De ce sa folosesti perdele de dus?

Intr-o lume moderna, care cauta sa simplifice tot mai mult orice detaliu, iata ca organizarea propriei locuinte joaca un rol important. Mai mult decat atat, din ce in ce mai multe persoane aleg pentru casele lor lucruri utile, care sa le usureze munca, in timp ce ofera, desigur, avantajul estetic.

 De ce sa folosesti perdele de dus?

De ce sa folosesti perdele de dus pentru casa ta?

Intr-o lume moderna, care cauta sa simplifice tot mai mult orice detaliu, iata ca organizarea propriei locuinte joaca un rol important. Mai mult decat atat, din ce in ce mai multe persoane aleg pentru casele lor lucruri utile, care sa le usureze munca, in timp ce ofera, desigur, avantajul estetic. Exact aceasta este situatia si in cadrul bailor, acolo unde fireste avem nevoie de mobilitate si utilitate, dar si de un spatiu primitor si frumos, pe care ni-l pot oferi cateva modele deperdele de dus, alese cu mare atentie.

De ce sa folosim perdele de dus pentru baie?

Perdele de dus sunt intr-un fel de antiteza cu cabinele de dus. Desi fac acelasi lucru, fiecare evolueaza diferit si ofera solutii diferite. In plus, fiecare are avantaje si dezavantaje, insa e clar ca alegerile au la baza cateva criterii bine stabilite.

Avantajele folosirii unei perdele de dus

Folosirea unei perdele de dus depinde foarte mult de conditiile de spatiu si de functionalitate ale baii. Daca spatiul o permite, perdeaua poate fi prinsa pe o galerie, pe o bara perdea de dus, direct in peretii baii. O perdea de dus cu un imprimeu deosebit va avea chiar capacitatea de a schimba total aspectul baii, deoarece va delimita un spatiu intim, dar va oferi in acelasi timp un decor special.

Un alt avantaj pe care il ofera o perdea de dus este acela ca va oferi protectie impotriva apei care se scurge de la dus. Astfel, incaperea va fi ferita de apa, pentru ca aceasta se va scurge pe perdeaua de dus, eventual chiar direct in cada.

Un beneficiu imens atunci cand detii o perdea de dus montata pe o bara telescopica perdea dus, este acela ca poti extinde bara la dimensiunea dorita, fara a fi necesar sa faci anumite artificii constructive. Nu toate baile au aceleasi dimensiuni, iar uneori poate fi destul de greu sa gasesti bara potrivita pentru dimensiunea dorita.

Cel mai important lucru probabil, atunci cand vorbim despre o perdea de dus, este faptul ca aceasta se afla in contact direct cu apa si da, temerea multor persoane este legata de aparitia mucegaiului. Din fericire insa, generatiile moderne de perdele de dus sunt tratate antimucegai si sunte realizate din materiale performante care permit scurgerea rapida a apei (sunt hidrofuge) si uscarea facila, astfel incat mucegaiul sa nu fie o problema.

Perdeaua de dus- accesoriul de baie perfect!

O baie deosebita este una in care accentul este pus pe accesorii. Gama de accesorii de baie este diversa si poate fi utilizata atat in creatii tematice, cat si ca obiecte unitare, de sine statatoare. Perdelele de dus sunt un mod inedit si creativ de a va da frau liber personalitatii, in timp ce va bucurati de utilitate.

Perdelele de dus reprezinta asadar un accesoriu cu care va puteti infrumuseta baia, chiar in detrimentul binecunoscutelor cabine de dus. Usor de montat, curatat si intretinut, aceste perdele de dus ofera confortul mult visat fara a costa insa o mica avere.

Categorie: Suporturi si alte accesorii pentru baie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!