Accesorii Baie

Descopera gama variata de accesorii de baie disponibile la Happymax, destinata sa-ti transforme baia intr-un spatiu functional si elegant. Oferim o selectie larga de produse, inclusiv suporturi pentru hartie igienica, perdele de baie, perdele de dus, covorase de baie, perdele de dus, accesorii de baie, suporturi pentru baie, suporturi pentru prosop, bare pentru perdea de dus, covorase antiderapante pentru baie si dus, suporturi pentru cada de baie, suporturi cu ventuze pentru baie, accesorii de baie in nuante negre, solutii de organizare pentru baie, etajere pentru masina de spalat, etajere pentru vasul WC, etajere pentru baie, cutii de depozitare pentru baie, cosuri de depozitare si organizatoare pentru baie.

Indiferent de nevoile tale specifice, avem accesorii de baie pentru a raspunde tuturor cerintelor. Pentru a-ti pastra hartia igienica la indemana, oferim suporturi special concepute care se potrivesc perfect in designul baii tale. Alege intre variante montate pe perete sau cu ventuze pentru o solutie practica si estetica.

Perdelele de baie si de dus adauga un plus de eleganta si functionalitate in baia ta. Gama noastra include perdele de baie si perdele de dus de inalta calitate, disponibile intr-o varietate de modele si culori. Acestea nu doar asigura intimitate, ci protejeaza si impotriva stropilor de apa, mentinand mediul din jurul baii uscat si curat.

Covorasele de baie si de dus sunt esentiale pentru a-ti oferi confort si siguranta in timpul dusului sau baii. Oferim covorase antiderapante, care previn alunecarea pe podea umeda si asigura o experienta placuta si in siguranta.

Pentru organizarea eficienta a baii tale, avem o varietate de solutii. Descopera suporturi pentru baie si suporturi pentru prosop, care iti permit sa-ti pastrezi prosoapele si obiectele personale la indemana. Bara pentru perdeaua de dus asigura o fixare stabila si simpla a perdelei tale, in timp ce suportul pentru cada de baie iti permite sa ai acces facil la obiectele necesare in timpul baii.

Pentru o nota eleganta in baie, opteaza pentru accesorii de baie in nuante negre. Acestea adauga un aspect sofisticat si modern, completand designul baii tale.

Asigura-ti o organizare impecabila cu ajutorul etajerelor pentru masina de spalat, vasul WC si baie. Acestea iti ofera spatiu suplimentar pentru depozitarea obiectelor si pastreaza totul ordonat si la indemana. Descopera si cutii de depozitare si cosuri pentru a-ti organiza mai bine produsele de igiena si obiectele mici din baie.

Happymax iti pune la dispozitie toate accesoriile de baie de care ai nevoie pentru a crea un spatiu functional, organizat si placut. Exploreaza gama noastra variata de produse si comanda-le acum pentru a transforma baia ta intr-un adevarat sanctuar de relaxare.

De la 61 la 90 produse din total 477

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Cutie depozitare cu role, 36 x 18 x 26 cm, transparent

    Cutie depozitare cu role, 36 x 18 x 26 cm, transparent este ca un mic carucior polivalent, de un real folos in vederea organizarii obiectelor in spatii mici. Pastreaza-ti dulapurile de bucatarie curate si ordonate datorita designului sau ergonomic. Profitati de orice colt, interiorul dulapului sau spatiul dintre mobile, pentru a introduce acest carucior pe care il umpleti cu ce produse doriti dvs. Are 4 role si un maner, care il fac usor de manevrat. Este perfect pentru casa, birou, camera copiilor, bucatarie. IDEAL PENTRU SPATII MICI - Conceptul sau de cutie de depozitare din plastic ajuta la maximizarea spatiului pentru depozitare, cu precadere in zonele inaccesibile ale dulapurilor, economisind spatiu. MANIPULARE USORA - Designul sau, cu maner si roti il face un produs util pentru depozitarea dvs. Ideal pentru dulapuri de bucatarie. Material rezistent, neted si cu linii netede, te vei putea bucura de acest produs, ani de zile. Fabricat din materiale complet reciclabile si fara BPA. Dimensiuni: latime 18 x lungime 36 x inaltime 26 cm. Aflați mai multe
  • Uscator rufe pentru calorifer , balcon sau cada, 62,5 x 49,5 cm

    Uscator rufe pentru calorifer , balcon sau cada, 62,5 x 49,5 cm Uscatorul este ideal pentru obiecte mai mici : prosoape, ciorapi, lenjerie intima etc. Partile laterale sunt pliabile astfel incat sa-l puteti depozita usor dupa folosire. • Se fixeaza usor pe calorifer, in balcon pe balustrada sau de marginea cazii de baie, etc. materialul fiind flexibil; • Dupa folosire, uscatorul se pliaza usor si poate fi depozitat oriunde, pentru mai multa economie de spatiu; • Dispune de 6 bare pentru uscarea rufelor de cate 50 cm lungime fiecare, in total 400 cm spatiu de uscare; • Ideal pentru economie de spatiu de stocare • Material: metal vopsit alb • Dimensiune: 40 x 60 x 65 cm.Aflați mai multe
  • Etajera cu roti, plastic, 4 cosuri-VERDE DESCHIS

    Etajera cu roti, plastic, 4 cosuri-VERDE DESCHIS aceasta etajera cu 4 rafturi puteti aseza: legume, fructe, produse alimentare ce nu necesita refrigerare, produse cosmetice, etc. Profitati la maxim de spatiul dvs din bucatarie sau baie prin depozitarea, pe verticala a produselor, optimizandu-va spatiul. Etajera se muta cu usurinta, gratie celor 4 role. Carucior multifunctional de servire: pastrati totul, de la carti la accesorii de bucatarie organizat si la indemana, perfect pentru bucatarie, sufragerie si dormitor. Utilizare flexibila: acest carucior de servire versatil in culoare simpla este ideal pentru depozitarea diferitelor articole, cum ar fi: reviste, ustensile de gatit, obiecte decorative etc. Etajera cu role si 4 niveluri ofera mult spatiu de stocare si va economiseste mult spatiu; solutie excelenta pentru depozitare in bucataria mica. Material: plastic. Dimensiuni: adancime 40 x lungime 30 x inaltime 85 cm.Aflați mai multe
  • Etajera cu roti, plastic, 4 cosuri-BEJ

    Etajera cu roti, plastic, 4 cosuri-RosuEtajera cu roti, plastic, 4 cosuri-BEJIn aceasta etajera cu 4 rafturi puteti aseza: legume, fructe, produse alimentare ce nu necesita refrigerare, produse cosmetice, etc. Profitati la maxim de spatiul dvs din bucatarie sau baie prin depozitarea, pe verticala a produselor, optimizandu-va spatiul. Etajera se muta cu usurinta, gratie celor 4 role. Carucior multifunctional de servire: pastrati totul, de la carti la accesorii de bucatarie organizat si la indemana, perfect pentru bucatarie, sufragerie si dormitor. Utilizare flexibila: acest carucior de servire versatil in culoare simpla este ideal pentru depozitarea diferitelor articole, cum ar fi: reviste, ustensile de gatit, obiecte decorative etc. Etajera cu role si 4 niveluri ofera mult spatiu de stocare si va economiseste mult spatiu; solutie excelenta pentru depozitare in bucataria mica. Material: plastic. Dimensiuni: adancime 40 x lungime 30 x inaltime 85 cm. Etajera cu roti, fabricata din plastic, cu 4 cosuri, este o solutie practica si versatila pentru organizarea spatiului in bucatarie, baie sau birou. Acest carucior cu roti poate fi amplasat in diverse incaperi si va ofera posibilitatea de a depozita si organiza diferite obiecte. Cu cele 4 rafturi ale etajerei, puteti aseza legume, fructe, produse alimentare care nu necesita refrigerare, produse cosmetice si multe altele. Prin folosirea acestei etajere pe verticala, veti maximiza spatiul disponibil in bucatarie sau baie si veti avea acces usor la produsele pe care le depozitati. Cu ajutorul celor 4 role, etajera poate fi mutata cu usurinta in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. Acest carucior multifunctional de servire poate fi folosit pentru a pastra organizate carti, accesorii de bucatarie si multe alte obiecte, fiind potrivit pentru bucatarie, sufragerie si dormitor. Utilizarea etajerei cu roti este flexibila si adaptabila, iar culoarea simpla se integreaza armonios in orice decor. Puteti depozita in aceasta diferite articole precum reviste, ustensile de gatit, obiecte decorative si multe altele. Cu 4 niveluri de depozitare si dotata cu role, aceasta etajera va ofera mult spatiu de stocare si economiseste considerabil spatiul. Este o solutie excelenta pentru depozitarea in bucataria mica, unde optimizarea spatiului este esentiala. Etajera este fabricata din plastic durabil, asigurandu-va o utilizare indelungata. Dimensiunile sale sunt de aproximativ 40 cm adancime, 30 cm lungime si 85 cm inaltime. Cu ajutorul etajerei cu roti si 4 cosuri, veti obtine un spatiu organizat si functional in bucatarie, baie sau birou. Depozitati si pastrati lucrurile la indemana cu aceasta etajera practica si versatila. Aflați mai multe
  • Etajera cu roti, plastic, 4 cosuri-Rosu

    Etajera cu roti, plastic, 4 cosuri-Rosu este o etajera cu roti, ideala pentru a fi asezata in bucatarie, in baie, la birou. In aceasta etajera cu 4 rafturi puteti aseza: legume, fructe, produse alimentare ce nu necesita refrigerare, produse cosmetice, etc. Profitati la maxim de spatiul dvs din bucatarie sau baie prin depozitarea, pe verticala a produselor, optimizandu-va spatiul. Etajera se muta cu usurinta, gratie celor 4 role. Carucior multifunctional de servire: pastrati totul, de la carti la accesorii de bucatarie organizat si la indemana, perfect pentru bucatarie, sufragerie si dormitor. Utilizare flexibila: acest carucior de servire versatil in culoare simpla este ideal pentru depozitarea diferitelor articole, cum ar fi: reviste, ustensile de gatit, obiecte decorative etc. Etajera cu role si 4 niveluri ofera mult spatiu de stocare si va economiseste mult spatiu; solutie excelenta pentru depozitare in bucataria mica. Material: plastic. Dimensiuni: adancime 40 x lungime 30 x inaltime 85 cm. Etajera cu roti, fabricata din plastic, cu 4 cosuri, este o solutie practica si versatila pentru organizarea spatiului in bucatarie, baie sau birou. Acest carucior cu roti poate fi amplasat in diverse incaperi si va ofera posibilitatea de a depozita si organiza diferite obiecte. Cu cele 4 rafturi ale etajerei, puteti aseza legume, fructe, produse alimentare care nu necesita refrigerare, produse cosmetice si multe altele. Prin folosirea acestei etajere pe verticala, veti maximiza spatiul disponibil in bucatarie sau baie si veti avea acces usor la produsele pe care le depozitati. Cu ajutorul celor 4 role, etajera poate fi mutata cu usurinta in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. Acest carucior multifunctional de servire poate fi folosit pentru a pastra organizate carti, accesorii de bucatarie si multe alte obiecte, fiind potrivit pentru bucatarie, sufragerie si dormitor. Utilizarea etajerei cu roti este flexibila si adaptabila, iar culoarea simpla se integreaza armonios in orice decor. Puteti depozita in aceasta diferite articole precum reviste, ustensile de gatit, obiecte decorative si multe altele. Cu 4 niveluri de depozitare si dotata cu role, aceasta etajera va ofera mult spatiu de stocare si economiseste considerabil spatiul. Este o solutie excelenta pentru depozitarea in bucataria mica, unde optimizarea spatiului este esentiala. Etajera este fabricata din plastic durabil, asigurandu-va o utilizare indelungata. Dimensiunile sale sunt de aproximativ 40 cm adancime, 30 cm lungime si 85 cm inaltime. Cu ajutorul etajerei cu roti si 4 cosuri, veti obtine un spatiu organizat si functional in bucatarie, baie sau birou. Depozitati si pastrati lucrurile la indemana cu aceasta etajera practica si versatila. Aflați mai multe
  • Etajera cu roti, plastic, 4 cosuri-Transparenta

    Etajera cu roti, plastic, 4 cosuri-Transparenta este o etajera cu roti, ideala pentru a fi asezata in bucatarie, in baie, la birou. In aceasta etajera cu 4 rafturi puteti aseza: legume, fructe, produse alimentare ce nu necesita refrigerare, produse cosmetice, etc. Profitati la maxim de spatiul dvs din bucatarie sau baie prin depozitarea, pe verticala a produselor, optimizandu-va spatiul. Etajera se muta cu usurinta, gratie celor 4 role. Carucior multifunctional de servire: pastrati totul, de la carti la accesorii de bucatarie organizat si la indemana, perfect pentru bucatarie, sufragerie si dormitor. Utilizare flexibila: acest carucior de servire versatil in culoare simpla este ideal pentru depozitarea diferitelor articole, cum ar fi: reviste, ustensile de gatit, obiecte decorative etc. Etajera cu role si 4 niveluri ofera mult spatiu de stocare si va economiseste mult spatiu; solutie excelenta pentru depozitare in bucataria mica. Material: plastic. Dimensiuni: adancime 40 x lungime 30 x inaltime 85 cm. Etajera cu roti, fabricata din plastic, cu 4 cosuri, este o solutie practica si versatila pentru organizarea spatiului in bucatarie, baie sau birou. Acest carucior cu roti poate fi amplasat in diverse incaperi si va ofera posibilitatea de a depozita si organiza diferite obiecte. Cu cele 4 rafturi ale etajerei, puteti aseza legume, fructe, produse alimentare care nu necesita refrigerare, produse cosmetice si multe altele. Prin folosirea acestei etajere pe verticala, veti maximiza spatiul disponibil in bucatarie sau baie si veti avea acces usor la produsele pe care le depozitati. Cu ajutorul celor 4 role, etajera poate fi mutata cu usurinta in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. Acest carucior multifunctional de servire poate fi folosit pentru a pastra organizate carti, accesorii de bucatarie si multe alte obiecte, fiind potrivit pentru bucatarie, sufragerie si dormitor. Utilizarea etajerei cu roti este flexibila si adaptabila, iar culoarea simpla se integreaza armonios in orice decor. Puteti depozita in aceasta diferite articole precum reviste, ustensile de gatit, obiecte decorative si multe altele. Cu 4 niveluri de depozitare si dotata cu role, aceasta etajera va ofera mult spatiu de stocare si economiseste considerabil spatiul. Este o solutie excelenta pentru depozitarea in bucataria mica, unde optimizarea spatiului este esentiala. Etajera este fabricata din plastic durabil, asigurandu-va o utilizare indelungata. Dimensiunile sale sunt de aproximativ 40 cm adancime, 30 cm lungime si 85 cm inaltime. Cu ajutorul etajerei cu roti si 4 cosuri, veti obtine un spatiu organizat si functional in bucatarie, baie sau birou. Depozitati si pastrati lucrurile la indemana cu aceasta etajera practica si versatila. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare, cu manere, 18 x 27 x 14,2 cm, alb, Atlas no. 2

    Cutie depozitare, cu manere, 18 x 27 x 14,2 cm, alb, Atlas no. 2 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatrie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni:18 x 27 x inaltime14,2 Aflați mai multe

    Preț: 22,00 lei

    Special Price 20,00 lei

    Nu este în stoc

  • Cutie depozitare, cu manere, 18 x 27 x 14,2 cm, roz, Atlas no. 2

    Cutie depozitare, cu manere, 18 x 27 x 14,2 cm, roz, Atlas no. 2 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatrie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni:18 x 27 x inaltime14,2 Cutia de depozitare cu manere, avand dimensiunile de 18 x 27 x 14,2 cm, intr-o nuanta de roz, modelul Atlas no. 2, este un instrument practic si versatil pentru organizarea si depozitarea obiectelor de mici dimensiuni in viata de zi cu zi. Indiferent ca este vorba despre papetarie, produse cosmetice, articole pentru hobby sau alte lucruri, aceasta cutie poate deveni partenerul ideal pentru pastrarea in siguranta a acestora. Cu un contur dreptunghiular si gauri pentru ventilare, cutia asigura o buna circulatie a aerului, evitand astfel acumularea umiditatii si mentinand obiectele intr-o stare proaspata. Gaurile permit, de asemenea, vizualizarea continutului cutiei, facilitand gasirea rapida a obiectelor dorite fara a fi nevoie sa cautati prin toata cutia. Cu cele doua manere integrate, aceasta cutie de depozitare ofera o deplasare usoara si o prindere comoda. Poate fi folosita ca un excelent organizator in bucatarie, baie, birou sau in orice alta incapere in care este nevoie de depozitare eficienta si accesibila. Cutia este fabricata din plastic, un material rezistent si usor de curatat. Astfel, va puteti bucura de durabilitatea si aspectul impecabil al acesteia in timp ce va mentineti obiectele bine organizate. Cu dimensiunile sale de 18 x 27 x 14,2 cm, aceasta cutie de depozitare se potriveste perfect pentru obiectele de mici dimensiuni. Indiferent ca este vorba despre acasa, la birou sau in calatorii, aceasta cutie devine un partener indispensabil pentru pastrarea in ordine a lucrurilor importante si a celor mai dragi obiecte personale. Cu cutia de depozitare cu manere Atlas no. 2, organizarea si accesibilitatea sunt la indemana, iar spatiul dvs. ramane ordonat si ingrijit. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare, cu manere, 18 x 27 x 14,2 cm, verde, Atlas no. 2

    Cutie depozitare, cu manere, 18 x 27 x 14,2 cm, verde, Atlas no. 2 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatrie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni:18 x 27 x inaltime14,2 Aflați mai multe
  • Cutie depozitare, cu manere, 13 x 29 x 12,7 cm, roz, Atlas no.1

    Cutie depozitare, cu manere, 13 x 29 x 12,7 cm, roz, Atlas no.1 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: 13 x 29 x inaltime 12,7 cm. Cutia de depozitare cu manere, avand dimensiunile de 13 x 29 x 12,7 cm, intr-o nuanta de roz, modelul Atlas no. 1, este un instrument practic si versatil pentru organizarea si depozitarea obiectelor de mici dimensiuni in viata de zi cu zi. Indiferent ca este vorba despre papetarie, produse cosmetice, articole pentru hobby sau alte lucruri, aceasta cutie poate deveni partenerul ideal pentru pastrarea in siguranta a acestora. Cu un contur dreptunghiular si gauri pentru ventilare, cutia asigura o buna circulatie a aerului, evitand astfel acumularea umiditatii si mentinand obiectele intr-o stare proaspata. Gaurile permit, de asemenea, vizualizarea continutului cutiei, facilitand gasirea rapida a obiectelor dorite fara a fi nevoie sa cautati prin toata cutia. Cu cele doua manere integrate, aceasta cutie de depozitare ofera o deplasare usoara si o prindere comoda. Poate fi folosita ca un excelent organizator in bucatarie, baie, birou sau in orice alta incapere in care este nevoie de depozitare eficienta si accesibila. Cutia este fabricata din plastic, un material rezistent si usor de curatat. Astfel, va puteti bucura de durabilitatea si aspectul impecabil al acesteia in timp ce va mentineti obiectele bine organizate. Cu dimensiunile sale de 13 x 29 x 12,7 cm, aceasta cutie de depozitare se potriveste perfect pentru obiectele de mici dimensiuni. Indiferent ca este vorba despre acasa, la birou sau in calatorii, aceasta cutie devine un partener indispensabil pentru pastrarea in ordine a lucrurilor importante si a celor mai dragi obiecte personale. Cu cutia de depozitare cu manere Atlas no. 1, organizarea si accesibilitatea sunt la indemana, iar spatiul dvs. ramane ordonat si ingrijit. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare, cu manere, 13 x 29 x 12,7 cm, albastru, Atlas no. 1

    Cutie depozitare, cu manere, 13 x 29 x 12,7 cm, albastru, Atlas no. 1 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: 13 x 29 x inaltime 12,7 cm. Cutia de depozitare cu manere, avand dimensiunile de 13 x 29 x 12,7 cm, intr-o nuanta de albastru, modelul Atlas no. 1, este un instrument practic si versatil pentru organizarea si depozitarea obiectelor de mici dimensiuni in viata de zi cu zi. Indiferent ca este vorba despre papetarie, produse cosmetice, articole pentru hobby sau alte lucruri, aceasta cutie poate deveni partenerul ideal pentru pastrarea in siguranta a acestora. Cu un contur dreptunghiular si gauri pentru ventilare, cutia asigura o buna circulatie a aerului, evitand astfel acumularea umiditatii si mentinand obiectele intr-o stare proaspata. Gaurile permit, de asemenea, vizualizarea continutului cutiei, facilitand gasirea rapida a obiectelor dorite fara a fi nevoie sa cautati prin toata cutia. Cu cele doua manere integrate, aceasta cutie de depozitare ofera o deplasare usoara si o prindere comoda. Poate fi folosita ca un excelent organizator in bucatarie, baie, birou sau in orice alta incapere in care este nevoie de depozitare eficienta si accesibila. Cutia este fabricata din plastic, un material rezistent si usor de curatat. Astfel, va puteti bucura de durabilitatea si aspectul impecabil al acesteia in timp ce va mentineti obiectele bine organizate. Cu dimensiunile sale de 13 x 29 x 12,7 cm, aceasta cutie de depozitare se potriveste perfect pentru obiectele de mici dimensiuni. Indiferent ca este vorba despre acasa, la birou sau in calatorii, aceasta cutie devine un partener indispensabil pentru pastrarea in ordine a lucrurilor importante si a celor mai dragi obiecte personale. Cu cutia de depozitare cu manere Atlas no. 1, organizarea si accesibilitatea sunt la indemana, iar spatiul dvs. ramane ordonat si ingrijit.Aflați mai multe
  • Cutie depozitare, cu manere, 13 x 29 x 12,7 cm, verde, Atlas no. 1

    Cutie depozitare, cu manere, 13 x 29 x 12,7 cm, verde, Atlas no. 1 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: 13 x 29 x inaltime 12,7 cm. Cutia de depozitare cu manere, avand dimensiunile de 13 x 29 x 12,7 cm, intr-o nuanta de verde, modelul Atlas no. 1, este un instrument practic si versatil pentru organizarea si depozitarea obiectelor de mici dimensiuni in viata de zi cu zi. Indiferent ca este vorba despre papetarie, produse cosmetice, articole pentru hobby sau alte lucruri, aceasta cutie poate deveni partenerul ideal pentru pastrarea in siguranta a acestora. Cu un contur dreptunghiular si gauri pentru ventilare, cutia asigura o buna circulatie a aerului, evitand astfel acumularea umiditatii si mentinand obiectele intr-o stare proaspata. Gaurile permit, de asemenea, vizualizarea continutului cutiei, facilitand gasirea rapida a obiectelor dorite fara a fi nevoie sa cautati prin toata cutia. Cu cele doua manere integrate, aceasta cutie de depozitare ofera o deplasare usoara si o prindere comoda. Poate fi folosita ca un excelent organizator in bucatarie, baie, birou sau in orice alta incapere in care este nevoie de depozitare eficienta si accesibila. Cutia este fabricata din plastic, un material rezistent si usor de curatat. Astfel, va puteti bucura de durabilitatea si aspectul impecabil al acesteia in timp ce va mentineti obiectele bine organizate. Cu dimensiunile sale de 13 x 29 x 12,7 cm, aceasta cutie de depozitare se potriveste perfect pentru obiectele de mici dimensiuni. Indiferent ca este vorba despre acasa, la birou sau in calatorii, aceasta cutie devine un partener indispensabil pentru pastrarea in ordine a lucrurilor importante si a celor mai dragi obiecte personale. Cu cutia de depozitare cu manere Atlas no. 1, organizarea si accesibilitatea sunt la indemana, iar spatiul dvs. ramane ordonat si ingrijit.Aflați mai multe
  • Perdea de dus textila, jacquard, 12 inele, 180 x h200 cm, Barneys, visiniu

    Perdea de dus textila, jacquard, 12 inele, 180 x h200 cm, Barneys, gri din material textil, rezistent la apa, cu design jacquard, 180x200 cm este fabricata din material textil de tip polyester, continand si un numar de 12 inele de prindere din plastic. Caracteristici: Material Textil, de tip Polyester: material durabil, impermeabil, moale si placut la atingere, design jacquard. Se poate spala la masina, maxim 40 grade Celsius sau de mana. 12 inele din plastic incluse. Tratament special hidrofug, lavabil la masina Include 12 inele perdea. Material: textil Dimensiuni: lungime 180x inaltime 200cm. Nu include bara de dus!Aflați mai multe
  • Cutie depozitare, cu manere, 20 x 29 x 8,5 cm, verde, Atlas no. 3

    Cutie depozitare, cu manere, 20 x 29 x 8,5 cm, verde, Atlas no. 3 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: 20 x 29 x inaltime 8,5 cm. Cutia de depozitare cu manere, avand dimensiunile de 20 x 29 x 8,5 cm, intr-o nuanta de verde, modelul Atlas no. 3, este un instrument practic si versatil pentru organizarea si depozitarea obiectelor de mici dimensiuni in viata de zi cu zi. Indiferent ca este vorba despre papetarie, produse cosmetice, articole pentru hobby sau alte lucruri, aceasta cutie poate deveni partenerul ideal pentru pastrarea in siguranta a acestora. Cu un contur dreptunghiular si gauri pentru ventilare, cutia asigura o buna circulatie a aerului, evitand astfel acumularea umiditatii si mentinand obiectele intr-o stare proaspata. Gaurile permit, de asemenea, vizualizarea continutului cutiei, facilitand gasirea rapida a obiectelor dorite fara a fi nevoie sa cautati prin toata cutia. Cu cele doua manere integrate, aceasta cutie de depozitare ofera o deplasare usoara si o prindere comoda. Poate fi folosita ca un excelent organizator in bucatarie, baie, birou sau in orice alta incapere in care este nevoie de depozitare eficienta si accesibila. Cutia este fabricata din plastic, un material rezistent si usor de curatat. Astfel, va puteti bucura de durabilitatea si aspectul impecabil al acesteia in timp ce va mentineti obiectele bine organizate. Cu dimensiunile sale de 20 x 29 x 8,5 cm, aceasta cutie de depozitare se potriveste perfect pentru obiectele de mici dimensiuni. Indiferent ca este vorba despre acasa, la birou sau in calatorii, aceasta cutie devine un partener indispensabil pentru pastrarea in ordine a lucrurilor importante si a celor mai dragi obiecte personale. Cu cutia de depozitare cu manere Atlas no. 3, organizarea si accesibilitatea sunt la indemana, iar spatiul dvs. ramane ordonat si ingrijit. Este solutia ideala pentru a va pastra obiectele personale intr-un mod practic si estetic placut.Aflați mai multe
  • Cutie depozitare, cu manere, 20 x 29 x 8,5 cm, alb, Atlas no. 3

    Cutie depozitare, cu manere, 20 x 29 x 8,5 cm, alb, Atlas no. 3 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: 20 x 29 x inaltime 8,5 cm. Cutia de depozitare cu manere, avand dimensiunile de 20 x 29 x 8,5 cm, intr-o culoare alba, modelul Atlas no. 3, este un instrument practic si versatil pentru organizarea si depozitarea obiectelor de mici dimensiuni in viata de zi cu zi. Indiferent ca este vorba despre papetarie, produse cosmetice, articole pentru hobby sau alte obiecte similare, aceasta cutie poate fi partenerul ideal pentru pastrarea lor in siguranta si ordine. Cu un contur dreptunghiular si gauri pentru ventilare, aceasta cutie asigura o buna circulatie a aerului, prevenind acumularea umiditatii si mentinand obiectele proaspete si uscate. Gaurile permit, de asemenea, o vizualizare usoara a continutului cutiei, astfel incat sa puteti gasi rapid obiectele dorite, fara a fi nevoie sa cautati prin intreaga cutie. Cu cele doua manere integrate, cutia de depozitare ofera o deplasare usoara si o prindere confortabila. Poate fi utilizata ca un organizator excelent in bucatarie, baie, birou sau in orice alta incapere unde este necesara o depozitare eficienta si accesibila. Fabricata din plastic de inalta calitate, aceasta cutie de depozitare este durabila si usor de curatat. Designul sau rezistent ii confera un aspect impecabil si asigura protectia obiectelor dvs. Cu dimensiunile sale de 20 x 29 x 8,5 cm, aceasta cutie de depozitare se potriveste perfect pentru obiectele de mici dimensiuni. Indiferent ca este vorba despre acasa, la birou sau in timpul calatoriilor, aceasta cutie devine un partener indispensabil pentru organizarea si pastrarea in ordine a lucrurilor importante si a obiectelor personale dragi. Cu cutia de depozitare cu manere Atlas no. 3, organizarea si accesibilitatea sunt la indemana, iar spatiul dvs. ramane ordonat si curat. Este solutia ideala pentru a va pastra obiectele personale intr-un mod practic si estetic placut, aducand un aspect rafinat in orice incapere. Aflați mai multe
  • Perdea de dus cu 12 inele, PEVA, 180 x h200 cm, Barneys, verde

    Perdea de dus cu 12 inele, PEVA, 180 x h200 cm, Barneys, verde, este potrivita pentru a separa cada sau dușul si pentru a evita udarea și mențineți baia curată și ordonată. Această perdea de duș, rezistentă la apă, este special concepută pentru baie și medii de duș bogate în umiditate, care vă pot menține baia departe de umiditate. Această perdea de duș este ideală pentru dușurile și căzile din casă, rulote, hoteluri, dormitoare și creează un mediu de baie mai sănătos pentru tine, copiii tăi și întreaga familie. Usor de ingrijit - nu este necesară îngrijire specială, este necesară doar întreținere prin curățare și clătire de bază, perdeaua de duș va fi liberă de orice condiții nesănătoase. Pentru cele mai bune rezultate, deschideți complet, după fiecare utilizare, pentru a se usca la aer. Include 12 inele perdea. Material: PEVA. Dimensiuni: lungime 180x inaltime 200cm. Nu include bara de dus!Aflați mai multe
  • Sac tip plasa pentru spalarea rufelor, 38x48 cm

    Plasa protejează lenjeria delicata sau pastreaza grupat ciorapii in timpul spalarii la masina de spalat.. Rezistă la un număr mare de cicluri de spălare și este prevăzut cu o închidere practică cu fermoar de siguranță. Fabricat din plasă întărită 100% poliester. Se inchide cu un fermoar, pentru incarcarea usoara a plasei. Prin tesatura trece un debit suficient de apa, pentru curatarea textilelor din interior. Material bland cu tesaturile.(Poliester) Dimensiuni: 38 x 48 cm. Aflați mai multe
  • Etajera cu roti si 3 rafturi tip cos, Liberty, galben, 46,5x26x59cm

    Etajera cu roti si 3 rafturi tip cos, Liberty, galben, 46,5x26x59cm Etajera cu design modern, are 3 rafturi tip cos. Etajera are roti si poate fu usor mutata. Ideala pentru depozitare in bucatarie, baie, camara sau camera copilului. Etajera poate fi folosita pentru depozitarea legumelor sau a altor produse alimentare, in camara sau baie pentru depozitarea articolelor de curatenie sau accesoriilor de baie. Potrivita si pentru camera copilului pentru depozitarea jucariilor. Cu aceasta etajera veti putea organzia spatiul din bucatarie, baie, spalatorie, camara, camera copilului sau garajul casei dvs.. Dimensiuni : lungime 46,5 cm x latime 26 cm x inaltime 58,8 cm Material : plastic Etajera cu roti si 3 rafturi tip cos Liberty, in culoarea galbena, cu dimensiunile de 46,5x26x59 cm, este un obiect practic si plin de culoare pentru organizarea si depozitarea eficienta a diferitelor obiecte in casa ta. Cu un design atragator si functional, aceasta etajera este dotata cu roti durabile, ceea ce iti ofera mobilitate si flexibilitate in a o muta si a o amplasa in diverse zone ale locuintei tale. Etajera dispune de 3 rafturi spatioase in forma de cosuri, care asigura o depozitare organizata a obiectelor, cum ar fi carti, jucarii, produse de baie, accesorii de bucatarie si multe altele. Cosurile sunt fabricate din materiale rezistente si durabile, avand o structura plasata care permite aerisirea obiectelor depozitate si o vizibilitate clara asupra continutului. Culoarea galbena vibranta a etajerei adauga o nota de prospetime si energie spatiului in care este amplasata. Aceasta poate fi un punct focal atragator in camera ta, aducand un strop de optimism si veselie in decorul existent. Cu dimensiunile sale compacte, etajera se potriveste perfect in spatii mici sau poate fi utilizata ca un supliment de depozitare in camere mai mari. Poti amplasa etajera in bucatarie, baie, dormitor sau chiar in living, adaugand un element practic si decorativ in acelasi timp. Montarea si demontarea etajerei sunt simple si rapide, permitandu-ti sa o ajustezi sau sa o muti cu usurinta in functie de nevoile tale si de schimbarile din interiorul locuintei tale. Cu etajera cu roti si 3 rafturi tip cos Liberty in culoarea galbena, vei aduce o nota de veselie si organizare in locuinta ta. Indiferent daca o folosesti pentru depozitare in baie, bucatarie sau in orice alta incapere, aceasta va aduce un plus de functionalitate si farmec in stilul tau de viata.Aflați mai multe
  • Cos cu maner, depozitare articole curatenie, plastic, 40x25x19cm

    Cos cu maner, depozitare articole curatenie, plastic, 40x25x19cm Cosul cu maner este potrivit pentru produse depozitarea produselor de curatenie/ Organizator produse curatenie – Transparent prezinta 2 compartimente ce va ajuta sa pastrati sticle sau cutii cu diverse solutii pentru curatenie. Fabricat dintr-un plastic durabil, transparent, maner de prindere pentru a facilita transportul. Organizator produse curatenie – Transparent poate fi sub chiuveta sau in dulap, pe bacon sau in camara, puteti organiza si depozita diverse accesorii din casa sau biroul dvs. Produs versatil, acest organizator cu maner pentru produse poate avea multiple intrebuintari in baie, bucatarie, etc. Produs portabil gratie manerului ce va ajuta sa deplasati organizatorul cu usurinta. Dimensiuni: lungime 40 xm x latime 25 cm x inaltime 19 cm. Cosul cu mânere pentru depozitarea articolelor de curățenie este un accesoriu practic și versatil pentru a vă organiza și stoca produsele de curățare într-un mod eficient. Fabricat din plastic durabil și transparent, acest cos este conceput pentru a vă ajuta să mențineți ordinea și accesibilitatea produselor de curățare în casa sau biroul dvs. Cu dimensiunile sale de 40 cm în lungime, 25 cm în lățime și 19 cm în înălțime, acest cos oferă suficient spațiu pentru a stoca sticle sau cutii cu diverse soluții de curățare. Dispune de 2 compartimente separate, ceea ce vă permite să separați și să organizați produsele în funcție de necesități. Transparența materialului vă permite să identificați rapid și ușor conținutul fiecărui compartiment. Cosul cu maner este echipat cu un mâner de prindere, care facilitează transportul și deplasarea acestuia. Puteți alege să îl păstrați sub chiuvetă, în dulap, pe balcon sau în camara, oferindu-vă opțiuni flexibile de depozitare. Acesta nu este limitat doar la articolele de curățenie, ci poate fi folosit și pentru a organiza diverse accesorii în casa sau biroul dvs. Fiind un produs portabil, cu mânerul său comod, puteți transporta și muta cu ușurință acest organizator în funcție de necesități. Indiferent dacă îl utilizați în baie, bucătărie sau alte încăperi, acest cos cu mânere vă ajută să păstrați ordinea și să aveți acces rapid la produsele de curățare. Cu ajutorul acestui cos cu manere, puteți păstra toate produsele de curățare bine organizate, evitând astfel dezordinea și ocuparea spațiului în mod ineficient. Asigură-vă că aveți tot ce aveți nevoie la îndemână, atunci când aveți nevoie, și păstrați casa sau biroul dvs. curate și bine organizate cu acest organizator practic. Aflați mai multe

    Preț: 50,00 lei

    Special Price 46,00 lei

    Nu este în stoc

  • Suport de perete pentru maturi si unelte, autocolant, 30x10x4,5 cm, turcoaz

    Suport de perete pentru maturi si unelte este potrivit pentru a agata ustensilele de curatare, gen: matura, mop, perie, laveta etc. Se poate monta pe peretele bucatarie, balconului, debara , acasa sau la birou fara a fi nevoie sa gauriti peretii. Suportul este prevazut cu benzi adezive cu fata dubla. Suportul ajuta la organizeaza si depozitarea uneltelor de curatenie. Dimensiuni: 29x13 cm. Material: plastic. Pretul este pentru 1 bucata. Aflați mai multe

    Preț: 29,00 lei

    Special Price 25,00 lei

    Nu este în stoc

  • Organizator produse cosmetice si manichiura, transparent, 17.3x9.4x6.6cm

    Organizator produse cosmetice si manichiura, transparent, 17.3x9.4x6.6 cm, transparent, in care puteti aseza pensule de machiaj, produse cosmetice variate. Cutie cosmetica cu un aspect de sticla, fabricat din plastic - cutie de depozitare, intr-un design elegant, ofera compartimente pentru depozitarea multor produse de infrumusetare, accesorii pentru machiaj, pensule cosmetice si accesorii. Sistem de depozitare deschis - un organizator al produselor de infrumusetare, stabil, pentru masa de toaleta este o alternativa buna pentru asezarea produselor de machiaj, suporturi pentru ruj, pentru oje, suporturi pentru pensule. Durabil si versatil - cutia de machiaj usor de intretinut, din plastic rezistent la rupere. Completarea ideala pentru baie, dormitor si dulap. Dimensiuni : lungime 17,3 x latime 9,4 cm x 6,6 cm Material : plastic Nu contine produsele cosmetice din imagine! Aflați mai multe
  • Organizator produse cosmetice si manichiura, transparent, 17x9.5x6 cm

    Organizator produse cosmetice si manichiura, transparent, 17x9.5x6 cm, transparent, in care puteti aseza pensule de machiaj, produse cosmetice variate. Cutie cosmetica cu un aspect de sticla, fabricat din acryl - cutie de depozitare, intr-un design elegant, ofera compartimente pentru depozitarea multor produse de infrumusetare, accesorii pentru machiaj, pensule cosmetice si accesorii. Sistem de depozitare deschis - un organizator al produselor de infrumusetare, stabil, pentru masa de toaleta este o alternativa buna pentru asezarea produselor de machiaj, suporturi pentru ruj, pentru oje, suporturi pentru pensule. Durabil si versatil - cutia de machiaj usor de intretinut, din plastic rezistent la rupere. Completarea ideala pentru baie, dormitor si dulap. Dimensiuni : lungime 17 x latime 9,5 cm x 6 cm Nu contine produsele cosmetice din imagine! Organizatorul pentru produse cosmetice si manichiura este o solutie practica si eleganta pentru pastrarea si organizarea articolelor de infrumusetare. Cu dimensiunile de 17x9,5x6 cm, acest organizator transparent iti ofera posibilitatea de a-ti aranja in mod ordonat pensulele de machiaj si o varietate de produse cosmetice. Fabricat din acryl de inalta calitate, acest organizator are un aspect de sticla care adauga o nota de eleganta oricarui spatiu. Designul sau inteligent include compartimente multiple, permitandu-ti sa depozitezi si sa separi diferite produse de ingrijire si accesorii pentru machiaj. Poti aseza cu usurinta pensulele cosmetice, rujurile, ojele si alte produse mici in compartimentele bine organizate. Organizatorul are un sistem de depozitare deschis, fiind astfel accesibil si usor de utilizat. Datorita stabilitatii sale, poate fi plasat pe masa de toaleta sau pe un blat, oferindu-ti acces rapid la produsele tale preferate de infrumusetare. Cu aceasta solutie, nu doar ca vei mentine lucrurile organizate, dar vei si economisi spatiu pretios in dulapurile tale de baie sau dormitor. Realizat din plastic rezistent la rupere, acest organizator de produse cosmetice este durabil si usor de intretinut. Datorita dimensiunilor sale compacte - 17 cm lungime, 9,5 cm latime si 6 cm inaltime, acesta se integreaza cu usurinta in diverse colturi ale casei tale. Il poti plasa pe o masa de toaleta, pe un raft din baie sau in dulap, pentru a-ti pastra produsele de infrumusetare in ordine. Este important sa subliniem ca produsul nu vine insotit de produsele cosmetice din imagine, ci reprezinta doar solutia ideala pentru a-ti organiza si pastra colectia personala de produse cosmetice si accesorii pentru manichiura. Cu acest organizator, vei adauga un plus de functionalitate si eleganta spatiului tau de ingrijire personala.Aflați mai multe
  • Set 4 picioare antisoc si antiderapante pentru masina de spalat, 10x3 cm

    Suporturile pentru picioarele masinii de spalat au rolul de atenuare a vibratiilor si a zgomotului produs de masina de spalat. Folositi cele 4 picioare antisoc sun masina de spalat. Capacitatea maxima de incarcare este de 200 kg. Dimensiuni : lungime 10 cm x latime 10 cm x inaltime 3 cm Material : plasticAflați mai multe

    Preț: 53,00 lei

    Special Price 48,00 lei

    Nu este în stoc

  • Etajera mobila cu roti, tip carucior, 4 rafturi, alb, 39 x 36 x H 107 cm

    Etajera mobila cu roti, tip carucior, 4 rafturi, alb, 39 x 36 x H 107 cm Stabila si robusta: materialul caruciorului cu rafturi este PP, care poate dura mult timp.Constructie solida si capacitate portanta puternica. Utilizare multipla: acest carucior utilitar rulant il face usor de depozitat si transportat ca si carucior pentru bucatarie, carucior pentru baie, depozitare obiecte de arta, carucior de baie, carucior de bar, carucior de obiecte artizanat, carucior pentru depozitare jucarii, suport de organizare, rafturi de depozitare, carucior de scule etc. Usor de miscat: este convenabil sa lasati caruciorul de servire sa se roteasca oriunde doriti sau sa il puneti intr-un loc permanent. Spatiu suficient pentru depozitare: caruciorul utilitar ofera spatiu amplu de depozitare, permitandu-va in acelasi timp sa economisiti spatiu pe podea si sa maximizati utilizarea spatiului, solutie ideala de depozitare pentru o bucatarie mica.Aflați mai multe

    Preț: 223,00 lei

    Special Price 182,00 lei

    Nu este în stoc

  • Etajera mobila cu roti, tip carucior, 3 rafturi, alb, 39 x 36 x H 75 cm

    Etajera mobila cu roti, tip carucior, 3 rafturi, alb, 39 x 36 x H 75 cm Stabila si robusta: materialul caruciorului cu rafturi este PP, care poate dura mult timp.Constructie solida si capacitate portanta puternica. Utilizare multipla: acest carucior utilitar rulant il face usor de depozitat si transportat ca si carucior pentru bucatarie, carucior pentru baie, depozitare obiecte de arta, carucior de baie, carucior de bar, carucior de obiecte artizanat, carucior pentru depozitare jucarii, suport de organizare, rafturi de depozitare, carucior de scule etc. Usor de miscat: este convenabil sa lasati caruciorul de servire sa se roteasca oriunde doriti sau sa il puneti intr-un loc permanent. Spatiu suficient pentru depozitare: caruciorul utilitar ofera spatiu amplu de depozitare, permitandu-va in acelasi timp sa economisiti spatiu pe podea si sa maximizati utilizarea spatiului, solutie ideala de depozitare pentru o bucatarie mica.Aflați mai multe
  • Raft mobil cu roti si 4 niveluri, tip etajera, 39 x 23 x H 113 cm, antracit

    Raft mobil cu roti si 4 niveluri, tip etajera, 39 x 23 x H 113 cm, antracit Carucior de depozitare, din plastic de inalta rezistenta, pentru uz zilnic. Are 4 niveluri pentru depozitarea obiectelor si 4 roti care il fac usor de mutat. Cei 23 cm de adancime ai produsului permit amplasarea caruciorului in zone dificile, nefolosite ale bucatariei sau baii, creand spatiu suplimentar de depozitare. Caruciorul de depozitare se livreaza neasamblat, ambalat plat pentru a prelua cel mai mic volum posibil si a se expedia in cel mai economic mod. Caracteristici Dimensiuni (latime X adancime X inaltime) Carucior: 39 X 23 X 113 cm. Greutate: 1,84 kg. Culoare: antracit, Material: Plastic,Aflați mai multe
  • Cutie depozitare din plastic cu roti, gri, 46 x 17,5 x 26 cm

    Cutie depozitare din plastic cu roti, gri, 46 x 17,5 x 26 cm Cutia de depozitare cu roti este ideala pentru spatiile mici, ajutand la maximizarea spatiului pentru depozitare, cu precadere in zonele inaccesibile ale dulapurilor, economisind spatiu. Cutia cu roti poate fi depozitata in interiorul dulapurilor de bucatarie sau baie avand un rol polivalent, fiind de ajutor cand doriti sa rganizati obiecte in spatii mici. Cutia are dimensiuni compacte, fiind ingusta iar rotile permit mobilitate ridicata precum un mic carucior. Datorita designului ergonomic si a supletei sale, dulapurile de bucatarie vor fi curate si ordonate. Profitati de orice colt, interiorul dulapului sau spatiul dintre mobile, pentru a introduce acest carucior pe care il umpleti cu ce produse doriti dvs. Are 4 rotisi un maner care o face usor de manevrat. Este perfecta pentru casa, birou, camera copiilor, bucatarie. Manipulare usoara. Designul cutiei cu maneri si roti, face din ea un produs util pentru depozitarea dvs. Ideala pentru dulapuri de bucatarie. Material : plastic. Dimensiuni: latime 17,5 cm (la baza) 24 cm x lungime 46 x inaltime 26 cm. Aflați mai multe

    Preț: 57,00 lei

    Special Price 49,00 lei

    Nu este în stoc

  • Cutie depozitare din plastic cu roti, alb, 46 x 17,5 x 26 cm

    Cutie depozitare din plastic cu roti, alb, 46 x 17,5 x 26 cm Cutia cu roti poate fi depozitata in interiorul dulapurilor de bucatarie sau baie avand un rol polivalent, fiind de ajutor cand doriti sa rganizati obiecte in spatii mici. Cutia are dimensiuni compacte, fiind ingusta iar rotile permit mobilitate ridicata precum un mic carucior. Datorita designului ergonomic si a supletei sale, dulapurile de bucatarie vor fi curate si ordonate. Profitati de orice colt, interiorul dulapului sau spatiul dintre mobile, pentru a introduce acest carucior pe care il umpleti cu ce produse doriti dvs. Are 4 rotisi un maner care o face usor de manevrat. Este perfecta pentru casa, birou, camera copiilor, bucatarie. Cutia este ideala pentru spatiile mici, ajutand la maximizarea spatiului pentru depozitare, cu precadere in zonele inaccesibile ale dulapurilor, economisind spatiu. Manipulare usoara. Designul cutiei cu maneri si roti, face din ea un produs util pentru depozitarea dvs. Ideala pentru dulapuri de bucatarie. Material : plastic. Dimensiuni: latime 17,5 cm (la baza) 24 cm x lungime 46 x inaltime 26 cm. Aflați mai multe

    Preț: 57,00 lei

    Special Price 49,00 lei

    Nu este în stoc

  • Set 2 bile de lana naturala pentru uscator rufe

    Bilele sunt confectionate 100% din lana din Noua Zeelanda, nu contin aditivi si indeplinesc mai multe functii: sunt balsam din tesatura naturala, absorb umiditatea reducand timpii de uscare cu 30%, reduc electricitatea statica din haine si netezesc cutele. Rufele vor fi mai usor de calcat si mai moi. Datorita capacitatii mari de absortie, bilele pot fi folosite si pentru aromaterapie daca veti folosi uleiuri esentiale. Material : lana de oaie Dimensiuni : diametru : 7 cm / fiecare. Bilele de lana din Noua Zeelanda sunt un produs exceptional pentru a va imbunatati experienta de spalare si ingrijire a hainelor. Aceste bile sunt realizate in intregime din lana de oaie pura, fara aditivi sau substante chimice adaugate. Bilele de lana indeplinesc mai multe functii care fac din ele o alegere ideala. In primul rand, ele actioneaza ca un balsam natural pentru tesaturi. Prin simpla lor prezenta in masina de spalat, aceste bile ajuta la inmuierea hainelor, ceea ce le face mai moi si mai placute la atingere. De asemenea, bilele de lana au proprietati absorbante remarcabile. Ele absorb umiditatea din haine in timpul procesului de spalare si reduc timpii de uscare cu aproximativ 30%. Aceasta nu numai ca va economiseste timp si energie, dar ajuta si la conservarea hainelor, prevenind deteriorarea cauzata de uscarea excesiva. Un alt avantaj al bilelor de lana este ca reduc electricitatea statica din haine. Prin utilizarea lor in timpul procesului de spalare si uscare, bilele ajuta la eliminarea electricitatii statice nedorite, pastrand hainele netede si fara incarcare electrica. De asemenea, bilele de lana fac ca rufele sa fie mai usor de calcat. Prin utilizarea lor in procesul de uscare, hainele devin mai moi si mai netede, reducand cutele si facand ca procesul de calcare sa fie mai rapid si mai eficient. Datorita capacitatii lor mari de absorbtie, bilele de lana pot fi, de asemenea, folosite pentru aromaterapie. Puteti adauga uleiuri esentiale preferate pe bilele de lana si acestea vor elibera un parfum placut in timpul uscarii hainelor, conferindu-le un miros proaspat si relaxant. Bilele de lana sunt fabricate din lana de oaie de inalta calitate din Noua Zeelanda. Aceasta confera bilelor durabilitate, rezistenta si proprietati naturale excelente. Fiecare bila are un diametru de 7 cm, oferindu-va o suprafata generoasa de actiune in masina de spalat. In concluzie, bilele de lana din Noua Zeelanda sunt accesorii indispensabile in procesul de spalare si ingrijire a hainelor. Cu proprietatile lor naturale de inmuiere, absorbtie a umiditatii, reducere a electricitatii statice si netezire a hainelor, aceste bile va ajuta sa obtineti rezultate superioare in ingrijireAflați mai multe
  • Set 2 bile pentru spalare la masina de spalat

    Set 2 bile pentru spalare la masina de spalat Aceste bile de cauciuc pentru pentru masina de spalate sau uscator îndeplinesc mai multe funcții: înmoaie țesăturile fără utilizarea de balsamuri chimice pentru țesături, accelerează timpii de uscare cu 30% și netezesc fibrele. După uscare, hainele sunt mai moi și mai ușor de călcat. Poate fi refolosit de multe ori. Dimensiuni: diametru 6 cn Set de 2 bile. Descopera eficienta si beneficiile Setului de 2 bile pentru spalare la masina de spalat! Proiectate pentru a revolutiona experienta ta de spalare, aceste bile de cauciuc sunt partenerul perfect pentru masina ta de spalat sau uscator. Cu o gama versatila de functii, aceste bile isi gasesc locul in fiecare ciclu de spalare pentru a asigura rezultate remarcabile. De ce sa le alegi? Aceste bile de cauciuc sunt adevarate maestri in ingrijirea hainelor tale. Cu un design inteligent, ele aduc multiple avantaje: Inmuiere delicata: Uita de balsamurile chimice care pot afecta tesaturile! Bilele noastre pentru spalare inmoaie tesaturile intr-un mod bland si natural, pastrand prospetimea si calitatea materialelor pe termen lung. Usurinta in uscare: Vei observa o diferenta semnificativa in timpul de uscare al hainelor. Aceste bile accelereaza procesul cu pana la 30%, economisindu-ti timp pretios si energie. Netezire eficienta: Fibrele hainelor tale vor fi netezite in timpul spalarii, ceea ce se traduce in haine mai usor de calcat si aspect ingrijit in orice situatie. Reutilizare inteligenta: Setul nostru de 2 bile este creat pentru a fi refolosit de nenumarate ori, facandu-l o alegere durabila si prietenoasa cu mediul inconjurator. Specificatii tehnice: Dimensiuni: Diametru de 6 cm Set de 2 bile Experimenteaza combinatia perfecta intre inovatie si performanta cu Setul de 2 bile pentru spalare la masina de spalat. Redefineste modul in care ingrijesti hainele si bucura-te de rezultate exceptionale in fiecare ciclu de spalare. Aflați mai multe

De la 61 la 90 produse din total 477

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!