pentru a usca o cantitate mare de rufe în același timp. Hainele uscate pe uscătoare de acest gen se vor usca frumos, fără urme și vor fi ușor de călcat ulterior.

Uscătorul de rufe pentru balcon sau calorifer de 6 metri are mânerele pliabile din plastic, iar după utilizare se poate depozita în spații înguste. Se atașează foarte ușor pe calorifer sau pe balustrada balconului în interior, iar în sezonul rece este un accesoriu de neratat.

Uscătorul de rufe pentru cadă oferă 10 metri liniari de sârmă și poate fi poziționat în 3 feluri, astfel că se încadrează perfect în spațiul dumneavoastră din baie.  

Cârligele din silicon pentru rufe au capetele moi și vor diminua cutele de prindere, iar cârligele antivânt sunt soluția perfectă pentru ca hainele dumneavoastră să nu fie zburate de vânt.

Puneți cârligele de prindere într-un coș pentru cârlige rufe și bucurați-vă de hainele dumneavoastră curate, deoarece aveți întotdeauna toate cele necesare la îndemână.

Categorie: Suporturi si alte accesorii pentru baie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!