Curățenia – proces simplu și relaxant

Curățenia este indispensabilă într-o casă. Un spațiu de locuit curat și bine aerisit ne va menține starea de sănătate și buna dispoziție. Pentru că întotdeauna suntem în contratimp și vrem să folosim inteligent cea mai prețioasă resursă a noastră, este bine să apelăm la mici ajutoare în procesul de curățare al casei.

Curățenia – proces simplu și relaxant

Curățenia este indispensabilă într-o casă. Un spațiu de locuit curat și bine aerisit ne va menține starea de sănătate și buna dispoziție. Pentru că întotdeauna suntem în contratimp și vrem să folosim inteligent cea mai prețioasă resursă a noastră, este bine să apelăm la mici ajutoare în procesul de curățare al casei.

Credem cu tărie că produsele de curățenie bine alese și câteva instrumente realmente necesare vor transforma curățenia într-o activitate plăcută și relaxantă. Noi ținem mult la energiile caselor noastre și preferăm să ne curățăm singuri spațiul de locuit, în detrimentul unor servicii de curățenie contra cost.

Mătura mecanică cu 3 perii rotative curăță pardoselile tari precum: gresie, parchet, linoleum, marmură. Are un mâner lung și astfel se utilizează ușor. Nu folosește curent electric și colectează praful într-un rezervor.

Mopul cu pulverizator îndepărtează praful, firele de păr, scamele și murdăria de pe podele. Are încorporat un recipient pentru apă și soluții de curățat, astfel dumneavoastră nu veți mai utiliza o găleată cu apă. Cu ajutorul declanșatorului manual veți pulveriza lichidul necesar curățării suprafeței.

Mopul telescopic cu microfibră Pastel este un accesoriu indispensabil pentru orice casă. Microfibra poate fi folosită atât umedă, cât și uscată și are o capacitate de absorbție mare.

Suportul de perete pentru matură, mop, lavetă vă va ajuta să păstrați într-un singur loc toate accesoriile de care aveți nevoie pentru curățenia din casa dumneavoastră. Se montează foarte ușor și are 2 spații de prindere și 3 cârlige.

În cazul în care vă place să utilizați mopul rotativ clasic, vă recomandăm rezerva microfibră pentru mop rotativ care absoarbe și șterge foarte bine, fiind foarte ușor de manevrat.

Pentru momentele în care vă doriți să scăpați de toate scamele de pe scaune, mobilier, tapițerie, podele, covoare, în cel mai scurt timp și fără efort, apelați cu încredere la rola scame lavabilă cu mâner telescopic. Puteți regla lungimea bățului telescopic, iar rola o veți curăța sub jet de apă, putând să o refolosiți fără probleme, după ce s-a uscat. Dacă nu aveți un animal de companie deja, suntem siguri că veți privi altfel modul în care va trebui să vă curățați casa, adecvat prietenului blănos.

Rola pentru scame și păr animale cu 60 foi o puteți folosi cu succes pe haine și articole textile sau tapițerii, fiind foarte ușor de utilizat.

Pămătuful pentru praf cu mâner telescopic vă va fi de folos pentru înlăturarea prafului încăpățânat din spațiile înalte, biblioteci, dulapuri sau chiar colțuri ale tavanelor. Microfibra absoarbe praful și scamele, pămătuful fiind util acasă, la serviciu, în mașină sau oriunde aveți de șters praful.  

Ștergătorul de faianță vă va ajuta să curățați faianța din baie și vă va proteja mâinile. Buretele se poate detașa și spăla separat. Ștergătorul de geamuri vă va fi indispensabil pentru cabina de duș, oglinzi sau geamuri și vă va curăța suprafețele impecabil, fără a lăsa urme de apă sau detergent.

Cum vi se pare curățenia acum? Cu produsele noastre, curățenia se va transforma dintr-o bătaie de cap, într-o activitate dorită și extrem de plăcută.

Categorie: Suporturi si alte accesorii pentru baie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!