Măsuța pliabilă – moft sau necesitate?

Noi credem cu tărie că în zilele noastre o măsuță pliabilă este pur și simplu o necesitate. Fie că ne dorim dimineți mai lungi, cu un mic dejun la pat, sau dorim să citim până târziu, o astfel de măsuță ne va ajuta mai mult decât am bănuit. Pozele acelea cu micul dejun la pat vi se par potrivite doar la hotel sau în vacanță? De ce să nu vă bucurați de acest răsfăț chiar la dumneavoastră acasă? Măsuța pliabilă pentru pat – Family se încadrează perfect în familia dumneavoastră și îi va bucura deopotrivă, pe cei mari și pe cei mici. Confecționată din lemn de bambus, această măsuță va crea un spațiu romantic, este ușor de folosit, de strâns și de depozitat și poate fi folosită cu succes în pat, pe canapea, pe terasă sau pur și simplu unde aveți nevoie.

Măsuța pliabilă – moft sau necesitate?

Noi credem cu tărie că în zilele noastre o măsuță pliabilă este pur și simplu o necesitate. Fie că ne dorim dimineți mai lungi, cu un mic dejun la pat, sau dorim să citim până târziu, o astfel de măsuță ne va ajuta mai mult decât am bănuit.

Pozele acelea cu micul dejun la pat vi se par potrivite doar la hotel sau în vacanță? De ce să nu vă bucurați de acest răsfăț chiar la dumneavoastră acasă? Măsuța pliabilă pentru pat – Family se încadrează perfect în familia dumneavoastră și îi va bucura deopotrivă, pe cei mari și pe cei mici. Confecționată din lemn de bambus, această măsuță va crea un spațiu romantic, este ușor de folosit, de strâns și de depozitat și poate fi folosită cu succes în pat, pe canapea, pe terasă sau pur și simplu unde aveți nevoie.   

Măsuța pliabilă cu picioare metalice este universală, aceasta fiind potrivită pentru gustările târzii din pat sau canapea, dar este și un instrument de lucru foarte util. Puteți să vă așezați laptopul, tableta sau cartea preferată și veți lucra mai bine, mai organizat, bucurându-vă în același timp de confortul patului dumneavoastră.

Dacă apreciați mai mult produsele din plastic, vi se par mai practice sau mai ușor de păstrat și de îngrijit, măsuța pliabilă din plastic se va dovedi a fi alegerea perfectă. Ușoară și compactă, aceasta este inteligent compartimentată pentru a vă putea așeza gustarea preferată lângă device-urile dumneavoastră, astfel serviți o cafea aromată și veți urmări documentarul preferat sau veți finaliza proiectul început.

Măsuța de joacă copii pentru pat sau canapea are în părțile laterale locuri special destinate creioanelor colorate sau jucăriilor preferate. Suntem convinși că doriți să vă vedeți copilașul pictând cu acuarele și apă la o măsuța și nu direct pe canapea. Și pentru că ne place să ne inspirăm din bucuria sinceră a copiilor noștri, alegeți să folosiți și dumneavoastră măsuța copiilor pentru a lua un mic dejun la pat sau pentru a lucra din confortul canapelei.  

Măsuța pliabilă pentru spații mici se dovedește a fi utilă în orice spațiu, indiferent cât de îngust ar părea. Prevăzută cu un blat tip tavă, iar atunci când nu este folosită se strânge și se depozitează cu ușurință. Vă puteți bucura de această măsuță în sufragerie sau în balcon, alături de prietenii dumneavoastră și veți economisi spațiu și energie pentru a o manevra.

Suportul organizator măsuță mâner canapea, special creat pentru cotiera fotoliului sau a canapelei, vă va ajuta să aveți la îndemnă un pahar cu băutura preferată, telecomanda sau ochelarii. Se prinde foarte ușor cu cleme și dumneavoastră vă bucurați de confort.

Vă prezentăm și măsuța pliabilă pentru balcon, pentru că ne dorim ca vremea frumoasă să nu vă ia prin surprindere și dumneavoastră să fiți pregătiți pentru a savura o cină în balconul dumneavoastră. Măsuța este rezistentă la apă, se curăță ușor și o puteți regla la ce înălțime vă doriți. Pentru vremea de plajă, cu soare mult, vă recomandăm măsuța pentru umbrelă. Paharele și gustările vă vor aștepta, la umbră, ferite de razele soarelui și nisip.

Prin urmare, măsuța pliabilă vi se pare moft sau necesitate? :) 

Categorie: Idei si solutii pentru depozitare si organizare a casei

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!