Care sunt avantajele unui dulap textil?

Stilul minimalist se integreaza din ce in ce mai mult in vietile noastre. Garderoba capsula, dulapuri textile sau mobila modulara, toate acestea au ca unic rol pe acela de a ne ajuta sa ducem o viata mai usoara, mai organizata si poate mai simplista, ceea ce nu este neaparat un lucru rau. La nivel de garderoba, de haine si de pastrarea acestora, solutiile textile par a fi din ce in ce mai apreciate, iar din acest motiv .....

Care sunt avantajele unui dulap textil?

Care sunt avantajele unui dulap textil?

Stilul minimalist se integreaza din ce in ce mai mult in vietile noastre. Garderoba capsula, dulapuri textile sau mobila modulara, toate acestea au ca unic rol pe acela de a ne ajuta sa ducem o viata mai usoara, mai organizata si poate mai simplista, ceea ce nu este neaparat un lucru rau. La nivel de garderoba, de haine si de pastrarea acestora, solutiile textile par a fi din ce in ce mai apreciate, iar din acest motiv si panoplia de modele este una pe masura.

Ce avantaje are un dulap textil?

1. Dulap portabil. Caracterul portabilitatii si al mobilitatii este important, mai ales in contextul dinamicii actuale a oraselor. Folosind dulapuri textile iti este mai usor sa te muti, mai usor sa iti organizezi hainele daca, spre exemplu, trebuie sa pleci intr-o delegatie sau intr-o vacanta, dulapurile fiind usor de strans si de montat. Montajul se realizeaza cu usurinta, nefiind necesare cunostine temeinice despre aceste produse.

2. Un sifonier textil este mult mai ieftin decat un sifonier clasic. Fireste, denumirea de sifonier textil sau sifonier de panza este usor fortata, in contextul in care suntem obisnuiti sa numim sifonier ansamblul pentru haine realizat din lemn masiv. Totusi, un dulap panza ramane de preferat al stilului modern, fiind mai ieftin, dar oferind in acelasi timp caracteristici de calitate din cele mai bune.

3. Structura de calitate, materiale inteligente. Desi vorbim despre un dulap textil pentru imbracaminte, acesta este dotat cu ceea ce ii trebuie pentru a gazdui diferite articole vestimentare. Aceste dulapuri au o structura din tevi metalice (cu strat antirugina) rezistente, astfel incat ele sa poata fi folosite indiferent de dorinta beneficiarului. Astfel, poti beneficia de un dulap textil cu bara de haine sau un dulap textil cu bara pentru umerase, iar la nevoie poti folosi un dulap textil pentru pantofi.

4. Dulapurile textile protejeaza de praf iar husa este din tesatura netesuta ce permite trecerea aerului astfel incat hainele sa fie protejate, dar sa si respire in acelasi timp. Acest lucru este foarte important, indiferent de dimensiunea camerelor in care sunt montate aceste dulapuri textile.

De retinut este faptul ca dulapurile textile te ajuta in orice privinta, incepand de la nevoia de spatiu si pana la mobilitate, aceste produse fiind cu adevarat unele dintre cele mai bune.

Rolul dulapurilor textile in organizarea casei tale

Pentru ca din ce in ce mai mult se pune accent pe modalitati eficiente de organizare, dulapurile textile sunt o solutie potrivita pentru a realiza acest lucru. Organizarea presupune adesea posibilitatea de a vedea sau de a avea la indemana articolele vestimentare necesare, placute sau preferate, fara o aglomerare a spatiului, astfel incat totul sa fie la indemana.

Din acest punct de vedere un dulap de haine cu husa textila este exact ceea ce trebuie, deoarece asigura vizibilitatea, mobilitatea, dar si protectia hainelor, oferind un confort sporit utilizatorilor. Anii ce urmeaza vor pune la fel de mult accentul pe partea de minimalism, drept pentru care un dulap cu husa textila s-ar putea sa fie perfect pentru tine si pentru casa ta.

Categorie: Idei si solutii pentru depozitare si organizare a casei

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!