NOUTATI

Ustensile de bucatarie, accesorii pentru casa, bucatarie si gradina. Ustensile de patiserie, organizare interior, decoratiuni gradina.

Descopera cele mai noi produse disponibile in 2023, dispinibile magazinul online Happymax. Suntem mandri sa iti prezentam categoria noastra de noutati, unde vei gasi o gama variata de produse pentru a-ti imbunatati bucataria, baia si spatiile de depozitare.

Pentru pasionatii de gatit, avem o selectie impresionanta de ustensile de bucatarie care te vor ajuta sa-ti transformi preparatele in opere culinare. Indiferent ca esti un maestru cofetar sau un iubitor al gatitului acasa, vei gasi tot ce ai nevoie pentru a-ti pune in valoare talentul. Ustensilele pentru tort si accesorii de cofetarie si patiserie te vor inspira sa creezi deserturi delicioase si aspectuoase.

Pentru organizarea eficienta a bucatariei tale, iti punem la dispozitie diverse organizatoare si accesorii practice. Gama noastra de organizatoare de bucatarie si cutii de depozitare te va ajuta sa iti mentii ingredientele si ustensilele ordonate si la indemana. De la suporturi pentru pantofi la organizatoare de sertar si suporturi pentru umerase, avem tot ce ai nevoie pentru a-ti transforma spatiul de depozitare intr-unul functional si bine organizat.

In categoria de noutati, vei gasi si solutii de organizare pentru baie. Organizatorul de cosmetice si accesorii de baie te vor ajuta sa iti pastrezi produsele de infrumusetare si accesorii organizate si usor accesibile. De la depozitare pentru haine la huse pentru protectie, gama noastra de organizatoare de dulap si cutii de depozitare pentru haine iti vor ajuta sa gestionezi eficient si ordonat garderoba.

Iar pentru a adauga un plus de functionalitate bucatariei tale, iti prezentam termometrul pentru cuptor si duiurile rusesti, care iti vor permite sa obtii rezultate perfecte in bucatarie.

Descopera si exploreaza gama noastra completa de noutati disponibile exclusiv pe Happymax. Viziteaza site-ul Happymax si bucura-te de cele mai noi si inovatoare produse pentru a-ti facilita viata si a-ti transforma casa intr-un spatiu organizat si placut.

De la 91 la 120 produse din total 684

pe pagină

Pagină:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Set 3 saci de vidat haine tip husa umeras, Espace, 70x145cm

    Set 3 saci de vidat haine tip husa umeras, Espace, 70x145cm Sac pentru vidat haine cu carlig pentru bara de haine. Sacul de vidare haine se foloseste impreuna cu un aspirator aspirator de curatenie care prin aspiratie creaza vacuum in interior, aplatizand hainele fara a distruge tesatura acestora. Vidarea hainelor le va proteja de praf, umezeala, molii si alti acarieni. Sacul de vidat haine Espace, permite economie de spatiu de pana la 70%. Sacul are o capacitate de 90 litri, ceea ce inseamna ca puteti depozita pana la 5 haine groase de iarna. Vidarea hainelor le va proteja de praf, umezeala, molii si alti acarieni. Transparenta sacului de vidat haine permite vizualizarea continutului. Inchiderea sacului se face cu fermoar. Dimensiuni : Material : nylon+polietilena Sac vidat haine tip husa umeras-Espace -70x145cm VIDEO: Aflați mai multe
  • Set 6 borcane ermetice cu capac etans si garnitura pt.conservare alimente, 100 ml

    Set 6 borcane ermetice cu capac etans si garnitura pt.conservare alimente, 100 mlAflați mai multe
  • Set 3 saci de vidare parfumati pentru depozitare haine, 68 x 98 cm

    Set 3 saci de vidare parfumati pentru depozitare haine, 68 x 98 cm Sac vidare pentru depozitare parfumat 68 x 98 cm va ajuta sa reduceti volumul textilelor sau al hainelor cu 75%. Particularitatea acestui tip de sac vidare parfumat este insasi mireasma pe care o degaja, astfel incat, lucrurile puse in interiorul acestui sac vor fi protejate de umezeala, praf, insecte, dar vor fi si impregnate cu un miros placut. Pe langa faptul ca veti reduce volumul cu pana la 75%, hainele dvs vor fi organizate temeinic, protejate de praf si umezeala, intrucat sacul este un obiect cu inchidere ermetica. Sacul vidat haine este reutilizabil si de un real ajutor pentru a va optimiza spatiul de stocare acasa. Material:pet. Disponibil in 3 culori. Livrarea se face aleatoriu, in functie de stocul disponibil. Nu se poate selecta culoarea. Dimensiune 68 x 98 cm. Pretul este pentru 1 bucata. Aflați mai multe
  • Set 2 suporturi cu ventuze rola bucatarie si condimente sau accesorii baie

    Set 2 suporturi cu ventuze rola bucatarie si condimente sau accesorii baie Suport cu ventuze rola bucatarie si condimente. Datorita ventuzelor sale performante, acest suport pentru rola de hartie poate fi folosit pentru depozitare in bucatarie, baie si orice alta incapere, Suportul are in partea superioare un raft pentru depozitare dar si loc pentru rola de bucatarie sau hartie igienica. Suportul pentru rola de hartie cu raft se fixeaza cu ajutorul a doua carlige cu ventuze performante. Ventuzele au design unic, bionic, fiind patentat, bazandu-se pe functionalitatea tentaculelor caracatitelor. Suportul poate fi montat pe suprafete netede si lucioase cum ar fi : faianta, gresie, metal, lemn lucios, sticla. Suportul poate fi folosit pentru depozitarea recipientelor cu condimente, a ustensilelor sau in baie pentru pastrarea accesoriilor de baie sau a hartiei igienice. Suportul doua ventuze si poate suporta o greutate totala de maxim 10 kg. Ventuzele au design unic, bionic, fiind patentat, bazandu-se pe functionalitatea tentaculelor caracatitelor. Carligele cu ventuze sunt rezistente la apa, raftul putand fi utilizat chiar si in cabina de dus. Carligele cu ventuze sunt rezistente la temperaturi inalte dar si scazute. Instalarea suportului se face in doua secunde printr-o simpla apasare a capetelor carligelor. Nu va trebui sa folositi lipici, suruburi sau alte accesorii. Suportul poate fi mutat oricand fara ca ventuzele sa lase urme pe pereti. Carligele cu ventuze ale acestui raft de colt sunt potrivite pentru suprafețe netede (faianță, sticlă, metal, lemn neted, vopsea lavabilă, inox și altele similare). Rezistență : maxim 5 kg/fiecare cârlig (in total 10 kg). A nu se monta pe suprafețe poroase sau cu crăpături sau fisuri ! Instructiuni de instalare : Ștergeți bine suprafața de montaj cu apă și o cârpă uscată. Desprindeți folia de protecție de pe suprafața ventuzei. Poziționați cârligul și apăsați ferm o singură data pe centrul rotund al cârligului până auziți zgomotul de evacuare a aerului (‚Pfff..’) Reinstalare: In cazul in care doriti sa schimbati pozitia carligului: Desprindeți cârligul cu ajutorul unui obiect subțire (ex. card bancar), spălați suprafața ventuzei apoi uscați cu un uscător de păr. Montați din nou cârligul. Ventuza este conceputa ca in cazul instalarii corecte pe suprafete adecvate sa nu mai cada. În cazul în care se întâmplă acest lucru, executați pașii de mai sus. Material : ABS + TPE + PC · Ușor de instalat; · Nu necesită găurirea pereților sau unelte si nu deteriorează pereții; · Ventuzele sunt refolosibile si cârligele pot fi mutate oricând; Material : ABS + TPE + PC Dimensiuni : latime 31 cm x adancime 14,3 cm x inaltime 40 cm Distanta intre raft si suortul pentru rola de bucatarie/hartie x 20 cmAflați mai multe
  • Set 3 suporturi cu ventuze heavy duty pentru baie sau bucatarie

    Set 3 suporturi cu ventuze heavy duty pentru baie sau bucatarie 1. Suport cu ventuza pentru perie, pasta dinti, ustensile bucatarie Suport cu ventuza pentru perie, pasta dinti, ustensile bucatarie. Suportul se prinde pe peretii din baie sau bucatarie folosind un carlig cu ventuza performanta. Fundul suportului este prevazut cu orificii si astfel acesta poate fi folosit in cabina de dus pentru depozitarea accesoriilor de dus Ventuza va garanta o prindere ferma, fara riscul caderii suportului pentru sapun in cazul montajului corect. Suportul poate suporta o greutate totala de maxim 5 kg. Ventuza are design unic, bionic, fiind patentat, bazandu-se pe functionalitatea tentaculelor caracatitelor. Carligele cu ventuze sunt rezistente la apa, sapuniera putand fi utilizata chiar si in cabina de dus Carligele cu ventuze sunt rezistente la temperaturi inalte dar si scazute. Instalarea suportului se face intr-o secunda printr-o simpla apasare a carligului. Nu va trebui sa folositi lipici, suruburi sau alte accesorii. Suportul poate fi mutat oricand fara ca ventuza sa lase urme pe pereti. Ventuza suportului este potrivita pentru suprafețe netede (faianță, sticlă, metal, lemn neted, vopsea lavabilă, inox și altele similare). In baie suportul poate fi instalata oriunde pe perete, chiar si in cabina de dus, ventuzele fiind rezistente la apa. Rezistență : maxim 5 kg. 2. Suport cu ventuze perie, pasta dinti, uscator de par Suportul este prevazut cu pahar pentru perii, pasta de dinti sau alet accesorii de baie dar si cu inel pentru depozitarea uscatoarelor de par. Compartimentul pentru depozitarea periutelor de dinti este prevazut cu orificii pentru scurgerea apei. Suportul poate fi fixat de perete cu ajutorul unei perechi de doua carlige cu ventuze performante si extrem de puternice. Ventuzele vor garanta o prindere ferma, fara riscul caderii suportului in cazul montajului corect. Suportul are doua ventuze si poate suporta o greutate totala de maxim 5 kg. Ventuzele au design unic, bionic, fiind patentat, bazandu-se pe functionalitatea tentaculelor caracatitelor. Carligele cu ventuze sunt rezistente la apa, raftul putand fi utilizat chiar si in cabina de dus Carligele cu ventuze sunt rezistente la temperaturi inalte dar si scazute. Instalarea suportului se face in doua secunde printr-o simpla apasare a carligelor. Nu va trebui sa folositi lipici, suruburi sau alte accesorii. Suportul poate fi mutat oricand fara ca ventuzele sa lase urme pe pereti. Carligele cu ventuze ale acestui suport sunt potrivite pentru suprafețe netede (faianță, sticlă, metal, lemn neted, vopsea lavabilă, inox și altele similare). In bucatarie, suportul popate fi montat pe perete sau pe frigider iar in baie chiar si in cabina de dus. 3. Suport hartie igienica cu ventuze si spatiu depozitare Suport hartie igienica cu ventuze si spatiu depozitare. Suportul pentru hartie igienica poate fi fixat de perete cu ajutorul unei perechi de doua carlige cu ventuze performante si extrem de puternice. Ventuzele vor garanta o prindere ferma, fara riscul caderii suportului in cazul montajului corect. Suportul poate fi folisit pentru hartie igienica sau servetele cosmetice. Poate fi depozitat in baie, bucatarie sau pe oglinda la care va machiati. Suportul are compartiment pentru hartie igienica ajustabil pe inaltime dar si un spatiu suplimentar pentru depozitarea altor obiecte. Compartimentul suportului poate fi folosit si pentru depozitarea altor obiecte cum ar fi articole de igiena intima. Suportul are doua ventuze si poate suporta o greutate totala de maxim 10 kg. Ventuzele au design unic, bionic, fiind patentat, bazandu-se pe functionalitatea tentaculelor caracatitelor. Carligele cu ventuze sunt rezistente la apa, raftul putand fi utilizat chiar si in cabina de dus Carligele cu ventuze sunt rezistente la temperaturi inalte dar si scazute. Instalarea suportului se face in doua secunde printr-o simpla apasare a carligelor. Nu va trebui sa folositi lipici, suruburi sau alte accesorii. Suportul poate fi mutat oricand fara ca ventuzele sa lase urme pe pereti. Carligele cu ventuze ale acestui suport sunt potrivite pentru suprafețe netede (faianță, sticlă, metal, lemn neted, vopsea lavabilă, inox și altele similare). Aflați mai multe
  • Set 2 organizatoare pentru condimente la plic

    Set 2 organizatoare pentru condimente la plic Suporturi excelente pentru pastrarea in ordine a condimentelor la plic. Organizatorul pentru condimente la plic reprezinta o modalitate excelenta pentru organizarea condimentelor. Aceast produs poate fi folosit cu succes in bucataria dvs si ca o cutie depozitare pliculete ceai. Puteti aseza acest organizator condimente fie pe masa, dulapul dvs, fie in rafturile sau camara dvs. Organizator pentru condimente la plic este fabricat dintr-un material plastic rezistent. Tava din plastic pentru bucatarie, care asigura o aranjare clara a pungilor cu condimente. Este echipat cu cinci partitii, care formeaza sase sectiuni separate. Acest lucru face sa gasiti rapid si usor doar condimentul de care aveti nevoie. Material: plastic Culori: alb, verde, GRI, culoarea se livreaza aleatoriu, in functie de stoc, nu se poate selecta culoarea. Lungime (cm): 30,5 Latime (cm): 13 Inaltime (cm): 8 Greutate (g): 115 Forma: patrat Utilizare: pentru condimente Pret pentru set de 2 bucati. Se livreaza aleatoriu, culoarea. Nu se poate alege culoarea. Material: plastic. Dimensiuni: 30,5x13x8 cm.Aflați mai multe
  • Set 6 articole de baza curatenie vesela

    Set 6 articole de baza curatenie veselaAflați mai multe
  • Husa pentru protectie haine pe umeras, negru, Happymax, 59x47x110 cm

    Husa pentru protectie haine pe umeras, negru, Happymax, 59x47x110 cm Husa pentru protectie a hainelor pe umeras este un accesoriu util si practic, ideal pentru depozitarea si protejarea mai multor haine in acelasi timp. Este disponibila intr-un design elegant si simplu, avand culoarea neagra. Husa este conceputa sa fie spatioasa, avand dimensiunile de 59x47x110 cm, oferind suficient loc pentru a depozita mai multe haine pe umerase. Astfel, veti putea pastra ordinea si organizarea in dulap sau in timpul calatoriilor. Constructia husii este durabila si rezistenta, asigurand protectie eficienta impotriva prafului, murdariei si umezelii. Materialul folosit este de inalta calitate si rezistent la rupere, iar sistemul de inchidere cu fermoar asigura o siguranta suplimentara. Pe langa aspectul practic, husa pentru haine pe umeras are si o functionalitate excelenta. Este usor de utilizat, permitand accesul rapid la haine si oferind o protectie sigura impotriva insectelor sau altor factori care pot deteriora hainele. Aceasta husa pentru protectie a hainelor pe umeras este un accesoriu indispensabil pentru cei care doresc sa-si pastreze hainele in conditii optime de organizare si sa le protejeze de factorii externi. Indiferent daca este utilizata acasa sau in timpul calatoriilor, aceasta husa va va ajuta sa mentineti hainele in stare perfecta. Protejati-va hainele in aceasta husa cu fermoar! Poate fi depozitata cu usurinta in garderoba dumneavoastra, agatata pe un cuier, pe bara sifonierului sau pliata, cand nu o folositi. Transparenta acesteia, in 2 locuri, va permite sa vizualizati hainele. Rezistenta la praf, pentru depozitare si gasire usoara a hainelor depozitate. * Protejati hainele de praf, murdarie, umiditate si bacterii. *Capacitate mare, foarte practica. Material: poliester si pvc. Dimensiuni: 59x47x110 cm. Aflați mai multe

    Preț: 67,00 lei

    Special Price 57,00 lei

  • Decoratiune gradina, plastic, fluture pe bat, rosu, 70 cm

    Decoratiune gradina, plastic, fluture pe bat, rosu, 70 cm Este o decoratiune decorativa din plastic si metal ce ajuta la infrumusetarea ghivecelor de flori, gradinilor, balcoanelor, teraselor. Datorita bastonului din metal, figurina este clar vizibila, dupa ce a fost infipta in pamant. Bastonul ce se infige in pamant este fabricat din metal, este rezistent la vant si intemperii ale vremii, asadar, puteti lasa afara tot timpul aceasta decoratiune de gradina sau de ghiveci. Reprezinta si o idee de cadou, pentru prieteni, membri ai familiei care sunt pasionati de frumos si gradinarit. Este o decoratiune de gradina universala, trebuie doar sa alegeti locul, infigeti batul in pamant, ghiveci sau gazon si, de asemenea, poate fi mutata cu usurinta in alt loc. Decorativ si rezistent la intemperii: pune-l doar in jardiniera sau in pamant si arata deosebit de frumos in patul de flori, ghiveci sau gard. Atrage privirea, emana un farmec romantic si nostalgic in gradina sau pe balconul tau. Dimensiuni: inaltime 70 cm. Material: plastic si metal. Aflați mai multe

    Preț: 24,00 lei

    Special Price 19,00 lei

  • Decoratiune gradina, plastic, fluture pe bat, verde, 70 cm

    Decoratiune gradina, plastic, fluture pe bat, verde, 70 cm Este o decoratiune decorativa din plastic si metal ce ajuta la infrumusetarea ghivecelor de flori, gradinilor, balcoanelor, teraselor. Datorita bastonului din metal, figurina este clar vizibila, dupa ce a fost infipta in pamant. Bastonul ce se infige in pamant este fabricat din metal, este rezistent la vant si intemperii ale vremii, asadar, puteti lasa afara tot timpul aceasta decoratiune de gradina sau de ghiveci. Reprezinta si o idee de cadou, pentru prieteni, membri ai familiei care sunt pasionati de frumos si gradinarit. Este o decoratiune de gradina universala, trebuie doar sa alegeti locul, infigeti batul in pamant, ghiveci sau gazon si, de asemenea, poate fi mutata cu usurinta in alt loc. Decorativ si rezistent la intemperii: pune-l doar in jardiniera sau in pamant si arata deosebit de frumos in patul de flori, ghiveci sau gard. Atrage privirea, emana un farmec romantic si nostalgic in gradina sau pe balconul tau. Dimensiuni: inaltime 70 cm. Material: plastic si metal. Aflați mai multe

    Preț: 23,00 lei

    Special Price 19,00 lei

  • Decoratiune gradina, plastic, fluture pe bat, mov, 70 cm

    Decoratiune gradina, plastic, fluture pe bat, mov, 70 cm Este o decoratiune decorativa din plastic si metal ce ajuta la infrumusetarea ghivecelor de flori, gradinilor, balcoanelor, teraselor. Datorita bastonului din metal, figurina este clar vizibila, dupa ce a fost infipta in pamant. Bastonul ce se infige in pamant este fabricat din metal, este rezistent la vant si intemperii ale vremii, asadar, puteti lasa afara tot timpul aceasta decoratiune de gradina sau de ghiveci. Reprezinta si o idee de cadou, pentru prieteni, membri ai familiei care sunt pasionati de frumos si gradinarit. Este o decoratiune de gradina universala, trebuie doar sa alegeti locul, infigeti batul in pamant, ghiveci sau gazon si, de asemenea, poate fi mutata cu usurinta in alt loc. Decorativ si rezistent la intemperii: pune-l doar in jardiniera sau in pamant si arata deosebit de frumos in patul de flori, ghiveci sau gard. Atrage privirea, emana un farmec romantic si nostalgic in gradina sau pe balconul tau. Dimensiuni: inaltime 70 cm. Material: plastic si metal. Aflați mai multe

    Preț: 24,00 lei

    Special Price 19,00 lei

  • Decoratiune gradina, plastic, fluture pe bat, roz, 70 cm

    Decoratiune gradina, plastic, fluture pe bat, roz, 70 cm Este o decoratiune decorativa din plastic si metal ce ajuta la infrumusetarea ghivecelor de flori, gradinilor, balcoanelor, teraselor. Datorita bastonului din metal, figurina este clar vizibila, dupa ce a fost infipta in pamant. Bastonul ce se infige in pamant este fabricat din metal, este rezistent la vant si intemperii ale vremii, asadar, puteti lasa afara tot timpul aceasta decoratiune de gradina sau de ghiveci. Reprezinta si o idee de cadou, pentru prieteni, membri ai familiei care sunt pasionati de frumos si gradinarit. Este o decoratiune de gradina universala, trebuie doar sa alegeti locul, infigeti batul in pamant, ghiveci sau gazon si, de asemenea, poate fi mutata cu usurinta in alt loc. Decorativ si rezistent la intemperii: pune-l doar in jardiniera sau in pamant si arata deosebit de frumos in patul de flori, ghiveci sau gard. Atrage privirea, emana un farmec romantic si nostalgic in gradina sau pe balconul tau. Dimensiuni: inaltime 70 cm. Material: plastic si metal. Aflați mai multe

    Preț: 24,00 lei

    Special Price 19,00 lei

  • Decoratiune gradina, plastic, fluture pe bat, galben, 70 cm

    Decoratiune gradina, plastic, fluture pe bat, portocaliu, 70 cm Este o decoratiune decorativa din plastic si metal ce ajuta la infrumusetarea ghivecelor de flori, gradinilor, balcoanelor, teraselor. Datorita bastonului din metal, figurina este clar vizibila, dupa ce a fost infipta in pamant. Bastonul ce se infige in pamant este fabricat din metal, este rezistent la vant si intemperii ale vremii, asadar, puteti lasa afara tot timpul aceasta decoratiune de gradina sau de ghiveci. Reprezinta si o idee de cadou, pentru prieteni, membri ai familiei care sunt pasionati de frumos si gradinarit. Este o decoratiune de gradina universala, trebuie doar sa alegeti locul, infigeti batul in pamant, ghiveci sau gazon si, de asemenea, poate fi mutata cu usurinta in alt loc. Decorativ si rezistent la intemperii: pune-l doar in jardiniera sau in pamant si arata deosebit de frumos in patul de flori, ghiveci sau gard. Atrage privirea, emana un farmec romantic si nostalgic in gradina sau pe balconul tau. Dimensiuni: inaltime 70 cm. Material: plastic si metal. Aflați mai multe

    Preț: 24,00 lei

    Special Price 19,00 lei

  • Decoratiune gradina, plastic, fluture pe bat, portocaliu, 70 cm

    Decoratiune gradina, plastic, fluture pe bat, portocaliu, 70 cm Este o decoratiune decorativa din plastic si metal ce ajuta la infrumusetarea ghivecelor de flori, gradinilor, balcoanelor, teraselor. Datorita bastonului din metal, figurina este clar vizibila, dupa ce a fost infipta in pamant. Bastonul ce se infige in pamant este fabricat din metal, este rezistent la vant si intemperii ale vremii, asadar, puteti lasa afara tot timpul aceasta decoratiune de gradina sau de ghiveci. Reprezinta si o idee de cadou, pentru prieteni, membri ai familiei care sunt pasionati de frumos si gradinarit. Este o decoratiune de gradina universala, trebuie doar sa alegeti locul, infigeti batul in pamant, ghiveci sau gazon si, de asemenea, poate fi mutata cu usurinta in alt loc. Decorativ si rezistent la intemperii: pune-l doar in jardiniera sau in pamant si arata deosebit de frumos in patul de flori, ghiveci sau gard. Atrage privirea, emana un farmec romantic si nostalgic in gradina sau pe balconul tau. Dimensiuni: inaltime 70 cm. Material: plastic si metal. Aflați mai multe

    Preț: 23,00 lei

    Special Price 19,00 lei

  • Tocator manual pentru legume, , 8,5 x 12 cm, Quttin

    Cu ajutorul tocatorului manual pentru legume de la Quttin, pregatirea salatelor sau a garniturilor devine mai usoara si mai rapida. Cu o capacitate de 200 ml si o dimensiune compacta de 8,5 x 12 cm, tocatorul este ideal pentru a taia legume, fructe sau ierburi aromatice. Designul ergonomic si materialele de calitate fac din acest tocator un instrument durabil si usor de utilizat. Descopera si alte produse de bucatarie practice si eficiente la Happymax, magazinul tau online de incredere pentru articole de casa si gradina. Aici gasesti o gama variata de ustensile de bucatarie si alte accesorii pentru a-ti usura munca si a-ti face viata mai usoara. Tocator manual pentru legume, 8,5 x 8,5 x 12 cm, Quttin. Tocatorul are lame ascutite din inox care pot fi actionate prin tragerea manerului cu snur. 1 Asezati legumele in tocator 2.Trageti snurul pentru actionarea lamelor 3 Extrageti legumele Material : plastic + inox Diametru: 8,5 cm x inaltime 12 cm Descopera practicitatea si versatilitatea tocatorului manual Quttin, instrumentul perfect pentru a-ti transforma legumele in bucati mici si uniforme! Cu dimensiunile sale compacte de 8,5 x 12 cm, acest tocator este un ajutor de nadejde in bucataria ta. Construit cu atentie la detalii si utilizand materiale de inalta calitate, tocatorul manual Quttin este robust si durabil. Designul ergonomic asigura confort in timpul utilizarii, facilitand taierea rapida si precisa a legumelor in bucati mici sau in julienne. Indiferent ca vrei sa toci morcovi crocanti, ceapa dulce sau cartofi deliciosi, tocatorul manual Quttin te va ajuta sa obtii rezultatele dorite intr-un timp scurt. Poti utiliza tocatorul pentru a prepara salate, supe, sosuri sau orice alt fel de mancare care necesita ingredientele tocate fin. Cu tocatorul manual Quttin, curatarea devine o sarcina usoara si rapida. Datorita dimensiunilor sale compacte, acesta se curata cu usurinta si poate fi spalat manual sau in masina de spalat vase. Poti fi sigur ca bucataria ta va ramane intotdeauna curata si ordonata. Obtine performanta si eficienta in bucataria ta cu tocatorul manual Quttin! Descopera bucuria prepararii mancarurilor proaspete si savuroase, cu legume tocate fin. Achizitioneaza acum acest tocator si bucura-te de o experienta culinara exceptionala, la indemana ta!Aflați mai multe

    Preț: 47,00 lei

    Special Price 42,00 lei

  • Cutie transparenta cu 4 sertare organizare obiecte mici, 23,8x15,3x10,8 cm, Confortime

    Organizati bijuteriile si pastrati-le la adapost si la vedere folosind acest organizator transparent cu 6 sertare. Cele 6 sertare gliseaza usor permitandu-va depozitarea bijuteriilor pe categorii. Cutia cu sertare are interiorul captusit cu material antiderapant si este potrivita deopotriva pentru depozitarea cosmeticelor, ceasurilor, articolelor de papetarie, mercerie sau a altor obiecte mici. Material : poliester transparent Dimensiuni : lungime 23,8 cm x latme 15,3 cm x inaltime 10,8 cm Prezentam cutia transparenta cu 4 sertare de organizare pentru obiecte mici de la Confortime - solutia perfecta pentru a va pastra obiectele mici si accesorii organizate si la indemana. Cu dimensiunile sale compacte de 23,8x15,3x10,8 cm, aceasta cutie este ideala pentru a ocupa un spatiu redus pe masa sau in dulap. Cu designul sau transparent, cutia va permite sa vedeti continutul dintr-o singura privire, facilitand gasirea rapida a obiectelor de care aveti nevoie. Fie ca este vorba de agrafe, butoni, margele sau alte obiecte mici, aceasta cutie va ajuta sa le pastrati organizate si la locul potrivit. Cutia este dotata cu 4 sertare separate, care ofera suficient spatiu pentru a va organiza obiectele in mod eficient. Fiecare sertar este proiectat sa fie usor de deschis si inchis, astfel incat sa puteti accesa rapid continutul si sa il pastrati in siguranta in timpul transportului sau depozitarii. Fabricata din material durabil si rezistent, cutia asigura protectie pentru obiectele dvs. de pret. Designul compact si robust permite utilizarea cutiei in diverse contexte, de la bucatarie si baie pana la birou sau atelier. Cu ajutorul acestei cutii de organizare, veti putea mentine ordinea si eficienta in spatiul dvs. de lucru sau locuinta. Gasiti rapid si usor obiectele de care aveti nevoie si eliminati dezordinea si confuzia din viata de zi cu zi. Alegeti cutia transparenta cu 4 sertare de organizare pentru obiecte mici de la Confortime si bucurati-va de un spatiu bine organizat si de un acces usor la obiectele dvs. de valoare. Simplificati-va viata si mentineti totul in ordine cu ajutorul acestei cutii versatile si practice. Aflați mai multe

    Preț: 96,00 lei

    Special Price 90,00 lei

  • Dop metalic, pentru sticla, 9x2 cm

    Dop metalic, pentru sticla, 9x2 cm Dop de sticla, metalic, cromat, argintiu Ø aprox.2 cm, inaltime aprox.9 cm. Perfect pentru gaturile standard de sticle. Usor de utilizat: pur si simplu glisati dopul sticlei de vin in partea de sus a sticlei de vin sau rachiu. Gata cu dopurile de pluta. Reutilizabil. De asemenea, puteti curata capacul sticlei pur si simplu clatindu-l cu apa rece si uscandu-l in mod natural. Pastrati proaspat: dopul pentru vin va pastreaza bauturile proaspete pentru o lunga perioada de timp si le protejeaza de pierderea acidului carbonatat. Sigiliu igienic etans va mentine vinul proaspat, iar insectele raman afara. Acest lucru pastreaza vinul proaspat si gustos mai mult timp. Pretul este pentru 1 bucata dop. Livrarea se face aleatoriu. Atribute generale Culoare: argintie. Material: METAL Inaltime asamblata in cm: 9 diametru in cm: 2.Aflați mai multe

    Preț: 18,00 lei

    Special Price 16,00 lei

  • Lampa de citit cu leduri, pliabila cu senzor tactil si acumulator reincarcabil

    Lampa de citit cu leduri, pliabila cu senzor tactil si acumulator reincarcabil. Lampa de lectura este portabila fiind pliabila. Are o autonomie de aproximativ 2 ore fiind reincarcabila (baterie cu litiu inclusa) si prevazuta cu cablu pentru reincarcare. Are 3 moduri de operare cu lumini diferite : lumina calda, rece sau mixta. Lampa are buton tactil pentru aprindere si schimbare a culorii luminii. Dimensiuni : 17 x 33 x 12 420 lm/5V - 1 A, 5W Material : plastic + ABS Lampa de citit cu LED-uri este un dispozitiv portabil si practic, perfect pentru a va asigura o iluminare optima in timpul lecturii sau in alte activitati care necesita o lumina directionata. Aceasta lampa este pliabila, ceea ce o face usor de transportat si depozitat. Unul dintre avantajele principale ale acestei lampi de citit este autonomia sa. Cu o baterie reincarcabila cu litiu inclusa, lampa ofera aproximativ 2 ore de iluminare continua. Aceasta este o caracteristica utila, deoarece nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu prezenta unei prize sau a unui cablu de alimentare in apropiere. Lampa dispune de trei moduri de iluminare, fiecare cu o nuanta diferita. Puteti alege intre lumina calda, lumina rece sau o combinatie intre cele doua. Aceasta optiune va permite sa ajustati luminozitatea in functie de preferintele si necesitatile dvs. Utilizarea lampii de citit este simpla si convenabila datorita senzorului tactil integrat. Prin simpla atingere a butonului tactil, puteti aprinde sau stinge lampa si puteti schimba nuanta luminii. Acest sistem intuitiv va permite sa ajustati rapid si usor setarile de iluminare. Cu dimensiunile de 17 x 33 x 12 cm, lampa este compacta si usor de manevrat. Aceasta nu ocupa mult spatiu pe birou sau pe noptiera si poate fi pliata intr-un mod eficient pentru a economisi si mai mult spatiu. Cu o putere de 420 lm la 5V si 1A, si un consum de 5W, aceasta lampa de citit ofera o iluminare eficienta si suficienta pentru a va satisface nevoile de lectura. Fabricata dintr-o combinatie de plastic si ABS, lampa de citit este durabila si rezistenta in timp. Aceasta asigura o utilizare indelungata si este potrivita pentru diverse medii si situatii. In concluzie, lampa de citit cu LED-uri, pliabila si cu senzor tactil, este un instrument practic si convenabil pentru a va asigura o iluminare optima in timpul lecturii sau a altor activitati care necesita o lumina directionata. Cu autonomie ridicata, moduri de iluminare reglabile si un design compact, aceasta lampa este o alegere excelenta pentru a va satisface nevoile de iluminare portabila. Aflați mai multe

    Preț: 79,00 lei

    Special Price 68,00 lei

  • Feliator pentru banana, 25x8x1,20 cm, polipropilena

    Feliator pentru banana, 25x8x1,20 cm, polipropilena Taietorul inovativ de banane taie fructele sanatoase in felii mici si egale: ca decor pentru produse de copt, pentru musli, iaurt, salate de fructe sau pentru savurare imediata. Introduceți banana, apăsați ușor, gata! Dimensiuni : lungime 25,5 cm x 8 cm x inaltime 1,2 cm Material ; polipropilena Feliatorul pentru banana este un instrument inovativ conceput pentru a taia bananele in felii mici si egale. Cu acest feliator, puteti crea felii de banana perfecte pentru a fi folosite ca decor pentru produse de copt, pentru a adauga in musli sau iaurt, pentru a prepara salate de fructe sau pur si simplu pentru a le savura imediat. Utilizarea feliatorului este extrem de simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti banana in feliator, apoi sa apasati usor pe acesta. In doar cateva secunde, veti obtine felii frumoase si uniforme de banana, pregatite pentru a fi adaugate in preparatele dvs. preferate. Feliatorul are dimensiunile de aproximativ 25,5 cm lungime, 8 cm latime si o inaltime de 1,2 cm. Este fabricat din polipropilena, un material durabil si rezistent, care este sigur pentru utilizare alimentara. Astfel, puteti fi sigur ca feliatorul este un instrument practic si sigur pentru a va ajuta sa taiati bananele in felii perfecte si sa va bucurati de gustul lor delicios in diverse preparate.Aflați mai multe

    Preț: 20,00 lei

    Special Price 17,00 lei

  • Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 69x39, plastic, Barneys, albastru

    Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 69x39, plastic, Barneys, albastru Covoras antiderapant, pentru cabina de dus, cada sau sau baie, Structura cu design tip piatra. Covorasul de dus are rol functional si decorativ fiind confectionat din plastic cu proprietati antialunecare asigurant o intrare sau iesire sigura din dus sau cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita gratie structurii deschise. Pentru curatare, covorasul de dus poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer. Dimensiuni : 69 x 39 cm Material : plastic Covorasul antiderapant pentru baie, cada si dus de la Barneys este un accesoriu practic si functional, conceput pentru a asigura siguranta si confortul in zona umeda a baii tale. Cu dimensiunile sale de 69x39 cm si fabricat din plastic durabil, acest covoras este o solutie excelenta pentru a preveni alunecarile nedorite si a adauga un element de design in spatiul tau de baie. Covorasul este prevazut cu o suprafata antiderapanta, care ofera o aderenta sigura pe podea, evitand astfel caderile si accidentele neplacute. Culoarea albastra vibranta a covorasului adauga un strop de prospetime si vitalitate in baia ta. Indiferent de stilul decorativ al baii tale, covorasul Barneys se va integra perfect si va aduce un aspect placut si atragator. Fabricat din plastic de calitate, covorasul este rezistent si durabil, oferindu-ti un produs de incredere pe termen lung. Materialul plastic este usor de curatat si intretinut, permitandu-ti sa il pastrezi curat si igienic cu usurinta. Cu dimensiunile sale generoase, covorasul se potriveste perfect in fata cazii sau a dusului, oferindu-ti o suprafata spatioasa si sigura pentru a te usca sau a sta in picioare. Poti utiliza covorasul in baia principala, in baia de oaspeti sau in orice alt spatiu unde este necesara siguranta suplimentara. Cu covorasul antiderapant pentru baie de la Barneys, vei aduce o nota de siguranta si stil in baia ta. Indiferent daca este utilizat in propriul tau spatiu de baie sau in baia de oaspeti, acest covoras iti ofera pacea minte si confortul necesar in timpul rutinei zilnice de igiena personala.Aflați mai multe

    Preț: 53,00 lei

    Special Price 47,00 lei

  • Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 69x39, plastic, Barneys, galben

    Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 69x39, plastic, Barneys, galben Covoras antiderapant, pentru cabina de dus, cada sau sau baie, Structura cu design tip piatra. Covorasul de dus are rol functional si decorativ fiind confectionat din plastic cu proprietati antialunecare asigurant o intrare sau iesire sigura din dus sau cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita gratie structurii deschise. Pentru curatare, covorasul de dus poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer. Dimensiuni : 69 x 39 cm Material : plastic Covorasul antiderapant pentru baie, cada si dus de la Barneys este un accesoriu practic si functional, creat pentru a-ti oferi siguranta si confort in zona umeda a baii tale. Cu dimensiunile sale de 69x39 cm si fabricat din plastic durabil, acest covoras este alegerea perfecta pentru a preveni alunecarile si a adauga o nota de culoare in spatiul tau de baie. Covorasul este proiectat cu o suprafata antiderapanta, care asigura o aderenta sigura pe podea, evitand astfel accidentele nedorite. Culoarea galbena vibranta a covorasului adauga un strop de prospetime si bucurie in baia ta. Indiferent de designul baii tale, covorasul Barneys se va integra perfect si va aduce un aspect placut si atragator. Fabricat din plastic rezistent, covorasul este durabil si rezistent la uzura, asigurandu-ti un produs de incredere pe termen lung. Materialul plastic este usor de curatat si intretinut, astfel incat sa il poti mentine curat si igienic fara efort. Cu dimensiunile sale generoase, covorasul se potriveste perfect in fata cazii sau a dusului, oferindu-ti o suprafata spatioasa si sigura pentru a te usca sau a sta in picioare. Poti utiliza covorasul in baia principala, in baia de oaspeti sau in orice alt spatiu in care ai nevoie de siguranta suplimentara. Cu covorasul antiderapant pentru baie de la Barneys in culoarea galbena, vei aduce o nota de siguranta si stil in baia ta. Indiferent daca este utilizat in propria ta baie sau in baia de oaspeti, acest covoras iti ofera linistea si confortul necesare in timpul rutinei zilnice de igiena personala.Aflați mai multe

    Preț: 53,00 lei

    Special Price 47,00 lei

  • Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 69x39, plastic, Barneys, visiniu

    Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 69x39, plastic, Barneys, visiniu Covoras antiderapant, pentru cabina de dus, cada sau sau baie, Structura cu design tip piatra. Covorasul de dus are rol functional si decorativ fiind confectionat din plastic cu proprietati antialunecare asigurant o intrare sau iesire sigura din dus sau cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita gratie structurii deschise. Pentru curatare, covorasul de dus poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer. Dimensiuni : 69 x 39 cm Material : plastic Covorasul antiderapant pentru baie, cada si dus marca Barneys este un accesoriu indispensabil pentru a crea un mediu sigur si confortabil in zona de baie. Cu dimensiunile sale de 69 x 39 cm, acest covoras se potriveste perfect in majoritatea cabinelor de dus, cadelor si bailor. Fabricat din plastic de inalta calitate, covorasul este durabil si rezistent la umiditate si socuri. Materialul plastic ofera o suprafata antiderapanta, prevenind astfel alunecarile nedorite si asigurand siguranta in timpul dusului sau baii. Culoarea visiniu a covorasului adauga o nota de eleganta si stil baii tale. Este un accent placut si armonios care se poate potrivi cu designul interior existent. Covorasul antiderapant este usor de intretinut si curatat. Poti sa-l speli cu usurinta sub apa, iar materialul plastic se va usca rapid, evitand astfel acumularea de umezeala sau mucegai. Cu ajutorul acestui covoras, vei avea un suport stabil si confortabil in timpul dusului sau baii, asigurand o baza antiderapanta pentru picioarele tale. Indiferent daca folosesti cada sau cabina de dus, acest covoras adauga un nivel suplimentar de siguranta si confort, reducand riscul de alunecare si cadere. Deci, daca doresti sa adaugi un element practic si estetic in zona de baie, acest covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, marca Barneys, este alegerea perfecta. Imbunatateste siguranta si confortul tau in timpul baii si adauga o nota de stil in spatiul tau de baie.Aflați mai multe

    Preț: 53,00 lei

    Special Price 47,00 lei

  • Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Barneys, albastru

    Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Barneys, albastru Covoras antiderapant, pentru cabina de dus, cada sau sau baie, Structura cu design tip piatra. Covorasul de dus are rol functional si decorativ fiind confectionat din plastic cu proprietati antialunecare asigurant o intrare sau iesire sigura din dus sau cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita gratie structurii deschise. Pentru curatare, covorasul de dus poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer. Dimensiuni : 55 x 55 cm Material : plastic Covorasul antiderapant pentru baie, cada si dus Barneys este alegerea perfecta pentru a adauga confort si siguranta spatiului tau de baie. Cu dimensiunile sale de 55x55 cm, se potriveste perfect in zona de dus sau langa cada. Fabricat din plastic de inalta calitate, covorasul Barneys este durabil si rezistent la umiditate. Suprafata sa antiderapanta iti ofera o aderenta sigura, reducand riscul de alunecare si de accidente neplacute in timpul dusului sau baii. Designul in nuanta vibranta de albastru adauga un plus de prospetime si vitalitate in baia ta. Indiferent de stilul si decorul ales, covorasul Barneys se integreaza perfect si adauga o nota de culoare in incapere. Suprafata texturata a covorasului ofera un masaj placut si stimulant pentru picioare in timpul dusului sau baii. Aceasta contribuie la relaxare si la o experienta mai placuta in momentele de igiena personala. Covorasul antiderapant Barneys este usor de curatat si intretinut. Poti sa-l speli manual sau sa-l clatesti sub apa pentru a indeparta murdaria si sa-l lasi sa se usuce natural. Cu covorasul antiderapant pentru baie, cada si dus Barneys in nuanta albastra, te poti bucura de un mediu sigur si confortabil in timpul igienei personale. Calitatea superioara a materialului, designul atractiv si functionalitatea sa fac din acest covoras un accesoriu indispensabil in baia ta.Aflați mai multe

    Preț: 53,00 lei

    Special Price 44,00 lei

  • Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Barneys, galben

    Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Barneys, galben Covoras antiderapant, pentru cabina de dus, cada sau sau baie, Structura cu design tip piatra. Covorasul de dus are rol functional si decorativ fiind confectionat din plastic cu proprietati antialunecare asigurant o intrare sau iesire sigura din dus sau cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita gratie structurii deschise. Pentru curatare, covorasul de dus poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer. Dimensiuni : 55 x 55 cm Material : plastic. Covorasul antiderapant pentru baie, cada si dus in dimensiunea de 55x55 cm este un accesoriu practic si sigur pentru a-ti asigura stabilitatea si confortul in timpul utilizarii baii. Fabricat din plastic durabil, covorasul ofera o suprafata sigura si antiderapanta pentru a preveni alunecarea si accidentele neplacute. Designul in nuanta vibranta de galben adauga un strop de culoare si prospetime in decorul baii tale. Poti sa iti personalizezi spatiul cu acest covoras vesel si sa adaugi un accent vizual placut in incapere. Textura covorasului asigura o aderenta excelenta pe suprafetele umede, permitandu-ti sa te simti in siguranta si increzator in timpul dusului sau al baii. Materialul plastic este rezistent la apa si usor de curatat, iar designul perforat permite scurgerea eficienta a apei, prevenind acumularea acesteia. Cu dimensiunile sale compacte, covorasul se potriveste perfect in orice baie, cada sau dus. Poti sa-l utilizezi in diverse spatii, oferindu-ti un confort sporit si o protectie impotriva alunecarii. Covorasul antiderapant pentru baie, cada si dus Barneys in nuanta de galben este alegerea ideala pentru a-ti completa baia cu un accesoriu util si estetic placut. Siguranta, durabilitatea si designul sau atragator il fac indispensabil in rutina ta de ingrijire personala.Aflați mai multe

    Preț: 53,00 lei

    Special Price 44,00 lei

  • Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Barneys, verde

    Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Barneys, verde Covoras antiderapant, pentru cabina de dus, cada sau sau baie, Structura cu design tip piatra. Covorasul de dus are rol functional si decorativ fiind confectionat din plastic cu proprietati antialunecare asigurant o intrare sau iesire sigura din dus sau cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita gratie structurii deschise. Pentru curatare, covorasul de dus poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer. Dimensiuni : 55 x 55 cm Material : plastic. Covorasul antiderapant pentru baie, cada si dus de la Barneys este un accesoriu practic si sigur, conceput pentru a-ti oferi un mediu antiderapant si confortabil in timpul utilizarii baii. Cu dimensiunile sale de 55x55 cm si fabricat din plastic de calitate, acest covoras este alegerea perfecta pentru a preveni alunecarile si a-ti oferi o baza stabila in timpul dusului sau in cada de baie. Covorasul este proiectat cu o suprafata texturata antiderapanta, care iti ofera o aderenta sigura si evita alunecarea accidentala pe suprafata umeda. Astfel, te poti bucura de dusuri si bai relaxante, avand increderea ca stai in picioare intr-un mod sigur si stabil. Fabricat din plastic rezistent si durabil, covorasul este proiectat sa reziste la uzura si sa iti ofere o durata lunga de utilizare. Materialul plastic este usor de curatat si intretinut, astfel incat sa poti mentine covorasul igienic si curat fara efort suplimentar. Culoarea verde vibranta a covorasului adauga o nota de prospetime si vitalitate in baia ta. Indiferent de designul interior al baii tale, covorasul Barneys se va imbina perfect si va aduce un aspect placut si atragator. Covorasul antiderapant pentru baie, cada si dus este potrivit pentru orice tip de podea, fiind ideal atat pentru gresie, marmura, ceramica sau alte suprafete. Pozitionarea sa in fata cada sau a dusului iti ofera o suprafata confortabila si sigura pentru a te usca sau a sta in picioare. Cu covorasul antiderapant pentru baie de la Barneys in culoarea verde, te bucuri de siguranta si confort in timpul rutinei tale de igiena personala. Asigura-te ca fiecare dus sau baie este un moment de relaxare si rasfat, stiind ca ai o baza antiderapanta si stabila in jurul tau.Aflați mai multe

    Preț: 53,00 lei

    Special Price 44,00 lei

  • Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Barneys, visiniu

    Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Barneys, visiniu Covoras antiderapant, pentru cabina de dus, cada sau sau baie, Structura cu design tip piatra. Covorasul de dus are rol functional si decorativ fiind confectionat din plastic cu proprietati antialunecare asigurant o intrare sau iesire sigura din dus sau cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita gratie structurii deschise. Pentru curatare, covorasul de dus poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer. Dimensiuni : 55 x 55 cm Material : plastic Covoarele antiderapante pentru baie sunt accesorii indispensabile pentru a asigura siguranta si confortul in zona umeda a baii, cazii sau dusului. Covorasul antiderapant Barneys, cu dimensiunea de 55x55 cm, fabricat din plastic de inalta calitate si intr-o nuanta de visiniu vibranta, este o optiune excelenta pentru a aduce o nota de stil si functionalitate in baia ta. Fabricat cu grija si atentie la detalii, covorasul antiderapant Barneys este proiectat sa ofere o aderenta sigura pe podeaua umeda, evitand astfel alunecarile nedorite si accidentele. Partea inferioara a covorasului este prevazuta cu ventuze puternice, care se fixeaza ferm de suprafata pardoselii, asigurand stabilitate si evitand alunecarea. Covorasul are un design placut si elegant, iar nuanta de visiniu adauga un strop de culoare si stil baii tale. Indiferent de stilul decorativ al baii tale, covorasul Barneys se va integra perfect, aducand un element de prospetime si veselie. Fabricat din plastic de calitate, covorasul este rezistent si durabil, rezistand in timp si mentinandu-si aspectul in timpul utilizarii zilnice. De asemenea, materialul plastic permite o curatare usoara si rapida. Poti curata covorasul cu usurinta prin clatirea sa cu apa sau prin stergerea cu o carpa umeda. Cu dimensiunea de 55x55 cm, covorasul antiderapant se potriveste perfect in zona din fata cazii sau a dusului, oferind o suprafata placuta si confortabila pentru a te usca sau a sta in picioare. De asemenea, dimensiunea compacta permite depozitarea usoara a covorasului atunci cand nu este in uz. Cu covorasul antiderapant pentru baie Barneys, vei aduce o nota de siguranta si stil in baia ta. Indiferent daca este utilizat in baia principala, in baia oaspetilor sau chiar in dus, acest covoras te va ajuta sa te simti in siguranta si confortabil in timpul rutinei tale zilnice de igiena personala.Aflați mai multe

    Preț: 53,00 lei

    Special Price 44,00 lei

  • Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Pasha, roz

    Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Pasha, bej Covoras antiderapant, pentru cabina de dus, cada sau sau baie, Structura cu design tip piatra. Covorasul de dus are rol functional si decorativ fiind confectionat din plastic cu proprietati antialunecare asigurant o intrare sau iesire sigura din dus sau cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita gratie structurii deschise. Pentru curatare, covorasul de dus poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer. Dimensiuni : 55 x 55 cm Material : plastic Covorasul antiderapant Pasha este solutia perfecta pentru a-ti oferi confort si siguranta in baie, cada sau dus. Cu dimensiunile sale de 55x55 cm, acest covoras compact se potriveste perfect in orice spatiu de baie. Fabricat din plastic de inalta calitate, covorasul Pasha este rezistent si durabil. Materialul sau antiderapant iti ofera o aderenta sigura pe suprafata umeda, prevenind astfel alunecarile si accidentele neplacute. Designul in nuanta roz adauga o nota de culoare si stil in baia ta. Indiferent de decorul si stilul ales, covorasul Pasha se va integra perfect si va aduce un aspect placut si elegant. Suprafata texturata a covorasului asigura o senzatie placuta si de masaj sub picioare, oferindu-ti un moment de relaxare in timpul baii sau dusului. In plus, datorita structurii sale, acesta permite scurgerea apei si uscarea rapida, evitand formarea mucegaiului si a mirosurilor neplacute. Covorasul antiderapant Pasha este usor de curatat si intretinut. Poti sa-l speli manual sau sa-l clatesti sub apa pentru a-i pastra aspectul proaspat si curat. Cu covorasul antiderapant Pasha in nuanta roz, transformi baia ta intr-un spatiu sigur si confortabil. Materialele de inalta calitate, designul atragator si functionalitatea sa fac din acest covoras un accesoriu indispensabil in rutina ta de igiena personala.Aflați mai multe

    Preț: 53,00 lei

    Special Price 44,00 lei

  • Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Pasha, bej

    Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Pasha, bej Covoras antiderapant, pentru cabina de dus, cada sau sau baie, Structura cu design tip piatra. Covorasul de dus are rol functional si decorativ fiind confectionat din plastic cu proprietati antialunecare asigurant o intrare sau iesire sigura din dus sau cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita gratie structurii deschise. Pentru curatare, covorasul de dus poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer. Dimensiuni : 55 x 55 cm Material : plasticAflați mai multe

    Preț: 53,00 lei

    Special Price 44,00 lei

  • Suport rotativ metal pentru 40 capsule cafea, 37 cm

    Suport rorativ metal pentru 40 capsule cafea, 37 cm, compatibile Nespresso. Suport modern cu desing elegant pentru depozitarea capsulelor de cafea Nespresso, Suprtl metalic pentru capsule de cafea este ingust si nu va ocupa mult spatu alaturi de expresorul de cafea. Puteti depozita suportul pe masa din bucatarie, alaturi de expresorul dvs. Material: otel Dimensiuni: 11.2 cm x inaltime 37 cm. Suportul rotativ metalic pentru 40 de capsule de cafea, compatibile cu sistemul Nespresso, este o solutie eleganta si moderna pentru a depozita si organiza capsulele preferate de cafea. Acest suport nu doar ca va permite sa aveti acces usor la capsule, dar si sa adaugati un element decorativ in bucataria dvs. Datorita designului sau elegant, suportul metalic se integreaza perfect in orice ambient si adauga o nota de rafinament in spatiul dvs. Este conceput pentru a fi compact si ingust, astfel incat sa nu ocupe mult spatiu pe masa, alaturi de expresorul dvs. de cafea. Cu dimensiunile sale de 11,2 cm in diametru si inaltimea de 37 cm, suportul poate fi plasat cu usurinta pe masa din bucatarie sau pe blatul de lucru, fiind mereu la indemana. Realizat din otel durabil, suportul rotativ ofera stabilitate si rezistenta pe termen lung. Materialul de calitate confera suportului un aspect elegant si ii asigura durabilitatea necesara pentru a sustine greutatea capsulelor de cafea. Prin utilizarea acestui suport, puteti organiza si aranja capsulele Nespresso intr-un mod ordonat si accesibil. Rotirea suportului va permite sa alegeti usor capsula dorita, economisind timp si facand procesul de preparare a cafelei mai practic si comod. Suportul rotativ metalic pentru 40 de capsule de cafea Nespresso este nu doar un element util, ci si un accesoriu decorativ care va aduce un plus de stil in bucataria dvs. In plus, pastrarea capsulelor in acest suport va ajuta sa le mentineti organizate si la indemana, eliminand nevoia de a cauta in cutii sau in alte locuri de depozitare. Indiferent ca sunteti un pasionat al cafelei sau doriti sa va creati un colt special dedicat bauturii preferate, acest suport rotativ metalic va ofera practicitate si estetica intr-un singur produs.Aflați mai multe

    Preț: 106,00 lei

    Special Price 93,00 lei

  • Set 2 bureti vase tip sarma, verde

    Set 2 bureti vase tip sarma, verde Cu acesti bureti din sama de plastic , nu veti mai zgaria vasele. Buretii curata temeinic si delicat. Set de 2 bucati. Material : poliester Setul de 2 bureti de vase tip sarma, in culoarea verde, este alegerea perfecta pentru a curata vasele fara a le zgaria. Acesti bureti sunt fabricati din sarma de plastic, ceea ce ii face mai blanzi in contact cu suprafetele sensibile. Buretii sunt proiectati pentru a curata vasele in profunzime, indepartand cu eficienta murdaria si reziduurile alimentare. Cu toate acestea, ei sunt suficient de delicati pentru a nu provoca zgarieturi pe suprafete sensibile, cum ar fi sticla sau ceramica. Setul contine 2 bucati de bureti de vase, astfel incat veti avea intotdeauna un inlocuitor disponibil atunci cand este necesar. Aceasta va ofera o durata de utilizare mai lunga si va permite sa inlocuiti buretii la momentul potrivit. Materialul principal utilizat in fabricarea acestor bureti de vase este poliesterul. Poliesterul este cunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa, facandu-i pe acesti bureti ideali pentru utilizarea pe termen lung in bucatarie. In concluzie, setul de 2 bureti de vase tip sarma in culoarea verde este o alegere excelenta pentru a curata vasele intr-un mod eficient si delicat. Cu acesti bureti, veti putea indeparta murdaria fara a zgaria suprafetele sensibile, iar materialul din poliester garanteaza durabilitatea si rezistenta pe termen lung.Aflați mai multe

    Preț: 23,00 lei

    Special Price 21,00 lei

De la 91 la 120 produse din total 684

pe pagină

Pagină:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!