Huse depozitare haine-imbracaminte pe umerase

Huse haine pentru umerase. Foloseste huse pentru imbracaminte pentru a proteja hainele de praf. Husele pot fi folosite in sifonier sau in deplasari.

Descopera categoria noastra speciala de huse de depozitare pentru haine si imbracaminte pe umerase disponibile pe Happymax. Suntem aici sa iti oferim solutii eficiente pentru a-ti organiza garderoba si a-ti proteja hainele intr-un mod practic si functional.

Cu husele transparente pentru haine, vei putea vedea si identifica rapid fiecare articol vestimentar, fara a fi nevoie sa deschizi fiecare husa in parte. Astfel, iti economisesti timp pretios in cautarea piesei perfecte.

Pentru a asigura o protectie sporita pentru hainele tale, husele de protectie pentru haine sunt solutia ideala. Aceste huse speciale ofera o bariera eficienta impotriva prafului, murdariei sau altor elemente care pot afecta calitatea si aspectul hainelor tale.

Husele pentru imbracaminte sunt concepute pentru a se potrivi perfect pe umerasele tale. Astfel, iti ofera o solutie practica si estetica pentru a depozita si proteja hainele tale preferate.

Husele de depozitare pentru haine sunt ideale pentru a-ti pastra garderoba bine organizata si protejata in timpul sezonului in care nu sunt folosite. Acestea reduc riscul de umezeala, mucegai sau deteriorare a hainelor tale valoroase.

Pentru o organizare optima a dulapurilor cu haine, iti punem la dispozitie organizatoare speciale pentru haine. Acestea iti permit sa separi si sa sortezi hainele intr-un mod eficient, maximizand spatiul disponibil in dulap.

Indiferent daca ai nevoie de depozitare temporara sau pe termen lung, gama noastra de huse de depozitare si organizatoare pentru haine te ajuta sa-ti pastrezi garderoba intr-o stare impecabila.

Descopera si alege din selectia noastra de huse de depozitare pentru haine si imbracaminte pe umerase disponibile exclusiv pe Happymax. Asigura hainelelor protectie si organizare de calitate superioara in anul 2023 dar si in continuare.

De la 31 la 60 produse din total 114

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Husa lunga protectie haine-Milky

    Protectia hainelor din sifonier se face mult mai bine daca folositi huse de haine. Acestea ofera protectie hainelor impotriva prafului si a moliilor. Husele de haine pot fi folosite in sifonier sau pentru transportul hainelor. Cu aceasta husa protejati sau transportati haine sau fustele la adapost de praf. Inchiderea se face cu fermoar. Dimensiuni : inaltime 137 cm x latime 60 cm Material : PEVA (material plastic).Se curata usor cu un burete umed.. Husa lunga de protectie pentru haine - Milky, este solutia perfecta pentru a asigura o protectie eficienta hainelor din sifonier impotriva prafului si a moliilor. Aceasta husa poate fi utilizata si pentru transportul hainelor, oferindu-va o solutie practica pentru a le mentine intr-o stare curata si sigura. Folosirea huselor de haine este esentiala pentru a preveni acumularea de praf si pentru a proteja hainele de eventualele daune cauzate de moliile de haine. Indiferent daca doriti sa le utilizati in sifonier sau pentru transport, husa Milky va permite sa protejati si sa transportati hainele si fustele intr-un mod sigur si igienic. Inchiderea husei se realizeaza cu ajutorul unui fermoar, asigurand astfel o inchidere sigura si usoara. Cu dimensiunile de inaltime 137 cm si latime 60 cm, husa lunga ofera spatiu suficient pentru a gazdui hainele lungi, pastrandu-le astfel intr-o stare impecabila. Fabricata din material plastic PEVA de inalta calitate, husa Milky este durabila si rezistenta. Curatarea este usoara si rapida, fiind suficient sa utilizati un burete umed pentru a indeparta eventualele pete sau murdarie. Protejati-va hainele valoroase si mentineti-le intr-o stare impecabila cu ajutorul husei lungi de protectie pentru haine Milky. Simplificati organizarea si mentineti hainele curate si protejate de praf in sifonier sau pe timpul transportului. Asigurati o protectie eficienta si o pastrare impecabila a hainelor cu aceasta husa de inalta calitate si durabilitate.Aflați mai multe

    Preț: 29,00 lei

    Special Price 27,00 lei

  • Husa haine pe umeras-Urban 100cm

    Cu aceasta husa protejati sau transportati haine sau fustele la adapost de praf. Inchiderea se face cu fermoar. Protejati hainele din sifonier de praf si molii in dulapul. Husa este confectionata din PEVA cu grosime de 0,12 mm ce se curata usor cu ajutorul unui burete ud. Dimensiuni : inaltime 100 cm x latime 60 cm Material : PEVA Plastic PEVA negru, margine gri Protejeaza hainele scurte Inchidere cu fermoar Ideala pentru a-ti proteja hainele de lumina si praf, husa Urban scurta este laminata, ceea ce ii permite sa fie curatata cu un burete. Va da o nota curata si ordonata dressingului tau. O vei aprecia si pentru ca iti duci hainele la curatatorie si le protejezi de pete atunci cand pleci in excursie. O crestatura permite trecerea cuierului (nu este furnizat). Dimensiunile sale 60 x H.100 cm sunt destinate jachetelor, fustelor, puloverelor sau camasilor. Protejarea hainelor pe care le iubesti este importanta. Mai ales cele mai fragile si cele pe care le purtam mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitare ferita de praf si lumina. De asemenea, usureaza luarea hainelor atunci cand calatoriti sau la curatatorie. In dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse identice bine aliniate ajuta la organizarea rufelor pe categorii si dau impresia unui dressing perfect ordonat. Aflați mai multe
  • Husa haine pe umeras-Urban 137cm

    Protejati hainele din sifonier de praf si molii in dulapul. Cu aceasta husa protejati sau transportati haine sau fustele la adapost de praf. Inchiderea se face cu fermoar. Husa este confectionata din PEVA cu grosime de 0,12 mm ce se curata usor cu ajutorul unui burete ud. Dimensiuni : inaltime 137 cm x latime 60 cm Material : PEVA Plastic PEVA negru, tiv gri Inchidere cu fermoar Protejeaza hainele lungi Pastrati paltoanele, rochiile si costumele ferite de praf si lumina in aceasta husa lunga acoperita cu plastic, lavabila cu un burete. Usor de agatat pe bara dulapului folosind un cuier (nu este furnizat), va va proteja hainele din dressing. De asemenea, va va permite sa le transportati in calatorie sau la curatatorie, fara a le deteriora. Dimensiunile sale 60 X H.137 cm sunt destinate hainelor oarecum lungi, precum rochii sau paltoane. Protejarea hainelor pe care le iubesti este importanta. Mai ales cele mai fragile si cele care sunt purtate mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. De asemenea, usureaza luarea hainelor in excursie sau la curatatorie. In dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse identice, aliniate frumos, ajuta la organizarea lenjeriei pe categorii si dau impresia unui dressing perfect ordonat.Aflați mai multe
  • Husa lunga haine pentru sifonier-Rivoli

    Husa de haine Rivoli este potrivita pentru pastrarea hainelor lungi cum sunt rochiile, paltoanele etc. Husa este potrivita si atunci cand va deplasati. Husa are inchidere cu fermoar. Culoare : taupe + alb (taupe cu buline albe). Dimensiuni : lungime 137 cm x latime 60 cm Material : tesatura netesuta 100% polipropilena Material netesut, imprimat cu buline Protejeaza hainele lungi Inchidere cu fermoar Pastrati paltoanele, rochiile si pantalonii ferite de praf si lumina in aceasta husa lunga din material netesut 100% polipropilena. Imprimeul sau alb cu buline pe un fundal taupe va adauga farmec garderobei tale. Usor de agatat pe bara dulapului folosind un cuier (nu este furnizat), va va proteja hainele in timp ce va va oferi dulapurilor un aspect ordonat. De asemenea, va va permite sa va transportati hainele in calatorie sau la curatatorie fara a le deteriora. Dimensiunile sale 60 X H.137 cm sunt destinate hainelor oarecum lungi precum rochii sau paltoane. Protejarea hainelor pe care le iubesti este importanta. Mai ales cele mai fragile si cele care sunt purtate mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. De asemenea, usureaza luarea hainelor in excursie sau la curatatorie. In dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse identice, aliniate frumos, ajuta la organizarea lenjeriei pe categorii si dau impresia unui dressing perfect ordonat. Aflați mai multe
  • Husa depozitare si transport haine-Ikat

    Husa pentru haine va proteja jachetele sau fustele de exemplu de praf si lumina in dulapul de haine sau atunci cand va deplasati. Husa are inchidere cu fermoar. Culoare : alb + bej (alb cu imprimeu bej). Dimensiuni : lungime 100 cm x latime 60 cm Material : tesatura netesuta 100% polipropilena Tesatura netesuta, cu model in v protejeaza hainele Inchidere cu fermoar Dimensiuni: 60 X H.100 cm Ideala pentru a va proteja hainele de lumina si praf, husa scurta Ikat este realizata din material netesut 100% polipropilena. Modelul sau alb/bej, inspirat din tesatura traditionala ikat, va adauga caracter garderobei tale. Veti aprecia si aceasta husa pentru a va duce hainele la curatatorie si pentru a le mentine fara pete, atunci cand plecati in calatorie. A fost prevazuta o crestatura pentru trecerea cuierului (nu este furnizat), pentru jachete, fuste, pulovere sau camasi. Protejarea hainelor pe care le iubesti este importanta. Mai ales cele mai fragile si cele pe care le folosim mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru a le proteja de praf si lumina. De asemenea, va ajuta sa va duceti hainele in calatorie sau la curatatorie. In dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse identice la rand ajuta la organizarea hainelor pe categorii si dau impresia unui dressing perfect organizat.Aflați mai multe

    Preț: 31,00 lei

    Special Price 29,00 lei

  • Husa lunga pentru protectia hainelor-Anton

    Hainele lungi pot fi pastrate in huse la adapost de praf. Puteti sa le transportati usor folosind husa Anton. Husa are inchidere cu fermoar. Culoare : alb + gri (alb cu imprimeu gri deschis). Dimensiuni : lungime 137 cm x latime 60 cm Material : tesatura netesuta 100% polipropilena Husa lunga, de protectie, pentru haine, cu fermoar, ideala pentru transportul si depozitarea rochiilor, costumelor, paltoanelor si multe altele. Capacitate : detine echivalentul a doua paltoane, doua perechi de pantaloni sau doua rochii, depoziteaza si transporta o intreaga tinuta. Protectie : realizata din polipropilena netesuta pentru a proteja hainele de efectele nocive ale luminii si prafului. Practic : fanta pentru a introduce un cuier (nefurnizat) pentru depozitare usoara in dressing sau dulap, deschidere mare cu fermoar pe toata lungimea pentru utilizare usoara.Aflați mai multe
  • Husa lunga pentru haine-Madison

    Husa pastreaza hainele lungi cum ar fi rochiile, paltoanele etc., la adapost de praf, in dulapul de haine sau in deplasari. Husa are inchidere cu fermoar. Culoare : alb + taupe (alb cu imprimeu taupe). Dimensiuni : lungime 137 cm x latime 60 cm Material : tesatura netesuta 100% polipropilena Husa lunga, imprimata, pentru depozitarea si protejarea rochiilor, pantalonilor, paltoanelor. Protejeaza hainele de praf si lumina. Deschidere mare, cu fermoar, fanta pentru trecerea cuierului si fereastra transparenta pentru a identifica ceea ce a fost depozitat, fara a deschide intreaga husa. Culoare taupe/alb. Dimensiuni: 60 x 137 cm Pastrati paltoanele, rochiile si pantalonii ferite de praf si lumina in aceasta husa lunga din material netesut 100% polipropilena. Modelul taupe/alb este sic si discret. Usor de agatat pe bara dulapului folosind un cuier (nu este furnizat), va va proteja hainele in dulapuri si va va permite, de asemenea, sa le transportati in timpul calatoriilor sau la curatatorie fara a le deteriora. Dimensiunile sale 60 X H.137 cm sunt destinate hainelor oarecum lungi precum rochii sau paltoane. Protejarea hainelor pe care le iubesti este importanta. Mai ales cele mai fragile si cele care sunt purtate mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. De asemenea, usureaza luarea hainelor in excursie sau la curatatorie. In dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse identice, aliniate frumos, ajuta la organizarea lenjeriei pe categorii si dau impresia unui dressing perfect ordonat.Aflați mai multe

    Preț: 34,00 lei

    Special Price 31,00 lei

  • Husa pentru protectie haine-Madison

    Husa pastreaza hainele sau fustele dvs. la adapost de praf, in dulapul de haine sau in deplasari. Husa are inchidere cu fermoar. Culoare : alb + taupe (alb cu imprimeu taupe). Dimensiuni : lungime 100 cm x latime 60 cm Material : tesatura netesuta 100% polipropilena Husa scurta, imprimata, pentru depozitarea si protejarea jachetelor, fustelor si camasilor. Protejeaza hainele de praf si lumina. Deschidere mare, cu fermoar, fanta pentru trecerea cuierului si fereastra transparenta, pentru a identifica ceea ce a fost depozitat, fara a deschide intreaga husa Culoare taupe/alb. dimensiuni: 60 x 100 cm Ideala pentru a va proteja hainele de lumina si praf, husa scurta Madison este realizata din netesut 100% polipropilena imprimata cu modele geometrice albe, pe un fundal taup. Veti aprecia si aceasta husa pentru a va transporta hainele la curatatorie si pentru a le proteja de pete atunci cand plecati in calatorie. Este prevazuta o crestatura pentru trecerea cuierului (nu este furnizat). Dimensiunile sale 60 X H.100 cm sunt destinate jachetelor, fustelor, puloverelor sau camasilor. Protejarea hainelor pe care le iubesti este importanta. Mai ales cele mai fragile si cele care sunt purtate mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. De asemenea, usureaza luarea hainelor in excursie sau la curatatorie. In dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse identice, aliniate frumos, ajuta la organizarea lenjeriei pe categorii si dau impresia unui dressing perfect ordonat.Aflați mai multe
  • Husa lunga protectie haine-Daman

    Husa lunga de haine Daman permite depozitarea sau transportul hainelor lungi cum ar fi paltoanele, rochii su pantaloni la adapost de praf. Inchiderea se face cu fermoar. Culoare : Aqua (alb cu imprimeu verdedeschis). Dimensiuni : inaltime 137 cm x latime 60 cm Material : tesatura netesuta 100% polipropilena. Va prezentam husa lunga de protectie pentru haine Daman, un accesoriu de inalta calitate, conceput pentru a va asigura ca hainele lungi, precum paltoanele, rochiile si pantalonii, sunt pastrate in conditii optime de igiena si protectie impotriva prafului. Husa Daman este solutia perfecta pentru depozitarea si transportul articolelor vestimentare pretioase intr-un mod sigur si convenabil. Inchiderea cu fermoar faciliteaza utilizarea acestei huse, oferindu-va acces rapid si usor la hainele pe care doriti sa le protejati. Indiferent daca aveti nevoie sa depozitati hainele in dulap sau sa le transportati intr-un alt loc, husa lunga Daman va asigura ca acestea raman in stare impecabila si libere de praf. Designul elegant al husei Daman este completat de o culoare vibranta de aqua, care combina albul pur cu un imprimeu subtil de verde deschis. Aceasta combinatie de culori ofera un aspect modern si atragator, aducand un strop de prospetime si eleganta in orice incapere sau spatiu de depozitare. Cu dimensiuni generoase, inaltimea de 137 cm si latimea de 60 cm, husa lunga Daman este perfect adaptata pentru a gazdui articole de imbracaminte lungi. Indiferent daca este vorba despre un palton elegant, o rochie de seara sau pantaloni lungi, aceasta husa ofera spatiu suficient pentru a le proteja si a le mentine in stare impecabila. Materialul folosit in fabricarea husei este o tesatura netesuta de inalta calitate, realizata in intregime din polipropilena 100%. Aceasta alegere asigura rezistenta si durabilitatea produsului, protejandu-va hainele de umiditate, praf si alte factori externi care ar putea deteriora sau murdari articolele vestimentare. Cu husa lunga de protectie pentru haine Daman, aveti posibilitatea de a pastra hainele lungi intr-o stare impecabila, atat in timpul depozitarii, cat si in timpul transportului. Asigurati-va ca garderoba dvs. ramane organizata si protejata cu aceasta husa eleganta si practica.Aflați mai multe
  • Husa protectie haine-Daman

    Husa scurta pentru haine Daman permite depozitarea sau transportul hainelor si a fustelor la adapost de praf. Inchiderea se face cu fermoar. Culoare : Aqua (alb cu imprimeu verdedeschis). Dimensiuni : inaltime 100 cm x latime 60 cm Material : tesatura netesuta 100% polipropilena Prezentam husa de protectie pentru haine Daman, un accesoriu practic si elegant, ideal pentru depozitarea si transportul hainelor si fustelor in conditii de siguranta si protectie impotriva prafului. Cu o inchidere simpla prin intermediul unui fermoar, aceasta husa scurta este extrem de convenabila si usor de utilizat. Husa Daman se remarca printr-un design atragator, fiind disponibila intr-o nuanta vibranta de aqua, care combina perfect albul proaspat cu un imprimeu subtil de verde deschis. Aceasta combinatie de culori ofera un aspect modern si placut, aducand un strop de prospetime in orice incapere sau spatiu de depozitare. Cu dimensiuni generoase, inaltimea de 100 cm si latimea de 60 cm, husa Daman este suficient de spatioasa pentru a gazdui o gama larga de haine si fuste. Astfel, puteti proteja cu usurinta rochiile, camasile, fustele sau alte articole de imbracaminte pretioase de praf, asigurandu-va ca acestea raman in stare impecabila. Materialul utilizat in fabricarea acestei huse este o tesatura netesuta de inalta calitate, realizata in intregime din polipropilena 100%. Aceasta alegere asigura durabilitatea si rezistenta produsului, protejand hainele dumneavoastra de factorii externi nocivi si mentinandu-le in conditii de igiena si curatenie. Cu husa de protectie pentru haine Daman, aveti posibilitatea de a pastra garderoba organizata si in siguranta, iar transportul articolelor de imbracaminte devine mai usor si mai eficient. Ingrijirea si protejarea hainelor dumneavoastra nu au fost niciodata atat de simple si elegante!Aflați mai multe
  • Husa pentru haine cu miros lavanda

    Moliile in costumele dvs? Aceasta husa de protectie cu lavanda ofera o protectie eficace impotriva moliilor ! Este prevazuta cu o deschidere pentru umeras si cu o fereastra laterala. Important : mirosul de lavanda va tine la distanta moliile in mod natural. Pret pentru 1 bucata Husa pentru haine cu miros lavanda. Imaginea este cu titlu de prezentare. Material : plastic foarte gros Dimensiuni : 135 x 60 cm Protejati-va costumele si hainele de atacul moliilor cu ajutorul husei pentru haine cu miros de lavanda. Aceasta husa de protectie este conceputa special pentru a oferi o protectie eficienta impotriva moliilor, pastrandu-va hainele intr-o stare impecabila. Husa este prevazuta cu o deschidere pentru umeras, facilitand astfel agatarea hainelor intr-un mod comod si ordonat. De asemenea, dispune de o fereastra laterala, permitandu-va sa vedeti continutul husei fara a fi nevoie sa o deschideti. Ceea ce face aceasta husa cu adevarat speciala este mirosul natural de lavanda pe care il emana. Lavanda este cunoscuta pentru proprietatile sale de a tine la distanta moliile si alte daunatori in mod natural. Astfel, veti putea pastra hainele intr-un mediu protejat si cu un miros placut de lavanda. Husa pentru haine cu miros de lavanda este fabricata dintr-un material plastic foarte gros, rezistent si durabil. Aceasta asigura o bariera solida impotriva moliilor si protejeaza hainele de praf, murdarie si alte impuritati. Cu dimensiunile sale generoase de 135 x 60 cm, husa este suficient de mare pentru a gazdui o varietate de haine, inclusiv costume si haine lungi. Veti putea pastra hainele organizate, curate si in siguranta in aceasta husa de protectie cu miros de lavanda. Pastrati-va garderoba intr-o forma impecabila si protejata cu husa pentru haine cu miros de lavanda. Beneficiati de proprietatile naturale ale lavandei si bucurati-va de o protectie eficienta impotriva moliilor. In plus, mirosul placut de lavanda va adauga o nota de prospetime si relaxare in spatiul dvs. de depozitare a hainelor. Va invitam sa achizitionati o bucata a acestei huse pentru haine cu miros de lavanda si sa va bucurati de calitatea si beneficiile oferite de acest produs. Imaginea este cu titlu de prezentare, iar husa este disponibila intr-o singura bucata. Aflați mai multe
  • Husa depozitare, protectie si transport haine, Denim, 60x100 cm

    Husa depozitare si protectie haine, Macrame, 60x100 cm Husa pentru haine, se agata pe bara de umerase si este potrivita pentru toate nevoile tale de depozitare si de calatorie. Husa de haine are fereastra frontala ce permite vizualizarea continutului si inchidere cu fermoar lung... Husa pentru haine este respirabila, fiind perfecta pentru haine precum geci, sacouri camasi, etc, Husa de haine este potrivita si pentru calatorii. Este fabricata din material textil, de tip tesetura netesuta, lavabila, usoara, respirabila. Pastrati hainele proaspete si curate. Poate fi folosita pentru depozitarea acasa, expozitia de haine, spalatorie, calatorii si va poate ajuta sa va pastrati forma hainelor, fara cute. Dimensiuni: 60 x 100 cm. Descopera versatilitatea si protectia oferita de Husa de Depozitare, Protectie si Transport pentru Haine, cu dimensiunea de 60x100 cm. Aceasta husa redefineste modul in care iti gestionezi hainele, atat in cadrul depozitarii acasa, cat si in timpul calatoriilor. Caracteristici si beneficii: Depozitare si transport multifunctionale: cu posibilitatea de a fi agatata pe bara de umeras, aceasta husa este versatila si se potriveste perfect pentru nevoile tale de depozitare, fie ca este vorba de organizarea acasa sau de impachetarea hainelor in timpul calatoriilor. Vizualizare usoara: husa este dotata cu o fereastra frontala, oferindu-ti posibilitatea sa vezi continutul cu usurinta si sa alegi rapid hainele dorite, economisind timp pretios. Protectie prin inchidere sigura: inchiderea cu un fermoar lung asigura o protectie eficienta impotriva prafului, murdariei si factorilor externi, mentinand hainele in stare impecabila. Respirabilitate pentru hainele delicate: realizata dintr-un material textil de tip tesatura netesuta, husa este respirabila si delicata cu hainele tale, fiind potrivita pentru articolele precum geci, sacouri, camasi si multe altele. Perfecta pentru calatorii: datorita caracteristicilor sale practice si designului inteligent, husa este ideala pentru a-ti pastra hainele organizate si protejate si in timpul calatoriilor. Pastrare curata si fresh: materialul tesaturii netesute este lavabil si usor, permitand aerului sa circule si mentinand hainele proaspete si curate. Utilizare variata: aceasta husa se potriveste pentru depozitarea acasa, expozitii de haine, spalatorii si, de asemenea, te ajuta sa iti mentii hainele fara cute in timpul calatoriilor. Dimensiuni optime: cu marimea de 60x100 cm, husa este suficient de mare pentru a gazdui o gama variata de articole vestimentare. Opteaza pentru solutia practica si eleganta pentru depozitarea, protectia si transportul hainelor tale pretioase. Husa de Depozitare, Protectie si Transport pentru Haine devine aliatul tau de incredere in mentinerea hainelor in stare excelenta si organizarea lor eficienta, atat acasa, cat si in calatorii. Aflați mai multe
  • Husa depozitare si protectie haine, Macrame, 60x100 cm

    Husa depozitare si protectie haine, Macrame, 60x100 cm Husa pentru haine, se agata pe bara de umerase si este potrivita pentru toate nevoile tale de depozitare si de calatorie. Husa de haine are fereastra frontala ce permite vizualizarea continutului si inchidere cu fermoar lung... Husa pentru haine este respirabila, fiind perfecta pentru haine precum geci, sacouri camasi, etc, Husa de haine este potrivita si pentru calatorii. Este fabricata din material textil, de tip tesetura netesuta, lavabila, usoara, respirabila. Pastrati hainele proaspete si curate. Poate fi folosita pentru depozitarea acasa, expozitia de haine, spalatorie, calatorii si va poate ajuta sa va pastrati forma hainelor, fara cute. Dimensiuni: 60 x 100 cm. Descopera versatilitatea si protectia oferita de Husa de Depozitare, Protectie si Transport pentru Haine, confectionata din denim de inalta calitate, cu dimensiunea de 60x100 cm. Aceasta husa redefina modul in care iti gestionezi hainele, atat in cadrul depozitarii acasa, cat si in timpul calatoriilor. Caracteristici si beneficii: Depozitare si Transport Multifunctionale: Cu posibilitatea de a fi agatata pe bara de umeras, aceasta husa este versatila si se potriveste perfect pentru nevoile tale de depozitare, fie ca este vorba de organizarea acasa sau de pachetarea hainelor in timpul calatoriilor. Vizualizare Usoara: Husa este dotata cu o fereastra frontala, oferindu-ti posibilitatea sa vezi continutul cu usurinta si sa alegi rapid hainele dorite, economisind timp pretios. Protectie Prin Inchidere Sigura: Inchiderea cu un fermoar lung asigura o protectie eficienta impotriva prafului, murdariei si factorilor externi, mentinand hainele in stare impecabila. Respirabilitate Pentru Hainele Delicate: Realizata dintr-un material textil de tip tesatura netesuta, husa este respirabila si delicata cu hainele tale, fiind potrivita pentru articolele precum geci, sacouri, camasi si multe altele. Perfecta pentru Calatorii: Datorita caracteristicilor sale practice si designului inteligent, husa este ideala pentru a-ti pastra hainele organizate si protejate si in timpul calatoriilor. Pastrare Curata si Fresh: Materialul tesaturii netesute este lavabil si usor, permitand aerului sa circule si mentinand hainele proaspete si curate. Utilizare Variata: Aceasta husa se potriveste pentru depozitarea acasa, expozitii de haine, spalatorii si, de asemenea, te ajuta sa iti mentii hainele fara cute in timpul calatoriilor. Dimensiuni Optime: Cu marimea de 60x100 cm, husa este suficient de mare pentru a gazdui o gama variata de articole vestimentare. Opteaza pentru solutia practica si eleganta pentru depozitarea, protectia si transportul hainelor tale pretioase. Husa de Depozitare, Protectie si Transport pentru Haine devine aliatul tau de incredere in mentinerea hainelor in stare excelenta si organizarea lor eficienta, atat acasa, cat si in calatorii. User fa o descriere pentru Husa depozitare pilote, asternuturi si imbracaminte, Macrame, 60x45x30 cm Husa este potrivita pentru depozitarea pilotelor, plapumilor, pernelor a lenjeriei de pat, sau a articolelor vestimentare. Husa are fermoar si maner pentru manipulare usoara iar fereastra mare laterala va permite sa vizualizati continutul. Este important sa protejati rufele si hainele pe care le iubiti. Mai ales hainele fragile si cele care sunt folosite mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. Dimensiuni: lungime 60 cm x latime 45 cm x inaltime 30 cm. Material : tesatura netesuta ChatGPT Descopera o modalitate eleganta si eficienta de a depozita si proteja cuverturile, asternuturile si imbracamintea cu Husa de Depozitare pentru Pilota, Asternuturi si Imbracaminte, realizata din material macrame, cu dimensiunea de 60x45x30 cm. Aceasta husa ofera o solutie practica si estetica pentru organizarea si pastrarea articolelor pretioase. Caracteristici si avantaje: Depozitare Versatila: Indiferent daca ai nevoie de spatiu pentru pilota, plapumuri, perne sau lenjerie de pat, aceasta husa iti ofera locul perfect pentru a le pastra in siguranta si ordine. Usurinta in Manipulare: Echipata cu un fermoar rezistent si un maner ergonomic, aceasta husa este usor de manevrat si transportat, oferindu-ti acces facil la continutul sau. Vizualizare Usoara: Fereastra mare laterala iti permite sa vezi continutul cu usurinta, ceea ce face procesul de selectare a articolelor mult mai convenabil. Protectie Avansata: Cu un design special gandit pentru articolele fragile si cele folosite mai rar, husa cu fermoar ofera protectie impotriva prafului si a luminii, mentinand hainele si textilele in stare excelenta. Dimensiuni Ideale: Marimea de 60x45x30 cm face aceasta husa potrivita pentru diverse tipuri de articole, asigurand suficient spatiu pentru depozitarea eficienta. Material Rafinat: Realizata din tesatura netesuta cu aspect de macrame, aceasta husa adauga o nota de rafinament in spatiul de depozitare. Pastreaza Hainele Proaspete: Materialul netesut asigura circulatia aerului, mentinand hainele si textilele intr-o stare proaspata si curata. Utilizare Variata: Aceasta husa poate fi folosita pentru depozitare acasa, expozitii de haine, protejarea articolelor in timpul sezoanelor in care nu sunt folosite si multe altele. Pastreaza-ti hainele, asternuturile si cuverturile intr-o stare impecabila si organizata cu Husa de Depozitare pentru Pilota, Asternuturi si Imbracaminte. Fie ca este vorba despre articole delicate sau piese pe care le utilizezi mai rar, aceasta husa ofera protectie si estetica, reprezentand o alegere inteligenta pentru organizarea eficienta a articolelor tale pretioase. User fa o descriere pentru Husa depozitare si protectie haine, 60x100 cm Husa pentru haine, se agata pe bara de umerase si este potrivita pentru toate nevoile tale de depozitare si de calatorie. Husa de haine are fereastra frontala ce permite vizualizarea continutului si inchidere cu fermoar lung... Husa pentru haine este respirabila, fiind perfecta pentru haine precum geci, sacouri camasi, etc, Husa de haine este potrivita si pentru calatorii. Este fabricata din material textil, de tip tesetura netesuta, lavabila, usoara, respirabila. Pastrati hainele proaspete si curate. Poate fi folosita pentru depozitarea acasa, expozitia de haine, spalatorie, calatorii si va poate ajuta sa va pastrati forma hainelor, fara cute. Dimensiuni: 60 x 100 cm. ChatGPT Iti prezentam solutia suprema pentru depozitarea si protectia hainelor tale pretioase - Husa de Depozitare si Protectie pentru Haine, cu dimensiunea generoasa de 60x100 cm. Aceasta husa inovatoare se agata usor pe bara de umerase si este proiectata sa satisfaca toate nevoile tale de depozitare si calatorie. Caracteristici si beneficii: Organizare si Transport Versatil: Cu posibilitatea de a fi agatata pe bara de umerase, aceasta husa este perfecta pentru depozitarea eficienta a hainelor si pentru a te insoti in calatorii. Vizualizare Simplificata: Fereastra frontala iti permite sa vizualizezi continutul cu usurinta, eliminand nevoia de a cauta prin haine pentru a gasi ceea ce ai nevoie. Inchidere Securizata: Husa este prevazuta cu un fermoar lung, asigurand o inchidere sigura si protectie impotriva prafului si murdariei. Respirabilitate Pentru Haine Delicate: Fabricata dintr-un material textil de tip tesatura netesuta, husa este respirabila si perfecta pentru hainele delicate precum geci, sacouri, camasi si multe altele. Ideala pentru Calatorii: Designul inteligent si functionalitatea fac din aceasta husa un companion de incredere in calatorii, protejand hainele tale si mentinandu-le ordonate. Pastrarea Hainelor Curate si Fresh: Materialul netesut permite circulatia aerului, mentinand hainele proaspete si curate intre Aflați mai multe
  • Husa cu fermoar pentru depozitare haine pe umeras, Melange, 60x100 cm

    Husa cu fermoar pentru depozitare haine pe umeras, Melange, 60x100 cm Husa pentru haine, suspendata pe bara de umerase este potrivita pentru toate nevoile tale de depozitare si de calatorie. Husa de haine are fereastra frontala ce permite vizualizarea continutului si inchidere cu fermoar.. Husa pentru haine este respirabila, este perfecta pentru haine precum geci, sacouri camasi, etc, Este fabricata din material textil, de tip tesetura netesuta, lavabila, usoara, respirabila. Pastrati hainele proaspete si curate. Poate fi folosita pentru depozitarea acasa, expozitia de haine, spalatorie, calatorii si va poate ajuta sa va pastrati forma hainelor, fara cute. Dimensiuni: 60 x 100 cm. Aceasta husa suspendata pe bara de umerase iti ofera un mod practic si eficient de a depozita si transporta hainele, indiferent de nevoile tale. Caracteristici si avantaje: Depozitare si Transport Versatil: Aceasta husa suspendata pe umerase este potrivita pentru o gama larga de nevoi, asigurandu-ti o solutie eficienta pentru organizarea hainelor atat acasa, cat si in timpul calatoriilor. Vizualizare Usoara: Fereastra frontala permite o vizualizare clara a continutului, eliminand nevoia de a deschide husa pentru a gasi articolele dorite. Protectie si Respirabilitate: Husa este confectionata din material textil de tip melange, care permite hainelor sa respire. Acest aspect o face potrivita pentru articole precum geci, sacouri, camasi si multe altele. Material Durabil si Usor de Intretinut: Fabricata din tesatura netesuta, husa este usor de curatat si de intretinut. Materialul lavabil ajuta la mentinerea prospetimii hainelor. Ideala pentru Diverse Utilizari: De la depozitarea acasa, la organizarea in expozitii de haine sau la spalatorie, aceasta husa isi demonstreaza utilitatea in diverse contexte. Pastrarea Formei Hainelor: Husa cu fermoar ajuta la pastrarea formei hainelor si previne aparitia cutelor nedorite. Dimensiuni Optime: Cu dimensiunile de 60x100 cm, husa este potrivita pentru hainele variate si pentru a fi utilizata in diverse spatii. Indiferent daca doresti sa depozitezi, sa protejezi sau sa transporti hainele, Husa cu Fermoar pentru Depozitare Haine pe Umeras este solutia ta. Asigura-ti hainele prospetimea si organizarea pe care o merita cu aceasta husa practica si estetica.Aflați mai multe
  • Husa pentru protectie si transport haine lungi, Melange, 60x137 cm

    Husa pentru protectie haine pe umeras, Harris, 60x137 cm Husa de haine pentru garderoba, suspendata pe bara de umerase. ,Husa este potrivita pentru toate nevoile tale de depozitare si de calatorie. Husa lunga pentru haine este respirabila, este perfecta pentru haine lungi, gen: palton, haina lunga, pentru costum, este lavabila si durabila. Este fabricata din material textil, de tip tesetura netesuta, lavabila, usoara, respirabila. Pastrati hainele proaspete si curate. Poate fi folosita pentru depozitarea acasa, expozitia de haine, spalatorie, calatorii si va poate ajuta sa va pastrati forma hainelor, fara cute. Dimensiuni: 60 x 137 cm. Aflați mai multe
  • Husa haine pentru umerase 58x100 cm-Greentex

    Husa haine pentru umerase 58x100 cm-Greentex este ideala pentru toate acele piese vestimentare speciale din garderoba ta. Cu dimensiunile (58 x 100 cm), husa este ideală pentru depozitarea cămășilor, jachetelor, puloverelor și jachetelor de iarnă precum și a costumelor, rochiilor, jachetelor sau bluzelor. Capacitate suficienta pentru o tinuta completa. De asemenea, vă ajută să luați haine cu dvs. în călătorii sau de la curățătorie. In dulapuri sau rafturi, ajuta la organizarea rufelor pe categorii si da impresia unui dressing perfect ordonat. Fereastra transparenta pentru vizualizarea continutului Husa pentru haine este realizată din RPET verde, un material inovator, realizat din sticle de plastic reciclate. Material : RPET 210 D Dimensiuni : 100 cm x 58 cm. eva/Dim: 60/x137 Husa haine pentru umerase 58x100 cm-Greentex este partenerul ideal pentru pastrarea si protejarea pieselor vestimentare speciale din garderoba ta. Cu dimensiunile de 58 x 100 cm, aceasta husa este perfecta pentru a depozita camasi, jachete, pulovere si jachete de iarna, precum si costume, rochii, jachete sau bluze. Capacitatea generoasa a acesteia permite depozitarea unei tinute complete intr-un singur loc. Aceasta husa pentru haine este indispensabila si in timpul calatoriilor sau cand doresti sa pastrezi hainele curate si protejate dupa o vizita la curatatorie. Indiferent daca le depozitezi in dulapuri sau pe rafturi, aceasta te ajuta sa organizezi hainele pe categorii si sa creezi impresia unui dressing perfect ordonat. Husa este dotata cu o fereastra transparenta, care permite vizualizarea usoara a continutului, astfel incat sa gasesti rapid si usor hainele dorite. Acest aspect practic iti economiseste timp si efort, oferindu-ti o experienta de depozitare mai eficienta. Realizata din RPET verde, un material inovator obtinut din sticle de plastic reciclate, husa haine pentru umerase 58x100 cm-Greentex este un produs ecologic. Astfel, contribui la reducerea impactului asupra mediului inconjurator si la promovarea sustenabilitatii. Materialul RPET 210 D asigura durabilitate si rezistenta in timp, protejand hainele tale de praf, murdarie si eventuale deteriorari. Cu dimensiunile sale de 100 cm x 58 cm, aceasta husa se potriveste perfect majoritatii hainelor tale si poate fi utilizata in diverse scopuri. Fie ca este vorba de depozitarea hainelor de sezon, organizarea garderobei sau transportul in conditii de siguranta a hainelor pe distante mai mari, aceasta husa iti ofera solutia potrivita. Pretul afisat este pentru o singura bucata a husei haine pentru umerase 58x100 cm-Greentex. Cu aceasta husa practica si ecologica, poti pastra hainele tale preferate in conditii optime, evitand riscul de deteriorare sau murdarire. Descopera acum solutia ideala pentru a-ti proteja si organiza garderoba!Aflați mai multe
  • Husa lunga pentru haine-LEAVES GRI 100x60cm

    Husa pentru haine lungi LEAVES GRI. Husa va proteja de praf hainele lungi cum ar fi paltoanele, rochiile etc. Materialul husei permite circulatia aerului astfel inca hainele nu vor prinde miros. Husa are inchidere verticala cu fermoar si fereastra in partea superioara pentru vizualizarea continutului. Design placut, decorativ din gama LEAVES. Husa pentru haine LEAVES BEJ este potrivita pentru sacouri, geci si in general pentru haine cu lungimea de pana la 100 cm. Model foarte frumos, decorativ. Material : tesatura netesuta (TNT- poliester). Dimensiuni : 100 cm x 60 cmAflați mai multe
  • Husa depozitare si protectie haine 137x60 cm-Boston

    Husa pentru protectie haine, potrivita pentru articolelor vestimentare mai lungi cum ar fi rochii, paltoane, haine de iarna lungi etc. Husa de haine va protejara hainele atunci cand le depozitati in dulap sau cand le transportati in calatorii sau la curatatorie. In partea superioara, husa pentru haine are o crestatura prin care va trece umerasul, atunci cand depozitati haina pe bara de umerase sau o transportati in calatorii. Husa pentru depozitarea si protectia hainelor are fermoar si fereastra transparenta. Mai multe huse pe bara de umerase va vor ajuta sa ordonati mai bine hainele si sa aveti un sifonier ordonat. Material : polipropilena (tesatura netesuta) Dimensiuni : lungime 137 cm x latime 60 cm Husa depozitare si protectie haine 137x60 cm-Boston Pastrati hainele in siguranta si bine organizate cu husa de depozitare si protectie pentru haine Boston. Aceasta husa este conceputa special pentru articolele vestimentare mai lungi, cum ar fi rochiile, paltoanele si hainele de iarna lungi, oferindu-le protectie impotriva prafului si deteriorarii. Designul sau placut si elegant in nuante de gri cu modele albe se va potrivi perfect in orice decor. Husa este prevazuta cu o crestatura in partea superioara, permitand trecerea umerasului, astfel incat sa puteti depozita hainele pe bara de umerase sau sa le transportati in calatorii fara a le deforma. Cu fermoarul si fereastra transparenta, aveti acces usor la continutul husei si puteti identifica rapid haina dorita. Puteti folosi mai multe huse pe bara de umerase pentru a crea un sistem organizat si a va mentine dulapul ordonat si ingrijit. Husa este realizata din polipropilena de inalta calitate, care asigura rezistenta si durabilitate in timp. Este usor de curatat si poate fi utilizata pentru depozitarea hainelor in dulap sau pentru transport in calatorii sau la curatatorie. Cu husa de depozitare si protectie pentru haine Boston, veti avea intotdeauna hainele in stare impecabila si veti mentine un spatiu ordonat si organizat. Asigurati-va ca hainele dumneavoastra sunt protejate si pregatite pentru a fi purtate cu aceasta husa practica si eficienta. Dimensiuni: lungime 137 cm x latime 60 cmAflați mai multe

    Preț: 44,00 lei

    Special Price 41,00 lei

    Nu este în stoc

  • Husa pentru protectie haine pe umeras 60x137 cm-Palma

    Husa pentru protectia hainelor Palma este confectionata din polipropilena netesuta cu imprimeu cu frunze care va aduce un aer de prospetime in garderoba dvs. Husa de haine este potrivita si pentru atunci cand duceti hainele la curatatorie sau cand plecati in deplasari, aceasta oferind protectie optima pe timpul transportului. Daca doriti sa protejati hainele de praf folositi huse pentru haine. In partea superioara, husa pentru haine are o crestatura prin care va trece umerasul, atunci cand depozitati haina pe bara de umerase sau o transportati in calatorii. Husa are lungimea de 137 cm ceea ce o face potrivita pentru depozitarea articolelor vestimentare mai lungi cum ar fi rochii, paltoane, haine de iarna lungi etc. Husa pentru depozitarea si protectia hainelor are fermoar si fereastra transparenta. Mai multe huse pe bara de umerase va vor ajuta sa ordonati mai bine hainele si sa aveti un sifonier ordonat. Material : polipropilena netesuta Dimensiuni : lungime 137 cm x latime 60 cm Aflați mai multe

    Preț: 44,00 lei

    Special Price 41,00 lei

    Nu este în stoc

  • Husa pentru protectie haine, 100x60cm - BEAUTY-FIORI

    Husa pentru protectie haine, 100x60cm - BEAUTY-FIORI este o husa pentru depozitare si pastrare haine scurte, fabricata din tesatura netesuta sub titulatura: "BEAUTY-FIORI". Motiv decorativ exclusiv. Husa pentru depozitare haine este fabricata din tesatura netesuta, lavabilă și rezistentă. Husa pentru haine este absolut necesara daca doriti sa protejati hainele de praf. Husa este potrivita pentru haine scurte, gen: sacou, haina scurta, camasa, etc avand inchidere cu fermoar. Husa are orificiu pentru carligul umeraselor si poate fi folosita atat pentru hainele de pe bara de umerase cat si in deplasari. Nu vine echipata cu umeras! Este un accesoriu casa ideal cand doriti sa aveti dulapul de haine bine organizat. Fermoar practic si rezistent. Măsurători: 60x100cm. Material: tesatura netesuta.Aflați mai multe
  • Husa pentru haine lungi, 60x137cm - BEAUTY-FIORI

    Husa pentru haine lungi, 60x137cm - BEAUTY-FIORI este o husa pentru depozitare si pastrare haine lungi, fabricata din tesatura netesuta si poliester, sub titulatura: "BEAUTY-FIORI". Husa pentru depozitare haine lungi este fabricata din tesatura netesuta si poliester, lavabilă și rezistentă. Husa pentru haine este absolut necesara daca doriti sa protejati hainele de praf. Husa este potrivita pentru haine lungi, avand inchidere lunga, cu fermoar. Husa are orificiu pentru carligul umeraselor si poate fi folosita atat pentru hainele de pe bara de umerase cat si in deplasari. Nu vine echipata cu umeras! Este un accesoriu casa ideal cand doriti sa aveti dulapul de haine bine organizat. Fermoar practic si rezistent. Măsurători: 60x137 cm. Material: tesatura netesuta si poliester. Descopera Husa pentru Haine Lungi "BEAUTY-FIORI" - partenerul tau de incredere pentru a-ti pastra hainele lungi in stare impecabila si bine organizate. Cu dimensiunile sale generoase de 60x137 cm, aceasta husa combina functionalitatea si designul atragator din colectia "BEAUTY-FIORI". Caracteristici si Avantaje: Design Elegant "BEAUTY-FIORI": Cu titulatura "BEAUTY-FIORI", aceasta husa isi aduce aportul de eleganta si rafinament in spatiul de depozitare. Protectie Impotriva Prafului si Murdariei: Fabricata din tesatura netesuta si poliester de inalta calitate, husa asigura o bariera eficienta impotriva prafului, pastrand hainele lungi intr-o stare impecabila. Potrivire pentru Haine Lungi: Cu dimensiunile si inchiderea lunga cu fermoar, husa este ideala pentru hainele lungi, oferindu-le protectia si spatiul necesar. Orificiu pentru Umerase: Husa este prevazuta cu un orificiu special pentru carligele umeraselor, astfel incat sa poti pastra hainele cu aspect neatins si chiar sa le transporti cu usurinta. Utilizare Versatila: Poate fi utilizata atat pentru hainele de pe bara de umerase din dulap, cat si in timpul deplasarilor, asigurandu-ti ca hainele tale raman perfecte si bine organizate. Accesoriu de Organizare Ideal: Indiferent daca doresti sa-ti organizezi hainele in dulap sau sa le pastrezi in timpul calatoriilor, aceasta husa practica este un accesoriu ideal pentru a-ti mentine hainele in ordine. Fermoar Robust si Convenabil: Fermoarul practic si rezistent faciliteaza accesul rapid la continutul husei, fara a compromite siguranta hainelor tale. Material Durabil: Confectionata din tesatura netesuta si poliester rezistent, husa promite durabilitate si protectie pe termen lung. Incapsuleaza eleganta si practicitatea in Husa pentru Haine Lungi "BEAUTY-FIORI". Cu aceasta husa, te vei bucura de hainele tale preferate intr-o stare impecabila si ordonata, indiferent daca esti acasa sau in calatorii. Transforma depozitarea hainelor intr-o experienta placuta si organizata cu acest accesoriu esential. Aflați mai multe
  • Husa pentru haine lungi, 60x137cm - BASIC BEJ

    Husa pentru haine lungi, 60x137cm - BASIC BEJ este o husa pentru depozitare si pastrare haine lungi, fabricata din tesatura netesuta si poliester, sub titulatura: "BASIC BEJ". Husa pentru depozitare haine lungi este fabricata din tesatura netesuta si poliester, lavabilă și rezistentă. Husa pentru haine este absolut necesara daca doriti sa protejati hainele de praf. Husa este potrivita pentru haine lungi, avand inchidere lunga, cu fermoar. Husa are orificiu pentru carligul umeraselor si poate fi folosita atat pentru hainele de pe bara de umerase cat si in deplasari. Nu vine echipata cu umeras! Este un accesoriu casa ideal cand doriti sa aveti dulapul de haine bine organizat. Fermoar practic si rezistent. Măsurători: 60x137 cm. Material: tesatura netesuta si poliester.Aflați mai multe
  • Husa pentru haine lungi, 60x137cm - BASIC ORANJ

    Husa pentru haine lungi, 60x137cm - BASIC ORANJ este o husa pentru depozitare si pastrare haine lungi, fabricata din tesatura netesuta si poliester, sub titulatura: "BASIC ORANJ". Husa pentru depozitare haine lungi este fabricata din tesatura netesuta si poliester, lavabilă și rezistentă. Husa pentru haine este absolut necesara daca doriti sa protejati hainele de praf. Husa este potrivita pentru haine lungi, avand inchidere lunga, cu fermoar. Husa are orificiu pentru carligul umeraselor si poate fi folosita atat pentru hainele de pe bara de umerase cat si in deplasari. Nu vine echipata cu umeras! Este un accesoriu casa ideal cand doriti sa aveti dulapul de haine bine organizat. Fermoar practic si rezistent. Măsurători: 60x137 cm. Material: tesatura netesuta si poliester.Aflați mai multe
  • Husa pentru protectie haine, 100x60cm - JOLIE BEJ

    Husa pentru protectie haine, 100x60cm - JOLIE BEJ este o husa pentru depozitare si pastrare haine scurte, fabricata din tesatura netesuta sub titulatura: "JOLIE BEJ". Motiv decorativ exclusiv. Husa pentru depozitare haine este fabricata din tesatura netesuta, lavabilă și rezistentă. Husa pentru haine este absolut necesara daca doriti sa protejati hainele de praf. Husa este potrivita pentru haine scurte, gen: sacou, haina scurta, camasa, etc avand inchidere cu fermoar. Husa are orificiu pentru carligul umeraselor si poate fi folosita atat pentru hainele de pe bara de umerase cat si in deplasari. Nu vine echipata cu umeras! Este un accesoriu casa ideal cand doriti sa aveti dulapul de haine bine organizat. Fermoar practic si rezistent. Măsurători: 60x100cm. Material: tesatura netesuta.Aflați mai multe
  • Husa pentru haine lungi, 60x137cm - JOLIE BEJ

    Husa pentru haine lungi, 60x137cm - JOLIE BEJ este o husa pentru depozitare si pastrare haine lungi, fabricata din tesatura netesuta, sub titulatura: "JOLIE BEJ". Motiv decorativ exclusiv. Husa pentru depozitare haine lungi este fabricata din tesatura netesuta, lavabilă și rezistentă. Husa pentru haine este absolut necesara daca doriti sa protejati hainele de praf. Husa este potrivita pentru haine lungi, avand inchidere lunga, cu fermoar. Husa are orificiu pentru carligul umeraselor si poate fi folosita atat pentru hainele de pe bara de umerase cat si in deplasari. Nu vine echipata cu umeras! Este un accesoriu casa ideal cand doriti sa aveti dulapul de haine bine organizat. Fermoar practic si rezistent. Măsurători: 60x137 cm. Material: tesatura netesuta. Descopera Husa pentru Haine Lungi "JOLIE BEJ" - o solutie ingenioasa pentru a-ti pastra hainele preferate lungi intr-o stare perfecta, protejate de praf si murdarie. Sub titulatura "JOLIE BEJ", aceasta husa se distinge prin designul sau decorativ exclusiv si functionalitatea sa excelenta. Caracteristici si Avantaje: Design Exclusiv "JOLIE BEJ": Subliniind un aspect elegant, aceasta husa adauga un element estetic in spatiul tau de depozitare. Protectie pentru Haine Lungi: Fabricata din tesatura netesuta de calitate, husa ofera o protectie eficienta impotriva prafului si a altor elemente care pot afecta hainele lungi si pretioase. Lavabila si Rezistenta: Realizata din material netesut lavabil si rezistent, husa este menita sa dureze si sa-si pastreze calitatile in timp. Inchidere Cu Fermoar Lunga: Cu o inchidere cu fermoar lunga, aceasta husa se adapteaza perfect hainelor lungi precum rochii, fuste sau jachete, asigurandu-le protectia necesara. Orificiu pentru Umerase: Husa dispune de un orificiu pentru umerase, ceea ce inseamna ca le poti pastra atat pe cele suspendate in dulap, cat si pe cele asezate pe umerase pentru o organizare facila. Versatilitate in Utilizare: Foloseste husa atat in propriul dulap, pentru a-ti pastra hainele ordonate si protejate, cat si in calatorii pentru a-ti lua cu tine articolele preferate. Accesoriu pentru Organizare Eficienta: Atunci cand doresti sa ai un dulap bine organizat, aceasta husa devine un partener ideal, asigurandu-ti ca hainele lungi raman intr-o stare impecabila. Dimensiuni Generoase: Cu dimensiunile de 60x137 cm, husa iti ofera suficient spatiu pentru a depozita mai multe haine lungi, incurajand organizarea eficienta. Fermoar Practic si Durabil: Fermoarul solid si practic asigura deschiderea si inchiderea usoara, iar durabilitatea sa confera incredere pe termen lung. Creati un Spatiu Organizat si Protejat: Cu Husa pentru Haine Lungi "JOLIE BEJ", pastrezi hainele tale preferate in conditii perfecte, iar designul sau atragator adauga un plus de stil in amenajarea ta. Pentru o organizare optima si o protectie eficienta, alege "JOLIE BEJ" pentru hainele tale lungi! Aflați mai multe
  • Husa pentru protectie haine, 100x60cm - FLEUR

    Husa pentru protectie haine, 100x60cm - FLEUR este o husa pentru depozitare si pastrare haine scurte, fabricata din tesatura netesuta sub titulatura: "FLEUR". Husa pentru depozitare haine este fabricata din tesatura netesuta, lavabilă și rezistentă. Husa pentru haine este absolut necesara daca doriti sa protejati hainele de praf. Husa este potrivita pentru haine scurte, gen: sacou, haina scurta, camasa, etc avand inchidere cu fermoar. Husa are orificiu pentru carligul umeraselor si poate fi folosita atat pentru hainele de pe bara de umerase cat si in deplasari. Nu vine echipata cu umeras! Este un accesoriu casa ideal cand doriti sa aveti dulapul de haine bine organizat. Fermoar practic si rezistent. Măsurători: 60x100cm. Material: tesatura netesuta. Husa pentru protectie haine, 100x60cm - FLEUR, reprezinta solutia perfecta pentru depozitarea si pastrarea hainelor scurte intr-un mod practic si sigur. Fabricata din tesatura netesuta de inalta calitate, sub titulatura "FLEUR", aceasta husa aduce un design decorativ exclusiv in casa dumneavoastra. Aceasta husa pentru depozitare haine este conceputa pentru a va ajuta sa pastrati hainele intr-o stare impecabila. Fabricata din tesatura netesuta, este lavabila si extrem de rezistenta, oferind protectie impotriva prafului si a altor factori care ar putea afecta aspectul si calitatea hainelor dumneavoastra. Indiferent daca doriti sa pastrati hainele de sezon, articolele preferate sau hainele mai putin utilizate, aceasta husa este esentiala. Cu o inchidere practica cu fermoar, puteti depozita haine scurte precum sacouri, haine scurte sau camasi, asigurandu-va ca acestea raman curate si bine intretinute. Husa este echipata cu un orificiu pentru carligele umeraselor, ceea ce va permite sa o suspendati atat pe bara de umerase din dulap, cat si in timpul calatoriilor. Cu toate acestea, este important de mentionat ca husa nu vine echipata cu umerase. Aceasta husa pentru protectie haine devine un accesoriu indispensabil pentru organizarea eficienta a garderobei. Cu fermoarul sau practic si rezistent, va puteti bucura de acces usor la hainele dumneavoastra si de protectie impotriva prafului. Cu dimensiunile generoase de 100x60cm, aceasta husa va permite sa depozitati si sa protejati mai multe articole vestimentare in acelasi timp. Materialul de inalta calitate, tesatura netesuta, asigura ca hainele dumneavoastra sunt pastrate in conditii optime. Alegeti Husa pentru protectie haine, 100x60cm - FLEUR pentru a va mentine garderoba organizata, hainele protejate si pentru a aduce un plus de eleganta spatiului dumneavoastra. Aflați mai multe
  • Husa pentru haine lungi, 60x137cm - FLEUR

    Husa pentru haine lungi, 60x137cm - FLEUR este o husa pentru depozitare si pastrare haine lungi, fabricata din tesatura netesuta, sub titulatura: "FLEUR". Motiv decorativ exclusiv. Husa pentru depozitare haine lungi este fabricata din tesatura netesuta, lavabilă și rezistentă. Husa pentru haine este absolut necesara daca doriti sa protejati hainele de praf. Husa este potrivita pentru haine lungi, avand inchidere lunga, cu fermoar. Husa are orificiu pentru carligul umeraselor si poate fi folosita atat pentru hainele de pe bara de umerase cat si in deplasari. Nu vine echipata cu umeras! Este un accesoriu casa ideal cand doriti sa aveti dulapul de haine bine organizat. Fermoar practic si rezistent. Măsurători: 60x137 cm. Material: tesatura netesuta. Husa pentru haine lungi FLEUR reprezinta solutia ideala pentru depozitarea si protectia articolelor vestimentare lungi si elegante. Fabricata dintr-o tesatura netesuta de inalta calitate, aceasta husa este caracterizata de un design elegant si un motiv decorativ exclusiv sub titulatura "FLEUR". Datorita dimensiunilor generoase de 60x137 cm, aceasta husa este special conceputa pentru a gazdui haine precum rochii lungi, sacouri elegante sau alte articole vestimentare cu lungimi considerabile. Tesatura netesuta este nu doar durabila si rezistenta, ci si lavabila, asigurand protectia hainelor impotriva prafului si a altor impuritati. Husa este dotata cu un fermoar lung, ce permite accesul usor la continutul sau, si cu un orificiu special pentru carligele umeraselor. Astfel, puteti suspenda hainele direct pe umerase, atat pentru depozitare in dulap, cat si pentru transport in calatorii. Este important de mentionat ca husa nu vine echipata cu umerase. Folosind aceasta husa pentru haine lungi FLEUR, puteti avea in permanenta un dulap organizat si ordonat. Fie ca este vorba de rochii de seara, rochii de ocazie sau alte articole vestimentare pretioase, aceasta husa va ajuta sa le protejati si sa le pastrati in conditii optime. Fermoarul practic si rezistent asigura inchiderea sigura, iar designul elegant si motivul decorativ fac din aceasta husa o alegere excelenta pentru orice stil de interior. Dimensiunile generoase de 60x137 cm asigura spatiul suficient pentru a gazdui hainele lungi cu grija si atentie. Materialul tesaturii netesute garanteaza ca hainele dumneavoastra sunt protejate impotriva prafului si a altor factori de mediu, mentinandu-le in conditii perfecte pentru fiecare ocazie. Alegeti Husa pentru haine lungi FLEUR pentru a va pastra garderoba eleganta si organizata in cel mai bun mod posibil.Aflați mai multe
  • Husa depozitare haine lungi, pe umeras, PEVA, 60x137 cm - CARRE

    Husa depozitare haine lungi, pe umeras, PEVA, 60x137 cm - CARRE este o husa pentru depozitare si pastrare haine lungi, fabricata din PEVA, sub titulatura: "CARRE". Husa pentru depozitare haine lungi este translucidă, fabricata din PEVA, lavabilă și rezistentă. Husa pentru haine este absolut necesara daca doriti sa protejati hainele de praf. Husa este potrivita pentru haine lungi, avand inchidere lunga, cu fermoar. Husa are orificiu pentru carligul umeraselor si poate fi folosita atat pentru hainele de pe bara de umerase cat si in deplasari. Nu vine echipata cu umeras! Este un accesoriu casa ideal cand doriti sa aveti dulapul de haine bine organizat. Fermoar practic si rezistent. Măsurători: 60x137 cm. Material: PEVA. Doriti sa protejati si sa pastrati hainele lungi in cea mai buna stare? Husa de depozitare haine lungi CARRE este solutia perfecta. Fabricata din material PEVA de inalta calitate, aceasta husa este transparenta si iti permite sa vizualizezi continutul cu usurinta. Sub titulatura "CARRE", aceasta husa nu doar ca ofera protectie, ci si adauga un aspect estetic placut spatiului tau. Fabricata din PEVA, aceasta husa este durabila, lavabila si rezistenta, asigurand ca hainele tale raman curate si neafectate de praf sau deteriorare. Husa este echipata cu un fermoar lung si practic, care iti permite sa accesezi cu usurinta continutul si sa pastrezi hainele organizate. De asemenea, are un orificiu special pentru carligul umeraselor, permitandu-ti sa agati hainele atat pe bara de umerase, cat si in timpul calatoriilor. Indiferent daca ai nevoie sa depozitezi hainele lungi in dulap sau sa le iei cu tine in calatorii, aceasta husa iti ofera flexibilitate si protectie. Masurand 60x137 cm, aceasta se potriveste cu usurinta articolelor de imbracaminte de dimensiuni mai mari. Cu CARRE, vei avea in sfarsit un dulap bine organizat, iar hainele tale vor ramane in conditii impecabile. Adauga aceasta husa de depozitare haine lungi la colectia ta pentru a asigura o protectie excelenta si o organizare impecabila a garderobei tale.Aflați mai multe
  • Husa depozitare haine lungi, pe umeras, PEVA, 60x137 cm -RAMAGE

    Husa depozitare haine lungi, pe umeras, PEVA, 60x137 cm -RAMAGE este o husa pentru depozitare si pastrare haine lungi, fabricata din PEVA, sub titulatura: "RAMAGE". Husa pentru depozitare haine lungi este translucidă, va ajuta sa identificati cu rapiditate hainele, fabricata din PEVA, lavabilă și rezistentă. Are un model floral, desfasurat pe toata suprafata husei. Husa pentru haine este absolut necesara daca doriti sa protejati hainele de praf. Husa este potrivita pentru haine lungi, avand inchidere lunga, cu fermoar. Husa are orificiu pentru carligul umeraselor si poate fi folosita atat pentru hainele de pe bara de umerase cat si in deplasari. Nu vine echipata cu umeras! Este un accesoriu casa ideal cand doriti sa aveti dulapul de haine bine organizat. Fermoar practic si rezistent. Măsurători: 60x137 cm. Material: PEVA. Husa de depozitare haine lungi RAMAGE este alegerea ideala pentru dumneavoastra. Fabricata din material PEVA de inalta calitate, aceasta husa combina functionalitatea cu un design atractiv, sub titulatura "RAMAGE". Datorita transparentei sale, aceasta husa va permite sa identificati rapid hainele depozitate, iar modelul detaliat cu frunze desfasurat pe intreaga sa suprafata adauga un aspect estetic placut si natural spatiului dumneavoastra. De asemenea, designul cu frunze poate adauga un element subtil de eleganta. Fabricata din material PEVA, husa este lavabila, rezistenta si durabila, asigurand protectia eficienta a hainelor dumneavoastra impotriva prafului si a altor factori de mediu. Cu fermoarul sau practic si robust, puteti accesa cu usurinta continutul husei si va puteti mentine hainele organizate si bine intretinute. Husa dispune si de un orificiu special pentru carligele umeraselor, permitandu-va sa agatati hainele in dulap sau sa le transportati cu usurinta in calatorii. Masurand 60x137 cm, aceasta husa se potriveste perfect hainelor lungi, cum ar fi rochii elegante sau paltoane. Indiferent daca doriti sa pastrati hainele in dulap sau sa le luati cu dumneavoastra in calatorii, husa RAMAGE va ofera protectie si organizare superioare. Adaugati un strop de eleganta si functionalitate in garderoba dumneavoastra cu husa de depozitare haine lungi RAMAGE. Fiind un accesoriu ideal pentru organizarea hainelor, aceasta va ajuta sa mentineti ordinea si prospetimea in dulapul dumneavoastra. Aflați mai multe
  • Husa depozitare haine, pe umeras, 60x100 cm - ICE

    Husa depozitare haine, pe umeras, 60x100 cm - ICE este o husa pentru depozitare si pastrare haine lungi, fabricata din PEVA, sub titulatura: "ICE". Husa pentru depozitare haine este translucidă, va ajuta sa identificati cu rapiditate hainele, fabricata din PEVA, lavabilă și rezistentă. Husa pentru haine este absolut necesara daca doriti sa protejati hainele de praf. Husa este potrivita pentru haine scurte, gen: sacou, haina scurta, camasa, etc avand inchidere cu fermoar. Husa are orificiu pentru carligul umeraselor si poate fi folosita atat pentru hainele de pe bara de umerase cat si in deplasari. Nu vine echipata cu umeras! Este un accesoriu casa ideal cand doriti sa aveti dulapul de haine bine organizat. Fermoar practic si rezistent. Măsurători: 60x100cm. Material: PEVA. Husa pentru depozitare haine pe umeras, in marimea de 60x100 cm, cu denumirea "ICE", reprezinta un instrument practic pentru organizarea si protejarea articolelor vestimentare scurte. Fabricata din material PEVA transparent, aceasta husa ofera o solutie eficienta pentru pastrarea hainelor in conditii ideale. Datorita caracteristicii sale translucide, husa permite identificarea rapida a continutului, facilitand accesul la hainele dorite. Materialul PEVA este durabil, rezistent la apa si poate fi spalat usor pentru mentinerea curateniei si prospetimii. Husa este conceputa special pentru articole vestimentare scurte, precum sacouri, haine scurte sau camasi, asigurand o protectie eficienta impotriva prafului si a altor elemente nedorite. Cu o inchidere sigura si practica cu fermoar, hainele dumneavoastra vor ramane in conditii impecabile. Orificiul special pentru carligele umeraselor permite folosirea husei atat in dulap, pentru hainele depozitate pe umerase, cat si in timpul calatoriilor, pentru o organizare eficienta si protectie maxima. Va rugam sa retineti ca husa nu vine echipata cu umeras. Aceasta husa pentru depozitare reprezinta un accesoriu ideal pentru a avea un dulap ordonat si bine organizat. Fermoarul practic si rezistent asigura o inchidere securizata, iar masuratorile de 60x100 cm sunt ideale pentru diverse tipuri de haine scurte. Materialul PEVA asigura o combinatie perfecta intre transparenta, durabilitate si usurinta in utilizare. Aceasta husa este partenerul perfect pentru a va pastra hainele in stare impecabila, indiferent daca le depozitati acasa sau calatoriti.Aflați mai multe

De la 31 la 60 produse din total 114

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!