Accesorii Baie

Descopera gama variata de accesorii de baie disponibile la Happymax, destinata sa-ti transforme baia intr-un spatiu functional si elegant. Oferim o selectie larga de produse, inclusiv suporturi pentru hartie igienica, perdele de baie, perdele de dus, covorase de baie, perdele de dus, accesorii de baie, suporturi pentru baie, suporturi pentru prosop, bare pentru perdea de dus, covorase antiderapante pentru baie si dus, suporturi pentru cada de baie, suporturi cu ventuze pentru baie, accesorii de baie in nuante negre, solutii de organizare pentru baie, etajere pentru masina de spalat, etajere pentru vasul WC, etajere pentru baie, cutii de depozitare pentru baie, cosuri de depozitare si organizatoare pentru baie.

Indiferent de nevoile tale specifice, avem accesorii de baie pentru a raspunde tuturor cerintelor. Pentru a-ti pastra hartia igienica la indemana, oferim suporturi special concepute care se potrivesc perfect in designul baii tale. Alege intre variante montate pe perete sau cu ventuze pentru o solutie practica si estetica.

Perdelele de baie si de dus adauga un plus de eleganta si functionalitate in baia ta. Gama noastra include perdele de baie si perdele de dus de inalta calitate, disponibile intr-o varietate de modele si culori. Acestea nu doar asigura intimitate, ci protejeaza si impotriva stropilor de apa, mentinand mediul din jurul baii uscat si curat.

Covorasele de baie si de dus sunt esentiale pentru a-ti oferi confort si siguranta in timpul dusului sau baii. Oferim covorase antiderapante, care previn alunecarea pe podea umeda si asigura o experienta placuta si in siguranta.

Pentru organizarea eficienta a baii tale, avem o varietate de solutii. Descopera suporturi pentru baie si suporturi pentru prosop, care iti permit sa-ti pastrezi prosoapele si obiectele personale la indemana. Bara pentru perdeaua de dus asigura o fixare stabila si simpla a perdelei tale, in timp ce suportul pentru cada de baie iti permite sa ai acces facil la obiectele necesare in timpul baii.

Pentru o nota eleganta in baie, opteaza pentru accesorii de baie in nuante negre. Acestea adauga un aspect sofisticat si modern, completand designul baii tale.

Asigura-ti o organizare impecabila cu ajutorul etajerelor pentru masina de spalat, vasul WC si baie. Acestea iti ofera spatiu suplimentar pentru depozitarea obiectelor si pastreaza totul ordonat si la indemana. Descopera si cutii de depozitare si cosuri pentru a-ti organiza mai bine produsele de igiena si obiectele mici din baie.

Happymax iti pune la dispozitie toate accesoriile de baie de care ai nevoie pentru a crea un spatiu functional, organizat si placut. Exploreaza gama noastra variata de produse si comanda-le acum pentru a transforma baia ta intr-un adevarat sanctuar de relaxare.

De la 121 la 150 produse din total 804

pe pagină

Pagină:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Organizator produse cosmetice si manichiura, transparent, 22.3x12.7x8cm

    Organizator produse cosmetice si manichiura, transparent, 22.3x12.7x8cm, transparent, in care puteti aseza pensule de machiaj, produse cosmetice variate. Cutie cosmetica cu un aspect de sticla, fabricat din plastic - cutie de depozitare, intr-un design elegant, ofera compartimente pentru depozitarea multor produse de infrumusetare, accesorii pentru machiaj, pensule cosmetice si accesorii. Sistem de depozitare deschis - un organizator al produselor de infrumusetare, stabil, pentru masa de toaleta este o alternativa buna pentru asezarea produselor de machiaj, suporturi pentru ruj, pentru oje, suporturi pentru pensule. Durabil si versatil - cutia de machiaj usor de intretinut, din plastic rezistent la rupere. Completarea ideala pentru baie, dormitor si dulap. Dimensiuni : lungime 22 x latime 12 cm x 8 cm Material : plastic Nu contine produsele cosmetice din imagine! Organizatorul pentru produse cosmetice si manichiura, cu dimensiunile generoase de 22.3x12.7x8 cm, aduce un nivel superior de ordine si organizare in colectia ta de produse de infrumusetare. Cu un design transparent care aminteste de sticla, acest organizator ofera un spatiu elegant pentru a-ti aseza pensulele de machiaj si o varietate de produse cosmetice. Cu aspectul sau de sticla si finisajele transparente, acest organizator produse cosmetice si manichiura adauga o nota de rafinament si organizare spatiului tau de ingrijire personala. Realizat din plastic durabil, acesta este gandit pentru a depozita si expune cu eleganta accesorii precum pensulele de machiaj, produse cosmetice variate si alte accesorii pentru manichiura. Sistemul de depozitare deschis iti ofera usurinta de a accesa si de a aseza ordonat produsele in compartimentele organizatorului. Cu spatiu pentru suporturi pentru rujuri, oje, pensule si multe altele, acest organizator devine un partener versatil pentru toate nevoile tale de organizare in domeniul frumusetii. Durabil si usor de intretinut, acest organizator pentru produse cosmetice si manichiura este fabricat din plastic rezistent la rupere, oferindu-ti o solutie de depozitare pe termen lung. Cu dimensiunile sale de 22 x 12 cm in lungime si latime, si o inaltime de 8 cm, acesta se integreaza perfect in baie, dormitor sau dulap, ajutandu-te sa iti pastrezi colectia de produse organizata intr-un mod practic si elegant. Va rugam sa retineti ca acest organizator nu include produsele cosmetice prezentate in imagine, ci reprezinta un suport eficient pentru a-ti depozita si afisa colectia de produse de infrumusetare. Cu aspectul sau rafinat si functionalitatea sa, acest organizator contribuie la mentinerea ordinii si frumusetii spatiului tau personal. Aflați mai multe

    Preț: 45,00 lei

    Special Price 41,00 lei

  • Organizator produse cosmetice, manichiura, transparent, 22.3x12.7x8 cm

    Organizator produse cosmetice, manichiura, transparent, 22.3x12.7x8 cm, transparent, in care puteti aseza pensule de machiaj, produse cosmetice variate. Cutie cosmetica cu un aspect de sticla, fabricat din acryl - cutie de depozitare, intr-un design elegant, ofera 9 compartimente pentru depozitarea multor produse de infrumusetare, accesorii pentru machiaj, pensule cosmetice si accesorii. Sistem de depozitare deschis - un organizator al produselor de infrumusetare, stabil, pentru masa de toaleta este o alternativa buna pentru asezarea produselor de machiaj, suporturi pentru ruj, pentru oje, suporturi pentru pensule. Durabil si versatil - cutia de machiaj usor de intretinut, din plastic rezistent la rupere. Completarea ideala pentru baie, dormitor si dulap. Dimensiuni : lungime 22,3 x latime 12,7 cm x 8 cm Nu contine produsele cosmetice din imagine! Organizatorul pentru produse cosmetice si manichiura reprezinta o solutie ingenioasa pentru pastrarea si organizarea colectiei tale de infrumusetare. Cu dimensiunile spatioase de 22,3x12,7x8 cm, acest organizator transparent iti ofera o platforma versatila pentru a aranja cu grija pensulele de machiaj si o gama variata de produse cosmetice. Fabricat din acryl de inalta calitate, acest organizator capteaza rafinamentul aspectului sticlei, conferindu-i un aer elegant. Designul sau sofisticat include nu mai putin de 9 compartimente distincte, fiecare gandit pentru a gazdui in mod eficient diferite produse de infrumusetare si accesorii pentru machiaj. Pensulele cosmetice, rujurile, ojele si alte articole esentiale gasesc aici un loc bine definit, ceea ce faciliteaza ordonarea si accesul rapid la acestea. Acest organizator dispune de un sistem de depozitare deschis, asigurandu-se astfel ca produsele tale sunt la indemana si usor de vizualizat. Fiind stabil si bine echilibrat, acesta poate fi plasat cu incredere pe masa de toaleta sau orice alta suprafata adecvata, oferindu-ti un spatiu functional pentru a-ti expune si utiliza produsele preferate de infrumusetare. Construit din plastic rezistent la rupere, acest organizator de produse cosmetice se remarca prin durabilitatea sa, necesitand un efort minim de intretinere. Cu dimensiunile sale generoase - 22,3 cm lungime, 12,7 cm latime si 8 cm inaltime, acesta nu numai ca poate gazdui o varietate de articole, ci si se integreaza perfect in diferite colturi ale incaperii tale. Fie ca il amplasezi pe masa de toaleta, pe o etajera din baie sau in dulap, acest organizator adauga un plus de organizare si estetica spatiului tau de ingrijire personala. Este esential sa retinem ca produsul nu include articolele cosmetice din imagine, ci serveste ca solutie ideala pentru a-ti mentine colectia personala de produse cosmetice si accesorii pentru manichiura perfect ordonata. Cu acest organizator, vei adauga un strop de eleganta si eficienta rutinei tale de ingrijire zilnica.Aflați mai multe

    Preț: 45,00 lei

    Special Price 41,00 lei

  • Plasa protectie pentru spalare ciorapi, sosete, dresuri la masina de spalat, 40x14 cm

    Plasa protejează ciorapii în timpul spălării la mașină și îi menține împerecheați. Rezistă la un număr mare de cicluri de spălare și este prevăzut cu o închidere practică cu fermoar de siguranță. Fabricat din plasă întărită 100% poliester. Se inchide cu un fermoar, pentru incarcarea usoara a plasei. Prin tesatura trece un debit suficient de apa, pentru curatarea textilelor din interior. Material bland cu tesaturile.(Poliester) Dimensiuni: 40 x 14 cm. Aflați mai multe
  • Plasa protectie spalare sutien la masina de spalat, 2 straturi, 29x17 cm

    Plasa protectie spalare sutien la masina de spalat, 2 straturi, 29x17 cm Protejează sutienele, inclusiv cele cu sârmă, în timpul spălării la mașină. Rezistă la un număr mare de cicluri de spălare și este prevăzut cu o închidere practică cu fermoar de siguranță. Plasa de spalat are 2 straturi care asigura protectie optima a sutienului, atunci cand spalati la masina de spalat. Fabricat dintr-un strat dublu de plasă întărită 100% poliester. Material : poliester 100%, bland cu tesaturile. Dimensiuni: 29 x 17 cm. Descopera protectia suprema pentru sutienele tale pretioase cu Plasa de Protectie pentru Spalare Sutien la Masina de Spalat, cu 2 straturi si dimensiunea de 29x17 cm. Daca vrei sa iti pastrezi sutienele in conditie impecabila si sa le prelungesti durata de viata, aceasta plasa de spalare este alegerea perfecta. Caracteristici si beneficii: Protectie Superioara: Plasa noastra special conceputa asigura o protectie optima pentru sutienele tale, inclusiv cele cu sarma, in timpul ciclurilor de spalare la masina. Nu mai trebuie sa te ingrijorezi de deformari, rupere sau deteriorari. Durabilitate de Incredere: Rezista fara efort la un numar mare de cicluri de spalare, pastrandu-si performanta si aspectul intact. Pregatita sa faca fata utilizarii frecvente si sa protejeze sutienele in timp. Inchidere securizata: Plasa de spalare este echipata cu un fermoar de siguranta, asigurand ca sutienele tale raman in siguranta in timpul ciclului de spalare. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji ca se vor pierde sau vor fi deteriorate in timpul procesului de spalare. Design cu 2 straturi: Cu doua straturi de plasa intarita din poliester 100%, aceasta plasa de protectie asigura o bariera solida impotriva oricaror potentiale daune. Stratul dublu confera o protectie suplimentara, mentinand sutienul in siguranta si intact. Bland cu tesaturile: Fabricata din material de poliester 100%, plasa de protectie este delicata cu tesaturile delicate ale sutienei tale. Asigura-te ca spalarea nu afecteaza calitatea sau aspectul sutienelor tale preferate. Dimensiuni ideale: Cu o marime generoasa de 29x17 cm, plasa de protectie este potrivita pentru o gama variata de dimensiuni si stiluri de sutien. Asigura-te ca fiecare sutien primeste ingrijirea si protectia pe care o merita. Da o noua viata sutienelelor tale preferate si mentine-le in cea mai buna forma cu Plasa de Protectie pentru Spalare Sutien la Masina de Spalat, cu 2 straturi. Fiind fabricata pentru a imbina performanta si protectia, aceasta plasa este partenerul tau de incredere in ingrijirea hainelor delicate. Aflați mai multe
  • Plasa protectie si spalat lenjerie delicata la masina de spalat, 2 straturi, 15x13 cm

    Plasa de spalat protejează lenjeria în timpul spălării la mașină. Rezistă la un număr mare de cicluri de spălare și este prevăzut cu o închidere practică cu fermoar de siguranță. Fabricat dintr-un strat dublu de plasă 100% poliester, cu marginea superioară întărită. Protejează dantela și țesăturile delicate de răsucire și ruptură. Plasa de spalat are 2 straturi care asigura protectie optima a sutienului, atunci cand spalati la masina de spalat. Rufele precum sutienul vor fi protejate impotriva frecari fata de celelalte articole textile. Sacul este confectionat din plasa speciala pentru spalat rufe, fabricat din poliester robust cu doua straturi. Se inchide cu un fermoar, pentru incarcarea usoara a plasei. Prin tesatura trece un debit suficient de apa, pentru curatarea textilelor din interior. Material bland cu tesaturile. Dimensiuni: Ø15 x 13 cm. Aflați mai multe
  • Etajera cu roti si 3 rafturi tip cos, Liberty, taupe, 46,5x26x59cm

    Etajera cu roti si 3 rafturi tip cos, Liberty, taupe, 46,5x26x59cm Etajera cu design modern, are 3 rafturi tip cos. Etajera are roti si poate fu usor mutata. Ideala pentru depozitare in bucatarie, baie, camara sau camera copilului. Etajera poate fi folosita pentru depozitarea legumelor sau a altor produse alimentare, in camara sau baie pentru depozitarea articolelor de curatenie sau accesoriilor de baie. Potrivita si pentru camera copilului pentru depozitarea jucariilor. Cu aceasta etajera veti putea organzia spatiul din bucatarie, baie, spalatorie, camara, camera copilului sau garajul casei dvs.. Dimensiuni : lungime 46,5 cm x latime 26 cm x inaltime 58,8 cm Material : plastic Etajera cu roti si 3 rafturi tip cos Liberty in nuanta taupe este o solutie practica si eleganta pentru a organiza si depozita lucrurile intr-un mod eficient. Cu dimensiunile sale de 46,5x26x59 cm, aceasta etajera compacta si functionala poate fi folosita in diverse incaperi, de la bucatarie si baie, pana la birou sau living. Fabricata cu atentie la detalii, etajera este prevazuta cu trei rafturi spatioase, in forma de cosuri, care permit o organizare usoara si acces rapid la obiectele depozitate. Aceste rafturi sunt confectionate dintr-un material durabil si rezistent, capabil sa suporte greutatea obiectelor diverse. Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei etajere este sistemul sau de roti. Cu ajutorul rotilor durabile si usor de manevrat, poti muta etajera cu usurinta dintr-un loc in altul, in functie de nevoile tale sau de designul interior. Nuanta taupe confera etajerei un aspect elegant si rafinat, imbinandu-se armonios cu diverse stiluri de decor. Indiferent daca alegi sa o utilizezi intr-un spatiu clasic sau modern, etajera Liberty va aduce un plus de eleganta si stil in incaperea ta. Etajera cu roti si 3 rafturi tip cos Liberty nu doar ca iti permite sa organizezi obiectele, ci si sa economisesti spatiu. Datorita dimensiunilor sale compacte si a designului vertical, aceasta poate fi amplasata in colturi sau zone inguste, maximizand astfel utilizarea spatiului disponibil. Cu etajera Liberty in nuanta taupe, vei beneficia de o solutie de depozitare practica si estetica. Indiferent daca o folosesti in bucatarie pentru a depozita provizii sau in baie pentru a-ti organiza articolele de toaleta, aceasta etajera iti ofera un spatiu bine organizat si accesibil, fara a compromite estetica si stilul.Aflați mai multe
  • Organizator vertical pentru depozitare si spalare sosete la masina de spalat

    Organizator pentru gruparea sosetelor in masina de spalat. Acest organizator va ajuta sa nu mai amestecati sosetele in masina de spalat si sa econimisiti timpul pierdut odata cu imperecherea sosetelor. Organizatorul are si rol de uscator de sosete sau de suport pentru depozitarea acestora in sifonier, pe bara de umerase. Fixati sosete pe acest organizator in perechi, sortate dupa marime, tip, sex etc. Introduceti organizatorul in masina de spalat rufe,. Dupa splare agagati organizatorul pe sarma de rufe iar dupa uscare in sifonier pe bara de haine. Pentru 9 perechi de șosete Lungime 57 cm Material: plastic, textil Organizatorul pentru gruparea sosetelor în mașina de spălat este un accesoriu ingenios și practic care vă va ajuta să nu mai amestecați sosetele în timpul spălării și să economisiți timp prețios petrecut cu împerecherea acestora. Acest organizator versatil servește și ca uscător de sosete sau suport pentru depozitarea lor în sifonier, pe bara de umerase. Cu ajutorul său, veți putea fixa sosetele în perechi, sortate după mărime, tip sau sex, asigurând o organizare eficientă a acestor articole vestimentare esențiale. Utilizarea este simplă și convenabilă. Pur și simplu introduceți sosetele în organizator înainte de a le pune în mașina de spălat rufe. Astfel, sosetele vor fi protejate de amestecare și se vor păstra într-o stare ordonată pe toată durata ciclului de spălare. După spălare, puteți agăța organizatorul pe sârma de rufe pentru a se usca în mod natural și rapid. De asemenea, puteți utiliza organizatorul drept suport pentru depozitarea sosetelor în sifonier, pe bara de haine, asigurându-vă că acestea sunt mereu la îndemână și bine organizate. Organizatorul pentru gruparea sosetelor este conceput pentru a găzdui până la 9 perechi de șosete, având o lungime de 57 cm. Materialul utilizat în realizarea acestui accesoriu este o combinație între plastic și material textil, care asigură rezistență și durabilitate. Cu ajutorul acestui organizator practic, veți putea simplifica procesul de spălare și organizare a sosetelor, economisind timp și evitând frustrarea căutării perechilor potrivite. Faceți din rutina de spălare a sosetelor o sarcină mai ușoară și mai eficientă cu ajutorul acestui organizator pentru gruparea sosetelor în mașina de spălat.Aflați mai multe
  • Covoras de dus, antiderapant, 52x52 cm, transparent-Pietricele

    Covoras antiderapant cu structura de suprafata in design de piatra si ventuze pe spate - ideal pentru utilizare la dus sau cada Tinere si confort intr-o singura - ventuze ofera mai multa aderenta pe suprafetele umede si alunecoase Din plastic, culori asortate: albastru si transparent, decor pietricele Se potriveste bine ca insertie practica pentru podelele de dus si cada - usor de intretinut: pur si simplu inchideti, scurgeti in aer si lasati sa se usuce Dimensiuni: aproximativ 52 x 0,3 x 52 cm, greutate: aproximativ 508 g Sprijin si confort in baie: covorasul patrat de dus care masoara aproximativ 52 x 52 cm asigura acest lucru in mod fiabil. Suprafata sa structurata cu aspect de piatra este realizata din plastic si este permeabila la apa. Cu designul sau simplu in transparent sau albastru, accesoriul de baie antiderapant este un simplu ajutor in baie. Este atasat de cadita de dus sau podeaua cazii cu ajutorul ventuze - acest lucru asigura mai multa aderenta, de ex. B. la intrarea in dus sau la iesirea din cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita din cauza structurii deschise. Pentru curatare, covorasul multifunctional poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer - un ajutor usor de intretinut pentru utilizarea de zi cu zi in baie.Aflați mai multe
  • Suport pentru organizare si depozitare detergent lichid, burete si laveta, 13,5x12x10.8 cm, Quttin

    Suport pentru organizare si depozitare detergent lichid, burete si laveta, 13,5x12x10.8 cm, Quttin Suportul are 3 compartimente potrivite pentru depozitarea diverselor accesorii de bucatarei cum ar fi : perii, bureti sau dispenser de sapun. Organizatorul are baza antiderapanta si tavita extractabila penru colectarea apei. Accesoriile (dispenserul de sapun, peria de vase si buretele metalic) nu sunt incluse. Material : PP Dimensiuni : latime 13,5 x adancime 12 x inaltime 10,8 cm Suportul pentru organizare si depozitare a detergentului lichid, buretelui si lavetei Quttin este un accesoriu practic si functional pentru bucatarie. Cu dimensiunile sale compacte de 13,5x12x10,8 cm, acest suport este conceput pentru a va ajuta sa pastrati in ordine si la indemana diversele accesorii necesare pentru curatarea si spalarea vaselor. Suportul are 3 compartimente separate, potrivite pentru depozitarea detergentului lichid, buretelui si lavetei. Astfel, veti avea acces rapid la aceste accesorii esentiale, fara a mai fi nevoie sa le cautati prin sertare sau prin chiuveta. Organizatorul este dotat cu o baza antiderapanta, care il mentine stabil pe suprafata de lucru si impiedica alunecarea accidentala. De asemenea, suportul dispune de o tava extractabila, care serveste la colectarea apei scursa din burete sau laveta, astfel incat sa pastrati zona de lucru curata si uscata. Este important de mentionat ca acest suport este vandut separat de accesoriile precum dispenserul de sapun, peria de vase si buretele metalic. Acestea trebuie achizitionate separat in functie de preferintele si nevoile dvs. Suportul pentru organizare si depozitare Quttin este fabricat din polipropilena (PP), un material durabil si rezistent la umiditate, asigurandu-va ca va rezista in timp si va pastra un aspect placut in bucatarie. In concluzie, suportul pentru organizare si depozitare a detergentului lichid, buretelui si lavetei Quttin este un accesoriu util si practic in bucatarie. Cu ajutorul sau, veti putea pastra in ordine si la indemana diversele accesorii de curatare a vaselor, iar zona de lucru va fi mai organizata si mai eficienta. Investiti in acest suport pentru a va simplifica activitatile din bucatarie si pentru a crea un mediu de lucru mai placut si mai igienic. Aflați mai multe
  • Dozator detergent lichid, cu spatiu pentru burete, 19 cm, Quttin

    Dozator detergent lichid, cu spatiu pentru burete, 19 cm, Quttin Utilizare simpla: dozator de sapun, reincarcabil, pentru a doza aplicarea sapunului lichid sau a detergentului lichid. Depozitare integrata pentru burete. Calitate maxima: din polipropilena, un material indestructibil, usor, rezistent la actiunea chimica (deci isi pastreaza intotdeauna culoarea si proprietatile), si ecologic pentru ca este foarte usor de reciclat. Modern si practic: intr-o culoare alba, eleganta, cu nuante de gri. Economisiti spatiu, potrivit pentru bucatarie si baie. Versatilitate: poate fi folosit atat in bucatarie cat si in baie. Pastrati si bueretele. Aflați mai multe
  • Furtun pentru robinet, 21 cm, Flexi

    Furtun pentru robinet, 21 cm, Flexi Furtun pentru robinet va ajuta sa clatiti si sa spalati exact ca intr-o bucatarie profesionala! Deosebit de flexibil, datorita infasurarii spiralate. Fii flexibil si usureaza munca de clatire: pur si simplu rasuciti furtunul pe robinet si aveti o extensie practica. Puteti trata murdaria incapatanata cu o acuratete maxima! Potrivit pentru toate robinetele obisnuite. Material: plastic. Filet: M22: Ø 2,2 cm, M24: Ø 2,4 cm. Detalii produs culoarea produsului: alb lungime (articol) 21,00 cm.Aflați mai multe

    Preț: 81,00 lei

    Special Price 68,00 lei

  • Carlig autoadeziv, repozitionabil, 6x6x2,3 cm, set 10 bucati

    Carlig autoadeziv, repozitionabil, 6x6x2,3 cm, set 10 bucati Aceste carlige adezive sunt fabricate din PVC de inalta calitate si otel inoxidabil, impermeabile, rezistente la ulei, rezistente la caldura si reutilizabile. . Aderenta puternica: carligele adezive au o aderenta buna, fiecare carlig poate sustine pana la 5 kg maxim. Design transparent: designul transparent il face aproape invizibil, ceea ce este destul de potrivit pentru decorarea frumoasa a casei. Nu mai ramane niciun reziduu de lipici odata ce il smulgeti. Usor de utilizat: nu necesita unelte, nu este nevoie sa gauriti peretele. Doar curatati si uscati suprafata cu o carpa, apoi indepartati folia de protectie din spate, lipiti-o pe perete si apasati puternic pentru a evacua aerul. De asemenea, este usor de indepartat si repozitionat, fara deteriorarea suprafetei. Aplicatie larga: carligele sunt ideale pentru bucatarie, baie, dormitor, incapere si birou pentru agatat cani, tigai, prosoape, halate de baie, chei, palarii, haine, rame de fotografii etc. Dimensiuni: 6x6x2,3 cm. Pretul este pentru 1 set 10 bucati carlige autoadezive. Nu sunt incluse in pret alte produse din imagini, care sunt doar cu titlu de prezentare.Aflați mai multe
  • Cutie depozitare cu role, 24 x 45 x 27,5 cm, roz, Assort Classic

    Cutie depozitare cu role, 24 x 45 x 27,5 cm, roz, Assort Classic este ca un mic carucior polivalent, de un real folos in vederea organizarii obiectelor in spatii mici. Pastreaza-ti dulapurile de bucatarie curate si ordonate datorita designului sau ergonomic. Profitati de orice colt, interiorul dulapului sau spatiul dintre mobile, pentru a introduce acest carucior pe care il umpleti cu ce produse doriti dvs. Are 4 role si un maner care il face usor de manevrat. Este perfect pentru casa, birou, camera copiilor, bucatarie. IDEAL PENTRU SPATII MICI - Conceptul sau de cutie de depozitare din plastic ajuta la maximizarea spatiului pentru depozitare, cu precadere in zonele inaccesibile ale dulapurilor, economisind spatiu. MANIPULARE USORA - Designul sau cu maner, roti il face un produs util pentru depozitarea dvs. Ideal pentru dulapuri de bucatarie. Materialul sau rezistent, neted si cu linii netede, te vei putea bucura de acest produs, ani de zile. Fabricat din materiale complet reciclabile si fara BPA. Dimensiuni: latime 24 x lungime 45,5 x inaltime 27,5 cm.Aflați mai multe
  • Cutie depozitare cu role, 24 x 45 x 27,5 cm, roz, Surt Vrm

    Cutie depozitare cu role, 24 x 45 x 27,5 cm, roz, Surt Vrm este ca un mic carucior polivalent, de un real folos in vederea organizarii obiectelor in spatii mici. Pastreaza-ti dulapurile de bucatarie curate si ordonate datorita designului sau ergonomic. Profitati de orice colt, interiorul dulapului sau spatiul dintre mobile, pentru a introduce acest carucior pe care il umpleti cu ce produse doriti dvs. Are 4 role si un maner care il face usor de manevrat. Este perfect pentru casa, birou, camera copiilor, bucatarie. IDEAL PENTRU SPATII MICI - Conceptul sau de cutie de depozitare din plastic ajuta la maximizarea spatiului pentru depozitare, cu precadere in zonele inaccesibile ale dulapurilor, economisind spatiu. MANIPULARE USORA - Designul sau cu maner, roti il face un produs util pentru depozitarea dvs. Ideal pentru dulapuri de bucatarie. Materialul sau rezistent, neted si cu linii netede, te vei putea bucura de acest produs, ani de zile. Fabricat din materiale complet reciclabile si fara BPA. Dimensiuni: latime 24 x lungime 45,5 x inaltime 27,5 cm. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare cu role, 24 x 45 x 27,5 cm, verde, Surt Vrm

    Cutie depozitare cu role, 24 x 45 x 27,5 cm, verde, Surt Vrm este ca un mic carucior polivalent, de un real folos in vederea organizarii obiectelor in spatii mici. Pastreaza-ti dulapurile de bucatarie curate si ordonate datorita designului sau ergonomic. Profitati de orice colt, interiorul dulapului sau spatiul dintre mobile, pentru a introduce acest carucior pe care il umpleti cu ce produse doriti dvs. Are 4 role si un maner care il face usor de manevrat. Este perfect pentru casa, birou, camera copiilor, bucatarie. IDEAL PENTRU SPATII MICI - Conceptul sau de cutie de depozitare din plastic ajuta la maximizarea spatiului pentru depozitare, cu precadere in zonele inaccesibile ale dulapurilor, economisind spatiu. MANIPULARE USORA - Designul sau cu maner, roti il face un produs util pentru depozitarea dvs. Ideal pentru dulapuri de bucatarie. Materialul sau rezistent, neted si cu linii netede, te vei putea bucura de acest produs, ani de zile. Fabricat din materiale complet reciclabile si fara BPA. Dimensiuni: latime 24 x lungime 45,5 x inaltime 27,5 cm. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare cu role, 17 x 45 x 29 cm, crem, Surt Vrm

    Cutie depozitare cu role, 17 x 45 x 29 cm, crem, Surt Vrm eeste ca un mic carucior polivalent, de un real folos in vederea organizarii obiectelor in spatii mici. Profitati de orice colt, interiorul dulapului sau spatiul dintre mobile, pentru a introduce acest carucior pe care il umpleti cu ce produse doriti dvs. Are 4 role si un maner care il face usor de manevrat. Este perfect pentru casa, birou, camera copiilor, bucatarie. Caruciorul multifunctional este un mare aliat pentru organizarea spatiilor mici. Profita de orice colt, fie intr-un gol intre doua piese de mobilier, fie in interiorul unui dulap, pentru a-ti organiza si depozita obiectele in acest carucior. Are 4 roti si un maner care il fac usor de manevrat. Este perfect pentru camerele copiilor si bucatarie. Dimensiuni: latime 17 x lungime 45 x inaltime 29 cm. Aflați mai multe
  • Suport perete uscator de par, fixare cu autoadeziv, otel+ABS, waterproof, 17x13,5xH26 cm, Grena

    Suport pentru uscator de par cu autoadeziv reutilizabil fara cuie, suruburi sau burghie. Instalare ultra-usoara Se adapteaza la orice suprafata neteda sau usor poroasa: gresie, sticla, metal, oglinda sau melamina. 100% rezistent la apa Repozitionabil dupa bunul plac. Noua si frumoasa gama Grena, joaca cartea culorilor la moda! Cu acest suport pentru uscator de par se fixeaza de perete cu un singur gest ca prin farmec, fiind usor sa organizezi baia sau bucataria. Fie la dus, langa cada, chiuveta sau plita, vei avea la indemana uscatorul de par. Repozitionabila dupa bunul plac, gama Grena face posibila depozitarea si agatarea in siguranta, fara a gauri sau a deteriorarea peretilor. Nu este nevoie sa stii cum sa manuiesti unelte, instalarea se face intr-o clipa: trebuie doar sa creezi un vid de aer prin apasarea si frecarea patch-urilor autoadezive transparente in locatia dorita, apoi prins modulul metalic si capacele deasupra plasturilor: este simplu, eficient si discret. Suportul pentru uscator de par este confectionat din metal cu finisaj epoxidic albastru gri, plasturii transparenti de fixare sunt din SEBS si PET. Garantie impermeabila. Suporta pana la 6 kg. Instructiuni de asamblare atasate. Gama Grena de la Compactor combina designul si culorile la moda cu un sistem de prindere inovator si de inalta performanta. Daca esti chirias sau daca nu esti un om priceput imn instalarea accesoriilor de baie ce necesita gaurire, aceasta este solutia ideala pentru a-ti dota locuinta. In dressing, bucatarie sau baie, rafturile si carligele Grena se fixeaza pe orice suprafata neteda sau usor poroasa: gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina. Posibilitatile sunt nelimitate! Folosind peretii pentru a va depozita bunurile, veti elibera sertare si blaturi si veti pastra la indemana ceea ce aveti nevoie cel mai mult. Daca te muti, daca dorintele ti se schimba, e simplu: plasturii de fixare pot fi indepartati la fel de usor cum au fost pusi, fara a lasa urme pe perete. Un dressing, o bucatarie sau o baie organizate economiseste mult timp in fiecare zi. Din cand in cand, petreceti cateva minute punand lucrurile la loc. Cu spatiu de stocare adecvat, simplu de instalat si usor accesibil, Compactor va ajuta sa indepartati dezordinea. Si e o nebunie cat de brusc poate parea casa frumoasa si usor de trait! Dimensiuni : latime 17 cm x adancime 13,5 cm x inaltime 26 cm Material : metal epoxidic, ABS, SEBS si PET Prezentare video : Browserul dumneavoastra nu suport HTML5 Video. Va rugam folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox. Prezentam suportul de perete pentru uscatorul de par Grena, un accesoriu practic si estetic pentru organizarea baii sau bucatariei tale. Acest suport pentru uscator de par se fixeaza cu autoadeziv, eliminand necesitatea cuielelor, suruburilor sau gaurilor in perete. Instalarea este extrem de usoara, iar suportul se adapteaza la orice suprafata neteda sau usor poroasa, cum ar fi gresia, sticla, metalul, oglinda sau melamina. Unul dintre punctele sale forte este rezistenta la apa de 100%, asigurandu-ti ca suportul va rezista in conditii umede fara a se deteriora. De asemenea, poti repozitiona suportul dupa bunul plac, oferindu-ti flexibilitate in organizarea spatiului. Gama Grena aduce un strop de culoare si stil in baie, jucand cartea culorilor la moda. Acest suport pentru uscator de par reutilizabil iti permite sa organizezi usor baia sau bucataria fara a gauri sau deteriora peretii. Nu este nevoie sa fii priceput in manevrarea uneltelor, deoarece instalarea se face rapid si simplu. Trebuie doar sa aplici patch-urile autoadezive transparente in locul dorit, creand un vid de aer, si apoi sa fixezi modulul metalic si capacele deasupra plasturilor. Este o solutie simpla, eficienta si discreta. Suportul pentru uscator de par este fabricat din metal cu un finisaj epoxidic albastru-gri, iar plasturii de fixare sunt realizati din SEBS si PET, asigurand o fixare solida si durabila. Beneficiezi de o garantie impermeabila si suportul poate sustine pana la 6 kg. Gama Grena de la Compactor combina un design modern cu culori la moda si un sistem inovator si performant de prindere. Indiferent daca esti chirias sau nu ai experienta in instalarea accesoriilor de baie care necesita gaurire, aceasta gama este solutia ideala pentru a-ti dota locuinta. Rafturile si carligele Grena pot fi fixate pe orice suprafata neteda sau usor poroasa, cum ar fi gresia, sticla, oglinda, metalul sau melamina. Posibilitatile sunt nelimitate! Utilizand peretii pentru a-ti depozita obiectele personale, vei elibera spatiu in sertare si pe blat, avand mereu la indemana ceea ce ai nevoie cel mai mult. Daca te muti sau iti schimbi preferintele, poti indeparta plasturii de fixare la fel de usor cum i-ai aplicat, fara a lasa urme pe per Aflați mai multe

    Preț: 93,00 lei

    Special Price 83,00 lei

  • Suport de perete pentru prosoape, fixare autoadeziv, otel+ABS, waterproof, 25,5x14xH6,5 cm, Grena

    Suport de prosoape pentru perete cu autoadeziv reutilizabil fara cuie, suruburi sau burghie. Instalare ultra-usoara Se adapteaza la orice suprafata neteda sau usor poroasa: gresie, sticla, metal, oglinda sau melamina. 100% rezistent la apa Repozitionabil dupa bunul plac. Noua si frumoasa gama Grena, joaca cartea culorilor la moda! Cu acest suport pentru prosoape care se fixeaza de perete cu un singur gest ca prin farmec, este usor sa organizezi baia sau bucataria. Fie la dus, langa cada, chiuveta sau plita, cu acest raft de perete vei avea la indemana depozitarea produselor pe care le folosesti cel mai des. Aranjamentul unghiular foloseste colturi si spatii pierdute. Repozitionabila dupa bunul plac, gama Grena face posibila depozitarea si agatarea in siguranta, fara a gauri sau a deteriorarea peretilor. Nu este nevoie sa stii cum sa manuiesti unelte, instalarea se face intr-o clipa: trebuie doar sa creezi un vid de aer prin apasarea si frecarea patch-urilor autoadezive transparente in locatia dorita, apoi prins modulul metalic si capacele deasupra plasturilor: este simplu, eficient si discret. Acest suport de prosoape este confectionat din metal cu finisaj epoxidic albastru gri, plasturii transparenti de fixare sunt din SEBS si PET. Garantie impermeabila. Suporta pana la 6 kg. Instructiuni de asamblare atasate. Gama Grena de la Compactor combina designul si culorile la moda cu un sistem de prindere inovator si de inalta performanta. Daca esti chirias sau daca nu esti un om priceput imn instalarea accesoriilor de baie ce necesita gaurire, aceasta este solutia ideala pentru a-ti dota locuinta. In dressing, bucatarie sau baie, rafturile si carligele Grena se fixeaza pe orice suprafata neteda sau usor poroasa: gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina. Posibilitatile sunt nelimitate! Folosind peretii pentru a va depozita bunurile, veti elibera sertare si blaturi si veti pastra la indemana ceea ce aveti nevoie cel mai mult. Daca te muti, daca dorintele ti se schimba, e simplu: plasturii de fixare pot fi indepartati la fel de usor cum au fost pusi, fara a lasa urme pe perete. Un dressing, o bucatarie sau o baie organizate economiseste mult timp in fiecare zi. Din cand in cand, petreceti cateva minute punand lucrurile la loc. Cu spatiu de stocare adecvat, simplu de instalat si usor accesibil, Compactor va ajuta sa indepartati dezordinea. Si e o nebunie cat de brusc poate parea casa frumoasa si usor de trait! Dimensiuni : latime 25,5 cm x adancime 14 cm x inaltime 6,5 cm Material : metal epoxidic, ABS, SEBS si PET Prezentare video : Browserul dumneavoastra nu suport HTML5 Video. Va rugam folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox. Va prezentam suportul de perete pentru prosoape Grena, un accesoriu practic si estetic pentru baie sau bucatarie. Acest suport pentru prosoape se fixeaza rapid si usor pe perete cu ajutorul autoadezivului reutilizabil, fara a fi nevoie de cuie, suruburi sau gauri in perete. Se adapteaza perfect la orice suprafata neteda sau usor poroasa, inclusiv gresia, sticla, metalul, oglinda sau melamina. Datorita rezistentei sale la apa de 100%, suportul de prosoape este ideal pentru medii umede, cum ar fi baia sau bucataria. Puteti repozitiona suportul dupa bunul plac, oferindu-va flexibilitate in organizarea spatiului. Gama Grena aduce un strop de culoare si stil in baia sau bucataria dvs., jucand cartea culorilor la moda. Cu acest suport de perete pentru prosoape, organizati baia sau bucataria devine usor ca prin farmec. Indiferent daca il amplasati langa cada, chiuveta sau plita, acest raft de perete va ofera acces facil la produsele pe care le utilizati cel mai des. Designul sau unghiular foloseste inteligent colturile si spatiile pierdute, maximizand eficienta de stocare. Grena va ofera posibilitatea de a depozita si agata lucrurile in siguranta, fara a gauri sau deteriora peretii. Instalarea este extrem de simpla si nu necesita cunostinte in manevrarea uneltelor. Trebuie doar sa aplicati patch-urile autoadezive transparente in locatia dorita, creand un vid de aer, apoi sa fixati modulul metalic si capacele deasupra plasturilor. Este o solutie simpla, eficienta si discreta. Suportul de prosoape este confectionat din metal cu un finisaj epoxidic albastru-gri, iar plasturii transparenti de fixare sunt realizati din SEBS si PET, asigurand o fixare solida si durabila. Beneficiati de o garantie impermeabila, iar suportul poate sustine pana la 6 kg. Gama Grena de la Compactor combina un design modern si culori la moda cu un sistem inovator si performant de prindere. Indiferent daca sunteti chirias sau nu aveti experienta in instalarea accesoriilor de baie care necesita gaurire, aceasta gama este solutia ideala pentru a va dota locuinta. Rafturile si carligele Grena se fixeaza cu usurinta pe orice suprafata neteda sau usor poroasa, cum ar fi gresia, sticla, oglinda, metalul sau melamina. Posibilitatile sunt nelimit Aflați mai multe

    Preț: 71,00 lei

    Special Price 59,00 lei

  • Etajera de colt baie, autoadeziv, otel+ABS, waterproof, 20 X 20 X H.13,5 cm, Bestlock Magic Black

    Polita de colt pentru baie sau bucatarie,, fixare cu autoadeziv, reutilizabil. Fixare sigura, fara cuie, suruburi sau burghie potrivit pentru suprafete netede sau usor poroase: gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina, Instalare ultra-usoara. Se adapteaza la orice suprafata neteda sau usor poroasa: gresie, sticla, metal, oglinda sau melamina. 100% rezistent la apa Repozitionabil dupa bunul plac. Foloseste negrul in baie sau bucatarie pentru organizare in baie sau bucatarie. Super la moda! Ca prin magie, aceasta etajera de colt se poate monta cu un simplu gest fara unelte sau burghiu. Este practic si poate fi folosit pentru prosoape sau bureti in baie sau chiar si in bucatarie! Repozitionabile dupa bunul plac, gama Bestlock Magic Black va permite sa depozitati si sa agatati in siguranta, fara sa gauriti sau sa deteriorati peretii. Nu e nevoie sa stii sa manuiesti unelte, instalarea se face cat ai clipi. Doar dezlipesti folia protectoare, fixezi si apesi pe plasturele autoadeziv transparent in locul dorit, apoi atasezi modulul metalic pe plasture: este simplu , eficient si discret. Acest carlig este realizat din metal cu finisaj epoxidic negru mat; plasturele transparent de fixare este realizat din SEBS si PET. Impermeabil garantat. Suporta pana la 3 kg. Instructiuni de asamblare atasate. Gama Bestlock Magic este solutia potrivita atunci cand doriti sa va echipati casa, dar nu indrazniti sa gauriti in pereti. Fie pentru ca nu esti un om care se pricepe la instalat prin gaurire, fie pentru ca esti chirias. In dressing, bucatarie sau baie, rafturile si carligele Bestlock Magic se fixeaza pe orice suprafata neteda sau usor poroasa: gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina. Posibilitatile sunt nelimitate! Folosind peretii pentru a va depozita bunurile, veti elibera sertare si blaturi si veti pastra la indemana ceea ce aveti nevoie cel mai mult. Daca te mutii, daca gusturile ti se schimba, e simplu: plasturii de fixare pot fi indepartati la fel de usor cum au fost pusi, fara a lasa urme pe perete. Un dressing, o bucatarie sau o baie organizate economiseste mult timp in fiecare zi. Din cand in cand, alocati-va cateva minute pentru a pune lucrurile la loc, doar pentru a va mentine interiorul ordonat. Din 1983, cu depozitare adaptata, simplu de instalat si usor accesibil, Compactor, o afacere de familie franceza, va ajuta sa eliminati dezordinea. Si e o nebunie cat de brusc poate parea casa frumoasa si usor de trait! Autocolant repozitionabil rezerva bucatarie/baie/dulapuri - argintiu BESTLOCK MAGIC Autocolantul se cumpara separat ca rezerva pentru toate modulele metalice pentru baie, bucatarie, dulapuri cu tehnologia Bestlock Magic (cautati Bestlock Magic). Acest atocolant se fixeaza pe suprafete netede (faianta) sau putin poroase (lemn) si si poate fi repozitionat oricand dupa dorinta. Se foloseste impreuna cu modulele metalice din gama Bestlock Magic Dimensiuni :inaltime 13,5 cm x latime 20 cm x adancime 20 cm Material : SEBS et PET Rezistent la umezeala. Prezentare video: Tehnologia BESTLOCK MAGIC – autocolant repoziționabil : Accesoriile cu autoadeziv Bestlock Magic sunt intr-adevar revolutionare! Adezivul este repozitionabil dupa dorinta dvs . Nu mai este nevoie de suruburi, lipici sau de gaurirea peretilor pentru a organiza bucataria, baia sau dulapurile dvs. Aflați mai multe

    Preț: 127,00 lei

    Special Price 99,00 lei

  • Savoniera cu autoadeziv, otel+ABS, waterproof, 11,5 X 9,5 X H.10 cm, Bestlock Magic Black

    Savoniera de perete cu prindere cu autoadeziv. Fara cuie, suruburi sau burghie potrivit pentru suprafete netede sau usor poroase: gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina, Instalare ultra-usoara. Se adapteaza la orice suprafata neteda sau usor poroasa: gresie, sticla, metal, oglinda sau melamina. 100% rezistent la apa Repozitionabil dupa bunul plac. Foloseste negrul in baie sau bucatarie pentru organizare in baie sau bucatarie. Super la moda! Ca prin magie, acest suport cu doua carlige se poate monta cu un simplu gest fara unelte sau burghiu. Este practic si poate fi folosit pentru prosoape sau bureti in baie sau chiar si in bucatarie! Repozitionabile dupa bunul plac, gama Bestlock Magic Black va permite sa depozitati si sa agatati in siguranta, fara sa gauriti sau sa deteriorati peretii. Nu e nevoie sa stii sa manuiesti unelte, instalarea se face cat ai clipi. Doar dezlipesti folia protectoare, fixezi si apesi pe plasturele autoadeziv transparent in locul dorit, apoi atasezi modulul metalic pe plasture: este simplu , eficient si discret. Acest carlig este realizat din metal cu finisaj epoxidic negru mat; plasturele transparent de fixare este realizat din SEBS si PET. Impermeabil garantat. Suporta pana la 3 kg. Instructiuni de asamblare atasate. Gama Bestlock Magic este solutia potrivita atunci cand doriti sa va echipati casa, dar nu indrazniti sa gauriti in pereti. Fie pentru ca nu esti un om care se pricepe la instalat prin gaurire, fie pentru ca esti chirias. In dressing, bucatarie sau baie, rafturile si carligele Bestlock Magic se fixeaza pe orice suprafata neteda sau usor poroasa: gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina. Posibilitatile sunt nelimitate! Folosind peretii pentru a va depozita bunurile, veti elibera sertare si blaturi si veti pastra la indemana ceea ce aveti nevoie cel mai mult. Daca te mutii, daca gusturile ti se schimba, e simplu: plasturii de fixare pot fi indepartati la fel de usor cum au fost pusi, fara a lasa urme pe perete. Un dressing, o bucatarie sau o baie organizate economiseste mult timp in fiecare zi. Din cand in cand, alocati-va cateva minute pentru a pune lucrurile la loc, doar pentru a va mentine interiorul ordonat. Din 1983, cu depozitare adaptata, simplu de instalat si usor accesibil, Compactor, o afacere de familie franceza, va ajuta sa eliminati dezordinea. Si e o nebunie cat de brusc poate parea casa frumoasa si usor de trait! Autocolant repozitionabil rezerva bucatarie/baie/dulapuri - argintiu BESTLOCK MAGIC Autocolantul se cumpara separat ca rezerva pentru toate modulele metalice pentru baie, bucatarie, dulapuri cu tehnologia Bestlock Magic (cautati Bestlock Magic). Acest atocolant se fixeaza pe suprafete netede (faianta) sau putin poroase (lemn) si si poate fi repozitionat oricand dupa dorinta. Se foloseste impreuna cu modulele metalice din gama Bestlock Magic Dimensiuni :inaltime 10 cm x latime 11,5 cm x adancime 9,5 cm Material : SEBS et PET Rezistent la umezeala. Prezentare video: Tehnologia BESTLOCK MAGIC – autocolant repoziționabil : Accesoriile cu autoadeziv Bestlock Magic sunt intr-adevar revolutionare! Adezivul este repozitionabil dupa dorinta dvs . Nu mai este nevoie de suruburi, lipici sau de gaurirea peretilor pentru a organiza bucataria, baia sau dulapurile dvs. Va prezentam savoniera de perete Bestlock Magic Black, un produs practic si elegant, perfect pentru a pastra sapunul si alte accesorii de baie la indemana. Cu un design modern si o culoare neagra mata, aceasta savoniera adauga un aspect stilat in orice baie sau bucatarie. Montarea acestei savoniere este extrem de simpla si rapida, deoarece utilizeaza un sistem autoadeziv. Nu este nevoie de cuie, suruburi sau burghie. Poate fi fixata pe orice suprafata neteda sau usor poroasa, precum gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina. De asemenea, este rezistenta la apa, asigurandu-va ca savonul si alte obiecte de baie vor ramane uscate si protejate. Savoniera Bestlock Magic Black este extrem de versatila si poate fi folosita in baie sau bucatarie. Poate fi amplasata pe peretele langa chiuveta sau in zona de dus, oferindu-va acces usor la sapun, bureti sau alte obiecte necesare. Este o solutie practica si estetica pentru a va organiza baia sau bucataria. Cu sistemul Bestlock Magic Black, montarea savonierei este usoara si nu necesita abilitati speciale sau unelte complicate. Doar dezlipiti folia protectoare, fixati plasturele autoadeziv transparent in locul dorit, apoi atasati modulul metalic pe plasture. Procesul este simplu, eficient si discret. Savoniera este fabricata din metal cu finisaj epoxidic negru mat, iar plasturele de fixare este realizat din SEBS si PET, asigurandu-va rezistenta si durabilitatea in timp. Este impermeabil si poate sustine o greutate de pana la 3 kg, oferindu-va siguranta si fiabilitate in utilizare. Gama Bestlock Magic va ofera solutia perfecta atunci cand doriti sa va echipati casa fara a gauri peretii. Indiferent daca sunteti chirias sau nu aveti abilitati in instalarea prin gaurire, savoniera Bestlock Magic Black este alegerea potrivita. Cu posibilitatea de a o repozitiona dupa bunul plac, va ofera flexibilitate si libertate de a va organiza spatiul dupa preferintele dvs. Un interior ordonat inseamna un timp economisit in fiecare zi. Cu savoniera Bestlock Magic Black, puteti pastra obiectele necesare la indemana, eliberand spatiu in sertare si pe blaturi. Organizati-va baia sau bucataria si creati un mediu frumos si functional in locuinta dvs. Asadar, alegeti savoniera de perete Bestlock Magic Black Aflați mai multe
  • Suport de perete cu autoadeziv pentru prosoape, otel+ABS, waterproof, 48 X 6,5 X H.10,5 cm, Bestlock Magic Black

    Carlig de perete Suport de perete autoadeziv fara cuie, suruburi sau burghie potrivit pentru suprafete netede sau usor poroase: gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina, Instalare ultra-usoara. Se adapteaza la orice suprafata neteda sau usor poroasa: gresie, sticla, metal, oglinda sau melamina. 100% rezistent la apa Repozitionabil dupa bunul plac. Foloseste negrul in baie sau bucatarie pentru organizare in baie sau bucatarie. Super la moda! Ca prin magie, acest carlig se poate monta cu un simplu gest fara unelte sau burghiu. Este practic si poate fi folosit pentru prosoape sau bureti in bauie sau chiar si in bucatarie! Repozitionabile dupa bunul plac, gama Bestlock Magic Black va permite sa depozitati si sa agatati in siguranta, fara sa gauriti sau sa deteriorati peretii. Nu e nevoie sa stii sa manuiesti unelte, instalarea se face cat ai clipi. Doar dezlipesti folia protectoare, fixezi si apesi pe plasturele autoadeziv transparent in locul dorit, apoi atasezi modulul metalic pe plasture: este simplu , eficient si discret. Acest carlig este realizat din metal cu finisaj epoxidic negru mat; plasturele transparent de fixare este realizat din SEBS si PET. Dimensiuni: 8 X 4,5 X H.14 cm. Impermeabil garantat. Suporta pana la 3 kg. Instructiuni de asamblare atasate. Gama Bestlock Magic este solutia potrivita atunci cand doriti sa va echipati casa, dar nu indrazniti sa gauriti in pereti. Fie pentru ca nu esti un om care se pricepe la instalat prin gaurire, fie pentru ca esti chirias. In dressing, bucatarie sau baie, rafturile si carligele Bestlock Magic se fixeaza pe orice suprafata neteda sau usor poroasa: gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina. Posibilitatile sunt nelimitate! Folosind peretii pentru a va depozita bunurile, veti elibera sertare si blaturi si veti pastra la indemana ceea ce aveti nevoie cel mai mult. Daca te mutii, daca gusturile ti se schimba, e simplu: plasturii de fixare pot fi indepartati la fel de usor cum au fost pusi, fara a lasa urme pe perete. Un dressing, o bucatarie sau o baie organizate economiseste mult timp in fiecare zi. Din cand in cand, alocati-va cateva minute pentru a pune lucrurile la loc, doar pentru a va mentine interiorul ordonat. Din 1983, cu depozitare adaptata, simplu de instalat si usor accesibil, Compactor, o afacere de familie franceza, va ajuta sa eliminati dezordinea. Si e o nebunie cat de brusc poate parea casa frumoasa si usor de trait! Autocolant repozitionabil rezerva bucatarie/baie/dulapuri - argintiu BESTLOCK MAGIC Autocolantul se cumpara separat ca rezerva pentru toate modulele metalice pentru baie, bucatarie, dulapuri cu tehnologia Bestlock Magic (cautati Bestlock Magic). Acest atocolant se fixeaza pe suprafete netede (faianta) sau putin poroase (lemn) si si poate fi repozitionat oricand dupa dorinta. Se foloseste impreuna cu modulele metalice din gama Bestlock Magic Dimensiuni :inaltime 14 cm x latime 8 cm x adancime 4,5 cm Material : SEBS et PET Rezistent la umezeala. Prezentare video: Tehnologia BESTLOCK MAGIC – autocolant repoziționabil : Accesoriile cu autoadeziv Bestlock Magic sunt intr-adevar revolutionare! Adezivul este repozitionabil dupa dorinta dvs . Nu mai este nevoie de suruburi, lipici sau de gaurirea peretilor pentru a organiza bucataria, baia sau dulapurile dvs. Va prezentam suportul de perete Bestlock Magic Black, solutia perfecta pentru organizarea prosoapelor in baie sau bucatarie. Acest suport pentru prosoape este fabricat din metal negru mat, adaugand un aspect elegant si modern in incaperea dvs. Cu sistemul autoadeziv inovator, acest suport pentru prosoape se fixeaza pe perete printr-un simplu gest, fara a fi necesare cuie, suruburi sau burghie. Indiferent daca doriti sa-l instalati pe faianta din baie sau bucatarie sau chiar pe mobilierul din aceste incaperi, alegerea va apartine. Instalarea suportului de perete Bestlock Magic Black este extrem de usoara. Nu este nevoie sa stapaniti abilitati speciale sau sa utilizati unelte complicate. Doar dezlipiti folia protectoare, fixati plasturele autoadeziv transparent in locul dorit, apoi atasati modulul metalic pe plasture. Procesul este simplu, eficient si discret. Acest suport pentru prosoape se adapteaza la orice suprafata neteda sau usor poroasa, cum ar fi gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina. De asemenea, este 100% rezistent la apa, asigurandu-va ca prosoapele vor ramane uscate si protejate. Cu suportul de perete Bestlock Magic Black, puteti organiza cu usurinta prosoapele in baie sau bucatarie. Este ideal pentru prosoapele mari de baie si poate fi folosit si pentru bureti sau alte accesorii de curatenie. Datorita caracteristicilor sale de repozitionare, puteti ajusta suportul dupa bunul plac, oferindu-va flexibilitate si optiuni de organizare. Acest suport pentru prosoape este realizat din metal cu finisaj epoxidic negru mat, garantand rezistenta si durabilitate in timp. Plasturele transparent de fixare este fabricat din SEBS si PET, oferindu-va o aderenta puternica si fiabilitate. Suportul este impermeabil si poate sustine o greutate de pana la 3 kg, asigurandu-va ca prosoapele sunt in siguranta si bine fixate. Gama Bestlock Magic va ofera solutia perfecta atunci cand doriti sa va echipati casa fara a gauri peretii. Indiferent daca sunteti chirias sau nu aveti abilitati in instalarea prin gaurire, suportul de perete Bestlock Magic Black este alegerea potrivita. Este un produs versatil si elegant, care se poate potrivi in baie, bucatarie sau chiar dressing. Un interior ordonat economiseste timp in fiecare zi. Aflați mai multe

    Preț: 82,00 lei

    Special Price 72,00 lei

  • Suport de perete prosoape cu autoadeziv, otel+ABS, waterproof, 25,5 X 6,5 X H.14,5 cm, Bestlock Magic Black

    Carlig de perete Suport de perete autoadeziv fara cuie, suruburi sau burghie potrivit pentru suprafete netede sau usor poroase: gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina, Instalare ultra-usoara. Se adapteaza la orice suprafata neteda sau usor poroasa: gresie, sticla, metal, oglinda sau melamina. 100% rezistent la apa Repozitionabil dupa bunul plac. Foloseste negrul in baie sau bucatarie pentru organizare in baie sau bucatarie. Super la moda! Ca prin magie, acest carlig se poate monta cu un simplu gest fara unelte sau burghiu. Este practic si poate fi folosit pentru prosoape sau bureti in bauie sau chiar si in bucatarie! Repozitionabile dupa bunul plac, gama Bestlock Magic Black va permite sa depozitati si sa agatati in siguranta, fara sa gauriti sau sa deteriorati peretii. Nu e nevoie sa stii sa manuiesti unelte, instalarea se face cat ai clipi. Doar dezlipesti folia protectoare, fixezi si apesi pe plasturele autoadeziv transparent in locul dorit, apoi atasezi modulul metalic pe plasture: este simplu , eficient si discret. Acest carlig este realizat din metal cu finisaj epoxidic negru mat; plasturele transparent de fixare este realizat din SEBS si PET. Dimensiuni: 8 X 4,5 X H.14 cm. Impermeabil garantat. Suporta pana la 3 kg. Instructiuni de asamblare atasate. Gama Bestlock Magic este solutia potrivita atunci cand doriti sa va echipati casa, dar nu indrazniti sa gauriti in pereti. Fie pentru ca nu esti un om care se pricepe la instalat prin gaurire, fie pentru ca esti chirias. In dressing, bucatarie sau baie, rafturile si carligele Bestlock Magic se fixeaza pe orice suprafata neteda sau usor poroasa: gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina. Posibilitatile sunt nelimitate! Folosind peretii pentru a va depozita bunurile, veti elibera sertare si blaturi si veti pastra la indemana ceea ce aveti nevoie cel mai mult. Daca te mutii, daca gusturile ti se schimba, e simplu: plasturii de fixare pot fi indepartati la fel de usor cum au fost pusi, fara a lasa urme pe perete. Un dressing, o bucatarie sau o baie organizate economiseste mult timp in fiecare zi. Din cand in cand, alocati-va cateva minute pentru a pune lucrurile la loc, doar pentru a va mentine interiorul ordonat. Din 1983, cu depozitare adaptata, simplu de instalat si usor accesibil, Compactor, o afacere de familie franceza, va ajuta sa eliminati dezordinea. Si e o nebunie cat de brusc poate parea casa frumoasa si usor de trait! Autocolant repozitionabil rezerva bucatarie/baie/dulapuri - argintiu BESTLOCK MAGIC Autocolantul se cumpara separat ca rezerva pentru toate modulele metalice pentru baie, bucatarie, dulapuri cu tehnologia Bestlock Magic (cautati Bestlock Magic). Acest atocolant se fixeaza pe suprafete netede (faianta) sau putin poroase (lemn) si si poate fi repozitionat oricand dupa dorinta. Se foloseste impreuna cu modulele metalice din gama Bestlock Magic Dimensiuni :inaltime 14 cm x latime 8 cm x adancime 4,5 cm Material : SEBS et PET Rezistent la umezeala. Prezentare video: Tehnologia BESTLOCK MAGIC – autocolant repoziționabil : Accesoriile cu autoadeziv Bestlock Magic sunt intr-adevar revolutionare! Adezivul este repozitionabil dupa dorinta dvs . Nu mai este nevoie de suruburi, lipici sau de gaurirea peretilor pentru a organiza bucataria, baia sau dulapurile dvs. Va prezentam suportul de perete Bestlock Magic Black, un accesoriu practic si elegant pentru organizarea prosoapelor in baie sau bucatarie. Acest suport pentru prosoape din metal negru mat se fixeaza pe perete cu ajutorul sistemului autoadeziv inovator, printr-un simplu gest, fara a fi necesare suruburi sau burghie. Este solutia ideala pentru a agata prosoape de maini in baie sau pentru a avea prosoape la indemana in bucatarie. Instalati acest suport pe faianta din baie sau bucatarie, dar si pe mobilierul din aceste incaperi, in functie de preferintele si nevoile dvs. Cu posibilitatea de repozitionare dupa bunul plac, puteti ajusta suportul pentru a se potrivi in mod optim spatiului disponibil. Suportul de perete Bestlock Magic Black se fixeaza cu usurinta pe suprafete netede sau usor poroase, cum ar fi gresie, sticla, oglinda, metal sau melamina. Este rezistent la apa, asigurandu-va ca prosoapele raman uscate si protejate in orice moment. Cu ajutorul acestui suport de prosoape, veti adauga un plus de ordine si organizare in baie sau bucatarie. Poate fi utilizat nu doar pentru prosoape, ci si pentru bureti sau alte accesorii de curatenie. Gama Bestlock Magic Black va permite sa depozitati si sa agatati in siguranta obiectele fara a fi nevoie sa gauriti sau sa deteriorati peretii. Instalarea suportului este extrem de usoara, nu necesita abilitati in utilizarea uneltelor. Pur si simplu dezlipiti folia protectoare, fixati si apasati plasturele autoadeziv transparent in locul dorit, apoi atasati modulul metalic pe plasture. Este un proces simplu, eficient si discret. Suportul de perete Bestlock Magic Black este fabricat din metal cu un finisaj epoxidic negru mat, oferindu-i rezistenta si durabilitate in timp. Plasturele transparent de fixare este realizat din SEBS si PET, asigurand o aderenta puternica si fiabila. Suportul este impermeabil si poate suporta o greutate de pana la 3 kg, asigurandu-va ca prosoapele sunt bine fixate si protejate. Cu ajutorul gamei Bestlock Magic, puteti echipa casa fara a fi nevoie sa gauriti peretii. Indiferent daca sunteti chirias sau doriti o solutie rapida si simpla de organizare, suportul de perete Bestlock Magic Black este alegerea perfecta. Un interior ordonat economiseste timp si va ofera un mediu frumos si usor de trait. Aflați mai multe
  • Cutie plastic cu manere lemn, cos depozitare, L30xl19xh13cm-grena

    Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L30xl19xh13cm-negru.Cutie organizare potrivita pentru orice incapere,casa, birou, camera copiilor, bucatarie. Cutie potrivita pentru organizarea rafturilor si a dulapurilor din bucatarie. Este un produs conceput pentru decorarea oricarei locuinte, fara a se pierde, insa, functionalitatea produsului. Design dreptunghiular, stilat, simplu, potrivit pentru dormitor, baie, bucatarie, birou, etc. Poate fi pus in dulap, garderoba, sifonier sau pe birou, etc. Potrivit pentru depozitare lenjerie intima, ciorapi, esarfe, curele, haine, accesorii casa, jucarii, rechizite, etc. Este un cos depozitare potrivit pentru organizarea obiectelor de uz personal, jucariilor, revistelor, cartilor, telecomenzilor, acesta putand fi pozitionat pe birou, pe masa, sub chiuveta, in debarale. Cele 2 manere sunt foarte practice, fabricate din lemn, va ajuta sa ridicati cu usurinta cosul plin cu diverse obiecte. Daca aveti nevoie de cos organizare sau cos depozitare diverse obiecte la birou sau acasa, acest model cos depozitare cu manere lemn este ideal pentru nevoile dvs. Va poate ajuta in organizarea rafturilor de bucatarie, organizarea rafturilor de sifonier, organizarea debaralei dvs. Are rol depozitare diverse obiecte din casa, biroul, atelierul dvs. Finisajul sau ii ofera un aspect cald si modern, care se potriveste perfect in dormitoare, camere de zi, birou, etc. Material : plastic + lemn Dimensiuni : lungime 30 cm x latime 19 cm x inaltime 13 cm. ****************PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L29xl14xh12cm-grena.************************Aflați mai multe
  • Cutie plastic cu manere lemn, cos depozitare, L30xl19xh13cm-galben

    Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L30xl19xh13cm-negru.Cutie organizare potrivita pentru orice incapere,casa, birou, camera copiilor, bucatarie. Cutie potrivita pentru organizarea rafturilor si a dulapurilor din bucatarie. Este un produs conceput pentru decorarea oricarei locuinte, fara a se pierde, insa, functionalitatea produsului. Design dreptunghiular, stilat, simplu, potrivit pentru dormitor, baie, bucatarie, birou, etc. Poate fi pus in dulap, garderoba, sifonier sau pe birou, etc. Potrivit pentru depozitare lenjerie intima, ciorapi, esarfe, curele, haine, accesorii casa, jucarii, rechizite, etc. Este un cos depozitare potrivit pentru organizarea obiectelor de uz personal, jucariilor, revistelor, cartilor, telecomenzilor, acesta putand fi pozitionat pe birou, pe masa, sub chiuveta, in debarale. Cele 2 manere sunt foarte practice, fabricate din lemn, va ajuta sa ridicati cu usurinta cosul plin cu diverse obiecte. Daca aveti nevoie de cos organizare sau cos depozitare diverse obiecte la birou sau acasa, acest model cos depozitare cu manere lemn este ideal pentru nevoile dvs. Va poate ajuta in organizarea rafturilor de bucatarie, organizarea rafturilor de sifonier, organizarea debaralei dvs. Are rol depozitare diverse obiecte din casa, biroul, atelierul dvs. Finisajul sau ii ofera un aspect cald si modern, care se potriveste perfect in dormitoare, camere de zi, birou, etc. Material : plastic + lemn Dimensiuni : lungime 30 cm x latime 19 cm x inaltime 13 cm. ****************PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L29xl14xh12cm-grena.************************Aflați mai multe
  • Cutie plastic cu manere lemn, cos depozitare, L30xl19xh13cm-alb

    Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L30xl19xh13cm-negru.Cutie organizare potrivita pentru orice incapere,casa, birou, camera copiilor, bucatarie. Cutie potrivita pentru organizarea rafturilor si a dulapurilor din bucatarie. Este un produs conceput pentru decorarea oricarei locuinte, fara a se pierde, insa, functionalitatea produsului. Design dreptunghiular, stilat, simplu, potrivit pentru dormitor, baie, bucatarie, birou, etc. Poate fi pus in dulap, garderoba, sifonier sau pe birou, etc. Potrivit pentru depozitare lenjerie intima, ciorapi, esarfe, curele, haine, accesorii casa, jucarii, rechizite, etc. Este un cos depozitare potrivit pentru organizarea obiectelor de uz personal, jucariilor, revistelor, cartilor, telecomenzilor, acesta putand fi pozitionat pe birou, pe masa, sub chiuveta, in debarale. Cele 2 manere sunt foarte practice, fabricate din lemn, va ajuta sa ridicati cu usurinta cosul plin cu diverse obiecte. Daca aveti nevoie de cos organizare sau cos depozitare diverse obiecte la birou sau acasa, acest model cos depozitare cu manere lemn este ideal pentru nevoile dvs. Va poate ajuta in organizarea rafturilor de bucatarie, organizarea rafturilor de sifonier, organizarea debaralei dvs. Are rol depozitare diverse obiecte din casa, biroul, atelierul dvs. Finisajul sau ii ofera un aspect cald si modern, care se potriveste perfect in dormitoare, camere de zi, birou, etc. Material : plastic + lemn Dimensiuni : lungime 30 cm x latime 19 cm x inaltime 13 cm. ****************PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L29xl14xh12cm-grena.************************Aflați mai multe
  • Cutie plastic cu manere lemn, cos depozitare, L30xl19xh13cm-bej

    Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L30xl19xh13cm-negru.Cutie organizare potrivita pentru orice incapere,casa, birou, camera copiilor, bucatarie. Cutie potrivita pentru organizarea rafturilor si a dulapurilor din bucatarie. Este un produs conceput pentru decorarea oricarei locuinte, fara a se pierde, insa, functionalitatea produsului. Design dreptunghiular, stilat, simplu, potrivit pentru dormitor, baie, bucatarie, birou, etc. Poate fi pus in dulap, garderoba, sifonier sau pe birou, etc. Potrivit pentru depozitare lenjerie intima, ciorapi, esarfe, curele, haine, accesorii casa, jucarii, rechizite, etc. Este un cos depozitare potrivit pentru organizarea obiectelor de uz personal, jucariilor, revistelor, cartilor, telecomenzilor, acesta putand fi pozitionat pe birou, pe masa, sub chiuveta, in debarale. Cele 2 manere sunt foarte practice, fabricate din lemn, va ajuta sa ridicati cu usurinta cosul plin cu diverse obiecte. Daca aveti nevoie de cos organizare sau cos depozitare diverse obiecte la birou sau acasa, acest model cos depozitare cu manere lemn este ideal pentru nevoile dvs. Va poate ajuta in organizarea rafturilor de bucatarie, organizarea rafturilor de sifonier, organizarea debaralei dvs. Are rol depozitare diverse obiecte din casa, biroul, atelierul dvs. Finisajul sau ii ofera un aspect cald si modern, care se potriveste perfect in dormitoare, camere de zi, birou, etc. Material : plastic + lemn Dimensiuni : lungime 30 cm x latime 19 cm x inaltime 13 cm. ****************PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L29xl14xh12cm-grena.************************Aflați mai multe
  • Cutie plastic cu manere lemn, cos depozitare, L30xl19xh13cm-albastru

    Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L30xl19xh13cm-negru.Cutie organizare potrivita pentru orice incapere,casa, birou, camera copiilor, bucatarie. Cutie potrivita pentru organizarea rafturilor si a dulapurilor din bucatarie. Este un produs conceput pentru decorarea oricarei locuinte, fara a se pierde, insa, functionalitatea produsului. Design dreptunghiular, stilat, simplu, potrivit pentru dormitor, baie, bucatarie, birou, etc. Poate fi pus in dulap, garderoba, sifonier sau pe birou, etc. Potrivit pentru depozitare lenjerie intima, ciorapi, esarfe, curele, haine, accesorii casa, jucarii, rechizite, etc. Este un cos depozitare potrivit pentru organizarea obiectelor de uz personal, jucariilor, revistelor, cartilor, telecomenzilor, acesta putand fi pozitionat pe birou, pe masa, sub chiuveta, in debarale. Cele 2 manere sunt foarte practice, fabricate din lemn, va ajuta sa ridicati cu usurinta cosul plin cu diverse obiecte. Daca aveti nevoie de cos organizare sau cos depozitare diverse obiecte la birou sau acasa, acest model cos depozitare cu manere lemn este ideal pentru nevoile dvs. Va poate ajuta in organizarea rafturilor de bucatarie, organizarea rafturilor de sifonier, organizarea debaralei dvs. Are rol depozitare diverse obiecte din casa, biroul, atelierul dvs. Finisajul sau ii ofera un aspect cald si modern, care se potriveste perfect in dormitoare, camere de zi, birou, etc. Material : plastic + lemn Dimensiuni : lungime 30 cm x latime 19 cm x inaltime 13 cm. ****************PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L29xl14xh12cm-grena.************************Aflați mai multe
  • Cutie plastic cu manere lemn, cos depozitare, L30xl19xh13cm-negru

    Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L30xl19xh13cm-negru.Cutie organizare potrivita pentru orice incapere,casa, birou, camera copiilor, bucatarie. Cutie potrivita pentru organizarea rafturilor si a dulapurilor din bucatarie. Este un produs conceput pentru decorarea oricarei locuinte, fara a se pierde, insa, functionalitatea produsului. Design dreptunghiular, stilat, simplu, potrivit pentru dormitor, baie, bucatarie, birou, etc. Poate fi pus in dulap, garderoba, sifonier sau pe birou, etc. Potrivit pentru depozitare lenjerie intima, ciorapi, esarfe, curele, haine, accesorii casa, jucarii, rechizite, etc. Este un cos depozitare potrivit pentru organizarea obiectelor de uz personal, jucariilor, revistelor, cartilor, telecomenzilor, acesta putand fi pozitionat pe birou, pe masa, sub chiuveta, in debarale. Cele 2 manere sunt foarte practice, fabricate din lemn, va ajuta sa ridicati cu usurinta cosul plin cu diverse obiecte. Daca aveti nevoie de cos organizare sau cos depozitare diverse obiecte la birou sau acasa, acest model cos depozitare cu manere lemn este ideal pentru nevoile dvs. Va poate ajuta in organizarea rafturilor de bucatarie, organizarea rafturilor de sifonier, organizarea debaralei dvs. Are rol depozitare diverse obiecte din casa, biroul, atelierul dvs. Finisajul sau ii ofera un aspect cald si modern, care se potriveste perfect in dormitoare, camere de zi, birou, etc. Material : plastic + lemn Dimensiuni : lungime 30 cm x latime 19 cm x inaltime 13 cm. ****************PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L29xl14xh12cm-grena.************************Aflați mai multe
  • Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L29xl14xh12cm-grena

    Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L29xl14xh12cm-grena.Cutie organizare potrivita pentru orice incapere,casa, birou, camera copiilor, bucatarie. Cutie potrivita pentru organizarea rafturilor si a dulapurilor din bucatarie. Este un produs conceput pentru decorarea oricarei locuinte, fara a se pierde, insa, functionalitatea produsului. Design dreptunghiular, stilat, simplu, potrivit pentru dormitor, baie, bucatarie, birou, etc. Poate fi pus in dulap, garderoba, sifonier sau pe birou, etc. Potrivit pentru depozitare lenjerie intima, ciorapi, esarfe, curele, haine, accesorii casa, jucarii, rechizite, etc. Este un cos depozitare potrivit pentru organizarea obiectelor de uz personal, jucariilor, revistelor, cartilor, telecomenzilor, acesta putand fi pozitionat pe birou, pe masa, sub chiuveta, in debarale. Cele 2 manere sunt foarte practice, fabricate din lemn, va ajuta sa ridicati cu usurinta cosul plin cu diverse obiecte. Daca aveti nevoie de cos organizare sau cos depozitare diverse obiecte la birou sau acasa, acest model cos depozitare cu manere lemn este ideal pentru nevoile dvs. Va poate ajuta in organizarea rafturilor de bucatarie, organizarea rafturilor de sifonier, organizarea debaralei dvs. Are rol depozitare diverse obiecte din casa, biroul, atelierul dvs. Finisajul sau ii ofera un aspect cald si modern, care se potriveste perfect in dormitoare, camere de zi, birou, etc. Material : plastic + lemn Dimensiuni : lungime 29 cm x latime 14 cm x inaltime 12 cm. ****************PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L29xl14xh12cm-grena.************************Aflați mai multe
  • Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L29xl14xh12cm-galben

    Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L29xl14xh12cm-galben.Cutie organizare potrivita pentru orice incapere,casa, birou, camera copiilor, bucatarie. Cutie potrivita pentru organizarea rafturilor si a dulapurilor din bucatarie. Este un produs conceput pentru decorarea oricarei locuinte, fara a se pierde, insa, functionalitatea produsului. Design dreptunghiular, stilat, simplu, potrivit pentru dormitor, baie, bucatarie, birou, etc. Poate fi pus in dulap, garderoba, sifonier sau pe birou, etc. Potrivit pentru depozitare lenjerie intima, ciorapi, esarfe, curele, haine, accesorii casa, jucarii, rechizite, etc. Este un cos depozitare potrivit pentru organizarea obiectelor de uz personal, jucariilor, revistelor, cartilor, telecomenzilor, acesta putand fi pozitionat pe birou, pe masa, sub chiuveta, in debarale. Cele 2 manere sunt foarte practice, fabricate din lemn, va ajuta sa ridicati cu usurinta cosul plin cu diverse obiecte. Daca aveti nevoie de cos organizare sau cos depozitare diverse obiecte la birou sau acasa, acest model cos depozitare cu manere lemn este ideal pentru nevoile dvs. Va poate ajuta in organizarea rafturilor de bucatarie, organizarea rafturilor de sifonier, organizarea debaralei dvs. Are rol depozitare diverse obiecte din casa, biroul, atelierul dvs. Finisajul sau ii ofera un aspect cald si modern, care se potriveste perfect in dormitoare, camere de zi, birou, etc. Material : plastic + lemn Dimensiuni : lungime 29 cm x latime 14 cm x inaltime 12 cm. **********PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA Cutie de plastic, cos depozitare cu manere lemn, L29xl14xh12cm-galben.************Aflați mai multe

De la 121 la 150 produse din total 804

pe pagină

Pagină:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!