Cutii depozitare haine, organizatoare sertare si dulapuri

Cutii depozitare haine, organizatoare sertare si dulapuri. Cutiile din material textil sau cele din plastic vor organiza casa.

Gama noastra de cutii de depozitare haine, organizatoare pentru sertare si dulapuri, disponibile pe Happymax va vor oferi solutia optima atunci cand vine vorba de organizarea hainelor.

Cu cutiile de depozitare haine, vei putea sa-ti organizezi garderoba intr-un mod eficient si sa pastrezi hainele bine protejate si ordonate. Indiferent daca este vorba despre cutii textile sau cutii din plastic, avem o varietate de optiuni pentru a satisface nevoile tale specifice.

Cosurile de depozitare sunt, de asemenea, o solutie practica si versatila pentru a organiza hainele in dulapuri sau pe rafturi. Acestea iti permit sa pastrezi hainele accesibile si ordonate, in timp ce optimizezi spatiul disponibil.

Cutii si cosuri de depozitare pentru haine sunt combinatia perfecta pentru a crea un sistem de organizare eficient in dulapul sau camera ta. Acestea iti ofera flexibilitate si posibilitatea de a personaliza spatiul de depozitare in functie de nevoile tale.

Organizatoarele pentru haine sunt concepute pentru a-ti ajuta sa-ti organizezi si sa-ti maximizezi spatiul in sertare si dulapuri. Indiferent daca este vorba despre organizarea sosetelor, a lenjeriei intime sau a altor articole mici, avem solutii special create pentru a-ti face viata mai usoara.

Cu cutiile textile pentru haine, vei putea sa depozitezi si sa protejezi hainele delicate sau sezoniere intr-un mod sigur si estetic placut. Acestea ofera o protectie suplimentara impotriva prafului, murdariei sau altor elemente care pot afecta hainele tale.

Pe de alta parte, cutiile din plastic pentru haine sunt durabile si rezistente, oferind o protectie solida pentru hainele tale si permitandu-ti sa le vizualizezi usor.

Asigura-ti depozitarea hainelor intr-un mod organizat si practic cu gama noastra de cutii de depozitare haine, cosuri de depozitare si organizatoare disponibile pe Happymax. Alege solutiile care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale si transforma-ti spatiul de depozitare intr-unul functional si bine organizat.

De la 151 la 180 produse din total 307

pe pagină

Pagină:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Set 2 huse, cu fermoar, pentru depozitare textile sub pat, 100x45x15 cm, polipropilena

    Set 2 huse, cu fermoar, pentru depozitare textile sub pat, 100x45x15 cm, polipropilena Cele doua huse sunt potrivite pentru depozitarea hainelor de iarna sau de vara. Husele sunt inguste si pot fi depozitate sub pat sau pe dulap. Fermoarul pe 3 fete asigura accesul facil la continut iar fereastra din plastic permite vizualizarea continutului. Dimensiuni: lungime 100 cm x latime 45 cm x inaltime 15 cm. Material : polipropilena + PEVA Aflați mai multe

    Preț: 93,00 lei

    Special Price 79,00 lei

    Nu este în stoc

  • Husa cu fermoar depozitare articole textile, 45x45x20 cm, gri

    Husa cu fermoar depozitare articole textile, 45x45x20 cm, gri Husa cu fermoar pentru depozitarea cuverturilor, pilotelor, lenjeriei de pat sau a articolelor vestimentare. Cu această husă textila este ușor să depozitați și să vă protejați hainele între două sezoane sau să depozitați separat hainele pentru copii până când aceștia cresc. Husa are fereastra laterala si maner care facilitează manevrarea sau transportul husei atunci când vă reorganizați dulapurile. Este important să protejați rufele și hainele pe care le iubiți. Husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina si pentru hainele fragile și cele care sunt folosite mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, Dimensiuni: lungime 45 cm x latime 45 cm x inaltime 20 cm. Material : tesatura netesutaAflați mai multe
  • Cutie textila organizare sertare, depozitare accesorii imbracaminte, Denim, 42x14x9cm

    Cutie textila organizare sertare, depozitare accesorii imbracaminte, Denim, 42x14x9cm Acesta cutie textila pliabila poate fi folosita pentru depozitarea si organizarea accesoriilor de imbracaminte cum ar fi: sosete, ciorapi, lenjerie intima, curele, cravate etc. Cutie textila este pliabila si poate fi folosita pentru organizarea sertarelor si a sifonierelor, dulapurilor de haine. Cutia este confectionata din material netesut (fibre de tesatura netesuta) si se pliaza dupa folosire, ocupand astfel spatiu putin. Puteti organiza garderoba dvs. folosind cutii depozitare haine, huse, etajere si alte organizatoare. Material : tesatura din fibre netesute Dimensiuni : lungime 42 cm x latime 14 cm x inaltime 9 cm. Aflați mai multe
  • Husa depozitare pilote, articole imbracaminte, textile, Denim, 60x45x30 cm

    Husa depozitare pilote, asternuturi si imbracaminte, Macrame, 60x45x30 cm Husa este potrivita pentru depozitarea pilotelor, plapumilor, pernelor a lenjeriei de pat, sau a articolelor vestimentare. Husa are fermoar si maner pentru manipulare usoara iar fereastra mare laterala va permite sa vizualizati continutul. Este important să protejați rufele și hainele pe care le iubiți. Mai ales hainele fragile și cele care sunt folosite mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. Dimensiuni: lungime 60 cm x latime 45 cm x inaltime 30 cm. Material : tesatura netesuta Descopera solutia ideala pentru organizarea si protectia articolelor tale pretioase cu Husa de Depozitare pentru Pilota si Articole de Imbracaminte, realizata din tesatura netesuta de calitate superioara. Cu dimensiunile sale de 60x45x30 cm si o constructie gandita pentru confort si functionalitate, aceasta husa devine partenerul tau de incredere in pastrarea articolelor vestimentare si textile. Caracteristici si beneficii: Depozitare versatila: indiferent daca ai nevoie de spatiu pentru pilota, plapumuri, perne sau lenjerie de pat, aceasta husa iti ofera locul perfect pentru a le pastra in ordine. Functionalitate excelenta: Echipata cu un fermoar robust si un maner ergonomic, aceasta husa faciliteaza manipularea usoara si transportul, astfel incat sa poti avea acces rapid la continutul sau. Vizualizare Usoara: fereastra laterala de mari dimensiuni iti permite sa vezi continutul cu usurinta, economisindu-ti timp si efort in cautarea articolului dorit. Protectie de calitate: Aceasta husa este un must-have pentru cei care doresc sa protejeze articolele delicate si imbracamintea iubita. Cu o atentie speciala pentru hainele fragile sau cele utilizate mai rar, husa cu fermoar si material netesut ii tine in siguranta de praf si lumina nedorita. Dimensiuni Ideale: cu lungimea de 60 cm, latimea de 45 cm si inaltimea de 30 cm, husa ofera suficient spatiu pentru mai multe articole, asigurand totodata o potrivire optima in diverse spatii de depozitare. Material fiabil: tesatura netesuta utilizata pentru aceasta husa garanteaza o protectie adecvata, fiind delicata cu articolele tale textile si vestimentare. Inlocuieste haosul cu organizarea impecabila si protectia eficienta a articolelor tale de imbracaminte si textile. Cu Husa de Depozitare pentru Pilota, Articole de Imbracaminte si mai mult, adaugi o nota de rafinament si grija pentru detaliu in modul in care iti ingrijesti bunurile. Aflați mai multe
  • Cutie textila pentru organziare accesorii imbracaminte in sertare, Macrame, 42x14x9cm

    Cutie textila pentru organziare accesorii imbracaminte in sertare, Macrame, 42x14x9cm Acesta cutie pentru organizare din material textil poate fi folosita pentru depozitarea si organizarea accesoriilor de imbracaminte cum ar fi: sosete, ciorapi, lenjerie intima, curele, cravate etc. Cutie textila pliabila pentru organizarea sertarelor si a sifonierelor. Cutia este confectionata din material netesut (fibre de tesatura netesuta) si se pliaza dupa folosire, ocupand astfel spatiu putin. Puteti organiza garderoba dvs. folosind cutii depozitare haine, huse, etajere si alte organizatoare. Material : tesatura din fibre netesute Dimensiuni : lungime 42 cm x latime 14 cm x inaltime 9 cm. Aflați mai multe
  • Cutie textila pentru organziare accesorii imbracaminte in sertare, Macrame, 28x14x9cm

    Organizator textil accesorii imbracaminte pentru in sertare Melanje, 28x14x9 cm Cutia pliabila textila pentru organizare din material textil poate fi folosita pentru depozitarea si organizarea accesoriilor de imbracaminte cum ar fi: sosete, ciorapi, lenjerie intima, curele, cravate etc. Cutie textila pliabila pentru organizarea sertarelor si a sifonierelor. Cutia este confectionata din material netesut (fibre de tesatura netesuta) si se pliaza dupa folosire, ocupand astfel spatiu putin. Puteti organiza garderoba dvs. folosind cutii depozitare haine, huse, etajere si alte organizatoare. Material : tesatura din fibre netesute Dimensiuni : lungime 28 cm x latime 14 cm x inaltime 9 cm. Aflați mai multe
  • Husa depozitare pilote, asternuturi si imbracaminte, Macrame, 60x45x30 cm

    Husa depozitare pilote, asternuturi si imbracaminte, Macrame, 60x45x30 cm Husa este potrivita pentru depozitarea pilotelor, plapumilor, pernelor a lenjeriei de pat, sau a articolelor vestimentare. Husa are fermoar si maner pentru manipulare usoara iar fereastra mare laterala va permite sa vizualizati continutul. Este important să protejați rufele și hainele pe care le iubiți. Mai ales hainele fragile și cele care sunt folosite mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. Dimensiuni: lungime 60 cm x latime 45 cm x inaltime 30 cm. Material : tesatura netesuta Descopera o modalitate eleganta si eficienta de a depozita si proteja cuverturile, asternuturile si imbracamintea cu Husa de Depozitare pentru Pilota, Asternuturi si Imbracaminte, realizata din material netesut, cu dimensiunea de 60x45x30 cm. Aceasta husa ofera o solutie practica si estetica pentru organizarea si pastrarea articolelor pretioase. Caracteristici si avantaje: Depozitare Versatila: Indiferent daca ai nevoie de spatiu pentru pilota, plapumuri, perne sau lenjerie de pat, aceasta husa iti ofera locul perfect pentru a le pastra in siguranta si ordine. Usurinta in Manipulare: Echipata cu un fermoar rezistent si un maner ergonomic, aceasta husa este usor de manevrat si transportat, oferindu-ti acces facil la continutul sau. Vizualizare Usoara: Fereastra mare laterala iti permite sa vezi continutul cu usurinta, ceea ce face procesul de selectare a articolelor mult mai convenabil. Protectie Avansata: Cu un design special gandit pentru articolele fragile si cele folosite mai rar, husa cu fermoar ofera protectie impotriva prafului si a luminii, mentinand hainele si textilele in stare excelenta. Dimensiuni Ideale: Marimea de 60x45x30 cm face aceasta husa potrivita pentru diverse tipuri de articole, asigurand suficient spatiu pentru depozitarea eficienta. Material Rafinat: Realizata din tesatura netesuta, cu aspect de macrame, aceasta husa adauga o nota de rafinament in spatiul de depozitare. Pastreaza Hainele Proaspete: Materialul netesut asigura circulatia aerului, mentinand hainele si textilele intr-o stare proaspata si curata. Utilizare Variata: Aceasta husa poate fi folosita pentru depozitare acasa, expozitii de haine, protejarea articolelor in timpul sezoanelor in care nu sunt folosite si multe altele. Pastreaza-ti hainele, asternuturile si cuverturile intr-o stare impecabila si organizata cu Husa de Depozitare pentru Pilota, Asternuturi si Imbracaminte. Fie ca este vorba despre articole delicate sau piese pe care le utilizezi mai rar, aceasta husa ofera protectie si estetica, reprezentand o alegere inteligenta pentru organizarea eficienta a articolelor tale pretioase. Aflați mai multe
  • Husa ingusta depozitare pilote, haine si lenjerie sub pat, Melange, 50x100x15 cm

    Husa ingusta depozitare pilote, haine si lenjerie su pat, Melange, 50x100x15 cm Husa este potrivita pentru depozitarea articolelor lenjeriei de pat a pilotelor sau articolelor de imbracaminte. Datorita dimensiunilor sale, husa poate fi depozitata sub paturi sau dulapuri cu picioare inalte, deasupra dulapurilor sau sifonerelor de haine. Dimensiuni: lungime 100 cm x latime 50 cm x inaltime 15 cm. Material : tesatura netesuta Aceasta husa ingusta iti permite sa profiti la maximum de spatiul de depozitare, fiind potrivita pentru o gama variata de articole. Caracteristici si avantaje: Depozitare Versatila: Husa este proiectata pentru a depozita cu usurinta articolele de lenjerie de pat, pilotele sau articolele de imbracaminte, asigurandu-ti un mod eficient de organizare. Optimizarea Spatiului Sub Pat: Datorita dimensiunilor sale compacte, husa poate fi depozitata sub paturi sau dulapuri cu picioare inalte, transformand un spatiu anterior inutil intr-un loc eficient de depozitare. Design Ingust si Versatil: Husa poate fi plasata cu usurinta deasupra dulapurilor sau sifonerelor de haine, oferindu-ti o varietate de optiuni pentru organizarea spatiului. Dimensiuni Optime: Cu dimensiunile de 50x100x15 cm, husa incapa in spatii restranse si iti ofera suficient loc pentru depozitarea articolelor. Material Durabil: Confectionata din tesatura netesuta, husa este durabila si rezistenta, mentinand continutul in siguranta. Solutie pentru Depozitare Eficienta: Husa iti permite sa depozitezi pilote, lenjerie si haine intr-un mod ordonat si accesibil. Utilizare Simpla: Cu un design simplu si functionalitatea sa, husa este usor de utilizat si ofera acces rapid la articolele depozitate. Transforma spatiul tau intr-un loc organizat si ordonat cu ajutorul Husa Ingusta de Depozitare pentru Pilote, Haine si Lenjerie. Indiferent daca vrei sa depozitezi in mod eficient, sa protejezi sau sa organizezi articolele tale pretioase, aceasta husa ingusta reprezinta alegerea ideala pentru a-ti face casa mai spatioasa si mai bine organizata.Aflați mai multe
  • Husa depozitare pilote, asternuturi, imbracaminte, Melange, 60x45x30 cm

    Husa cu fermoar, depozitare pilote, lenjerie pat, imbracaminte, Harris, 60x45x30 cm Husa este potrivita pentru depozitarea pilotelor, lenjeriei de pat, a plapumilor sau a articolelor vestimentare. Husa are fermoar si maner pentru manipulare usoara iar fereastra mare laterala va permite sa vizualizati continutul. Este important să protejați rufele și hainele pe care le iubiți. Mai ales hainele fragile și cele care sunt folosite mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. Dimensiuni: lungime 60 cm x latime 45 cm x inaltime 30 cm. Material : tesatura netesuta Aceasta husa iti ofera spatiu generos si functionalitate pentru a-ti mentine articolele pretioase in stare impecabila. Caracteristici si avantaje: Depozitare Versatila: Indiferent daca este vorba despre pilota, lenjerie de pat, plapumuri sau articole vestimentare, aceasta husa este perfecta pentru a-ti depozita cu grija articolele importante. Usurinta in Manipulare: Echipata cu un fermoar rezistent si un maner ergonomic, husa este usor de manevrat, oferindu-ti acces rapid la continut. Vizualizare Usoara: Fereastra mare laterala iti permite sa arunci o privire asupra continutului, astfel incat sa poti gasi rapid ceea ce cauti. Protectie Pentru Articole Pretioase: Intrucat este important sa protejezi hainele si textilele pe care le iubesti, aceasta husa este solutia ideala pentru pastrarea lor in siguranta, in special pentru articolele fragile si cele utilizate mai rar. Ideala Pentru Depozitare Pe Termen Lung: Intre doua spalari sau sezoane, husele cu fermoar sunt alegerea perfecta pentru a proteja articolele impotriva prafului si luminii, asigurandu-ti ca raman in conditii impecabile. Dimensiuni Optime: Cu dimensiunile de 60x45x30 cm, husa ofera suficient spatiu pentru mai multe tipuri de articole. Material Durabil: Confectionata din tesatura netesuta, husa este rezistenta si durabila, oferind o protectie excelenta impotriva factorilor externi. Pastreaza-ti articolele pretioase organizate si in stare impecabila cu Husa de Depozitare pentru Pilote, Asternuturi si Imbracaminte. Fie ca este vorba despre depozitarea acasa, protejarea impotriva factorilor externi sau organizarea eficienta a garderobei tale, aceasta husa cu caracteristici inteligente si functionalitate excelenta iti ofera solutia ideala. Aflați mai multe
  • Organizator textil accesorii imbracaminte pentru in sertare Melange, 42x14x9 cm

    Organizator textil accesorii imbracaminte pentru in sertare Melange, 42x14x9 cm Acesta cutie pentru organizare din material textil poate fi folosita pentru depozitarea si organizarea accesoriilor de imbracaminte cum ar fi: sosete, ciorapi, lenjerie intima, curele, cravate etc. Cutie textila pliabila pentru organizarea sertarelor si a sifonierelor. Cutia este confectionata din material netesut (fibre de tesatura netesuta) si se pliaza dupa folosire, ocupand astfel spatiu putin. Puteti organiza garderoba dvs. folosind cutii depozitare haine, huse, etajere si alte organizatoare. Material : tesatura din fibre netesute Dimensiuni : lungime 42 cm x latime 14 cm x inaltime 9 cm. Aflați mai multe
  • Cutie organizare si depozitare accesorii imbracaminte in sertar, Harris, 42x14x9 cm

    Cutie organizare si depozitare accesorii imbracaminte in sertar, Harris, 42x14x9 cm Acest organizator textil pliabil sertare-dulapuri, poate fi folosit pentru depozitarea si organizarea accesoriilor de imbracaminte cum ar fi: sosete, ciorapi, lenjerie intima, curele, cravate etc. Cutie textila pliabila pentru organizarea sertarelor si a sifonierelor. Cutia este confectionata din material netesut (fibre de tesatura netesuta) si se pliaza dupa folosire, ocupand astfel spatiu putin. Puteti organiza garderoba dvs. folosind cutii depozitare haine, huse, etajere si alte organizatoare. Material : tesatura din fibre netesute Dimensiuni : lungime 42 cm x latime 14 cm x inaltime 9 cm. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare accesorii imbracaminte in sertar, Harris, 28x14x9 cm

    Organizarea sertarelor si a dulapurilor cu haine necesita cutii de depozitare si organizare. Acest organizator textil pliabil sertare-dulapuri, 42x14x9cm - FLEUR poate fi folosit pentru depozitarea si organizarea accesoriilor de imbracaminte cum ar fi: sosete, ciorapi, lenjerie intima, curele, cravate etc. Cutie textila pliabila pentru organizarea sertarelor si a sifonierelor. Cutia este confectionata din material netesut (fibre de tesatura netesuta) si se pliaza dupa folosire, ocupand astfel spatiu putin. Puteti organiza garderoba dvs. folosind cutii depozitare haine, huse, etajere si alte organizatoare. Material : tesatura din fibre netesute Dimensiuni : lungime 42 cm x latime 14 cm x inaltime 9 cm. Aflați mai multe
  • Husa cu fermoar, depozitare pilote, lenjerie pat, imbracaminte, Harris, 60x45x30 cm

    Husa cu fermoar, depozitare pilote, lenjerie pat, imbracaminte, Harris, 60x45x30 cm Husa este potrivita pentru depozitarea pilotelor, lenjeriei de pat, a plapumilor sau a articolelor vestimentare. Husa are fermoar si maner pentru manipulare usoara iar fereastra mare laterala va permite sa vizualizati continutul. Este important să protejați rufele și hainele pe care le iubiți. Mai ales hainele fragile și cele care sunt folosite mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. Dimensiuni: lungime 60 cm x latime 45 cm x inaltime 30 cm. Material : tesatura netesuta Descopera solutia completa pentru depozitarea ordonata si protectia articolelor tale pretioase cu Husa cu Fermoar Harris, cu dimensiunile de 60x45x30 cm. Aceasta husa versatila iti ofera spatiu pentru depozitarea pilotelor, lenjeriei de pat si a articolelor vestimentare, asigurandu-ti ca acestea sunt bine protejate si organizate. Caracteristici si Avantaje: Depozitare Versatila: Aceasta husa cu fermoar este proiectata pentru a depozita o varietate de articole, inclusiv pilotelor, lenjeriei de pat, plapumilor si articolelor vestimentare, oferindu-ti un spatiu ordonat pentru diverse nevoi. Manipulare Usoara: Cu fermoarul si manerul practic, accesul si manipularea husei devin simple si eficiente, astfel incat sa poti gasi rapid ceea ce cauti. Vizualizare Clara: Fereastra laterala mare iti permite sa vezi continutul husei fara a o deschide, economisind timp si efort in cautarea articolelor tale. Protectie Vitala: Iti poti proteja articolele pretioase de praf, lumina si factorii externi daunatori, asigurandu-ti ca acestea raman in stare perfecta. Depozitare Intre Sezoane sau Spalari: Mai ales pentru articolele sensibile sau cele folosite mai rar, aceasta husa cu fermoar ofera o solutie practica si sigura de depozitare intre doua sezoane sau spalari. Economisire Spatiu: Dimensiunile de 60x45x30 cm fac ca husa sa se potriveasca perfect in spatii restranse, contribuind la maximizarea utilizarii spatiului disponibil. Material Durabil: Fabricata din tesatura netesuta de inalta calitate, husa asigura protectia articolelor tale in timp ce ramane rezistenta si durabila. Indiferent daca doresti sa depozitezi piloter, lenjerie de pat sau imbracaminte, Husa cu Fermoar Harris este raspunsul pentru organizarea si protectia eficienta a articolelor tale pretioase. Adauga un nivel de ordine si siguranta in spatiul tau cu aceasta husa practica si estetica.Aflați mai multe
  • Husa depozitare cuverturi, lenjerie de pat, imbracaminte, Harris, 45x45x20 cm

    Husa depozitare cuverturi, lenjerie de pat, imbracaminte, Harris, 45x45x20 cm Husa este potrivita pentru depozitarea articolelor textile din casa cum ar fi cuverturile, lemjeria de pat sau a hainelor. Cu această husă moale, este ușor să depozitați și să vă protejați hainele între două sezoane sau să depozitați separat hainele pentru copii până când aceștia cresc. Husa are fereastra laterala si maner care facilitează manevrarea sau transportul husei atunci când vă reorganizați dulapurile. Este important să protejați rufele și hainele pe care le iubiți. Mai ales hainele fragile și cele care sunt folosite mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. Dimensiuni: lungime 45 cm x latime 45 cm x inaltime 20 cm. Material : tesatura netesuta Descopera Husa de Depozitare Harris, un partener de incredere pentru a-ti organiza si proteja articolele pretioase, avand dimensiunile de 45x45x20 cm. Aceasta husa practica si estetica este conceputa pentru a depozita cuverturile, lenjeria de pat si imbracamintea intr-un mod sigur si ordonat. Caracteristici si Avantaje: Depozitare Versatila: Husa este ideala pentru depozitarea diferitelor articole textile din casa ta, cum ar fi cuverturile, lenjeria de pat sau hainele, ajutandu-te sa mentii ordinea in spatiu. Protectie Impotriva Factorilor Externi: Cu aceasta husa moale, iti protejezi articolele impotriva prafului, luminii si murdariei, asigurandu-le starea impecabila pentru utilizare viitoare. Depozitare intre Sezoane sau pentru Copii: Poti sa depozitezi cu usurinta hainele pentru copii sau articolele sezoniere pe care nu le folosesti intr-o anumita perioada, pana cand acestea sunt necesare din nou. Usurinta Manipularii: Fereastra laterala si manerul incorporat fac ca manevrarea si transportul husei sa fie o sarcina simpla si eficienta. Protectie Pentru Articolele Fragile: Pentru hainele fragile si cele care sunt folosite mai rar, husa cu fermoar reprezinta o solutie potrivita pentru a le proteja impotriva factorilor externi daunatori. Economisire Spatiu: Cu dimensiunile de 45x45x20 cm, husa este potrivita pentru a fi depozitata in diverse spatii, inclusiv dulapuri sau rafturi, fara a ocupa prea mult spatiu. Material Durabil: Confectionata din tesatura netesuta de calitate superioara, husa este durabila si rezistenta in timp, asigurand protectie de lunga durata. Aceasta husa practica si estetica este conceputa pentru a depozita cuverturile, lenjeria de pat si imbracamintea intr-un mod sigur si ordonat. Caracteristici si Avantaje: Depozitare Versatila: Husa este ideala pentru depozitarea diferitelor articole textile din casa ta, cum ar fi cuverturile, lenjeria de pat sau hainele, ajutandu-te sa mentii ordinea in spatiu. Protectie Impotriva Factorilor Externi: Cu aceasta husa moale, iti protejezi articolele impotriva prafului, luminii si murdariei, asigurandu-le starea impecabila pentru utilizare viitoare. Depozitare intre Sezoane sau pentru Copii: Poti sa depozitezi cu usurinta hainele pentru copii sau articolele sezoniere pe care nu le folosesti intr-o anumita perioada, pana cand acestea sunt necesare din nou. Usurinta Manipularii: Fereastra laterala si manerul incorporat fac ca manevrarea si transportul husei sa fie o sarcina simpla si eficienta. Protectie Pentru Articolele Fragile: Pentru hainele fragile si cele care sunt folosite mai rar, husa cu fermoar reprezinta o solutie potrivita pentru a le proteja impotriva factorilor externi daunatori. Indiferent daca vrei sa depozitezi cuverturile, lenjeria de pat sau hainele, Husa de Depozitare Harris este alegerea perfecta pentru a-ti pastra articolele in ordine si siguranta. Adauga un plus de organizare in spatiul tau cu aceasta husa practica si eficienta. Aflați mai multe
  • Husa cu fermoar si capac pastrare textile, 34,5x40,2x20,5 cm, Rivoli

    Husa cu fermoar si capac pastrare textile, 34,5x40,2x20,5 cm, Rivoli Cu această husă moale, este ușor să depozitați și să vă protejați hainele între două sezoane sau să depozitați separat hainele pentru copii până când aceștia cresc. Mânerul facilitează manevrarea sau transportul husei atunci când vă reorganizați dulapurile. Confectionata din material netesut cu buline albe pe un fundal 100% polipropilena tau, aceasta husa iti va permite sa-ti depozitezi puloverele si bluzele delicate, precum si lenjeria, pe care le va proteja de lumina si praf. Combină această husă cu celelalte unități de depozitare din gama Rivoli pentru un dressing ordonat și frumos coordonat. Este important să protejați rufele și hainele pe care le iubiți. Mai ales hainele fragile și cele care sunt folosite mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. Husele facilitează transportul în portbagajul mașinii sau la curățătorie. În dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse de depozitare identice și bine aliniate ajută la organizarea rufelor pe categorii, dând impresia unui dressing perfect ordonat. Dimensiuni: lungime 40,2 cm x latime 34,5 cm x inaltime 20,5 cm. Material : tesatura netesuta Aflați mai multe
  • Set 2 huse depozitare pilote, 70x50x30 cm, Rivoli

    Set 2 huse depozitare pilote, 70x50x30 cm, Rivoli. Cu aceaste huse, este ușor să-ți depozitezi și să-ți protejezi pilota, pătura sau hainele între două sezoane. Husa simplifică depozitarea, împiedicând textilele voluminoase să alunece de pe rafturi. Cele 2 mânere îl fac ușor de manevrat sau transportat atunci când vă reorganizați dulapurile. Realizata din material netesut cu buline albe pe un fundal 100% polipropilena tau, aceasta husa iti va permite sa depozitezi echivalentul unei plapume duble dar desigur si hainele tale impaturite cu grija pe care le va proteja de lumina si praf. Dimensiuni 70 X 50 X H. 30 cm. Combină această husă cu celelalte unități de depozitare din gama Rivoli pentru un dressing ordonat și frumos coordonat. Dimensiuni: lungime 70 cm x latime 50 cm x inaltime 30 cm. Pretul este pentru un set de 2 huse. Aflați mai multe
  • Cutie pliabila depozitare sub pat, cu capac si maner, 70x40x18 cm, albastru

    Cutie pliabila depozitare sub pat, cu capac si maner, 70x40x18 cm, albastru Cutia pliabila are inaltime mica si poate fi depozitata sub pat. Cutia practica pentru depozitare jucarii, articole de imbracaminte, asternuturi de pat, textile etc. Organizati totul: perfecta pentru organizare acasa. Cutia se potriveste pentru depozitare deasupra dulapurilor sau pe rafturile sifonierelor pentru depozitarea pilotelor, pernelor etc. Cutie depozitare pliabila, practica cu aspect elegant si desing premium. Datorita peretilor intariti, cutia de depozitare sta in pozitie verticala si poate fi scoasa cu usurinta datorita manerului sau practic. Dimensiuni: lungime 70 cm x latime 40 cm x inaltime 18 cm. Cu cutia pliabila de depozitare sub pat, puteti profita la maxim de spatiul disponibil in locuinta dvs. Aceasta cutie practica si versatila va permite sa depozitati jucarii, articole de imbracaminte, asternuturi de pat, textile si multe altele, astfel incat sa puteti avea o locuinta bine organizata si ordonata. Datorita inaltimii sale mici, aceasta cutie se potriveste perfect sub pat, astfel incat sa puteti aprovecha spatiul neutilizat si sa aveti acces usor la lucrurile depozitate acolo. Indiferent daca doriti sa pastrati jucariile copiilor, hainele sezoniere sau alte obiecte, aceasta cutie este solutia ideala. Cu o capacitate generoasa, puteti organiza totul in aceasta cutie pliabila. Este perfecta pentru depozitarea deasupra dulapurilor sau pe rafturile sifonierelor, oferindu-va spatiu suplimentar pentru depozitarea pilotelor, pernelor, prosoapelor si multe altele. Indiferent de ce aveti nevoie sa pastrati, aceasta cutie va va ajuta sa aveti totul in ordine si la indemana. Aceasta cutie de depozitare pliabila se remarca prin aspectul elegant si designul premium. Cu materiale de calitate si o constructie solida, aceasta este o solutie durabila si practica pentru organizarea spatiului dvs. de locuit. Cu peretii intariti, aceasta cutie de depozitare sta in pozitie verticala, astfel incat sa puteti avea o accesibilitate usoara la continut. De asemenea, este echipata cu un maner practic, astfel incat sa o puteti scoate sau muta cu usurinta ori de cate ori aveti nevoie. Cu dimensiunile sale de lungime 70 cm, latime 40 cm si inaltime 18 cm, aceasta cutie ofera un spatiu generos pentru depozitare. Indiferent daca o utilizati pentru depozitarea hainelor, a articolelor de uz casnic sau a altor obiecte, aceasta va ajuta sa mentineti un mediu ordonat si organizat. Materialele utilizate in fabricarea acestei cutii de depozitare includ textilul, plasticul si PEVA, asigurandu-va ca este rezistenta si durabila in timp. Cu un aspect atractiv si o functionalitate excelenta, aceasta cutie de depozitare este solutia perfecta pentru a va pastra lucrurile in ordine si la indemana.Aflați mai multe
  • Cutie pliabila pentru depozitare, cu capac si maner, 50x30x25 cm, galben

    Cutie pliabila pentru depozitare, cu capac si maner, 50x30x25 cm, albastru Cutia pliabila cu capac are design placut si este potrivita ca si cos de jucarii, cos de haine pe raft si cos pentru baieti si fete. Organizati totul: perfecta pentru organizare acasa sau la birou. Se potriveste perfect in orice dulap, camera, spalatorie, dormitor, baie etc. O cutie grozava pentru a va depozita lucrurile pe rafturi, dulapuri sau pe podea. Cutia este ideala pentru orice tip de depozitare. Design elegant: culoare placuta cu design deosebit, durabila si eleganta. Datorita peretilor intariti, cutia de depozitare sta in pozitie verticala si poate fi scoasa cu usurinta datorita manerului sau practic. Dimensiuni: lungime 50 cm x latime 30 cm x inaltime 25 cm. Aflați mai multe

    Preț: 66,00 lei

    Special Price 63,00 lei

    Nu este în stoc

  • Cutie pliabila pentru depozitare, cu capac si maner, 50x30x25 cm, albastru

    Cutie pliabila pentru depozitare, cu capac si maner, 50x30x25 cm, albastru Cutia pliabila cu capac are design placut si este potrivita ca si cos de jucarii, cos de haine pe raft si cos pentru baieti si fete. Organizati totul: perfecta pentru organizare acasa sau la birou. Se potriveste perfect in orice dulap, camera, spalatorie, dormitor, baie etc. O cutie grozava pentru a va depozita lucrurile pe rafturi, dulapuri sau pe podea. Cutia este ideala pentru orice tip de depozitare. Design elegant: culoare placuta cu design deosebit, durabila si eleganta. Datorita peretilor intariti, cutia de depozitare sta in pozitie verticala si poate fi scoasa cu usurinta datorita manerului sau practic. Dimensiuni: lungime 50 cm x latime 30 cm x inaltime 25 cm. Aflați mai multe

    Preț: 66,00 lei

    Special Price 63,00 lei

    Nu este în stoc

  • Cutie pliabila pentru depozitare, tip cub 30x30x30 cm

    Cutie pliabila pentru depozitare, tip cub 30x30x30 cm Cutie pentru depozitare si organizarea obiectelor si articolelor din casa cum ar fi : textile, rechizite, jucarii, carti etc., Cutia are peretii pliabili si poate fi depozitata fara sa ocupe multy spatiu. Cutii pentru depozitare pentru a organiza fiecare incapere a casei dvs. Este modalitatea perfecta de a personaliza, organiza si depozita lucruri in casa, birou, apartament si alte spatii de locuit. Utilizati cutia de depozitare tip cub cas si organizatoare de dulap, pentru depozitarea carilor, a hainelor cas si organizatoare de jucarii pentru copii, organizatoare de sufragerie, depozitarea de jucarii pentru animale de companie (pisica si caine), depozitare de prosoape si multe alte utilizari. Peretii cutiei sunt intariti iar partea frontala este prevazuta cu plasa semitransparenta.. Fabricat din tesatura netesuta, carton Dimensiuni: 30 cm x 30 cm x 30 cm. Aflați mai multe
  • Set 4 organizatoare, separatoare pentru sertare , 39x10 cm

    Set 4 organizatoare, separatoare pentru sertare , 39x10 cm Aceste separatoare se pot imbina astfel incat sertarele dvs sa fie compartimentate si drept urmare bine organizate. Setul contine 4 separatoare din plastic care se pot decupa la lungimea dorita. Ulterior acestea se pot imbina intre ele pentru a obtine o spatiu bine compartimentat. Fiecare separator are lungimea de 54,5 cm si 8,5 cm inaltime. Separatoarele de sertar pot fi folosite indressing, bucatarie sau baie. Accesoriile de imbracaminte cum ar fi sosetele, curelele, esarfele sau cravatele vor fi acum organizate. Material : plastic Set de 4 separatoare. Dimensiuni : lungime 54,5 cm x inaltime 8,5 cm Aflați mai multe
  • Raft pliabil, extensibil, depozitare haine, metal+lemn, 39-59,8x30xH.20,7 cm, Xtend

    Raft metalic pliabil si extensibil pentru depozitare haine si incaltaminte in dulap. Folosind acest raft suplimentar spatiul din sifonierul de haine va putea fi mai usor de organizat. Raftul are lungime variabila fiind extensibil si puteti depozita atat deasupra cat si dededbtul raftului. Raftul de haine extensibil Xtend este solutia potrivita pentru depozitarea pantofilor sau hainelor atunci cand dulapurile din casa sunt inexistente sau prost amenajate. Poate fi instalat in partea de jos a dulapului sau chiar intre doua rafturi pentru a crea spatiu suplimentar de depozitare, utilizand astfel spatiul pierdut. De asemenea, se misca cu usurinta, astfel incat sa il puteti ajusta si utiliza in functie de nevoile dvs. Convenabil, livrat plat si desfasurat cu un gest atunci cand este nevoie. Realizat din metal cu finisaj epoxidic alb, acest raft este format dintr-un polita cu plasa fina care faciliteaza depozitarea tuturor tipurilor de haine. Il poti depozita atat pe raft cat si sub raft sau il poti depozita plat, cand nu este folosit. Acest lucru este foarte util daca nu doriti sa faceti nicio munca majora pentru a va organiza sifonierul sau daca va mutati frecvent. Fie ca vrei sa il folosesti in interiorul sau in exteriorul unui dulap din dormitor, baie sau bucatarie, acest raft este perfect pentru organizarea accesoriilor din casa sau biroul dvs. Raftul Xtend este cu adevarat raftul suplimentar ideal. Dimensiuni : lungime 39 - 59,8 cm x latime 30 cm x inaltime 20,7 cm Material : metal + lemn Pretul este pentru 1 bucata. Aflați mai multe
  • Cutie pliabila depozitare cu capac, 38x25x25 cm, 20 litri, textil + PVC-bej

    Cutie pliabila depozitare cu capac, 32x25x25 cm, 20 litri, textil + PVC-bej este o cutie de depozitare, pliabila, cu capac si maner. Cutia cu capac impiedica patrunderea prafului si apei in articolele tale de depozitare. Cosul pentru raft are un maner robust in fata, astfel incat poate fi scos cu usurinta din raft. Cutia se pliaza pentru o depozitare usoara, atunci cand nu este utilizata. Capacul este ferm si nu poate fi indepartat pentru a nu cadea. Multifunctionala: potrivita ca si cos de jucarii, cos de haine pe raft si cos pentru baieti si fete. Cutie de depozitare pentru jucarii, articole pentru caini si pisici. are si rol de cutie depozitare decor pentru living. Ideala ca si cutie pliabila pentru carti, reviste si mape. Poate fi folosita ca si cutie de depozitare pentru prosoape de baie, DVD-uri, lenjerie intima etc. Organizati totul: perfecta pentru organizare acasa sau la birou. Se potriveste perfect in orice dulap, spalatorie, dormitor, baie etc. O cutie grozava pentru a va depozita lucrurile pe rafturi, dulapuri sau pe podea. Cutia este ideala pentru orice tip de depozitare. Design elegant: culoare neutra, durabila si eleganta. Cutia de depozitare sta in pozitie verticala si poate fi scoasa cu usurinta datorita manerului sau practic. Dimensiuni: 31cm x 25 cm x 25 cm. Capacitate 20 litri. Pretul este pentru 1 bucata Cutie pliabila depozitare cu capac, 32x25x25 cm, 20 litri, textil + PVC-bej.Aflați mai multe
  • Cutie pliabila depozitare cu capac, 38x25x25 cm, 20 litri, textil + PVC-gri

    Cutie pliabila depozitare cu capac, 32x25x25 cm, 20 litri, textil + PVC-gri este o cutie de depozitare, pliabila, cu capac si maner. Cutia cu capac impiedica patrunderea prafului si apei in articolele tale de depozitare. Cosul pentru raft are un maner robust in fata, astfel incat poate fi scos cu usurinta din raft. Cutia se pliaza pentru o depozitare usoara, atunci cand nu este utilizata. Capacul este ferm si nu poate fi indepartat pentru a nu cadea. Multifunctionala: potrivita ca si cos de jucarii, cos de haine pe raft si cos pentru baieti si fete. Cutie de depozitare pentru jucarii, articole pentru caini si pisici. are si rol de cutie depozitare decor pentru living. Ideala ca si cutie pliabila pentru carti, reviste si mape. Poate fi folosita ca si cutie de depozitare pentru prosoape de baie, DVD-uri, lenjerie intima etc. Organizati totul: perfecta pentru organizare acasa sau la birou. Se potriveste perfect in orice dulap, spalatorie, dormitor, baie etc. O cutie grozava pentru a va depozita lucrurile pe rafturi, dulapuri sau pe podea. Cutia este ideala pentru orice tip de depozitare. Design elegant: culoare neutra, durabila si eleganta. Cutia de depozitare sta in pozitie verticala si poate fi scoasa cu usurinta datorita manerului sau practic. Dimensiuni: 31cm x 25 cm x 25 cm. Capacitate 20 litri. Pretul este pentru 1 bucata Cutie pliabila depozitare cu capac, 32x25x25 cm, 20 litri, textil + PVC-gri. Dimensiuni: 31cm x 25 cm x 25 cm.Aflați mai multe
  • Cutie, cos depozitare textil, pliabil tip cub 31x31cm-negru

    Cutie, cos depozitare textil, pliabil tip cub 31x31cm-negru Depozitati si organizati orice obiecte si articole din casa :textile, rechizite, jucarii, carti etc., folosind cutii de depozitare cu pereti pliabili. Folositi cutii pentru depozitare pentru a organiza fiecare incapere a casei dvs. Este modalitatea perfecta de a personaliza, organiza si depozita lucruri in casa, birou, apartament si alte spatii de locuit. Stil la moda: realizata pentru a se potrivi cu stilul de decor interior in orice camera din casa sau birou. Utilizati ca organizatoare de dulap, depozitare de carti, organizatoare de haine, organizatoare de jucarii pentru copii, organizare de sufragerie, depozitare de jucarii pentru animale de companie (pisica si caine), depozitare de prosoape si multe alte utilizari. Fabricat din carton cu material rezistent, necusut. Maner frontal intarit pentru a introduce sau scoate cu usurinta cutia din dulapuri sau rafturi. Pliabil pentru transport sau depozitare, atunci cand nu este utilizat. Cutia textila tip cub pentru depozitare este practica si eleganta, in acelasi timp. Cutia are peretii intariti si pliabili, este prevazuta cu maner si poate fi folosita separat dar poate fi pusa si in dulapul dvs. Daca sunteti in cautare de cutii pentru depozitare, atunci cutia pliabila tip cub este alegerea perfecta. . Fabricat din tesatura netesuta, carton Dimensiuni: 31cm x 31cm x 31cm. Pretul este pentru 1 bucata Cutie, cos depozitare textil, pliabil tip cub 31x31cm-negru. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare pliabila cu capac, cub, 31x31x31cm., textil +PVC-bej

    Cutie depozitare pliabila cu capac, cub, 31x31x31cm., textil +PVC-bej este o cutie de depozitare, pliabila, cu capac si maner. Cutia cu capac impiedica patrunderea prafului si apei in articolele tale de depozitare. Cosul pentru raft are un maner robust in fata, astfel incat poate fi scos cu usurinta din raft. Cutia se pliaza pentru o depozitare usoara, atunci cand nu este utilizata. Capacul este ferm si nu poate fi indepartat pentru a nu cadea. Multifunctionala: potrivita ca si cos de jucarii, cos de haine pe raft si cos pentru baieti si fete. Cutie de depozitare pentru jucarii, articole pentru caini si pisici. are si rol de cutie depozitare decor pentru living. Ideala ca si cutie pliabila pentru carti, reviste si mape. Poate fi folosita ca si cutie de depozitare pentru prosoape de baie, DVD-uri, lenjerie intima etc. Organizati totul: perfecta pentru organizare acasa sau la birou. Se potriveste perfect in orice dulap, spalatorie, dormitor, baie etc. O cutie grozava pentru a va depozita lucrurile pe rafturi, dulapuri sau pe podea. Cutia este ideala pentru orice tip de depozitare. Design elegant: culoare neutra, durabila si eleganta. Cutia de depozitare sta in pozitie verticala si poate fi scoasa cu usurinta datorita manerului sau practic. Fabricat din tesatura netesuta, carton si PVC Dimensiuni: 31cm x 31cm x 31cm. Pretul este pentru 1 bucata Cutie depozitare pliabila cu capac, cub, 31x31x31cm., textil +PVC-bej. Aflați mai multe

    Preț: 36,00 lei

    Special Price 25,00 lei

    Nu este în stoc

  • Cutie depozitare pliabila cu capac, cub, 31x31x31cm., textil +PVC-maro

    Cutie depozitare pliabila cu capac, cub, 31x31x31cm., textil +PVC-maro este o cutie de depozitare, pliabila, cu capac si maner. Cutia cu capac impiedica patrunderea prafului si apei in articolele tale de depozitare. Cosul pentru raft are un maner robust in fata, astfel incat poate fi scos cu usurinta din raft. Cutia se pliaza pentru o depozitare usoara, atunci cand nu este utilizata. Capacul este ferm si nu poate fi indepartat pentru a nu cadea. Multifunctionala: potrivita ca si cos de jucarii, cos de haine pe raft si cos pentru baieti si fete. Cutie de depozitare pentru jucarii, articole pentru caini si pisici. are si rol de cutie depozitare decor pentru living. Ideala ca si cutie pliabila pentru carti, reviste si mape. Poate fi folosita ca si cutie de depozitare pentru prosoape de baie, DVD-uri, lenjerie intima etc. Organizati totul: perfecta pentru organizare acasa sau la birou. Se potriveste perfect in orice dulap, spalatorie, dormitor, baie etc. O cutie grozava pentru a va depozita lucrurile pe rafturi, dulapuri sau pe podea. Cutia este ideala pentru orice tip de depozitare. Design elegant: culoare neutra, durabila si eleganta. Cutia de depozitare sta in pozitie verticala si poate fi scoasa cu usurinta datorita manerului sau practic. Fabricat din tesatura netesuta, carton si PVC Dimensiuni: 31cm x 31cm x 31cm. Pretul este pentru 1 bucata Cutie depozitare pliabila cu capac, cub, 31x31x31cm., textil +PVC-maro.Aflați mai multe
  • Cutie pliabila depozitare cu capac, 32x19x15 cm, textil + PVC-bej

    Cutie pliabila depozitare cu capac, 32x19x15 cm, textil + PVC-bej este o cutie de depozitare, pliabila, cu capac si maner. Cutia cu capac impiedica patrunderea prafului si apei in articolele tale de depozitare. Cosul pentru raft are un maner robust in fata, astfel incat poate fi scos cu usurinta din raft. Cutia se pliaza pentru o depozitare usoara, atunci cand nu este utilizata. Capacul este ferm si nu poate fi indepartat pentru a nu cadea. Multifunctionala: potrivita ca si cos de jucarii, cos de haine pe raft si cos pentru baieti si fete. Cutie de depozitare pentru jucarii, articole pentru caini si pisici. are si rol de cutie depozitare decor pentru living. Ideala ca si cutie pliabila pentru carti, reviste si mape. Poate fi folosita ca si cutie de depozitare pentru prosoape de baie, DVD-uri, lenjerie intima etc. Organizati totul: perfecta pentru organizare acasa sau la birou. Se potriveste perfect in orice dulap, spalatorie, dormitor, baie etc. O cutie grozava pentru a va depozita lucrurile pe rafturi, dulapuri sau pe podea. Cutia este ideala pentru orice tip de depozitare. Design elegant: culoare neutra, durabila si eleganta. Cutia de depozitare sta in pozitie verticala si poate fi scoasa cu usurinta datorita manerului sau practic. Depozitarea articolelor textile cu ajutorul acesei cutii pentru depozitare r va permite o organizare mai buna a dulapurilor de haine si o economie mai mare de spatiu. Matereial : polipropilena netesuta + PVC (capac) Dimensiuni : lungime 32 x latime 19 inaltime 15 cm Capacitate 10 litri. Aflați mai multe
  • Cutie pliabila depozitare cu capac, 32x19x15 cm, textil + PVC-gri

    Cutie pliabila depozitare cu capac, 32x19x15 cm, textil + PVC-gri este o cutie de depozitare, pliabila, cu capac si maner. Cutia cu capac impiedica patrunderea prafului si apei in articolele tale de depozitare. Cosul pentru raft are un maner robust in fata, astfel incat poate fi scos cu usurinta din raft. Cutia se pliaza pentru o depozitare usoara, atunci cand nu este utilizata. Capacul este ferm si nu poate fi indepartat pentru a nu cadea. Multifunctionala: potrivita ca si cos de jucarii, cos de haine pe raft si cos pentru baieti si fete. Cutie de depozitare pentru jucarii, articole pentru caini si pisici. are si rol de cutie depozitare decor pentru living. Ideala ca si cutie pliabila pentru carti, reviste si mape. Poate fi folosita ca si cutie de depozitare pentru prosoape de baie, DVD-uri, lenjerie intima etc. Organizati totul: perfecta pentru organizare acasa sau la birou. Se potriveste perfect in orice dulap, spalatorie, dormitor, baie etc. O cutie grozava pentru a va depozita lucrurile pe rafturi, dulapuri sau pe podea. Cutia este ideala pentru orice tip de depozitare. Design elegant: culoare neutra, durabila si eleganta. Cutia de depozitare sta in pozitie verticala si poate fi scoasa cu usurinta datorita manerului sau practic. Depozitarea articolelor textile cu ajutorul acesei cutii pentru depozitare r va permite o organizare mai buna a dulapurilor de haine si o economie mai mare de spatiu. Matereial : polipropilena netesuta + PVC (capac) Dimensiuni : lungime 32 x latime 19 inaltime 15 cm Capacitate 10 litri Aflați mai multe

    Preț: 23,00 lei

    Special Price 16,00 lei

    Nu este în stoc

  • Husa cu fermoar, cutie depozitare si organizare haine si textile 46x46x20,5 cm-Boston

    Husa cu fermoar, cutie depozitare si organizare haine si textile 46x46x20,5 cm-Boston Husa de îmbrăcăminte, transportabilă, cu mânere și fermoar, Ideală pentru depozitarea jachetelor, puloverelor, jachetelor de iarnă, a cearșafurilor sau pilotelor. Capacitate: 43L volum pentru a ajuta la maximizarea spațiului de depozitare în dormitor, dressing sau baie. Protecție: protejează îmbrăcămintea de efectele nocive ale luminii și prafului, Deschiderea cu fermoar pe toată lungimea husei, făcându-o rapid și ușor de umplut. Puternic și durabil: fabricat din polipropilenă robustă, curățată prin ștergere, 100% polipropilenă nețesută, materialul moale permite plierea genții pentru o depozitare ușoară, Prezinta mânere de transport pentru mutare usoara. Conținut: 1 x Husa cu fermoar, cutie depozitare si organizare haine si textile 46x46x20,5 cm-Boston , cu mânere și fermoar, polipropilenă nețesută, gri/alb, 46 x 46 x 20, 5 cm, gama Boston. Material : polipropilena netesuta Dimensiuni : lungime 46 x latime 46 inaltime 20,5 cm Aflați mai multe

De la 151 la 180 produse din total 307

pe pagină

Pagină:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!