Top articole pentru organizarea si infrumusetarea gradinii tale de toamna

Calendaristic, toamna se apropie cu pasi rapizi, desi temperaturile din ultimile saptamani ne induc starea unei veri toride, care pare sa nu plece curand. Desi primavara este anotimpul in care natura revine la viata, iarba devine verde, iar copacii inmuguresc, venirea toamnei nu ar trebui sa te dezarmeze. E drept ca nimanui nu-i place sa vada cum frunzele se ofilesc si cad, dar toamna poate fi sezonul perfect pentru a-i oferi gradinii tale un look nou. Sunt o multime de idei si accesorii prin care pui in valoare florile tomnatice ...

Top articole pentru organizarea si infrumusetarea gradinii tale de toamna

Top articole pentru organizarea si infrumusetarea gradinii tale de toamna

Calendaristic, toamna se apropie cu pasi rapizi, desi temperaturile din ultimile saptamani ne induc starea unei veri toride, care pare sa nu plece curand. Desi primavara este anotimpul in care natura revine la viata, iarba devine verde, iar copacii inmuguresc, venirea toamnei nu ar trebui sa te dezarmeze.

E drept ca nimanui nu-i place sa vada cum frunzele se ofilesc si cad, dar toamna poate fi sezonul perfect pentru a-i oferi gradinii tale un look nou. Sunt o multime de idei si accesorii prin care pui in valoare florile tomnatice, astfel incat fiecare oaspete care iti calca pragul curtii sa fie placut surprins de rezultat.

Cu putin timp liber, rabdare si doar un strop de imaginatie, gradina ta reinvie si este pusa in valoare daca ai urmatoarele accesorii:

Uneltele de gradina, indispensabile pe tot parcursul anului. Cand locuiesti la curte, niciodata treaba din gradina nu se termina. De accea, pentru gradinarit si nu numai, investeste in unelte gradina potrivite, de calitate superioara si durabile. Potrivite in orice anotimp sunt: grebla pentru frunze, unelte gradinarit, sapa, cultivator de mana, etc.

Toamna si frunzele care cad... nu este o imagine pe care vrei sa o vezi, insa acesta este rolul circuitului in natura. Usureaza-ti procesul de strangere a acestora cu o grebla si un sac pentru frunze. Odata stranse, le poti folosi ca ingrasamant sau le poti arunca in mod corespunzator, in pubelele special create.

Toamna vine cu ploi, iar jgheaburile si acoperisul casei au de suferit. Ca sa nu trebuiasca sa le cureti permanent, poti cumpara un element de protectie frunze jgheaburi, ce poate fi inlocuit rapid.

Protejeaza-ti trandafirii si pomii fructiferi de vremea rea si frigul lunilor de iarna, cu o prelata de gradina. De preferat ar fi ca inainte de amplasarea prelatei sa fie taiate crengile rupte sau ascutite, cu un fierastrau de gradina manual, de mici dimensiuni.

Toamna este momentul muscatelor, al crizantemelor si al florilor intitulate aster. Venirea anotimpului acesta nu ar trebui sa iti ofere motive de dezamagire, cata vreme sunt o multime de flori de toamna care abia asteapta sa iti infrumuseteze gradina si curtea. Aranjate pe un suport de perete pentru ghivece, pe un spalier de gradina sau pe o arcada de gradina eleganta, acestea vor crea impresia unui spatiu decupat din cartile de povesti.

Disponibile sunt si alte accesorii care sa te ajute sa plantezi rapid in ghivecele sau locurile dorite. Cu un plantator sapaliga de mana, care are forma unei mistrii si este realizata din otel inoxidabil, este capabila sa sape adanc pentru flori sau chiar puieti de pomi fructiferi sau conifere. La fel de potrivit este si un burghiu de gradina, cu ajutorul caruia poti face gauri in pamant prin rotire.

Ca decoratiuni de gradina poti opta pentru un gard decorativ din plastic ornamental sau chiar un obelisc de gradina, cu prindere in pamant. Deasemenea, se pot plasa armonios o serie de ghivece cu flori de toamna sau chiar plante agatatoare, precum iedera.

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!