Cum iti poti optimiza spatiul din garderoba?

Daca dispui de un dulap mic, nu trebuie sa fii descurajat de faptul ca nu o sa iti incapa toate articolele vestimentare si accesoriile pe care le detii. Exista o multime de moduri de a face spatiul dulapului mai bine organizat si chiar sa para mai mare. Folosind produsele potrivite de organizare, cateva trucuri de decorare si putina rabdare, ai putea ajunge la concluzia ca dulapul tau este de fapt perfect. Iata, asadar, cum iti poti optimiza spatiul din garderoba:

Cum iti poti optimiza spatiul din garderoba?

Daca dispui de un dulap mic, nu trebuie sa fii descurajat de faptul ca nu o sa iti incapa toate articolele vestimentare si accesoriile pe care le detii. Exista o multime de moduri de a face spatiul dulapului mai bine organizat si chiar sa para mai mare. Folosind produsele potrivite de organizare, cateva trucuri de decorare si putina rabdare, ai putea ajunge la concluzia ca dulapul tau este de fapt perfect.

Iata, asadar, cum iti poti optimiza spatiul din garderoba:

​Scapa de hainele pe care nu le mai porti.

Cu siguranta, ai in sifonier haine pe care nu le mai folosesti de cel putin un an, care s-au demodat sau haine care iti sunt prea stramte sau prea largi. Deseori, oamenii cred ca, pastrarea hainelor de dimensiuni mai mici ii va inspira sa piarda in greutate. Ei bine, deoseori acest lucru nu da rezultatele dorite, iar aceste haine ajung doar sa ocupe spatiu degeaba in dulapul mult prea aglomerat. Daca ai planuri de dieta, pastreaza-ti hainele mai stramte in alta parte, intr-o cutie depozitare pe care sa o plasezi sub pat sau intr-un alt loc mai putin vizibil si pune-le inapoi dupa ce iti atingi obiectivele.

​Fa-ti ordine in dulap.

Asta inseamna mai mult decat sa elimini din dulap hainele, incaltamintea si accesoriile pe care nu le mai folosesti. Recomandat ar fi, de asemenea, sa indepartezi acele invelisuri din plastic ce vin odata cu hainele de la curatatorie, dar si sa scapi de cutiile si ambalajele goale. Totodata, intrucat doresti sa maximizezi spatiul, opteaza pentru utilizarea unui organizator multiplu pentru umerase pliabil. Acesta are capacitatea de a depozita 8 articole vestimentare, inclusiv camasi, bluze sau fuste, ocupand foarte putin spatiu in dulap.

​Foloseste un suport de umerase telescopic.

Daca in dulapul tau ramane prea mult spatiu gol intre rafturi, iti recomandam sa achizitionezi un suport umerase telescopic pentru pantaloni si fuste. Acesta este reglabil, sinele sale de aluminiu avand capacitatea de a-si regla inaltimea intre 67 si 114 cm, in functie de dimensiunile dulapului tau sau de lungimea pantalonilor sau a fustelor tale.

​Nu uita de spatiul de jos, de langa podea.

Daca cele mai multe dintre hainele tale ajung sa fie agatate pe umerase sau impaturite pe rafturi, cel mai probabil ca partea de jos a dulapului tau va ajunge destul de goala. In acest caz, iti recomandam sa optezi pentru umplerea spatiului cu cateva cutii de depozitare in care sa iti pui hainele pe care le porti mai rar sau, de ce nu, cu un mic suport pentru pantofi. Poti alege fie un suport cu husa textila pentru pantofi, fie un suport de pantofi din metal, in functie de preferintele si nevoile tale.

 

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!