Cum sa pastrezi curatenia cu ajutorul sertarelor?

Din ce in ce mai multe persoane se straduiesc sa scape de cultura aglomerarii inutile de produse in interiorul locuintelor. In vreme ce unii aleg stilul minimalist, aruncand practic majoritatea obiectelor, altii prefera sa organizeze si sa stabileasca o ordine, pe baza unui principiu relativ simplu si anume sortarea.

Cum sa pastrezi curatenia cu ajutorul sertarelor?

Cum sa pastrezi curatenia cu ajutorul sertarelor?

Din ce in ce mai multe persoane se straduiesc sa scape de cultura aglomerarii inutile de produse in interiorul locuintelor. In vreme ce unii aleg stilul minimalist, aruncand practic majoritatea obiectelor, altii prefera sa organizeze si sa stabileasca o ordine, pe baza unui principiu relativ simplu si anume sortarea. Sortarea obiectelor impune practic definitivarea unor categorii de produse, care de cele mai multe ori trebuie depozitate impreuna, grupate in diferite cutii de depozitare sau sertare.

Cum sa organizezi folosind sertare de bucatarie?

Bucataria este probabil cel mai provocator spatiu din interiorul unei locuinte. O data cu dezvoltarea tehnologiei apar o multitudine de gadgeturi sau obiecte electrocasnice menite sa ne ajute in bucataria noastra. Ce facem insa atunci cand spatiul pare sa nu mai fie indeajuns? E simplu, organizam totul in sertare bucatarie, astfel incat obiectele sa poata fi gasite cat mai usor.

Delimitarea categoriilor in bucatarie este relativ simpla. Veti avea nevoie de sertare pentru vesela, de sertare pentru tacamuri sau de un organizator tacamuri in sertare, de cutii de depozitare pentru ustensile de diferite feluri, de sertare pentru forme de prajiturit, de cutii pentru textile, cum ar fi prosoapele sau de sertare pentru servetele, pe care e bine sa le aveti mereu la indemana.

Sfat pro: Atunci cand ordonati bucataria, este indicat sa va impartiti munca pe sectoare de munca. Daca veti scoate toate obiectele din dulapuri si spatii de depozitare, va veti descuraja si va veti pierde cheful de a organiza, pentru ca volumul de munca va parea prea mare. Pastrati electocasnicele cat mai aproape de spatiul de lucru si organizati totul in sertare bucatarie in fiecare zi, astfel incat sa va puteti obisnui cu noua ordine si sa stiti mereu unde este obiectul pe care il cautati.

Organizarea garderobei in sertare dormitor

Dormitorul isi are si el propriile provocari; pe langa faptul ca e nevoie sa depozitezi articole vestimentare din cele mai diverse, accesoriile par a nu avea niciodata un loc bine stabilit. Ca si in cazul bucatariei, poti incerca sa imparti totul in categorii si sa aloci pentru fiecare categorie cat un sertar sau organizator: organizator cravate, organizator curele, organizator lenjerie intima  sau organizatoare pentru esarfe.

Daca iti lipseste spatiul pentru o astfel de organizare, poti folosi un singur sertare pentru a depozita mai mult lucruri, folosind un separator sertar care sa imparta spatiul dupa cum iti doresti. In plus, o cutie organizare sertare te poate ajuta sa mentii ordinea si sa pastrezi vizibilitatea, stiind exact ce articol vestimentar sa alegi, pentru ca il poti vedea cu usurinta.

Aceste cutii pentru depozitare in sertare nu sunt un concept nou, insa este unul care a luat amploare in ultimii ani. Asa cum am spus, cautam mereu sa eficientizam spatiul din locuintele noastre, iar de regula spatiul se pierde chiar din organizarea ineficienta a bunurilor noastre. De aceea putem folosi cutii textile sau cutii din plastic organizare sertare, in functie de destinatia acestora, putem folosi mobila modulara pentru a da impresia de spatiu si ordine, sau orice alt produs de organizare care sa ne ajute in acest demers. Toate acestea insa mai au nevoie de ceva pentru a pastra o ordine impecabila si anume de dedicarea dumneavoastra si de capacitatea de a pastra ordinea, exact asa cum ati definit-o.

Categorie: Idei si solutii pentru depozitare si organizare a casei

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!