Cutii depozitare, cosuri

Cutiile sau cosurile textile sau din plastic pentru organizarea micilor obiecte din casa au rol practic dar si decorativ. Folosirea acestor solutii de organizare va permite un spatiu mai aerisit in casa dvs.

Descopera gama noastra variata de cutii de depozitare si cosuri disponibile pe Happymax. Ne-am dedicat sa-ti oferim solutii practice si eficiente pentru organizarea si depozitarea diferitelor obiecte in casa.

Cu cutiile si cosurile pentru depozitare, vei putea sa-ti organizezi si sa-ti pastrezi lucrurile in ordine intr-un mod facil si accesibil. Indiferent daca ai nevoie de cutii de plastic pentru depozitare sau de cosuri de plastic pentru depozitare, avem o gama variata de optiuni pentru a se potrivi nevoilor tale.

Pentru organizarea eficienta a bucatariei tale, avem cutii de depozitare special concepute pentru a-ti pastra ingredientele, ustensilele si alte obiecte necesare la indemana. Acestea te ajuta sa maximizezi spatiul si sa-ti mentii bucataria bine organizata.

Pentru depozitarea in casa, oferim cutii de depozitare care se potrivesc diferitelor nevoi si spatii. Indiferent ca este vorba despre organizarea hainelor, a articolelor de uz casnic sau a altor obiecte, avem solutii practice si durabile.

Etajerele si rafturile cu roti sunt solutii excelente pentru a crea spatii de depozitare suplimentare si pentru a-ti organiza obiectele intr-un mod flexibil. Acestea iti permit sa te deplasezi usor si sa reconfigurezi spatiul in functie de nevoi.

Cosurile de plastic cu roti sunt versatile si usor de manevrat, oferindu-ti posibilitatea de a transporta si depozita obiecte intr-un mod comod si practic.

Cutii de depozitare si organizare sunt indispensabile pentru a-ti mentine casa bine organizata si ordonata. Acestea te ajuta sa pastrezi lucrurile in locul lor si sa creezi un mediu placut si aranjat.

Indiferent daca ai nevoie de cutii de depozitare pentru baie, pentru organizarea jucariilor sau a altor obiecte mici si marunte, avem solutii potrivite pentru tine. Cutiile mici pentru organizare sunt ideale pentru a pastra ordine in spatiile mici si pentru a-ti gasi rapid obiectele.

Descopera si alege din selectia noastra de cutii de depozitare si cosuri disponibile exclusiv pe Happymax. Asigura-ti un mediu organizat si bine aranjat in casa ta cu ajutorul acestor solutii practice si eficiente.

De la 61 la 90 produse din total 97

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Cutie plastic depozitare jucarii Toys 6 litri-blue

    Cutie plastic pentru depozitare jucarii Toys 6 litri-blue. Cutia este confectionata din plastic transparent si astfel puteti vedea continutul acesteia. Cutie ideala pentu jucarii mici, ceea ce ajuta la organizarea si ordinea din camerele copiilor. Dimensiuni : lungime 28,68x latime 19,97 x inaltime 20,03 cm. Material : plastic Pretul este pentru 1 bucata. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare pliabila tip cub-galben

    Organizarea casei presupune depozitarea obiectelor in mod eficient si implicit a cutiilor pentru depozitare. Cutiile textile tip cub pentru depozitare sunt practice si elegante in acelasi timp. Cutia are peretii intariti si pliabili, este prevazuta cu maner si poate fi folosita separat dar si impreuna cu una din etajerele modulare din oferta noastra, respectiv cu 3,4 sau 6 compartimente (cu codurile de mai jos). Daca sunteti in cautare de cutii pentru depozitare, atunci cutia pliabila tip cub este alegerea perfecta. . Depozitati si organizati orice obiecte si articole din casa : textile, rechizite, jucarii, carti etc. Depozitati si organizati camerele folosind cutii textile cu pereti pliabili. Fabricat din poliester. Dimensiuni: 31cm x 31cm x 31cm. Pretul este pentru 1 bucata. Cutiile se folosesc separat sau impreuna cu etajerele cu codurile de mai jos: FO400142 FO400143 ZRG5825 ZRG5826 ZRG5827Aflați mai multe
  • Cutie depozitare pliabila tip cub-crem

    Cutie textila pentru organizarea si depozitarea diverselor obiecte : textile, jucarii. Cutia are forma cubica si are peretii pliabili intariti.Cutia poate fi folosita separat sau impreuna cu etajerele cu 3,4 sau 6 compartimente (cu codurile de mai jos). Pastrati si organizati obiecte marunte etc. Fabricat din poliester. Dimensiuni: 31cm x 31cm x 31cm. Pretul este pentru 1 bucata. Cutiile se folosesc separat sau impreuna cu etajerele cu codurile de mai jos: FO400142 FO400143 ZRG5825 ZRG5826 ZRG5827Aflați mai multe
  • Cutie depozitare medicamente - 4 litri

    Cutie depozitare medicamente - 4 litri este o cutie depozitare medicamente, perfecta pentru a fi intrebuintata: acasa, birou, locuri de munca, activitati desfasurate in aer liber, scoala, masina, camping, călătorii, drumeții, in viata de zi cu zi. Aceasta cutie plastic medicamente ofera suficient spatiu pentru a va depozita in mod ordonat medicamentele pe care le aveti si totodata va ofera si acces usor si rapid la medicamente, atunci cand aveti nevoie de acestea. Cutie depozitare medicamente - 4 litri prezinta un design clasic, atemporal: alba si inscriptionata cu o cruce mare si rosie care are rol de avertizare si usureaza, atat dvs., cat si altor persoane, sarcina gasirii cu rapiditate a locului in care sunt stocate medicamentele. Cutie depozitare medicamente - 4 litri se inchide cu 2 cleme laterale si este usor de mutat gratie manerului pozitionat in partea superioara. Capacitate cilindrica: 4 l. Dimensiuni: 29 x 18,5 x 13 cm. Cutia de depozitare pentru medicamente - 4 litri este un accesoriu indispensabil atunci cand vine vorba de organizarea si stocarea medicamentelor. Indiferent daca este utilizata acasa, la birou, in timpul activitatilor in aer liber, la scoala, in masina, in timpul calatoriilor sau in timpul excursiilor, aceasta cutie este conceputa pentru a va oferi un spatiu sigur si bine organizat pentru medicamentele dumneavoastra. Cu o capacitate generoasa de 4 litri, cutia de depozitare medicamente va permite sa pastrati medicamentele intr-un mod ordonat, astfel incat sa le gasiti rapid atunci cand aveti nevoie de ele. Designul clasic si atemporal al cutiei, de culoare alba si cu o cruce mare si rosie ca semn de avertizare, faciliteaza identificarea locului in care sunt stocate medicamentele, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru alti membri ai familiei sau colegi de munca. Cutia de depozitare medicamente - 4 litri se inchide cu ajutorul a doua cleme laterale, asigurand astfel siguranta si protectia medicamentelor. De asemenea, manerul pozitionat in partea superioara a cutiei faciliteaza transportul si mutarea acesteia de la un loc la altul. Capacitatea cilindrica de 4 litri asigura suficient spatiu pentru a depozita o cantitate semnificativa de medicamente si accesorii aferente. Dimensiunile cutiei sunt de 29 x 18,5 x 13 cm, oferind suficient spatiu pentru a organiza medicamentele intr-un mod eficient. Pretul afisat este pentru o singura bucatica de Cutie depozitare medicamente - 4 litri. Alegeti aceasta cutie pentru a va pastra medicamentele in siguranta si pentru a va asigura ca aveti acces rapid la ele in orice moment.Aflați mai multe
  • Husa depozitare textile sub pat sau dulap Tropical-Ananas

    Husa depozitare textile sub pat sau dulap Tropical-Ananas este o husa depozitare foarte trendy, model cu imprimeu ananas, aluneca usor sub un pat sau un dulap, pentru a economisi spatiu.Husa depozitare textile sub pat sau dulap Tropical-Ananas este ideala pentru depozitarea hainelor, pilotelor, protejandu-le de praf. Aceasta husa pentru depozitare textile poate fi amplasata si deasupra dulapului sau sifonierului dvs. Husa depozitare textile sub pat sau dulap Tropical-Ananas are urmatoarele caracteristici: Fabricata din fibră nețesută 100% polipropilenă. Imprimeu cu modele de ananas negru pe un fundal alb. Partea superioara este transparenta si este confectionata din PEVA. Este o husa ce se inchide cu fermoar. Dimensiuni: l 48 x L 100 x H. 15 cm. Pretul este pentru 1 bucata Husa depozitare textile sub pat sau dulap Tropical-Ananas.Aflați mai multe

    Preț: 41,00 lei

    Special Price 38,00 lei

    Nu este în stoc

  • Cutie cu capac si maner Primul ajutor

    Cutie cu capac si maner Primul ajutor- puteti pastra medicamente. Cutie cu capac si maner Primul ajutor este o cutie depozitare medicamente, perfecta pentru a fi intrebuintata: acasa, birou, locuri de munca, activitati desfasurate in aer liber, scoala, masina, in viata de zi cu zi. Aceasta cutie plastic medicamente ofera suficient spatiu pentru a va depozita in mod ordonat medicamentele pe care le aveti si totodata va ofera si acces usor si rapid la medicamente, atunci cand aveti nevoie de acestea. Cutie cu capac si maner Primul ajutor prezinta un design clasic, atemporal: alba si inscriptionata cu o cruce rosie care are rol de avertizare si usureaza, atat dvs., cat si altor persoane, sarcina gasirii cu rapiditate a locului in care sunt stocate medicamentele. Cutie cu capac si maner Primul ajutor se inchide in fata, cu 1 clema si se poate muta usor, gratie manerului pozitionat in partea superioara. Material:plastic. Dimensiuni: 35,5 x 23,5 x 48 cm. Cutie cu capac si maner Primul ajutor NU contine medicamente sau ustensile medicale! Cutia cu capac si maner "Primul Ajutor" este solutia perfecta pentru stocarea si organizarea medicamentelor intr-un mod sigur si accesibil. Indiferent ca este utilizata acasa, la birou, in aer liber, la scoala sau in masina, aceasta cutie din plastic va ofera suficient spatiu pentru a depozita in mod ordonat medicamentele de prima necesitate. Cu un design clasic si atemporal, cutia "Primul Ajutor" este de culoare alba si are o cruce rosie inscriptionata pe capac, semn distinctiv care atrage atentia si faciliteaza gasirea rapida a medicamentelor. Aceasta marca vizuala universal recunoscuta este esentiala pentru a alerta atat dumneavoastra, cat si pe ceilalti membri ai familiei sau colegii de munca, in caz de urgenta. Cutia este prevazuta cu un capac solid, care se inchide in fata cu o clema sigura, asigurandu-va ca medicamentele sunt protejate si ca nu exista riscul de deschidere accidentala. De asemenea, manerul pozitionat in partea superioara a cutiei faciliteaza transportul si mutarea acesteia dintr-un loc in altul. Indiferent daca aveti nevoie de medicamente in timpul unei calatorii, in caz de accident sau pentru a gestiona tratamentele de rutina, cutia "Primul Ajutor" va ofera un acces rapid si usor la medicamentele de care aveti nevoie. Fiind fabricata din plastic durabil, cutia este usor de curatat si rezistenta la deteriorari. Asigurati-va ca sunteti pregatit pentru orice situatie de urgenta si pastrati medicamentele esentiale intr-un loc sigur si bine organizat cu cutia cu capac si maner "Primul Ajutor". Nu lasati nimic la intamplare cand vine vorba de sanatatea si siguranta dumneavoastra!Aflați mai multe
  • Suport transparent pentru cosmetice

    Organizatorul transparent pentru cosmetice are 8 compartimente largi in care puteti pastra produse de machiaj, rujuri de buze, creme sau alte produse de frumusete. Dimensiuni : lungime 17.3 cm x latime 9.4 cm x inaltime 6,6 cm Material : polistiren transparent Organizator de bijuterii si machiaj, ideal pentru a va mentine in ordine spatiul de frumusete 8 compartimente, de dimensiuni complementare, pentru a depozita rujuri, pensule si creioane, rimel sau bijuterii mici La indemana, pentru a pastra impreuna machiajul, produsele de infrumusetare si cateva bijuterii Fabricat din polistiren transparent, atat rezistent cat si usor de curatat Dimensiuni: 17,3 x 9,4 x H.6,6 cm Cu acest organizator cosmetic transparent, puteti vizualiza cu usurinta produsele de care aveti nevoie. In dormitorul tau sau in baie, nu mai trebuie sa cauti in fundul sertarelor, produsele tale de infrumusetare preferate, ce vor fi atat clar vizibile, cat si perfect organizate. Acest display transparent din polistiren ofera 8 compartimente pentru depozitarea rujurilor, rimelului si lacului de unghii, precum si a creioanelor si pensulelor pe care le folosesti cel mai des. Dimensiuni 17,3 X 9,4 X H.6,6 cm. Daca iti plac machiajul si bijuteriile, de ce sa nu amenajezi un spatiu de frumusete doar pentru tine? Pe un raft, comoda sau consola, intr-o incapere bine luminata, aranjeaza mai multe unitati de depozitare transparente de diferite dimensiuni adaptate la ceea ce vrei sa depozitezi. Aduna-ti toate accesoriile aici. Bijuterii bineinteles, dar si pudra, fond de ten, rujuri, rimel si tot ce ai nevoie pentru a le aplica: tampoane de bumbac si tampoane de vata, perii, creioane, pensule, ondulatoare de gene... Pe scurt, tot ce ai nevoie pentru o mica atingere sau un adevarat makeover! Aflați mai multe

    Preț: 34,00 lei

    Special Price 31,00 lei

    Nu este în stoc

  • Organizator vertical pentru bijuterii

    Acest organizator de bijuterii vertical asigura o buna vizibilitate a bijuteriilor dvs. si accesul usor la acesta, protejandu-le de praf. Cerceii trebuie sa stea organizati la fel ca si celelalte bijuterii. Material : polistiren transparent Diametru : 21,2 cm x grosime 2 cm x inaltime 28,3 cm Aflați mai multe
  • Cutie depozitare pliabila Beagle

    Cutie depozitare pliabila Beagle - un obiect dragut si de un real ajutor pentru mai multa ordine in gospodarie! Cutie depozitare pliabila Beagle este o cutie pliabila, va confera economie de spatiu pentru a aseza diverse obicte din casa, birou, etc. Cutie depozitare pliabila Beagle este o cutie deschisa, cu spatiu suficient pentru obiectele de uz casnic. Usor de transportat, datorita a doua manere de transport. • cu manerul de transport • pliabil Material: In exterior: plastic In interior: hartie cartonata pentru intaritura. Dimensiuni: 25,5 x 25,5 x 25,5 cm. Pret pentru 1 bucata Cutie depozitare pliabila Beagle. Aflați mai multe

    Preț: 65,00 lei

    Special Price 37,00 lei

    Nu este în stoc

  • Organizator plastic cu 3 sertare impletitura tip ratan Turia bej

    Organizator plastic cu 3 sertare impletitura tip ratan Turia bej va permite sa pastrati in ordine micile obiecte, care pana acum stateau in dezordine prin toata casa sau biroul dvs: accesorii de cusut, bricolaj, rechizite, mici piese, cosmetice etc. Va permite sa pastrati in ordine micile obiecte, care pana acum stateau in dezordine prin toata casa sau biroul dvs: accesorii de cusut, bricolaj, rechizite, mici piese, cosmetice etc. Dimensiuni : inaltime 17 x lungime 13,5 x adancime 17 cm. Are un sistem de franare in sertar pentru a-l impiedica sa paraseasca complet iesirea din turn; totusi, o usoara presiune pe partile laterale, permite sa fie complet indepartat, daca este necesar. Combinatia de relief, model ratan, ii confera o nota de eleganta, ideala pentru casa sau birou. Realizat din plastic PP durabil si rezistent, fara BPA. Este mic si usor, ideal pentru a mentine ordonat orice spatiu in care aveti nevoie pentru a maximiza spatiul. Are 3 sertare pe care le poti extrage complet, pentru a avea tot timpul la indemana obiectele pe care vrei sa le depozitezi in interior. Perfect pentru depozitarea obiectelor de format mic in el. Dimensiuni sertar: 4 x 11 x 15 cm. Dimensiuni: AD 17 x L 13,5 x H 17 cm.Aflați mai multe
  • Organizator plastic cu 3 sertare impletitura tip ratan Turia alb

    Organizator plastic cu 3 sertare impletitura tip ratan Turia alb va permite sa pastrati in ordine micile obiecte, care pana acum stateau in dezordine prin toata casa sau biroul dvs: accesorii de cusut, bricolaj, rechizite, mici piese, cosmetice etc. va permite sa pastrati in ordine micile obiecte, care pana acum stateau in dezordine prin toata casa sau biroul dvs: accesorii de cusut, bricolaj, rechizite, mici piese, cosmetice etc. Dimensiuni : inaltime 17 x lungime 13,5 x adancime 17 cm. Are un sistem de franare in sertar pentru a-l impiedica sa paraseasca complet iesirea din turn; totusi, o usoara presiune pe partile laterale, permite sa fie complet indepartat, daca este necesar. Combinatia de relief, model ratan, ii confera o nota de eleganta, ideala pentru casa sau birou. Realizat din plastic PP durabil si rezistent, fara BPA. Este mic si usor, ideal pentru a mentine ordonat orice spatiu in care aveti nevoie pentru a maximiza spatiul. Are 3 sertare pe care le poti extrage complet, pentru a avea tot timpul la indemana obiectele pe care vrei sa le depozitezi in interior. Perfect pentru depozitarea obiectelor de format mic in el. Dimensiuni sertar: 4 x 11 x 15 cm. Dimensiuni:17 x 13,5 x 17 cm.Aflați mai multe
  • Organizator plastic cu 3 sertare impletitura tip ratan Turia maro

    Organizator plastic cu 3 sertare impletitura tip ratan Turia maro va permite sa pastrati in ordine micile obiecte, care pana acum stateau in dezordine prin toata casa sau biroul dvs: accesorii de cusut, bricolaj, rechizite, mici piese, cosmetice etc. va permite sa pastrati in ordine micile obiecte, care pana acum stateau in dezordine prin toata casa sau biroul dvs: accesorii de cusut, bricolaj, rechizite, mici piese, cosmetice etc. Dimensiuni : inaltime 17 x lungime 13,5 x adancime 17 cm. Are un sistem de franare in sertar pentru a-l impiedica sa paraseasca complet iesirea din turn; totusi, o usoara presiune pe partile laterale, permite sa fie complet indepartat, daca este necesar. Combinatia de relief, model ratan, ii confera o nota de eleganta, ideala pentru casa sau birou. Realizat din plastic PP durabil si rezistent, fara BPA. Este mic si usor, ideal pentru a mentine ordonat orice spatiu in care aveti nevoie pentru a maximiza spatiul. Are 3 sertare pe care le poti extrage complet, pentru a avea tot timpul la indemana obiectele pe care vrei sa le depozitezi in interior. Perfect pentru depozitarea obiectelor de format mic in el. Dimensiuni sertar: 4 x 11 x 15 cm. Dimensiuni:17 x 13,5 x 17 cm.Aflați mai multe
  • Suport negru pentru oja

    Acest elegant suport poate pastra 9 oje sau alte accesorii mici de make-up. Dimensiuni : inaltime 5,8 cm x lungime 13 cm x latime 12,8 cm Material : polistiren negru Aflați mai multe

    Preț: 33,00 lei

    Special Price 31,00 lei

    Nu este în stoc

  • Organizator rujuri cu 9 compartimente

    Acest organizator are 2 compartimente. Sus se pot pastra 9 rujuri iar in partea inferioara tuburile folosite mai rar sau alte accesorii de frumusete. Dimensiuni : inaltime 13,1 cm x lungime 9,4 cm x latime 9,4 cm Material : polistiren negru Stand negru pentru machiaj 9 compartimente + depozitare in partea inferioara Acest organizator de rujuri negru va va ajuta sa vedeti cu usurinta tubul si culoarea de care aveti nevoie. In depozitul inferior, puteti depozita bijuterii sau alte produse de machiaj. In dormitorul tau sau in baie, pe o comoda sau raft, intr-un sertar sau chiar pe marginea chiuvetei, rujurile, creioanele tale preferate vor fi atat accesibile cat si perfect organizate. Practic si elegant, acest display este realizat din polistiren negru. Dimensiuni 9,4 X 9,4 X H.13,1 cm. Daca iti plac machiajul si bijuteriile, de ce sa nu amenajezi un spatiu de frumusete doar pentru tine? Pe un raft, comoda sau consola, intr-o incapere bine luminata, aranjeaza mai multe unitati de depozitare de diferite dimensiuni adaptate la ceea ce vrei sa depozitezi. Aduna-ti toate accesoriile aici. Bijuterii bineinteles, dar si pudra, fond de ten, rujuri, rimel si tot ce ai nevoie pentru a le aplica: tampoane de bumbac si tampoane de vata, perii, creioane, pensule, ondulatoare de gene... Pe scurt, tot ce ai nevoie pentru o mica atingere, un adevarat makeover!Aflați mai multe

    Preț: 39,00 lei

    Special Price 31,00 lei

    Nu este în stoc

  • Cutie transparenta pentru discuri demachiante

    Discurile demachiante vor fi mai bine protejate si mai usor de prins cu mana daca le veti depozita in acest suport foarte estetic. Material : polistiren transparent Dimensiuni : diametru ø 7,5 x inaltime 20 cm Aflați mai multe
  • Cutie plata cu fermoar pentru textile-Rivoli

    Avantajele acesti huse pentru textile este ca poate fi depozitata in locuri inguiste cum ar fi sub pat sau dulap. Depozitati haine sau pilote, paturi sau lenjerii de pat in aceasta husa cu capac, fermoar si manere. Ideala pentru pilote sau paturi. Dimensiuni : lungime 107 cm x inaltime 16 cm x latime 46 cm Material : tesatura netesuta 100% polipropilena + capac din PEVA Culoare : taupe + alb (taupe cu buline albe). Husa depozitare sub pat Rivoli va permite sa depozitati lenjerie de pat, perne, pilote, paturi, cearsafuri, imbracaminte, pilote sau haine intr-un spatiu mic. In cele din urma, depozitati totul departe de praf, acarieni sau umiditate. Folosind husa depozitare sub pat Rivoli, economisesti spatiu sub patul tau! Caracteristici si beneficii ale husei de pilota pentru geanta de depozitare sub pat: Formă dreptunghiulară practică, care economisește spațiu. Se potrivește ușor sub pat. Protejeaza rufele, fara a deteriora tesaturile. Inchidere cu fermoar, cu glisor glisant, inchiderea cu fermoar va permite sa depozitati si sa va protejati impotriva prafului, mucegaiului, umiditatii si sa pastrati hainele curate. Reutilizabil si rezistent in timp, il puteti folosi de cate ori doriti. Husa depozitare este confortabila, moale si usoara, dar durabila. Materiale de inalta calitate Din material netesut Dimensiuni: 107 x 46 x H.16cm. Culoare Taupe/Alb Buline. Aflați mai multe

    Preț: 41,00 lei

    Special Price 38,00 lei

    Nu este în stoc

  • Husa plata pastrare textile-Ikat

    Aceasta husa pentru pastrarea textilelor din casa poate fi depozitata in locuri inguste cum ar fi de exemplu sub pat sau dulap. Husa va pastra la adapost de praf, textilele, pilotele sau lenjeriile de pat fiind prevazuta cu fermoar si capac transparent. Culoare : alb + bej (alb cu imprimeu bej). Dimensiuni : lungime 107 cm x inaltime 16 cm x latime 46 cm Material : tesatura netesuta 100% polipropilena + capac din PEVA Aflați mai multe

    Preț: 41,00 lei

    Special Price 38,00 lei

    Nu este în stoc

  • Husa pastrare pilote si cuverturi-Ikat

    Pastrati pilotele groase sau paturi, lenjerii de pat in aceasta husa cu fermoar si manere laterale. Culoare : alb + bej (alb cu imprimeu bej). Dimensiuni : lungime 70 cm x latime 50 cm x inaltime 30 cm. Material : tesatura netesuta 100% polipropilena Aflați mai multe

    Preț: 39,00 lei

    Special Price 36,00 lei

    Nu este în stoc

  • Cutie transparenta cosmetice cu oglinda

    Organizati cosmeticele dvs. in aceasta cutie transparenta cu capac si oglinda. Cutia are 2compartimente pentru cosmetice iar capacul este prevazut cu oglinda pentru a fi folosita atunci cand va machiati. Material : polistiren transparent Dimensiuni : lungime 14,8 cm x latime 14,8 cm x inaltime 4,7 cm Organizator de machiaj compact si elegant, cu oglinda incorporata Ideal pentru locurile in care spatiul este limitat, foloseste aceasta cutie pentru a depozita si aplica machiajul - nu este nevoie de o oglinda compacta separata Designul transparent va permite sa depozitati tot machiajul intr-un singur loc si sa gasiti articolele de care aveti nevoie rapid si usor Fabricat din polistiren robust, usor de curatat, cu o oglinda de inalta calitate in capac. Aceasta cutie cu oglinda integrata va permite sa aveti toate echipamentele la indemana atunci cand vine vorba de a va infrumuseta. Pune-l pe o comoda din dormitorul tau sau pe un raft din baie sau pe hol si vei economisi timp pregatindu-te. Realizata din polistiren transparent, aceasta cutie este ideala pentru a organiza si a gasi machiajul sau bijuteriile de care ai nevoie intr-o clipa. Dimensiuni: 14,8 X 14,8 X H.4,7 cm. Aflați mai multe

    Preț: 44,00 lei

    Special Price 32,00 lei

    Nu este în stoc

  • Husa plata pentru depozitare textile-Anton

    Iata o husa incapatoare si foarte practica. Ea poate fi depozitata sub pat sau dulap gratie dimensiunilor sale plate. Veti folosi astfel spatiile inguste din casa. Husava pastra la adapost de praf, textilele, pilotele sau lenjeriile de pat. Culoare : alb + gri (alb cu imprimeu gri deschis). Dimensiuni : lungime 107 cm x inaltime 16 cm x latime 46 cm Material : tesatura netesuta 100% polipropilena + capac din PEVA Aflați mai multe

    Preț: 41,00 lei

    Special Price 38,00 lei

    Nu este în stoc

  • Husa cu manere pentru cuverturi si pilote-Madison

    Protejati pilotele si cuverturile folosind husa cu manere Madison. Husa are inchidere cu fermoar si este prevazuta cu 2 manere laterale. Culoare : alb + taupe (alb cu imprimeu taupe). Dimensiuni : lungime 70 cm x latime 50 cm x inaltime 30 cm. Material : tesatura netesuta 100% polipropilena Aflați mai multe
  • Husa plata depozitare sub pat si dulap-Daman

    Husa extra plata pentru depozitarea textilelor are avantajul ca poate fi depozitata sub pat sau dulap castigand astfel spatiu. Hus ava pastra la adapost de praf, textilele, pilotele sau lenjeriile de pat. Husa este prevazuta cu capac transparent cu Inchidere cu fermoar. Culoare : Aqua (alb cu imprimeu verdedeschis). Dimensiuni : lungime 100 cm x inaltime 16 cm x latime 46 cm Material : tesatura netesuta 100% polipropilena + capac din PEVAAflați mai multe

    Preț: 41,00 lei

    Special Price 38,00 lei

    Nu este în stoc

  • Husa pentru pilote si cuverturi-Daman

    Protejati pilotele si cuverturile de praf folosind husa Daman. Inchiderea se face cu fermoar. Permite depozitarea unei pilote de 2 persoane. Culoare : Aqua (alb cu imprimeu verdedeschis). Dimensiuni : lungime 70 cm x inaltime 30 cm x latime 50 cm Material : tesatura netesuta 100% polipropilena.Aflați mai multe

    Preț: 39,00 lei

    Special Price 36,00 lei

    Nu este în stoc

  • Organizator plastic cu 3 sertare Turia Alb

    Claritate si transparenta cu organizatorul plastic cu 3 sertare Turia Alb. Organizator de birou mic, ce va ajuta sa depozitati mici obiecte acasa si la birou. Arata perfect pe orice birou sau raft. Cele 3 sertare pot fi deschise cu usurinta datorita manerului incastrat, iar continutul poate fi vazut din toate partile. Organizatorul pentru birou este potrivit pentru ustensile si accesorii de birou, mici documente, ca si pentru depozitarea ordonata a jucariilor mici in camera copiilor, de exemplu haine Barbie, figurine sau piese de tip Lego. Poate fi folosit pentru a sorta mici documente sau retete de bucatarie. Nu exista limite pentru depozitarea uneltelor, produselor de machiaj, jucariilor si multe altele in aceasta cutie cu 3 sertare. Sistem gestionabil individual. Sertare transparente, cu manere incastrate. Este incredibil de usor sa tii lucrurile in ordine cu acest organizator din plastic cu 3 sertare. Puteti vedea dintr-o privire ce ati stocat in aceste 3 sertare. Sistemul de sertare este pur si simplu perfect pentru birou sau atelier, camera de hobby, garaj sau chiar camera copiilor. Pentru ca puteti folosi cele 3 sertare si pentru multele lucruri mici din viata de zi cu zi , cum ar fi: materiale pentru lustruirea pantofilor, obiecte decorative mici sau accesorii pentru animale de companie. Aspectul natural creeaza o ambianta confortabila - Utilizarea perfecta a spatiului datorita formei optimizate. Optiuni de depozitare: clientii nostri folosesc acest organizator in moduri foarte diferite: pentru depozitare cosmetice in baie, in birou sau ca sistem de depozitare a lucrurilor marunte in bucatarie, camera copiilor si camera de hobby. Dimensiuni: 17 x 13,5 x 17 cm. Material: plastic.Aflați mai multe
  • Organizator plastic cu 3 sertare Turia Azur

    Organizator plastic cu 3 sertare Turia Azur este un mic organizator pentru birou, ideal pentru a va organiza obiectele de pe biroul dvs, acasa si la serviciu. Claritate si transparenta cu organizatorul plastic cu 3 sertare Turia Azur. Organizator de birou mic, ce va ajuta sa depozitati mici obiecte acasa si la birou. Arata perfect pe orice birou sau raft. Cele 3 sertare pot fi deschise cu usurinta datorita manerului incastrat, iar continutul poate fi vazut din toate partile. Organizatorul pentru birou este potrivit pentru ustensile si accesorii de birou, mici documente, ca si pentru depozitarea ordonata a jucariilor mici in camera copiilor, de exemplu haine Barbie, figurine sau piese de tip Lego. Poate fi folosit pentru a sorta mici documente sau retete de bucatarie. Nu exista limite pentru depozitarea uneltelor, produselor de machiaj, jucariilor si multe altele in aceasta cutie cu 3 sertare. Sistem gestionabil individual. Sertare transparente, cu manere incastrate. Este incredibil de usor sa tii lucrurile in ordine cu acest organizator din plastic cu 3 sertare. Puteti vedea dintr-o privire ce ati stocat in aceste 3 sertare. Sistemul de sertare este pur si simplu perfect pentru birou sau atelier, camera de hobby, garaj sau chiar camera copiilor. Pentru ca puteti folosi cele 3 sertare si pentru multele lucruri mici din viata de zi cu zi , cum ar fi: materiale pentru lustruirea pantofilor, obiecte decorative mici sau accesorii pentru animale de companie. Aspectul natural creeaza o ambianta confortabila - Utilizarea perfecta a spatiului datorita formei optimizate. Optiuni de depozitare: clientii nostri folosesc acest organizator in moduri foarte diferite: pentru depozitare cosmetice in baie, in birou sau ca sistem de depozitare a lucrurilor marunte in bucatarie, camera copiilor si camera de hobby. Dimensiuni: 17 x 13,5 x 17 cm. Material: plastic.Aflați mai multe
  • Organizator plastic cu 3 sertare Turia Albcolor

    Organizatorul plastic cu 3 sertare Turia Albcolor este de un real ajutor in gestionarea obiectelor de pe birou dvs si nu numai. Organizator plastic cu 3 sertare Turia Albcolor - Veselie si culoare cu organizator plastic cu 3 sertare Turia Albcolor! Acesta este un mic organizator pentru birou, ideal pentru a va organiza obiectele de pe biroul dvs, acasa si la serviciu. Organizator de birou mic, ce va ajuta sa depozitati mici obiecte acasa si la birou. Arata perfect pe orice birou sau raft. Cele 3 sertare pot fi deschise cu usurinta datorita manerului incastrat. Organizatorul pentru birou este potrivit pentru ustensile si accesorii de birou, mici documente, ca si pentru depozitarea ordonata a jucariilor mici in camera copiilor, de exemplu haine Barbie, figurine sau piese de tip Lego. Poate fi folosit pentru a sorta mici documente sau retete de bucatarie. Nu exista limite pentru depozitarea uneltelor, produselor de machiaj, jucariilor si multe altele in aceasta cutie cu 3 sertare. Sistem gestionabil individual. Sertare opace, viu colorate, cu manere incastrate. Este incredibil de usor sa tii lucrurile in ordine cu acest organizator din plastic cu 3 sertare. Sistemul de sertare este pur si simplu perfect pentru birou sau atelier, camera de hobby, garaj sau chiar camera copiilor. Pentru ca puteti folosi cele 3 sertare si pentru multele lucruri mici din viata de zi cu zi , cum ar fi: materiale pentru lustruirea pantofilor, obiecte decorative mici sau accesorii pentru animale de companie. Aspectul viu colorat creeaza o ambianta fermecatoare, un punct de atractie a privirii - Utilizarea perfecta a spatiului datorita formei optimizate. Optiuni de depozitare: clientii nostri folosesc acest organizator in moduri foarte diferite: pentru depozitare cosmetice in baie, in birou sau ca sistem de depozitare a lucrurilor marunte in bucatarie, camera copiilor si camera de hobby. Dimensiuni: 17 x 13,5 x 17 cm. Material: plastic.Aflați mai multe
  • Organizator plastic cu 3 sertare Turia Negru

    Organizator plastic cu 3 sertare Turia Negru claritate si transparenta cu organizatorul plastic cu 3 sertare Turia Negru. Organizator de birou mic, ce va ajuta sa depozitati mici obiecte acasa si la birou. Arata perfect pe orice birou sau raft. Cele 3 sertare pot fi deschise cu usurinta datorita manerului incastrat, iar continutul poate fi vazut din toate partile. Organizatorul pentru birou este potrivit pentru ustensile si accesorii de birou, mici documente, ca si pentru depozitarea ordonata a jucariilor mici in camera copiilor, de exemplu haine Barbie, figurine sau piese de tip Lego. Poate fi folosit pentru a sorta mici documente sau retete de bucatarie. Nu exista limite pentru depozitarea uneltelor, produselor de machiaj, jucariilor si multe altele in aceasta cutie cu 3 sertare. Sistem gestionabil individual. Sertare transparente, cu manere incastrate. Este incredibil de usor sa tii lucrurile in ordine cu acest organizator din plastic cu 3 sertare. Puteti vedea dintr-o privire ce ati stocat in aceste 3 sertare. Sistemul de sertare este pur si simplu perfect pentru birou sau atelier, camera de hobby, garaj sau chiar camera copiilor. Pentru ca puteti folosi cele 3 sertare si pentru multele lucruri mici din viata de zi cu zi , cum ar fi: materiale pentru lustruirea pantofilor, obiecte decorative mici sau accesorii pentru animale de companie. Aspectul natural creeaza o ambianta confortabila - Utilizarea perfecta a spatiului datorita formei optimizate. Optiuni de depozitare: clientii nostri folosesc acest organizator in moduri foarte diferite: pentru depozitare cosmetice in baie, in birou sau ca sistem de depozitare a lucrurilor marunte in bucatarie, camera copiilor si camera de hobby. Dimensiuni: 17 x 13,5 x 17 cm. Material: plastic. Organizator plastic cu 3 sertare Puteti depozita in acesta diverse obiecte. Se livreaza fara continut. Dimensiuni: 17x13,5x17cm./0.276 kg. Aflați mai multe
  • Cos cromat raft suplimentar-30cm

    Cosul cromat cu prindere sub rafturi permite obtinerea de spatiu suplimentar in orice dulap. Acesta se agata sub rafturi si poate fi folosita cu succes atat in dulapurile cu haine dar si in birou, garaj, atelier etc. Cosul este confectionat din metal cromat. Dimensiuni : lungime 30 cm x adancime 26 cm x inaltime 14 cm Material : metal cromatAflați mai multe

    Preț: 45,00 lei

    Special Price 38,00 lei

    Nu este în stoc

  • Cos dulap agatat sub raft-Alb-40cm

    Obtineti un raft suplimentar in dulapurile dvs. cu ajutorul acestui cos metalic. Acesta se prinde rafturi si poate fi folosit atat in dulapurile cu haine dar si in birou, garaj, atelier sau magazine. Cosul este confectionat din metal si este acoperit cu plastic (PE). Dimensiuni : lungime 40 cm x adancime 26 cm x inaltime 14 cm Material : metal acoperit cu PE albAflați mai multe

    Preț: 43,00 lei

    Special Price 34,00 lei

    Nu este în stoc

  • Cos dulap agatat sub raft-Alb-30cm

    Cosul metalic asigura un spatiu suplimentar in dulapurile dvs. prin prinderea acestuia sub rafturi. Poate fi folosit atat in dulapurile cu haine dar si in birou, garaj, atelier sau magazine. Obtineti astfel un raft suplimentar. Cosul este confectionat din metal si este acoperit cu plastic (PE). Dimensiuni : lungime 30 cm x andacime 26 cm x inaltime 14 cm Material : metal acoperit cu PE albAflați mai multe

    Preț: 38,00 lei

    Special Price 32,00 lei

    Nu este în stoc

De la 61 la 90 produse din total 97

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!