Călcatul hainelor – prilej de bucurie

Hainele proaspăt spălate și călcate sunt igienizate, ne protejează corpul de microbi și ne îmbracă frumos. Hainele sunt cartea noastră de vizită și cu cât ne ocupăm de curățarea, respectiv călcarea lor, cu atât acestea vor păstra și vor transmite energia noastră pozitivă. Nicio curățătorie privată nu se va ocupa de „energia” hainelor noastre.

Călcatul hainelor – prilej de bucurie

Călcatul hainelor împarte gospodinele în trei tabere: cele care fac din plăcere această activitate și își contemplă hainele proaspăt călcate ca într-o operă de artă, cele care fac această activitate doar din necesitate, fără nicio plăcere, respectiv cele care nu calcă niciodată pentru a nu-și strica buna dispoziție sau a nu deteriora hainele.

Ne dorim să venim în întâmpinarea tuturor, să vă oferim soluții ingenioase, ce vă vor ușura activitatea și vă vor genera bună dispoziție, iar doamnele care nu agreează această activitate să fie impulsionate, măcar să încerce să calce haine. Garantăm faptul că nu vor regreta.

Hainele proaspăt spălate și călcate sunt igienizate, ne protejează corpul de microbi și ne îmbracă frumos. Hainele sunt cartea noastră de vizită și cu cât ne ocupăm de curățarea, respectiv călcarea lor, cu atât acestea vor păstra și vor transmite energia noastră pozitivă. Nicio curățătorie privată nu se va ocupa de „energia” hainelor noastre.

Organizatorul pentru călcat vă va ajuta să aveți într-un singur loc masa de călcat, fierul de călcat și stropitoarea pentru haine. Fierul așezat în poziție verticală nu riscă să se scurgă apa, iar suportul se montează ușor pe ușă, fără a se da găuri sau a se înșuruba. Suportul pentru fier și masa de călcat, în variantă mai mică, este ideal pentru a economisi spațiul. Dacă vă doriți să așezați pe perete, puteți alege suport organizare fier de călcat și masă de călcat. Acesta se va monta pe perete și veți avea astfel varianta cea mai bună de economisire a spațiului.

Măsuța de călcat Mozaic are dimensiuni reduse, dar suficiente pentru a călca orice tip de îmbrăcăminte. Cu o structură din metal și o husă modernă din bumbac, măsuța este prevăzută și cu un cârlig cu care o puteți așeza pe bara de haine.

Tabla de călcat, sau mini masa de călcat cu picioare pliabile poate fi așezată pe mesele obișnuite și se transformă într-o masă de călcat normală. Nu ocupă mult spațiu și oferă toate avantajele unei mese de călcat de dimensiuni mai mari.

Covorul pentru călcat rufe cu suport fier de călcat se strânge sau se pliază pentru a economisi mai mult spațiu. Îl puteți așeza pe un suport tare, direct pe o masă, de exemplu și călca fără griji, deoarece suportul din silicon destinat fierului de călcat rezistă până la 200 ° C.

Pânza pentru călcat, 100% din bumbac scrobit vă va ajuta să protejați țesăturile, iar urmele inestetice de pe sacourile și pantalonii dumneavoastră, vor fi de domeniul trecutului. Vă va ușura procesul de călcat și nu veți mai avea urme lucioase pe haine. 

Accesoriul pentru călcat mâneca se va fixa în interiorul mânecii, aceasta se va închide și nu va mai fi necesară îndreptarea ei mereu. Astfel, dumneavoastră veți avea cămăși la dungă, călcate perfect!

Lavetele pentru curățarea tălpii fierului de călcat se folosesc umede și au un design special. Acestea au rolul de a curăța și polișa talpa fierului.

Pentru a fi siguri că vă protejați îmbrăcămintea de murdăria ce se poate acumula pe talpa fierului de călcat, vă recomandăm un stick curățarea talpa fier de călcat. Se aplică exact și acționează în câteva minute.

 

De ce aveți nevoie, pentru a intra în clubul celor care calcă haine...cu bucurie?

 

Categorie: Idei si solutii pentru depozitare si organizare a casei

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!