“Nu mai am spatiu” sau organizarea corecta in cutii depozitare

A avea spatiu intr-o locuinta inseamna de departe a avea suficient de mult loc pentru a depozita tot ceea ce iti este necesar. Din pacate insa, majoritatea declutterelor scot la iveala faptul ca adesea suntem strangatori, mergand pe principiul “nu se stie niciodata cand imi trebuie”. In realitate insa, spatiul pe care il folosesti pentru a depozita obiecte inutile poate fi utilizat in mod rational pentru lucrurile de care ai nevoie in fiecare zi.

“Nu mai am spatiu” sau organizarea corecta in cutii depozitare

“Nu mai am spatiu” sau organizarea corecta in cutii depozitare – solutii pentru parinti

A avea spatiu intr-o locuinta inseamna de departe a avea suficient de mult loc pentru a depozita tot ceea ce iti este necesar. Din pacate insa, majoritatea declutterelor scot la iveala faptul ca adesea suntem strangatori, mergand pe principiul “nu se stie niciodata cand imi trebuie”. In realitate insa, spatiul pe care il folosesti pentru a depozita obiecte inutile poate fi utilizat in mod rational pentru lucrurile de care ai nevoie in fiecare zi. Cum poti face asta? E simplu, urmeaza regulile de mai jos si inarmeaza-te cu cutii depozitare, astfel incat sa iti creezi propria ta ordine.

Biblioteca din cutii depozitare plastic

De cativa ani incoace majoritatea persoanelor prefera lucrurile la indemana, cat mai vizibile si fireste, cat mai accesibile. Acest principiu este unul de baza si in educatie, nu doar in organizare. Astfel, pentru un copil, dar si pentru un adult, este important sa aiba la indemana cartile pe care isi doreste sa le citeasca. Sa le vada si sa aiba acces facil la ele. In biblioteca e destul de greu sa ai acces la carti. Uneori coperta nu se vede, sau cartile stau atat de ingramadite in rafturi incat nu se mai intelege nimic.

Poti apela insa la o solutie mai buna, deoarece poti fie sa folosesti cutii depozitare plastic, fie cutii depozitare material textil pentru a aseza cartile in acestea, cat sa ai acces direct la ele. In plus, cutia se poate aseza cu usurinta pe o masa, langa o canapea sau chiar langa pat, numai bine pentru ora povestii de seara, sau pentru micul tau moment de rasfat. In plus, aceste cutii depozitare sunt viu colorate, asa ca pot reprezenta un adevarat obiect de decor care sa sparga monotonia camerei, oferindu-i un plus de vitalitate.

Organizarea camerei copilului- cutii depozitare jucarii

Jucariile ne dau mari batai de cap, insa fara ele nu se poate, nu-i asa? Uneori le gasim imprastiate, aruncate, stivuite sau uitate pe podea si ar fi binevenita o solutie care sa ne permita sa le asezam intr-o ordine perfecta. Ei bine solutia exista: alege cateva cutii depozitare jucarii si sorteaza jucariile in functie de specificul lor. Poti folosi cutii depozitare din material plastic pentru a organiza piesele de lego, sau pentru plusuri sau, de ce nu, pentru a depozita toate jucariile care functioneaza pe baza de baterii. In acest fel copilul va invata importanta sortarii, dar si pe cea a pastrarii ordinii, iar tu te vei putea bucura de o organizare ca la carte.

Organizarea hainelor in cutii organizare haine

Odinioara obisnuiam sa asezam hainele in dulap asa cum puteam. Pe umerase sau ingramadite in sertare sau chiar unele peste altele in dulap. Astazi insa avem solutii moderne de organizare. Putem folosi cutii depozitare haine care sa ne ajute sa sortam articolele de imbracaminte si sa le organizam intr-un mod distractiv si eficient, astfel incat ordinea sa fie…cuvantul de ordine.

Organizarea este importanta, iar la momentul actual cutiile pentru depozitare sunt cea mai buna solutie pentru pastrarea unui mediu curat si organizat, chiar si atunci cand devii parinte. E drept, nu e usor, insa din cand in cand mai prinde bine cate-un astfel de ajutor.

Categorie: Idei si solutii pentru depozitare si organizare a casei

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!