TERMENI SI CONDITII

I.                   Conditii generale

SC PLASMA TRADE SRL  este autorul, proprietarul, administratorul web-site-ului www.Happymax.ro.SC PLASMA TRADE SRL este persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, bd. Theodor Pallady, nr.2, sector 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/6158/2004, CUI RO 16337720, denumita in cele ce urmeaza Happymax.ro


Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai web- site-ului Happymax.ro de catre utilizator sau client.

Folosirea, accesarea, vizitarea si vizualizarea, web-site-ului Happymax.ro, implica aderarea totala a utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si conditii. 
Prin folosirea web-site-ului Happymax.ro, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura produse web-site-ului Happymax.ro, continutului sau, potrivit cu legislatia romana in vigoare.

 

II. Date de contact

Happymax.ro  publica pe web-site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre utilizator sau client.
In momentul in care utilizatorul sau clientul foloseste formularul de contact prezent pe web-site, acesta permite Happymax.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice.
Completarea partiala sau totala a formularului de contact si trimiterea acestuia catre Happymax.ro nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Happymax.ro de a contacta utilizatorul sau clientul.
Accesarea web-site-ului Happymax.ro, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau  solicitari  adresate Happymax.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului sau clientului si Happymax.ro, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Happymax.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
Happymax.ro isi rezerva dreptul de a nu da curs tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

III. Politica de confidenţialitate /Date cu caracter personal

SC PLASMA TRADE SRL  in calitate de autor, proprietar, administrator al www.Happymax.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza site-ul Happymax.ro  in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.

Plasma Trade SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 0012368.


Potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC Plasma Trade SRL, persoană juridică română, cu sediul în Bucureşti, bd. Theodor Pallady, nr. 2, sector 3, Bucureşti are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

S.C. PLASMA TRADE SRL. se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.Happymax.ro, pentru  efectuarea cumparaturilor on-line, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (art.12)

- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

- dreptul de opozitie (art.15);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

- dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

 

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC PLASMA TRADE SRL. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: comenzi@happymax.ro.
Scopul colectării datelor este alcătuirea unei baze de date în scopul informării despre organizarea campaniilor promoţionale, acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate şi pentru contul de utilizator înregistrat, care dă utilizatorului acces la facilităţi suplimentare şi customizate ale serviciilor Happymax.ro.

 

IV. Scopul colectarii datelor/Newsletter

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, Plasma Trade SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

 

- pentru a va confirma produsele pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);

- inscrierea in programul de fidelizare sau program de discount;

- transmiterea de oferte, mesaje publicitare si de marketing;

- informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele de pe web-site-ul Happymax.ro;

- asigurarea serviciilor de transport achizitionate de dumneavoastra;

- facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;

- efectuarii platii on-line;

- asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;

 

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii sau dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

 

S.C PLASMA TRADE SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Plasma Trade srl si ale site-ului www.Happymax.ro.

 

La înregistrarea în web-site vi se vor cere anumite date personale precum:

numele şi prenumele, adresa de e-mail, adresa,  dar şi alte informaţii cu caracter personal. Sunteţi singurul responsabil de datele privind contul de utilizator creat pe Happymax.ro. De aceea, pentru confirmarea datelor şi contului, veţi fi anuntaţi la adresa de e-mail pe care aţi declarat-o la crearea contului dumneavoastră. Acest e-mail de confirmare are rolul stopării acţiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Dacă primiţi un asemenea mesaj, în condiţiile în care nu v-aţi înregistrat personal pe site, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la adresa comenzi@happymax.ro pentru a şterge contul respectiv.
Formularul de profil al utilizatorului conţine câmpuri care pot fi editate în cazul în care doriţi să modificaţi sau să completaţi datele pe care le-aţi furnizat la crearea contului. Dacă însă doriţi să renunţaţi la contul dumneavoastră complet, vă rugăm să scrieţi un e-mail la comenzi@ happymax.ro. Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunoştinţă a campaniilor promoţionale, în scop de reclamă, pentru acţiuni de marketing şi publicitate şi pentru accesul la facilităţi suplimentare. Refuzul dvs. determină neparticiparea la acţiunile promoţionale organizate de SC Plasma Trade SRL.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării numai de către SC Plasma Trade pentru scopurile mai sus menţionate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti solicita in scris, prin trimiterea acesteia la adresa de email comenzi@happymax.ro

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
Happymax.ro se angajează să nu trimită spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).

Serverele pe care web-site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania SC PLASMA TRADE SRL nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata, prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile necesare si va pune la dispozitie toate datele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

 

V.    Politica de vanzare online

 Accesul la serviciul de vanzare on line este permis oricarui utilizator sau client care poseda sau isi creeaza un cont.

In momentul crearii unui cont, utilizatorul/clientul accepta integral toti termenii si conditiile Happymax.ro.

Happymax.ro poate anunta, publica pe web-site informatii despre produse, servicii, promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert cu care Happymax.ro are incheiate contracte, intr-o anumita perioada de timp si numai in limita stocului disponibil.
Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul Happymax.ro sunt destinate exclusiv uzului personal al utilizatorului sau clientului.
Happymax.ro  poate limita posibilitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe web –site, la un moment dat, unuia sau mai multor utilizatori sau clienti.
Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe web site includ TVA.
Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe web-site-ul Happymax.ro (texte, imagini statice, dinamice, prezentari multimedia, etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Happymax.ro, acestea fiind doar cu titlu de prezentare.
In descrierea produselor si/sau serviciilor Happymax.ro isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (ex:accesorii, etc) care pot sa nu faca parte din acele produse si sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

Comenzile plasate de catre clienti telefonic sunt supuse acelorasi reguli din Termeni si Conditii ale site-ului Happymax.ro

Comenzile plasate de catre clienti vor intra imediat in procesare si livrare.

Nu rezervam produse la solicitarea clientilor ( plasarea comenzii si solicitarea de a fi livrata la intervale de timp impuse de catre clienti). Acest gen de comenzi vor fi anulate, iar produsele reintroduse in stoc. 

In cazul in care un client nu primeste comanda ( coletul soseste retur la depozit), urmatoarea comanda nu va mai fi procesata de catre Plasma Trade decat daca aceasta comanda este platita in avans de catre client (plata card sau plata OP). Este dreptul Plasma Trade de a anula comenzile care nu sunt achitate in avans, in cazul unui client al carui colet a venit retur la depozitul Plasma Trade.

VI.    Valabilitatea ofertelor

Happymax.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe web-site fara notificarea in prealabila a utilizatorului sau clientului.
Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale.Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia, decat cu acordul partilor.
Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

Voucherele acordate de catre Happymax.ro NU se pot cumula.Voucherele/discountul se acorda doar in situatia in care este anuntat pe site, in caz contrar, nu.

Pretul de achizitie al produselor INCLUDE TVA (19%) dar nu includ si costul livrarii (transportului).
Clientul poate renunta la produsele sau serviciile achizitionate prin contract, conform Conditiilor de retur precizate mai jos.

 

VII. Comanda online

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe web- site.
Prin finalizarea comenzii sale, clientul isi exprima acordul ca toate informatiile  furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si reale, in momentul plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
Prin finalizarea comenzii,  clientul consimte ca Happymax.ro poate sa il contacteze, in urmatoarele cazuri, prin orice mijloc disponibil agreat de Happymax.ro:

- in vederea confirmarii sau infirmarii disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de client. 
- in vederea confirmarii de catre client a contravalorii comenzii effectuate si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (ex: transport, etc.) 
- in vederea stabilirii de comun acord a detaliilor de livrare a produselor. 

Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat, potrivit informatiilor mai sus precizate.

In situatia in care clientul doreste anularea comenzii, inainte de a fi livrata catre acesta, are la dispozitie un interval de 2 ore de la plasarea comenzii pe web-site; comenzile plasate ulterior de catre client nu vor mai fi onorate de catre Happymax.ro.
Din momentul in care clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau din momentul in care Happymax.ro informeaza clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine contract la distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
Detaliile privitoare la livrare a produselor, incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii,  nu constituie o obligatie contractuala din partea Happymax.ro, fara ca vreo parte sa poata sa solicite celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora. 
In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularul disponibil pe web-site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client, inainte de momentul modificarii.
Este permisa folosirea unui singur voucher de catre client pentru o comanda efectuata online. Folosirea a mai multor vouchere va duce la anularea comenzii de catre Happymax.ro.

In anumite cazuri, Plasma Trade/Happymax.ro poate contacta clientii prin email, sms sau telefonic pentru eventuale lamuriri privind confirmarea procesarii, livrarii si primirii comenzii date de catre client. In cazul in care clientul nu raspunde la email, sms, sau telefon in termen de 24 de ore de la trimiterea email-ului, sms sau telefon, Plasma Tradew/Happymax. ro are dreptul de a anula comanda trimisa.

Clientul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant Happymax.ro.Termenii si condiitile  mentionate in acest document se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.

In cazul in care se constata terte/externe interventii de tip ostil, ce implica modificarea fara drept a preturilor pe site, clientul va fi anuntat telefonic si sau in scris asupra situatiei de fraudarea online a pretului produselor comandate, iar comanda se va anula.


VIII.    Finalizare

Happymax.ro va include in coletul expediat catre client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor sau serviciilor de catre client.
Happymax.ro va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda.

IX. Transport si livrare

  • Costul transportului prin curierat rapid este fix de 18 lei, inclusiv TVA, oriunde in Romania,  indiferent de greutate, volum, etc. NU se percep taxe pentru km aditionali.
  • Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei, inclusiv TVA transportul prin curierat rapid este gratuit.
  • In cazul in care clientii nu ofera adrese corecte pentru livrarea coletelor ( adrese gresite, incomplete, etc) acestia vor fi indrumati sa isi ridice coletele, personal, de la sediul Fan Courier ce se afla in orasul precizat pe awb.Nu se fac redirectionari catre alte adrese, intrucat acestea impun costuri suplimentare de catre firmele de curierat.
  •  Transportul este asigurat de un serviciu de curierat rapid, Fan Courier sau alta firma de curierat, ce face livrari, in nume propriu sau prin subcontractori, pentru localitatile care nu se afla incluse in lista standard, cu taxare 0 km . NU se percep taxe aditionale pentru km suplimentari.Clientii nu au posibilitatea sa aleaga firma de curierat care sa procedeze la livrarea coletului.Este dreptul Plasma Trade sa decida prin ce firma de curierat va fi livrat coletul.  

 

- Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei, inclusiv TVA, transportul prin curierat rapid este gratuit.

 

- Trasportul este asigurat de un serviciu de curierat rapid  (Fan Courier si GLS curier). Clientii nu pot alege firma de curierat, prin care sunt livrate coletele, avand in vedere ca se mentin aceleasi costuri de transport, indiferent de firma de curierat care va livra coletele.Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor (ambalaj deteriorat, colete desfacute etc.) se fac in momentul livrarii prin intocmirea unui proces verbal de constatare, sau se refuza primirea si plata coletului.Nu se poate solicita agentului, deschiderea coletelor la livrare.

 INCEPAND CU DATA DE 01 NOIEMBRIE 2018 LIVRARILE SE VOR FACE NUMAI IN ZILELE DE: LUNI, MARTI, MIERCURI, JOI SI VINERI. NU SE FAC LIVRARI SAMBATA!

X. Garantia produselor  si calitatea acestora 

S.C. PLASMA TRADE SRL ofera certificate de garantie pentru produsele achizitionate de pe web-site-ul Happymax.ro, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si produsele comandate.

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Plasma Trade srl beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare, respectiv ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 140 din 28 decembrie 2021. 

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 140 din 28 decembrie 2021.   

Garantia produselor

Produsele comercializate de magazinul online – HAPPYMAX.RO provin  direct de la producatori si beneficiaza de garantie conform legislatiei romane in vigoare. 

Termenii si conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale si se aplica exclusiv consumatorilor (consumator - orice persoană fizică care, în legătură cu contractele reglementate de prezenta ordonanță de urgență, acționează în scopuri care se află în afara activității comerciale, industriale, artizanale sau profesionale a persoanei respective): ordonanta Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor si ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 140 din 28 decembrie 2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri.

Vânzătorul răspunde față de consumator pentru orice neconformitate care există în momentul livrării bunurilor și care este constatată în termen de doi ani de la data respectivă. 

În cazul produselor de ocazie, consumatorul și vânzătorul pot conveni asupra unor condiții contractuale sau acorduri având o perioadă de răspundere contractuală sau un termen de prescripție mai scurtă decât cele prevăzute la alin. (1)-(4), cu condiția ca astfel de perioade ori termene mai scurte să aibă o durată de minimum un an de la data livrării bunului.

Măsurile corective în caz de neconformitate

În caz de neconformitate, consumatorul are dreptul de a beneficia de aducerea în conformitate a bunurilor, de a beneficia de o reducere proporțională a prețului sau de a obține încetarea contractului în condițiile prevăzute la prezentul articol. 

Pentru ca bunurile să fie aduse în conformitate, consumatorul poate opta între reparație și înlocuire, cu excepția cazului în care măsura corectivă aleasă ar fi imposibilă sau, în comparație cu cealaltă măsură corectivă disponibilă, ar impune vânzătorului costuri care ar fi disproporționate, luând în considerare toate circumstanțele, inclusiv următoarele: 

a) valoarea bunurilor în cazul în care nu ar fi existat neconformitatea; 

b) gravitatea neconformității; 

c) dacă măsura corectivă alternativă ar putea fi executată fără vreun inconvenient semnificativ pentru consumator. 

Vânzătorul poate refuza să aducă în conformitate bunurile dacă reparația sau înlocuirea este imposibilă sau i-ar impune costuri care ar fi disproporționate, luând în considerare toate circumstanțele, inclusiv cele prevăzute la alin. (2) lit. a) și b). 

Consumatorul nu are dreptul de a obține încetarea contractului dacă neconformitatea este minoră. Sarcina probei cu privire la caracterul minor al neconformității îi revine vânzătorului. 

Consumatorii pot să opteze pentru o anumită măsură corectivă în cazul în care neconformitatea bunurilor este constatată la scurt timp după livrare, fără a depăși 30 de zile calendaristice. 

Repararea sau înlocuirea bunurilor se face intr-un termen rezonabil care nu poate depăși 15 zile calendaristice din momentul în care vânzătorul a fost informat de către consumator cu privire la neconformitate și care este stabilit de comun acord, în scris, între vânzător și consumator, luânduse în considerare natura și complexitatea bunurilor, natura și gravitatea neconformității și efortul necesar pentru finalizarea reparației sau înlocuirii; 

În cazul în care neconformitatea este remediată prin reparație, termenele se prelungesc cu timpul de nefuncționare a bunului, din momentul la care a fost adusă la cunoștința vânzătorului lipsa de conformitate până la predarea efectivă a bunului în stare de utilizare normală către consumator. 

Calitatea si conformitatea  produselor sau serviciiilor furnizate de catre Happymax.ro, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revin in totalitate acestuia. 
Happymax.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs sau serviciu disponibil spre achizitionare postat pe web-site.

 

Procedura trimiterii produselor in garantie

Garantia produselor nu este transmisibila. Plasma Trade SRL are obligatie contractuala doar fata de titularul facturii de achizitie.

Suma aferenta produselor creditate se ramburseaza intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura.

Solicitarea de ridicare a coletului de la adresa de facturare/livrare va fi facuta de catre Plasma Trade srl.

Dupa ce coletul va fi receptionat si verificat veti fi anuntat privind desfasurarea procedurii de garantie / aducere la conformitate a produsului dumneavoastra.

 Produsele comercializate pe site-ul Happymax.ro sunt pentru uz casnic (rezidential).

 

XI. CONDITII DE RETUR:

1. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE FIZICE: 

Descarcati de mai jos formularul de retragere.

(Click mai jos pe textul cu rosu : Formular de retragere):

Descarca Formularul de Retragere PDF

Descarca Formularul de Retragere Word

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

 

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produsului.

Potrivit OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumator inseamna - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanța Guvernului nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare;

 

Consumator - orice persoană fizică care, în legătură cu contractele reglementate de prezenta ordonanță de urgență, acționează în scopuri care se află în afara activității comerciale, industriale, artizanale sau profesionale a persoanei respective): ordonanta Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor si ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 140 din 28 decembrie 2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri.

 

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati , SC Plasma Trade SRL (www.happymax.ro), bd. Theodor Pallady, nr. 2, ap. 65, Sector 3, Bucuresti,  email:plasmatrade@yahoo.com, cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta (la adresa sus mentionata), fax (021 794 28 36) sau e-mail (plasmatrade@yahoo.com), insotita de Formularul de retragere de mai sus.

 

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

 

Consecintele retragerii:

 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii ( DAR numai daca returnati toate produsele aferente comenzii) ,  fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare intr-un cont IBAN pe care ni-l puneti la dispozitie. In orice caz, NU vi se vor percepe comisioane, ca urmare a unei astfel de rambursari.Rambursarea se face numai dupa ce primim inapoi produsele.

Expediati produsele numai prin firma de curierat, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Potrivit OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 427, in data de 11 iunie 2014, va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor  (art. 14, aliniat (2) OUG 34/2014  ''Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator'').

 

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarea produselor. 

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email plasmatrade@yahoo.com. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Orice diminuare a valorii produselor rezultată din manipularea acestora, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor este în responsabilitatea Cumpărătorului. Pentru claritate, din prețul total al bunului returnat, Vanzatorul va reține o sumă de bani ce reprezintă diminuarea valorii bunului în proportie de 10%-50% din valoarea inițială a bunului, după caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicată către Cumparator la recepționarea bunurilor returnate.

Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta).


Produsul se va returna numai prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client.

 

 
2. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 

 

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi,  sau care nu respecta termenii de garantie.
- Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie.
- Jocuri desigilate, jucarii desigilate.
- Produse aduse pe comenzi speciale, la solicitarea clientului.
- Produse susceptibile a se deteriora sau expira rapid.
- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de comparator.
- Produse de ingrijire personala, igiena casei sau personala, accesorii medicale desigilate.
- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)
- Produse primite cadou la alte produse decat cu conditia unei noi achizitii
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil ) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai jos. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garantie, conform legii 449/2003.

 

5. DATE RETURNARE:

 

Produsele vor fi returnate, PRIN CURIERAT,  dupa confirmarea de primire (reply la e-mailul de retur), la adresa:

SC PLASMA TRADE SRL

Depozitul Mediapost Hit Mail

Dragomiresti Vale,

Str. Piersicului nr.1, Cladirea 2 (WDP Dragomiresti), Depozitul 5.

DRAGOMIRESTI VALE, JUDET ILFOV

 

Telefon : 0733.027.615; 021.794.28.36 ; E-mail : plasmatrade@yahoo.com.

 

Va rugam ca inainte de a returna produsele sa verificati daca sunt indeplinite conditiile de mai sus. In caz contrar, ne pare rau, dar nu va putem returna/returna integral contravaloarea produselor.

In situatia in care un client figureaza in baza noastra de date cu un colet neridicat si doreste sa faca o noua comanda, la costul comenzii se vor adauga cheltuielile de retur ale comenzii neridicate.

In cazul in care clientul refuza sau nu primeste 1 colet, orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin ordin de plata sau plata card.

“Clienti" sau "cumparatori" sunt doar persoanele fizice sau asociatiile de persoane fizice. Clientii cu personalitate juridica si PFA nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice/asociatii persoane fizice.

 S.C. PLASMA TRADE SRL. NU ridica coletele postale trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale!

Produsele livrate in baza unor comenzi speciale, nu se iau retur.

Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 

 

De retinut:

Orice diminuare a valorii produselor rezultată din manipularea acestora, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor este în responsabilitatea Cumpărătorului. Pentru claritate, din prețul total al bunului returnat, Vanzatorul va reține o sumă de bani ce reprezintă diminuarea valorii bunului în proportie de 10%-50% din valoarea inițială a bunului, după caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicată către Cumparator la recepționarea bunurilor returnate.

Reclamatiile privind eventuale lipsuri CANTITATIVE ( privind numarul ) la inventarul produselor comandate trebuie aduse la cunostinta Vanzatorului in termen de maxim 24 de ore de la primirea coletului.

 

 

XII.Drepturile utilizatorului web-site-ului Happymax.ro.

 

1.      Pentru comenzi mai mari de 300 RON ( inclusiv TVA), transportul este gratuit in Bucuresti, cat si in tara.

2.      Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu reprezinta obligatie contractuala din partea Plasma Trade srl.

3.      Returul produselor in termen de 14 zile de la primirea produselor, cu conditia respectarii cerintelor prevazute la capitolul: “Conditii de retur”.

4.      Pastrarea datelor cu caracter personal in regim de confidentialitate.

5.      Dreptul de a se dezabona oricand de la Newsletter.

 

XIII.Preturi

 

Preturile de pe web-site-ul Happymax.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adăugată, TVA (19%).

Preturile pentru anumite produse pot aparea gresit pe web-site, din cauza unor erori tehnice. Happymax.ro va anunta clientul si nu va livra produsele respective, decat cu acordul acestuia.

In momentul in care Happymax.ro va avea promotie sau oferta speciala, acestea vor fi afisate in paginile special de pe web-site.

 

Prețul vechi ( pe care il găsiti tăiat pe site-ul Happymax.ro) reprezintă “Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile”

 

Poate fi identificat în pagina produsului respectiv și reprezintă cel mai mic din ultimele 30 de zile, iar reducerea poate fi menționată sub formă procentuală sau valorică.

 

Prețul recomandat de producător (RRP) este o recomandare a  producătorului cu privire la prețul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători.

 

RRP-ul este un simplu preț recomandat de revânzare, afișat pe pagina de produs.

 

 

 

 XIVPlata produselor

 

Modalitati de plata a produselor:

 

1.     Plata ramburs, in momentul in care coletul cu produse ajunge la destinatia dvs. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata catre dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).Va rugam sa solicitati chitanta curierului, in momentul livrarii produselor.

 

2.      Se poate plati in avans, prin ordin de plata, doar in baza facturii proforma emise de catre Happymax.ro ,in urma confirmarii telefonice a comenzii, cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei.

Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:

Nume societate : PLASMA TRADE S.R.L.

Cont lei : RO14BACX0000000688298000RON, deschis la Unicredit Tiriac Bank-Agentia Traian.

Cod unic inregistrare: RO16337720

Adresa: Bucuresti, bd. Theodor Pallady, nr. 2, sector 3.

Va garantam posibilitatea de a primi banii inapoi, in cazul in care comanda nu se va finaliza.

 

3.      Plata in avans, cu cardul, tranzactia fiind procesata de mobilPay. Iti garantam posibilitatea de a primi banii inapoi, in cazul in care comanda nu se va finaliza.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, DinnersClub , daca au cod CVV2/CVC2 .

 

 

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul .

 


XV.   Frauda 

Happymax.ro nu solicita clientului/utilizatorului prin nici un mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi, carduri bancare sau parole personale. Exceptie de la aceasta este numai in situatia prevazuta la capitolul XIV, pct. 2.

Clientul/utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. Happymax.ro isi declina orice responsabilitate, in situatia in care un client/utilizator este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este sau ca reprezinta interesele Happymax.ro. Clientul/utilizatorul va informa Happymax.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.


XVI.    Limitare de responsabilitate

Happymax.ro nu poate fi facuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continutul web-site-ului Happymax.ro.
Happymax.ro nu poate fi facuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe web-site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.
In cazul in care un utilizator/client considera ca uncontinut expediat prin orice mijloc de catre Happymax.ro, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Happymax.ro, conform detaliile de contact, astfel incat Happymax.ro sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
Happymax.ro nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe web-site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Happymax.ro.
Happymax.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor web-site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele web-site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

Happymax. ro isi rezerva dreptul de a anula comanda in cazul in care exista suspiciuni serioase cu privire la indisponibilitatea clientului de a ridica un colet din sediul firmei de curierat, in cazul in care firma de curierat, din varii motive, nu doreste sau nu poate livra in localitatea precizata de catre client.

Happymax.ro isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care clientul are un limbaj ireverentios, la adresa angajatilor sai.

Happymax.ro nu este obligat sa respecte comentariile clientilor sai. Livrarea produselor catre clienti se va face conform datelor descrise pe site. Pentru nelamuriri, va rugam contactati telefonic Happymax.ro.

Happymax.ro nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
- serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;
- serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
- produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii web-site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie, legatura, tranzactie, colaborare, etc., care pot aparea intre client/utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul web-site-ului.

Happymax face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

 


XVII.    Forta majora si cazul fortuit

 Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
 Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

XVIII.    Litigii

Prin folosirea,vizitarea,vizualizarea web-site-ului Happymax.ro si/sau al oricarui continut trimis de catre Happymax.ro utilizatorului/clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prezentele "Termeni si conditii".
Orice disputa cu referire la prezentele "Termeni si Conditii" care ar putea sa apara intre utilizator/client si Happymax.ro se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, de catre instantele judecatoresti din Municipiul Bucuresti. In cazul in care Happymax.ro constata din partea clientilor un comportament abuziv (plasarea de comenzi si refuzul acestora de a le primi, emailuri prin care se prejudiciaza imaginea Happymax si  a salariatilor Happymax.ro, etc) Happymax.ro are dreptul de a recomanda / interzice clientilor sa nu mai plaseze comenzi pe acest site, in vederea limitarii pierderilor prejudiciilor de ordin financiar.
Happymax.ro nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor Termeni si conditii.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

XIX.    Dispozitii finale

Happymax.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale web-site-ului, fara notificare prealabila a utilizatorulu/clientului.
Happymax.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe web-site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul web-site-ului.
Happymax.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a web-site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

  

Serviciul de hosting

 

Web-site-ul  www.Happymax.ro este gazduit de serverele unei terte firme, asa incat Plasma Trade SRL nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acest web-site.

 

Ce sunt şi cum sunt folosite cookie-urile?

Pentru a vă uşura vizitarea paginii noastre de internet, folosim cookie-uri pentru afişarea ofertei noastre de produse. Cookie-urile sunt fişiere mici de text care sunt salvate local în memoria intermediară a programului de navigare folosit de cǎtre vizitatorul paginii. Bineînţeles, vǎ puteţi instala programul de navigare astfel încât să nu fie salvate cookie-uri pe unitatea de disc (harddisk), respectiv cookie-urile deja salvate să fie şterse. În programul de navigare Internet Explorer 6 se procedează în felul următor:

1. Alegeţi în meniul „Unelte“ punctul „Opţiuni internet“.

2. Daţi clic pe butonul „Protecţia datelor“.

3. Deplasaţi în sus cursorul de pe partea stângă a câmpului de dialog („Blocaţi toate cookie-urile“).

4. Confirmaţi cu „OK“.

În programul de navigare Firefox 2.0 se procedează în felul următor:

1. Alegeţi în meniul „Unelte“ butonul „Setări“.

2. Sub punctul „Protecţia datelor“ găsiţi domeniul „Cookie-uri“. Dezactivaţi aici opţiunea „Acceptare cookie-uri“.

3. Confirmaţi cu „OK“.În cazul în care folosiţi un alt program de navigare pe internet, vă rugăm să citiţi instrucţiunile referitoare la prevenirea şi ştergerea cookie-urilor din meniul de asistenţă al programului dumneavoastră de navigare sau al producătorului aplicaţiei software.

 

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!