Suporturi, uscatoare tacamuri si vesela

Bucătăria este pentru cei mai mulți dintre noi, spațiul în care ne începem o nouă zi. Fie că ne place să savurăm în tihnă un mic dejun sau bem repede o cafea, un spațiu curat și organizat ne va ajuta să fim energici și armonioși.

Un scurgător vase și un picurător vase alese cu grijă ne vor decora bucătăria și ne vor asigura întotdeauna, la îndemână farfurii și pahare curate. Puteți alege dintr-o mulțime de forme, dimensiuni și culori, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Un suport cuțite ales cu atenție, pe lângă faptul că va păstra în siguranță obiectele tăietoare, va aduce un plus de eleganță bucătăriei dumneavoastră. Îl recomandăm cu drag pentru orice casă și îl considerăm o necesitate în casele cu copii mici.

Uitați de dezordinea din sertare și alegeți exact tacâmul de care aveți nevoie cu ajutorul unui organizator tacâmuri. Acest organizator împreună cu un suport tacâmuri vă vor facilita procesul de gătit sau cel de servire a mesei. Cu siguranță veți avea la îndemână fie polonicul, fie o linguriță.

Un suport ustensile bucătărie așezat chiar pe blatul de bucătărie vă va aduce mai aproape ustensilele voluminoase de care aveți nevoie atunci când gătiți. Un organizator sertar bucătărie va completa și va menține într-o ordine firească obiectele pe care le folosiți în bucătărie. Un suport farfurii, un organizator farfurii și un suport capace oală vor face o echipă perfectă în casa dumneavoastră. Faptul că aveți la îndemână capacul potrivit ca dimensiune, iar pentru o anumită farfurie nu este necesar să dați la o parte un sertar întreg, v-a făcut să câștigați timp și bună dispoziție. 

Un suport tacâmuri sertar, respectiv câteva organizatoare tacâmuri îi pot angrena pe ceilalți membrii ai familiei, mari sau mici, să vă ajute la servirea mesei, respectiv la rearanjarea tacâmurilor după ce au fost curățate.

De îndată ce tacâmurile au fost strânse de pe un scurgător tacâmuri, un scurgător vase inox sau de pe picurătoare vase, acestea își vor găsi locurile binemeritate în suporturile speciale, iar dumneavoastră le veți găsi fără efort.

Happymax vă așteaptă cu o gamă diversificată de soluții salvatoare pentru bucătăria dumneavoastră. Economisiți spațiu, timp și bucurați-vă de ordine și organizare!   

De la 61 la 90 produse din total 173

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, maro

    Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, maro conceput sub forma unei uscator cu tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Se pot aseza: farfurii, pahare, cani, furculite, linguri, cutite,etc. Ofera mult spatiu - cu 3 compartimente pentru tacamuri si suport pentru farfurii, totul puse in pozitie verticala - tava de scurgere separata previne petele de apa si zgarieturile Caracteristici: Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP) - in cele 3 compartimente tacamurile se pot usca sortate - sigur pentru alimente si fara BPA - Utilizare: suportul pentru vase este ideal pentru acasa sau camping – nu rugineste datorita plasticului usor de intretinut – scurgatorul de vase protejeaza, de asemenea, chiuveta si blatul de zgarieturi si pete de calcar Material: plastic. Dimensiuni:45 x 29,7 x inaltime 8 cm. Aflați mai multe
  • Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, bej

    Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, bej conceput sub forma unei uscator cu tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Se pot aseza: farfurii, pahare, cani, furculite, linguri, cutite,etc. Ofera mult spatiu - cu 3 compartimente pentru tacamuri si suport pentru farfurii, totul puse in pozitie verticala - tava de scurgere separata previne petele de apa si zgarieturile Caracteristici: Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP) - in cele 3 compartimente tacamurile se pot usca sortate - sigur pentru alimente si fara BPA - Utilizare: suportul pentru vase este ideal pentru acasa sau camping – nu rugineste datorita plasticului usor de intretinut – scurgatorul de vase protejeaza, de asemenea, chiuveta si blatul de zgarieturi si pete de calcar Material: plastic. Dimensiuni:45 x 29,7 x inaltime 8 cm. Uscatorul de vase Venezia, de culoare bej, este conceput sub forma unui suport cu tava integrata pentru colectarea apei care se scurge de pe vesela. Scopul sau este de a mentine uscat blatul chiuvetei sau al dulapului in timpul procesului de uscare a vaselor. Acesta este un accesoriu util pentru asezarea farfuriilor, paharelor, canilor, furcilor, lingurilor, cutitelor si altor obiecte de bucatarie similare. Uscatorul de vase ofera mult spatiu de depozitare, avand trei compartimente pentru tacamuri si un suport pentru farfurii, toate amplasate in pozitie verticala. Aceasta configurare permite o uscare eficienta si sortata a tacamurilor. Tava de scurgere separata asigura ca picaturile de apa nu stagneaza pe vesela, prevenind astfel petele de apa si zgarieturile. Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP), care este sigur pentru alimente si nu contine BPA. Cele trei compartimente pentru tacamuri permit sortarea si organizarea acestora in mod convenabil. Uscatorul de vase poate fi utilizat acasa sau in camping si este usor de intretinut, deoarece plasticul nu se corodeaza. In plus, acesta protejeaza chiuveta si blatul de bucatarie de zgarieturi si pete de calcar. Cu dimensiunile sale de 45 x 29,7 x 8 cm, acest uscator de vase ofera suficient spatiu pentru a se potrivi cu numeroase vase si obiecte de bucatarie. Este un instrument practic si functional pentru a va ajuta sa pastrati bucataria organizata si curata. In concluzie, uscatorul de vase Venezia este un accesoriu util si eficient pentru a facilita procesul de uscare a vaselor in bucatarie. Fabricat din plastic de inalta calitate, acesta este sigur pentru alimente si usor de intretinut. Oferind spatiu generos si organizare eficienta, acest uscator de vase contribuie la mentinerea ordinei si igienei in bucatarie. Aflați mai multe
  • Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, verde-Surt Vrm

    Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, verde-Surt Vrm conceput sub forma unei uscator cu tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Se pot aseza: farfurii, pahare, cani, furculite, linguri, cutite,etc. Ofera mult spatiu - cu 3 compartimente pentru tacamuri si suport pentru farfurii, totul puse in pozitie verticala - tava de scurgere separata previne petele de apa si zgarieturile Caracteristici: Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP) - in cele 3 compartimente tacamurile se pot usca sortate - sigur pentru alimente si fara BPA - Utilizare: suportul pentru vase este ideal pentru acasa sau camping – nu rugineste datorita plasticului usor de intretinut – scurgatorul de vase protejeaza, de asemenea, chiuveta si blatul de zgarieturi si pete de calcar Material: plastic. Dimensiuni:45 x 29,7 x inaltime 8 cm. Aflați mai multe
  • Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, roz-Surt Vrm

    Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, roz-Surt Vrm conceput sub forma unei uscator cu tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Se pot aseza: farfurii, pahare, cani, furculite, linguri, cutite,etc. Ofera mult spatiu - cu 3 compartimente pentru tacamuri si suport pentru farfurii, totul puse in pozitie verticala - tava de scurgere separata previne petele de apa si zgarieturile Caracteristici: Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP) - in cele 3 compartimente tacamurile se pot usca sortate - sigur pentru alimente si fara BPA - Utilizare: suportul pentru vase este ideal pentru acasa sau camping – nu rugineste datorita plasticului usor de intretinut – scurgatorul de vase protejeaza, de asemenea, chiuveta si blatul de zgarieturi si pete de calcar Material: plastic. Dimensiuni:45 x 29,7 x inaltime 8 cm. Uscatorul de vase Venezia, de culoare bej, este conceput sub forma unui suport cu tava integrata pentru colectarea apei care se scurge de pe vesela. Scopul sau este de a mentine uscat blatul chiuvetei sau al dulapului in timpul procesului de uscare a vaselor. Acesta este un accesoriu util pentru asezarea farfuriilor, paharelor, canilor, furcilor, lingurilor, cutitelor si altor obiecte de bucatarie similare. Uscatorul de vase ofera mult spatiu de depozitare, avand trei compartimente pentru tacamuri si un suport pentru farfurii, toate amplasate in pozitie verticala. Aceasta configurare permite o uscare eficienta si sortata a tacamurilor. Tava de scurgere separata asigura ca picaturile de apa nu stagneaza pe vesela, prevenind astfel petele de apa si zgarieturile. Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP), care este sigur pentru alimente si nu contine BPA. Cele trei compartimente pentru tacamuri permit sortarea si organizarea acestora in mod convenabil. Uscatorul de vase poate fi utilizat acasa sau in camping si este usor de intretinut, deoarece plasticul nu se corodeaza. In plus, acesta protejeaza chiuveta si blatul de bucatarie de zgarieturi si pete de calcar. Cu dimensiunile sale de 45 x 29,7 x 8 cm, acest uscator de vase ofera suficient spatiu pentru a se potrivi cu numeroase vase si obiecte de bucatarie. Este un instrument practic si functional pentru a va ajuta sa pastrati bucataria organizata si curata. In concluzie, uscatorul de vase Venezia este un accesoriu util si eficient pentru a facilita procesul de uscare a vaselor in bucatarie. Fabricat din plastic de inalta calitate, acesta este sigur pentru alimente si usor de intretinut. Oferind spatiu generos si organizare eficienta, acest uscator de vase contribuie la mentinerea ordinei si igienei in bucatarie. Aflați mai multe
  • Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, crem-Surt Vrm

    Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, crem-Surt Vrm conceput sub forma unei uscator cu tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Se pot aseza: farfurii, pahare, cani, furculite, linguri, cutite,etc. Ofera mult spatiu - cu 3 compartimente pentru tacamuri si suport pentru farfurii, totul puse in pozitie verticala - tava de scurgere separata previne petele de apa si zgarieturile Caracteristici: Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP) - in cele 3 compartimente tacamurile se pot usca sortate - sigur pentru alimente si fara BPA - Utilizare: suportul pentru vase este ideal pentru acasa sau camping – nu rugineste datorita plasticului usor de intretinut – scurgatorul de vase protejeaza, de asemenea, chiuveta si blatul de zgarieturi si pete de calcar Material: plastic. Dimensiuni:45 x 29,7 x inaltime 8 cm. Aflați mai multe
  • Uscator vase cu tava, rectangular, mediu, dimensiuni 45 x 26 x 9 cm, roz, Surt VRM

    Uscator vase cu tava, rectangular, mediu, dimensiuni 45 x 26 x 9 cm, roz, Surt VRM este un uscator pentru vase, model clasic, ce va usuca farfuriile si tacamurile. Produs necesar pentru fiecare bucatarie. Uscatorul de vase din plastic va mentine blatul si platformele de bucatarie uscate si bine organizate, curate si fara mizerie. Are spatiu pentru uscarea farfuriilor si tacamurilor de bucatarie. O tava de picurare vine cu suportul de vase pentru colectarea excesului de apa, pentru scurgere. Are forma dreptunghiulara. Material: plastic. Dimensiuni: 45 x 26 x inaltime 9 cm. Acest uscator de vase este un model clasic, conceput pentru a usca farfuriile si tacamurile intr-un mod eficient. Este un produs necesar pentru orice bucatarie. Uscatorul de vase din plastic este perfect pentru a mentine blaturile si suprafetele de lucru din bucatarie uscate si bine organizate. Acesta va ajuta la mentinerea curateniei si a ordinii in bucatarie, prevenind aparitia mizeriei si a apei stagnante. Uscatorul are suficient spatiu pentru a usca farfuriile si tacamurile de bucatarie. Vine insotit de o tava de picurare, care are rolul de a colecta excesul de apa rezultat in urma uscarii vaselor. Aceasta permite scurgerea apei intr-un mod controlat si organizat. Forma uscatorului este dreptunghiulara, oferind suficient spatiu pentru a aseza farfuriile si tacamurile intr-un mod convenabil si ordonat. Produsul este fabricat din plastic durabil si rezistent. Dimensiunile uscatorului sunt 45 x 26 cm, iar inaltimea este de 9 cm, oferind suficient spatiu pentru a usca o cantitate mare de vase in acelasi timp. Cu acest uscator de vase cu tava, veti putea usca farfuriile si tacamurile intr-un mod rapid si eficient, mentinand in acelasi timp ordinea si curatenia in bucatarie. Este o alegere practica si utila pentru orice gospodarie. Aflați mai multe
  • Uscator vase cu tava, rectangular, mediu, dimensiuni 45 x 26 x 9 cm, verde, Surt VRM

    Uscator vase cu tava, rectangular, mediu, dimensiuni 45 x 26 x 9 cm, verde, Surt VRM este un uscator pentru vase, model clasic, ce va usuca farfuriile si tacamurile. Produs necesar pentru fiecare bucatarie. Uscatorul de vase din plastic va mentine blatul si platformele de bucatarie uscate si bine organizate, curate si fara mizerie. Are spatiu pentru uscarea farfuriilor si tacamurilor de bucatarie. O tava de picurare vine cu suportul de vase pentru colectarea excesului de apa, pentru scurgere. Are forma dreptunghiulara. Material: plastic. Dimensiuni: 45 x 26 x inaltime 9 cm. Acest uscator de vase este un model clasic, conceput pentru a usca farfuriile si tacamurile intr-un mod eficient. Este un produs necesar pentru orice bucatarie. Uscatorul de vase din plastic este perfect pentru a mentine blaturile si suprafetele de lucru din bucatarie uscate si bine organizate. Acesta va ajuta la mentinerea curateniei si a ordinii in bucatarie, prevenind aparitia mizeriei si a apei stagnante. Uscatorul are suficient spatiu pentru a usca farfuriile si tacamurile de bucatarie. Vine insotit de o tava de picurare, care are rolul de a colecta excesul de apa rezultat in urma uscarii vaselor. Aceasta permite scurgerea apei intr-un mod controlat si organizat. Forma uscatorului este dreptunghiulara, oferind suficient spatiu pentru a aseza farfuriile si tacamurile intr-un mod convenabil si ordonat. Produsul este fabricat din plastic durabil si rezistent. Dimensiunile uscatorului sunt 45 x 26 cm, iar inaltimea este de 9 cm, oferind suficient spatiu pentru a usca o cantitate mare de vase in acelasi timp. Cu acest uscator de vase cu tava, veti putea usca farfuriile si tacamurile intr-un mod rapid si eficient, mentinand in acelasi timp ordinea si curatenia in bucatarie. Este o alegere practica si utila pentru orice gospodarie.Aflați mai multe
  • Uscator vase cu tava, rectangular, mediu, dimensiuni 45 x 26 x 9 cm, crem, Surt VRM

    Uscator vase cu tava, rectangular, mediu, dimensiuni 45 x 26 x 9 cm, crem, Surt VRM este un uscator pentru vase, model clasic, ce va usuca farfuriile si tacamurile. Produs necesar pentru fiecare bucatarie. Uscatorul de vase din plastic va mentine blatul si platformele de bucatarie uscate si bine organizate, curate si fara mizerie. Are spatiu pentru uscarea farfuriilor si tacamurilor de bucatarie. O tava de picurare vine cu suportul de vase pentru colectarea excesului de apa, pentru scurgere. Are forma dreptunghiulara. Material: plastic. Dimensiuni: 45 x 26 x inaltime 9 cm. Aflați mai multe
  • Scurgator vase, cu tava, din plastic, crem, dimensiuni 39 x 39 x 7,5 cm, Surt VRM

    Scurgator vase, cu tava, din plastic, crem, dimensiuni 39 x 39 x 7,5 cm, Surt VRM este un uscator pentru vase ce va mentine vasele, bolurile, cestile si tacamurile pentru uscare si este o necesitate absoluta pentru fiecare bucatarie. Uscatorul de vase din plastic va mentine blatul si platformele de bucatarie uscate si bine organizate, curate si fara mizerie. Are spatiu pentru uscarea bolurilor, cani, pahare si sectiuni separate pentru vase, farfurii si tacamuri de bucatarie. O tava de picurare vine cu suportul de vase pentru colectarea excesului de apa, pentru scurgere. Are forma patrata. Material: plastic. Dimensiuni: 39 x 39 x inaltime 7,5 cm. Scurgatorul de vase Surt VRM este un accesoriu indispensabil in fiecare bucatarie. Fabricat din plastic durabil, acesta are culoarea crem si dimensiunile de 39 x 39 x 7,5 cm, fiind proiectat pentru a va mentine vasele, bolurile, cestile si tacamurile uscate si bine organizate. Cu Surt VRM, blatul si platformele de bucatarie raman curate si fara mizerie, iar vasele proaspat spalate pot fi asezate intr-un mod ordonat pentru uscare. Acest scurgator de vase dispune de spatiu suficient pentru a permite uscarea bolurilor, canilor, paharelor si are sectiuni separate pentru vase, farfurii si tacamuri. Pentru a preveni acumularea excesului de apa, scurgatorul este dotat cu o tavita de picurare care vine impreuna cu suportul pentru vase. Astfel, apa scursa din vase este colectata in mod eficient si se poate scurge intr-un mod controlat, mentinand suprafata de lucru uscata si curata. Forma patrata a scurgatorului de vase Surt VRM ii confera stabilitate si eficienta in utilizare. Este usor de montat si de utilizat, fiind un ajutor de incredere in activitatile de curatenie din bucatarie. Fabricat din plastic rezistent, acest scurgator de vase este durabil si rezistent la uzura, asigurandu-va o utilizare indelungata. Este usor de curatat si intretinut, ceea ce il face practic si convenabil pentru utilizare zilnica. In concluzie, scurgatorul de vase Surt VRM este solutia perfecta pentru a va mentine bucataria organizata, curata si fara mizerie. Cu spatii separate pentru diferite tipuri de vase si un design eficient, acest scurgator este un element esential pentru uscarea si depozitarea in siguranta a vaselor, farfuriilor si tacamurilor. Aflați mai multe
  • Scurgator vase, cu tava, din plastic, verde, dimensiuni 39 x 39 x 7,5 cm, Surt VRM

    Scurgator vase, cu tava, din plastic, verde, dimensiuni 39 x 39 x 7,5 cm, Surt VRM este un uscator pentru vase ce va mentine vasele, bolurile, cestile si tacamurile pentru uscare si este o necesitate absoluta pentru fiecare bucatarie. Uscatorul de vase din plastic va mentine blatul si platformele de bucatarie uscate si bine organizate, curate si fara mizerie. Are spatiu pentru uscarea bolurilor, cani, pahare si sectiuni separate pentru vase, farfurii si tacamuri de bucatarie. O tava de picurare vine cu suportul de vase pentru colectarea excesului de apa, pentru scurgere. Are forma patrata. Material: plastic. Dimensiuni: 39 x 39 x inaltime 7,5 cm. Scurgatorul de vase Surt VRM este un accesoriu indispensabil in fiecare bucatarie. Fabricat din plastic durabil, acesta are culoarea verde si dimensiunile de 39 x 39 x 7,5 cm, fiind proiectat pentru a va mentine vasele, bolurile, cestile si tacamurile uscate si bine organizate. Cu Surt VRM, blatul si platformele de bucatarie raman curate si fara mizerie, iar vasele proaspat spalate pot fi asezate intr-un mod ordonat pentru uscare. Acest scurgator de vase dispune de spatiu suficient pentru a permite uscarea bolurilor, canilor, paharelor si are sectiuni separate pentru vase, farfurii si tacamuri. Pentru a preveni acumularea excesului de apa, scurgatorul este dotat cu o tavita de picurare care vine impreuna cu suportul pentru vase. Astfel, apa scursa din vase este colectata in mod eficient si se poate scurge intr-un mod controlat, mentinand suprafata de lucru uscata si curata. Forma patrata a scurgatorului de vase Surt VRM ii confera stabilitate si eficienta in utilizare. Este usor de montat si de utilizat, fiind un ajutor de incredere in activitatile de curatenie din bucatarie. Fabricat din plastic rezistent, acest scurgator de vase este durabil si rezistent la uzura, asigurandu-va o utilizare indelungata. Este usor de curatat si intretinut, ceea ce il face practic si convenabil pentru utilizare zilnica. In concluzie, scurgatorul de vase Surt VRM este solutia perfecta pentru a va mentine bucataria organizata, curata si fara mizerie. Cu spatii separate pentru diferite tipuri de vase si un design eficient, acest scurgator este un element esential pentru uscarea si depozitarea in siguranta a vaselor, farfuriilor si tacamurilor.Aflați mai multe
  • Scurgator ingust pentru pahare si tacamuri, 42x8x1cm, negru

    Scurgator ingust pentru vase si tacamuri, practic datorita dimensiunii sale inguste. Poate fi asezat langa chiuveta, se spala si se depoziteaza usor. Este ideal pentru bucatarii/spatii mici. Dimensiunl : lungime 42 cm x latime 8 cm x inaltime 1 cm. Material : PLASTIC (pvc). Scurgator ingust pentru pahare si tacamuri, practic datorita dimensiunii sale inguste. Poate fi asezat langa chiuveta, se spala si se depoziteaza usor. Este ideal pentru bucatarii/spatii mici. Dimensiunl : lungime 42 cm x latime 8 cm x inaltime 1 cm. Material : PLASTIC (pvc). Pretul este pentru 1 bucata. Scurgatorul ingust pentru pahare si tacamuri este un obiect practic si functional, special conceput pentru a va ajuta sa organizati si sa uscati vasele intr-un spatiu limitat. Cu dimensiunile sale compacte de 42x8x1 cm, acest scurgator se potriveste perfect langa chiuveta, economisind spatiu valoros in bucatarie. Fabricat din plastic durabil (PVC), acest scurgator este usor de intretinut si curatat. Datorita materialului sau rezistent la apa, nu va fi afectat de umezeala sau condens, pastrandu-se intr-o stare buna pentru o perioada indelungata. Asezarea si depozitarea acestui scurgator sunt extrem de simple. Dupa ce ati utilizat vasele, le puteti aseza in scurgator pentru a se usca in mod natural. Apoi, puteti stoca usor scurgatorul intr-un dulap sau pe un raft, ocupand foarte putin spatiu. Datorita designului sau ingust si eficient, acest scurgator este ideal pentru bucatariile si spatiile mici. Indiferent daca aveti o bucatarie mica sau un spatiu limitat, acest produs va indeplini cu siguranta cerintele dvs. de organizare si uscare a vaselor. In concluzie, scurgatorul ingust pentru pahare si tacamuri de 42x8x1 cm, disponibil intr-un elegant nuanta de negru, reprezinta o solutie practica si eficienta pentru uscarea si organizarea vaselor intr-un spatiu restrans. Cu materialul sau durabil si usor de curatat, acest scurgator este un accesoriu indispensabil pentru a va mentine bucataria ordonata si functionala.Aflați mai multe
  • Scurgator ingust pentru pahare si tacamuri,42x8x1cm rosu

    Scurgator ingust pentru vase si tacamuri, practic datorita dimensiunii sale inguste. Poate fi asezat langa chiuveta, se spala si se depoziteaza usor. Este ideal pentru bucatarii/spatii mici. Dimensiunl : lungime 42 cm x latime 8 cm x inaltime 1 cm. Material : PLASTIC (pvc). Scurgatorul este disponibil in mai multe culori (rosu, negru, fri). Livrarea se va face aleatoriu, nu se poate selecta culoarea. Scurgatorul ingust pentru pahare si tacamuri este un obiect practic si functional, special conceput pentru a va ajuta sa organizati si sa uscati vasele intr-un spatiu limitat. Cu dimensiunile sale compacte de 42x8x1 cm, acest scurgator se potriveste perfect langa chiuveta, economisind spatiu valoros in bucatarie. Fabricat din plastic durabil (PVC), acest scurgator este usor de intretinut si curatat. Datorita materialului sau rezistent la apa, nu va fi afectat de umezeala sau condens, pastrandu-se intr-o stare buna pentru o perioada indelungata. Asezarea si depozitarea acestui scurgator sunt extrem de simple. Dupa ce ati utilizat vasele, le puteti aseza in scurgator pentru a se usca in mod natural. Apoi, puteti stoca usor scurgatorul intr-un dulap sau pe un raft, ocupand foarte putin spatiu. Datorita designului sau ingust si eficient, acest scurgator este ideal pentru bucatariile si spatiile mici. Indiferent daca aveti o bucatarie mica sau un spatiu limitat, acest produs va indeplini cu siguranta cerintele dvs. de organizare si uscare a vaselor. In concluzie, scurgatorul ingust pentru pahare si tacamuri de 42x8x1 cm, disponibil intr-un elegant nuanta de gri, reprezinta o solutie practica si eficienta pentru uscarea si organizarea vaselor intr-un spatiu restrans. Cu materialul sau durabil si usor de curatat, acest scurgator este un accesoriu indispensabil pentru a va mentine bucataria ordonata si functionala. Aflați mai multe
  • Covoras microfibra pentru scurgere vase, turcoaz, 40x46cm

    Covoras din microfibra pentru scurgerea si uscarea veselei. covorasul este confectionat din microfibra, material cu putere mare de absortie. Este recomandat sa asezati covorasul langa chiuveta. Se spala usor. Dimensiuni : 40 cm x 46 cm Material : poliester (microfibra) Culoare : Turcoaz. Covorasul din microfibra pentru scurgerea vaselor este un accesoriu util si practic in bucatarie, conceput special pentru a-ti usura munca de uscare a vaselor si a ustensilelor de bucatarie. Cu dimensiunile sale de 40x46 cm, acest covoras compact se potriveste perfect pe blatul bucatariei tale. Fabricat din microfibra de inalta calitate, covorasul are capacitatea de a absorbi eficient apa si de a permite scurgerea acesteia intr-un mod rapid si eficient. Astfel, vei putea usca vasele si ustensilele de bucatarie intr-un timp scurt si fara a lasa picaturi de apa pe suprafata blatului. Covorasul este realizat intr-o nuanta eleganta de turcoaz, care se potriveste cu orice decor si stil de bucatarie. Adauga un aspect placut si discret, completand perfect aspectul estetic al bucatariei tale. Suprafata covorasului este texturata, astfel incat vasele si ustensilele de bucatarie sa fie mentinute in pozitie sigura si stabila in timpul procesului de uscare. De asemenea, materialul din microfibra este moale si protejeaza suprafata vaselor de zgarieturi si deteriorari. Covorasul din microfibra este usor de curatat si intretinut. Poti sa-l speli manual sau in masina de spalat, utilizand un ciclu delicat. De asemenea, se usuca rapid si este gata de utilizare in scurt timp. Cu covorasul din microfibra pentru scurgerea vaselor in nuanta de turcoaz, vei avea un ajutor de incredere in bucatarie. Absorbtia eficienta a apei, designul atragator si usurinta in utilizare il fac un accesoriu indispensabil in rutina ta de uscare a vaselor. Aflați mai multe
  • Tava de tacamuri extensibila, bambus, 26-37x34x5cm

    Tava de tacamuri extensibila, bambus, 26-37x34x5cm. Acest organizator de bambus pentru tcamuri in sertar, are latimea variabila fiind potrivit pentru majoritatea sertarelor de bucatarie. Dupa extinderea maxima, organizatorul de tacamuri poate avea pana la 7 compartimente disponibile pentru depozitarea tacamurilor in sertar. Poate fi extins in 5 sau 7 compartimente in functie de sertarul care trebuie organizat. Material : lemn de bambus Dimensiuni : latime variabila 26-37 cm x lungime 34 cm x inaltime 5 cm Tava de tacamuri extensibila din bambus, cu dimensiunile de 26-37x34x5 cm, este un accesoriu practic si estetic pentru organizarea si depozitarea tacamurilor in sertare. Realizata din lemn de bambus, aceasta tava este durabila, ecologica si adauga un aspect natural si elegant in bucataria dumneavoastra. Tava de tacamuri este extensibila, oferind flexibilitate in functie de dimensiunile sertarului pe care doriti sa-l organizati. Dupa extinderea maxima, aceasta poate ajunge pana la 7 compartimente disponibile pentru depozitarea diferitelor tipuri de tacamuri. Poate fi ajustata si la 5 compartimente, in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra. Compartimentele tavii sunt concepute ergonomic pentru a gazdui furculite, cutite, linguri si alte ustensile de bucatarie in mod organizat. Acestea va permit sa separati si sa grupati tacamurile in functie de tip si dimensiune, asigurandu-va ca totul este la indemana si usor de gasit. Lemnul de bambus utilizat in fabricarea tavii este recunoscut pentru rezistenta sa si durabilitate. Este un material durabil, care rezista la umezeala si la zgarieturi, fiind potrivit pentru utilizarea in bucatarie. Bambusul are, de asemenea, proprietati antibacteriene naturale, ceea ce face ca aceasta tava sa fie o alegere igienica si sigura pentru depozitarea tacamurilor. Cu dimensiunile sale variabile, de la 26 cm la 37 cm in latime si o lungime de 34 cm, aceasta tava se poate adapta la diferite dimensiuni de sertare. Inaltimea de 5 cm este suficienta pentru a stoca tacamurile intr-un mod organizat, fara a ocupa prea mult spatiu in sertar. Tava de tacamuri extensibila din bambus este usor de curatat si intretinut. Pur si simplu stergeti-o cu o carpa umeda si un detergent bland, iar aspectul sau natural va ramane frumos si stralucitor de-a lungul timpului. In concluzie, tava de tacamuri extensibila din bambus este o alegere excelenta pentru a organiza si depozita tacamurile in sertare intr-un mod practic si estetic. Cu compartimentele sale ajustabile, materialul durabil de bambus si designul versatil, aceasta tava va ajuta sa mentineti ordinea si eficienta in bucatarie. Aflați mai multe
  • Covoras microfibra pentru scurgere vase, gri, 40x46cm

    Covoras absorbant din microfibra pentru scurgerea si uscarea veselei. covorasul este confectionat din microfibra, material cu putere mare de absortie. Este recomandat sa asezati covorasul langa chiuveta. Potrivit pentru scurgerea si uscarea veselei si a tacamurilor de bucatarie. Se spala usor. Dimensiuni : 40 cm x 46 cm Material : poliester (microfibra) Culoare : gri Covorasul din microfibra pentru scurgerea vaselor este un accesoriu util si practic in bucatarie, conceput special pentru a-ti usura munca de uscare a vaselor si a ustensilelor de bucatarie. Cu dimensiunile sale de 40x46 cm, acest covoras compact se potriveste perfect pe blatul bucatariei tale. Fabricat din microfibra de inalta calitate, covorasul are capacitatea de a absorbi eficient apa si de a permite scurgerea acesteia intr-un mod rapid si eficient. Astfel, vei putea usca vasele si ustensilele de bucatarie intr-un timp scurt si fara a lasa picaturi de apa pe suprafata blatului. Covorasul este realizat intr-o nuanta eleganta de gri, care se potriveste cu orice decor si stil de bucatarie. Adauga un aspect placut si discret, completand perfect aspectul estetic al bucatariei tale. Suprafata covorasului este texturata, astfel incat vasele si ustensilele de bucatarie sa fie mentinute in pozitie sigura si stabila in timpul procesului de uscare. De asemenea, materialul din microfibra este moale si protejeaza suprafata vaselor de zgarieturi si deteriorari. Covorasul din microfibra este usor de curatat si intretinut. Poti sa-l speli manual sau in masina de spalat, utilizand un ciclu delicat. De asemenea, se usuca rapid si este gata de utilizare in scurt timp. Cu covorasul din microfibra pentru scurgerea vaselor in nuanta de gri, vei avea un ajutor de incredere in bucatarie. Absorbtia eficienta a apei, designul atragator si usurinta in utilizare il fac un accesoriu indispensabil in rutina ta de uscare a vaselor.Aflați mai multe
  • Covoras microfibra pentru scurgere vase, roz, 40x46cm

    Covoras absorbant din microfibra pentru scurgerea si uscarea veselei. covorasul este confectionat din microfibra, material cu putere mare de absortie. Este recomandat sa asezati covorasul langa chiuveta. Potrivit pentru scurgerea si uscarea veselei si a tacamurilor de bucatarie. Se spala usor. Dimensiuni : 40 cm x 46 cm Material : poliester (microfibra) Culoare : Roz Covorasul din microfibra pentru scurgerea vaselor este un accesoriu util si practic in bucatarie, conceput special pentru a-ti usura munca de uscare a vaselor si a ustensilelor de bucatarie. Cu dimensiunile sale de 40x46 cm, acest covoras compact se potriveste perfect pe blatul bucatariei tale. Fabricat din microfibra de inalta calitate, covorasul are capacitatea de a absorbi eficient apa si de a permite scurgerea acesteia intr-un mod rapid si eficient. Astfel, vei putea usca vasele si ustensilele de bucatarie intr-un timp scurt si fara a lasa picaturi de apa pe suprafata blatului. Covorasul este realizat intr-o nuanta eleganta de roz, care se potriveste cu orice decor si stil de bucatarie. Adauga un aspect placut si discret, completand perfect aspectul estetic al bucatariei tale. Suprafata covorasului este texturata, astfel incat vasele si ustensilele de bucatarie sa fie mentinute in pozitie sigura si stabila in timpul procesului de uscare. De asemenea, materialul din microfibra este moale si protejeaza suprafata vaselor de zgarieturi si deteriorari. Covorasul din microfibra este usor de curatat si intretinut. Poti sa-l speli manual sau in masina de spalat, utilizand un ciclu delicat. De asemenea, se usuca rapid si este gata de utilizare in scurt timp. Cu covorasul din microfibra pentru scurgerea vaselor in nuanta de roz, vei avea un ajutor de incredere in bucatarie. Absorbtia eficienta a apei, designul atragator si usurinta in utilizare il fac un accesoriu indispensabil in rutina ta de uscare a vaselor.Aflați mai multe
  • Suport perete farfurii, 33x29x11 cm, Floarea Soarelui

    Suport perete farfurii, 33x29x11 cm, Floarea Soarelui Organizator pentru farfurii ce se monteaza pe un perete. Se pot aseza maxim 7 farfurii. Farfuriile dvs. se vor agata in acest suport galben insorit, dupa spalare - si sunt intotdeauna la indemana, pentru urmatoarea utilizare. Practic si decorativ: atasat de perete, este, de asemenea, un aspect decorativ in fiecare bucatarie si ofera spatiu pentru pana la 7 farfurii. Perspective insorite pentru farfurii ordonate! Material: placa de fibre. MDF Detalii produs culoarea produsului: galben/maro/verde inaltime (articol) 33,00 cm. lungime (articol) 29,70 cm. latime (articol) 11,00 cm.Aflați mai multe

    Preț: 164,00 lei

    Special Price 153,00 lei

    Nu este în stoc

  • Suport pentru polonic sau lingura, 9,8 x 17,5 x 13 cm, gri inchis

    Suport pentru polonic sau lingura, 9,8 x 17,5 x 13 cm, gri inchis va permite sa va asezati ustensilele de bucatarie, atunci cand gatiti, pentru a pastra o suprafata de lucru curata. Suportul sau este din inox, iar cupa este din plastic, acesta aduce o nota moderna bucatariei tale. Practic, cupa sa din plastic va permite sa recuperati alimentele, care ar fi putut cadea. Suport de lingura, vertical, cu o cupa din plastic, detasabila. Va permite sa pastrati o suprafata de lucru curata. Se curata usor cu apa cu sapun sau in masina de spalat vase. Material: inox si plastic. Dimensiuni: 9,8 x 17,5 x 13 cm. Pretul este pentru 1 bucata Suport pentru polonic sau lingura, 9,8 x 17,5 x 13 cm, gri inchis FARA LINGURA!Aflați mai multe

    Preț: 34,00 lei

    Special Price 29,00 lei

    Nu este în stoc

  • Suport pentru polonic sau lingura, 9,8 x 17,5 x 13 cm, gri deschis

    Suport pentru polonic sau lingura, 9,8 x 17,5 x 13 cm, gri deschis va permite sa va asezati ustensilele de bucatarie, atunci cand gatiti, pentru a pastra o suprafata de lucru curata. Suportul sau este din inox, iar cupa este din plastic, acesta aduce o nota moderna bucatariei tale. Practic, cupa sa din plastic va permite sa recuperati alimentele, care ar fi putut cadea. Suport de lingura, vertical, cu o cupa din plastic, detasabila. Va permite sa pastrati o suprafata de lucru curata. Se curata usor cu apa cu sapun sau in masina de spalat vase. Material: inox si plastic. Dimensiuni: 9,8 x 17,5 x 13 cm. Pretul este pentru 1 bucata Suport pentru polonic sau lingura, 9,8 x 17,5 x 13 cm, gri deschis. FARA LINGURA!Aflați mai multe

    Preț: 34,00 lei

    Special Price 29,00 lei

    Nu este în stoc

  • Scurgator pentru pahare, plastic, 33x15x6 cm, negru

    Scurgator pentru pahare, plastic, 33x15x6 cm, negru este un uscator pahare si cani ce economiseste spatiu de usacre si depoziatare pentru pahare, cesti si cani, avand rol de suport pentru uscare dar si suport pentru depozitare. Pastreaza paharele uscate. Designul cu orificii in partea de jos va mentine cupele uscate. Va permite sa uscati la aer mai multe pahare si cani, simultan, precum si sa pastrati cani, pahare si cerstile depozitate si organizate. Poate fi amplasat in bucatarie sau pe masa de sufragerie. Material: plastic. Dimensiuni: 33x15x6 (inaltime) cm. Pretul este pentru 1 bucata Scurgator pentru pahare, plastic, 33x15x6 cm, negru. Nu sunt incluse alte accesorii de bucatarie!Aflați mai multe
  • Uscator pentru pahare si cani, cu tava, 41,5 x 27 x 3,5 cm, verde - Surt Vrm

    Uscator pentru pahare si cani, cu tava, 41,5 x 27 x 3,5 cm, verde - Surt Vrm este conceput sub forma unei tavi din plastic, ce are deasupra un grilaj ce tine la distanta apa scursa de canile si paharele pentru uscarea acestora. Uscare rapida si usor de curatat,uscarea vaselor este fara riscuri. Tava mareste fluxul de aer pentru o uscare mai rapida previne dezvoltarea mucegaiului si face stergerea mai usoara. Pretul este pentru 1 bucata. Material: plastic. Dimensiuni:41,5 x 27 x inaltime 3,5 cm. Uscătorul pentru pahare și cani, echipat cu o tava și având dimensiunile de 41,5 x 27 x 3,5 cm, într-o nuanță vibrantă de verde, oferit de Surt Vrm, reprezintă soluția eficientă pentru a usca paharele și canile într-un mod practic și igienic. Cu un design inteligent și funcționalitate remarcabilă, acest uscător vă aduce o soluție eficientă pentru a vă păstra vesela în stare optimă. Acest uscător pentru pahare și cani este proiectat sub forma unei tăvi din plastic, cu un grilaj special amplasat deasupra. Acest grilaj are rolul esențial de a menține paharele și canile la o distanță sigură de apa scursă, permitându-le să se usuce într-un mod curat și rapid. Cu un sistem de uscare optimizat, acest produs oferă o alternativă eficientă la uscarea manuală sau utilizarea unor prosoape. Uscarea este rapidă, iar suprafața de susținere împiedică acumularea de apă și previne formarea mucegaiului, menținând astfel vasele uscate și igienice. Cu dimensiunile de 41,5 x 27 x 3,5 cm, acest uscător oferă un spațiu generos pentru pahare și cani de diverse dimensiuni. De asemenea, materialul din plastic conferă ușurință în utilizare și întreținere. Curățarea sa este simplă și rapidă, necesitând doar puțină apă și detergent pentru vase. Uscătorul pentru pahare și cani Surt Vrm nu doar optimizează procesul de uscare, dar și îmbunătățește aspectul bucătăriei dvs. Cu un design practic și o nuanță plăcută de verde, acesta poate adăuga o notă de prospetime în spațiul dvs. În concluzie, acest uscător pentru pahare și cani este alegerea potrivită pentru a vă menține vesela uscată și igienică într-un mod convenabil și eficient. Fabricat din plastic durabil, ușor de curățat și cu un design funcțional, acest produs este ideal pentru orice gospodărie. Prețul afișat este pentru o singură bucată, iar dimensiunile sunt de 41,5 x 27 x înălțime 3,5 cm. Aflați mai multe
  • Uscator pentru pahare si cani, cu tava, 41,5 x 27 x 3,5 cm, crem - Surt Vrm

    Uscator pentru pahare si cani, cu tava, 41,5 x 27 x 3,5 cm, crem - Surt Vrm este conceput sub forma unei tavi din plastic, ce are deasupra un grilaj ce tine la distanta apa scursa de canile si paharele pentru uscarea acestora. Uscare rapida si usor de curatat,uscarea vaselor este fara riscuri. Tava mareste fluxul de aer pentru o uscare mai rapida previne dezvoltarea mucegaiului si face stergerea mai usoara. Pretul este pentru 1 bucata. Material: plastic. Dimensiuni:41,5 x 27 x inaltime 3,5 cm. Uscatorul pentru pahare si cani cu tava, avand dimensiunile de 41,5 x 27 x 3,5 cm si fiind disponibil in culoarea crem, este un produs de incredere marca Surt Vrm. Acesta a fost conceput sub forma unei tavi din plastic, care are un grilaj deasupra pentru a mentine canile si paharele la o distanta sigura fata de apa scursa, astfel incat sa se usuce in mod eficient. Avand in vedere nevoia de a avea vase uscate rapid si cu usurinta, acest uscator ofera rezultate excelente. Cu un design gandit pentru o uscare rapida, previne acumularea de apa si reduce riscul dezvoltarii mucegaiului. Tava imbunatateste fluxul de aer, contribuind astfel la o uscare mai rapida si mai eficienta a vaselor. Aceasta faciliteaza si curatarea uscatorului in sine. Uscatorul pentru pahare si cani este realizat din plastic de calitate, care il face durabil si usor de intretinut. Cu dimensiunile sale generoase, poate gazdui mai multe pahare si cani simultan. Astfel, acest produs practic si functional va permite sa economisiti spatiu pe blatul de bucatarie si sa va pastrati vesela organizata si bine uscata. Pretul mentionat este pentru o singura bucata a acestui uscator pentru pahare si cani. Datorita caracteristicilor sale deosebite si a calitatii materialelor utilizate, acesta reprezinta o investitie valoroasa in confortul si eficienta bucatariei dumneavoastra. Aflați mai multe
  • Uscator pentru pahare si cani, cu tava, 41,5 x 27 x 3,5 cm, roz - Surt Vrm

    Uscator pentru pahare si cani, cu tava, 41,5 x 27 x 3,5 cm, roz - Surt Vrm este conceput sub forma unei tavi din plastic, ce are deasupra un grilaj ce tine la distanta apa scursa de canile si paharele pentru uscarea acestora. Uscare rapida si usor de curatat,uscarea vaselor este fara riscuri. Tava mareste fluxul de aer pentru o uscare mai rapida previne dezvoltarea mucegaiului si face stergerea mai usoara. Pretul este pentru 1 bucata. Material: plastic. Dimensiuni:41,5 x 27 x inaltime 3,5 cm. Uscatorul pentru pahare si cani cu tava, avand dimensiunile de 41,5 x 27 x 3,5 cm si fiind disponibil in culoarea crem, este un produs de incredere marca Surt Vrm. Acesta a fost conceput sub forma unei tavi din plastic, care are un grilaj deasupra pentru a mentine canile si paharele la o distanta sigura fata de apa scursa, astfel incat sa se usuce in mod eficient. Avand in vedere nevoia de a avea vase uscate rapid si cu usurinta, acest uscator ofera rezultate excelente. Cu un design gandit pentru o uscare rapida, previne acumularea de apa si reduce riscul dezvoltarii mucegaiului. Tava imbunatateste fluxul de aer, contribuind astfel la o uscare mai rapida si mai eficienta a vaselor. Aceasta faciliteaza si curatarea uscatorului in sine. Uscatorul pentru pahare si cani este realizat din plastic de calitate, care il face durabil si usor de intretinut. Cu dimensiunile sale generoase, poate gazdui mai multe pahare si cani simultan. Astfel, acest produs practic si functional va permite sa economisiti spatiu pe blatul de bucatarie si sa va pastrati vesela organizata si bine uscata. Pretul mentionat este pentru o singura bucata a acestui uscator pentru pahare si cani. Datorita caracteristicilor sale deosebite si a calitatii materialelor utilizate, acesta reprezinta o investitie valoroasa in confortul si eficienta bucatariei dumneavoastra. Aflați mai multe
  • Uscator pliabil vase, cu tava, crem pastel, 2 niveluri, Surt Vrm

    Uscator pliabil vase, cu tava, crem pastel, 2 niveluri, Surt Vrm este conceput sub forma unui scurgator vase tip foarfeca, fiind cel mai practic mod de a economisi spatiu in bucatarie. Se pliaza usor si se depoziteaza plat, neocupand spatiu. Prezinta o tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Design inteligent: profitati la maximum de spatiul din bucatarie cu acest suport pentru vase pe doua niveluri. Este perfect pentru cresterea capacitatii de uscare, fara a compromite spatiul si se pliaza usor atunci cand nu este necesar. Economie de spatiu: acest scurgator de vase pe doua niveluri este conceput pentru a se potrivi majoritatii blaturilor de dulap. Scurgator de vase practic, pliabil, cu tava separata pentru picurare. Economiseste foarte mult spatiu. Suportul pentru vase este pliabil si, prin urmare, usor de depozitat atunci cand nu este utilizat. Pretul este pentru 1 bucata. Material: plastic. Dimensiuni:37 x 33 x inaltime 21 cm. Uscatorul pliabil pentru vase, cu tava, crem pastel, in 2 niveluri, marca Surt Vrm, este o solutie practica sub forma unui scurgator de vase tip foarfeca, conceput special pentru a economisi spatiu in bucatarie. Este usor de pliat si poate fi depozitat plat, ocupand un spatiu minim. Acest model de uscator pentru vase are o tava integrata, care colecteaza apa ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscat. Aceasta caracteristica inteligenta asigura ca apa nu se va scurge pe suprafata de lucru, mentinand-o curata si uscata. Designul sau inteligent va permite sa profitati la maximum de spatiul disponibil in bucatarie, oferindu-va un suport pentru vase cu doua niveluri. Acesta va permite sa cresteti capacitatea de uscare a vaselor, fara a compromite spatiul disponibil. In plus, se pliaza cu usurinta atunci cand nu este necesar, asigurandu-va ca nu ocupa spatiu pretios in bucatarie. Uscatorul pliabil pentru vase este conceput sa se potriveasca majoritatii blaturilor de dulap, asigurandu-va ca poate fi utilizat in majoritatea bucatariilor. Este un accesoriu practic pentru uscarea vaselor, cu posibilitatea de a plia uscatorul si de a-l depozita usor atunci cand nu este in uz. Produsul este disponibil la un pret pentru o singura bucata si este fabricat din material plastic rezistent. Dimensiunile acestuia sunt de aproximativ 37 x 33 cm, cu o inaltime de 21 cm, oferind suficient spatiu pentru a usca vasele in mod eficient si fara a ocupa prea mult loc in bucatarie.Aflați mai multe

    Preț: 54,00 lei

    Special Price 44,00 lei

    Nu este în stoc

  • Uscator pliabil vase, cu tava, roz pastel, 2 niveluri, Surt Vrm

    Uscator pliabil vase, cu tava, roz pastel, 2 niveluri, Surt Vrm este conceput sub forma unui scurgator vase tip foarfeca, fiind cel mai practic mod de a economisi spatiu in bucatarie. Se pliaza usor si se depoziteaza plat, neocupand spatiu. Prezinta o tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Design inteligent: profitati la maximum de spatiul din bucatarie cu acest suport pentru vase pe doua niveluri. Este perfect pentru cresterea capacitatii de uscare, fara a compromite spatiul si se pliaza usor atunci cand nu este necesar. Economie de spatiu: acest scurgator de vase pe doua niveluri este conceput pentru a se potrivi majoritatii blaturilor de dulap. Scurgator de vase practic, pliabil, cu tava separata pentru picurare. Economiseste foarte mult spatiu. Suportul pentru vase este pliabil si, prin urmare, usor de depozitat atunci cand nu este utilizat. Pretul este pentru 1 bucata. Material: plastic. Dimensiuni:37 x 33 x inaltime 21 cm. Aflați mai multe
  • Uscator pliabil vase, cu tava, vernil pastel, 2 niveluri, Surt Vrm

    Uscator pliabil vase, cu tava, vernil pastel, 2 niveluri, Surt Vrm este conceput sub forma unui scurgator vase tip foarfeca, fiind cel mai practic mod de a economisi spatiu in bucatarie. Se pliaza usor si se depoziteaza plat, neocupand spatiu. Prezinta o tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Design inteligent: profitati la maximum de spatiul din bucatarie cu acest suport pentru vase pe doua niveluri. Este perfect pentru cresterea capacitatii de uscare, fara a compromite spatiul si se pliaza usor atunci cand nu este necesar. Economie de spatiu: acest scurgator de vase pe doua niveluri este conceput pentru a se potrivi majoritatii blaturilor de dulap. Scurgator de vase practic, pliabil, cu tava separata pentru picurare. Economiseste foarte mult spatiu. Suportul pentru vase este pliabil si, prin urmare, usor de depozitat atunci cand nu este utilizat. Pretul este pentru 1 bucata. Material: plastic. Dimensiuni:37 x 33 x inaltime 21 cm.Aflați mai multe
  • Tava dubla pentru tacamuri turcoaz

    Tava dubla pentru tacamuri turcoaz va ofera spatiu suplimentar pentru asezarea si ordonarea tacamurilor si ustensilelor de bucatarie. Dimensiuni:( 40 x 30 x 7 ) cm, Pretul este pentru 1 bucata si nu include tacamuri. Tava dubla pentru tacamuri turcoaz este un organizator tacamuri reglabil, potrivit pentru asezarea tacamurilor, ustensilelor, articolelor de birou, produselor cosmetice, obiectelor mici din casa sau biroul dvs. Organizatorul tacamuri extensibil se livreaza cu 2 tavite de stivuire, una mare si una mica, iar cea mai mica este mobila. Tava dubla pentru tacamuri turcoaz este o tava tacamuri extensibila ce va ajuta la stocarea si organizarea obiectelor din bucatarii, bai, dulapuri, camara, birou, garaj, etc. Tava dubla pentru tacamuri turcoaz este o tava tacamuri reglabila care culiseaza, astfel incat va ofera un acces facil la spatiul de stocare de la baza. Tava dubla pentru tacamuri turcoaz este fabricat din plastic durabil. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. **********************Pretul este pentru 1 bucata Tava dubla pentru tacamuri turcoaz si nu include tacamuri.*************************** Aflați mai multe
  • Covoras microfibra absorbant scurgere vesela si tacamuri-Quttin

    Covoras microfibra absorbant scurgere vesela si tacamuri-Quttin absoarbe apa care cade de pe boluri sau alte vase, menține blatul curat: superabsorbtie de apa. Protecția vaselor: materialul previne zgârierea vaselor, tigaii și blatului de bucatarie. Covorașul pentru uscarea vaselor este fabricat din microfibră, moale și de încredere, nu vă va zgâria vasele, poate absorbi rapid apa, menține blatul din bucătărie curat și uscat. Absorbție de apă și uscare rapidă: acest covoraș de uscare absoarbe rapid apa, iar materialul din microfibră poate preveni acumularea de apă și se usucă rapid; vă poate proteja blatul de zgârieturi. Usor de depozitat si curatat. Covorașul de vase cu uscare rapidă este ușor și pliabil, poate fi pliat și depozitat într-un sertar sau dulap, nu ocupă prea mult spațiu și creează mai mult confort pentru viața ta; Este lavabil la masina si usor de curatat. Metoda de curățare: se poate spăla la mașină. Dimensiuni: 50x38cm, greutate100g. Pretul este pentru 1 bucata Covoras microfibra absorbant scurgere vesela si tacamuri-Quttin. Nu sunt incluse alte accesorii de bucatarie, gen: vesela, farfurii, pahare sau uscator de vase! Covorasul din microfibra absorbant pentru scurgerea veselei si tacamurilor Quttin este solutia perfecta pentru mentinerea ordinei si curateniei in bucataria ta. Cu o capacitate extraordinara de absortie a apei, acest covoras este conceput pentru a captura picaturile si stropii de apa care se scurg de pe boluri si alte vase, asigurand astfel ca suprafata blatului tau ramane curata si uscata. Un aspect important al acestui produs este protectia pe care o ofera vaselor si ustensilelor tale. Materialul sau moale din microfibra asigura ca obiectele fragile nu vor fi zgariate sau deteriorate in timpul uscarii. Fie ca este vorba despre vase, tigai sau alte ustensile, acest covoras creeaza o bariera protectoare eficienta. Covorasul de uscare este fabricat cu atentie pentru a indeplini cerintele tale de zi cu zi. Datorita tehnologiei de absorbtie rapida a apei, acesta preia si retine umiditatea intr-un mod eficient. Astfel, previne acumularea excesiva de apa si mentine suprafata uscata, minimizand riscul de zgarieturi sau deteriorari ale blatului de bucatarie. O caracteristica practica a acestui produs este usurinta in utilizare si depozitare. Covorasul de uscare este pliabil si usor, ceea ce il face ideal pentru a fi depozitat intr-un sertar sau dulap, economisind spatiu in bucatarie. In plus, intretinerea sa este simpla, deoarece poate fi spalat la masina fara probleme, ceea ce il mentine mereu proaspat si igienic. Dimensiunile optime (50x38cm) si greutatea redusa (100g) il fac convenabil de manevrat si pliat in functie de necesitati. Pretul afisat este pentru o singura bucata a covorasului de microfibra absorbant pentru scurgerea veselei si tacamurilor Quttin. Este important sa retii ca alte accesorii de bucatarie, cum ar fi vesela, farfuriile, paharele sau uscatorul de vase, nu sunt incluse in acest produs. In concluzie, acest covoras de uscare este un partener practic si functional in bucataria ta, menit sa iti usureze munca de zi cu zi, sa protejeze vasele tale pretioase si sa pastreze mediul tau de gatit curat si ordonat.Aflați mai multe
  • Bloc lemn bambus, cu magnet, pentru cutite

    Bloc lemn bambus, cu magnet, pentru cutite este un suport de cutite elegant, cu aspect de bambus - cu functie practica de magnet pentru atasarea usoara a cutitelor de diferite dimensiuni. Tacamurile sunt intotdeauna gata la indemana si sortate clar - prezinta un picior extensibil sau retractabil pentru o instalare stabila sau depozitare cu economie de spatiu in sertare etc. Din bambus, culoare: de culoarea lemnului - blocul poate fi folosit pentru cutite cu proprietati magnetice. Atrage privirile, avand rol atractiv in bucatarie - poate fi folosit si ca tabla magnetica pentru atasarea notitelor, cartilor postale si multe altele, cu magneti. Dimensiuni: aproximativ 22 x 20,5 x 19 cm, pliat: aproximativ 22 x 3 x 22 cm, greutate: aproximativ 960 g Magnetic, practic si pur si simplu bun: blocul de cutite este elegant, cu un aspect atractiv de bambus, atrage privirile in bucatarie, chic. Nu numai ca aspectul de culoarea lemnului este atragator, dar si accesoriul de bucatarie este util, impresioneaza prin functionalitatea sa. Pastreaza cutitele cu proprietati magnetice clar, aranjate si la indemana - se lipesc de suprafata datorita functiei practice de magnet. Datorita piciorului pliabil, ustensila de bucatarie masoara aproximativ 22 x 20,5 x 19 cm, sta ferm pe raftul bucatariei, pe masa, pe pervazul ferestrei sau pe dulap. In plus, poate fi pliat pana la un spatiu de aproximativ 22 x 3 x 22 cm si depozitat in sertar. Cu ajutorul magnetilor, tabla de cutite este potrivita si pentru atasarea notitelor, cartilor postale si multe altele. Functia utila si aspectul chic merg mana in mana aici. Culoare: lemnului. Material: BAMBUS. Adancimea acumulata in cm: 19. Latimea construita in cm: 22. Inaltimea construita in cm: 20.5. Aflați mai multe
  • Covoras cauciuc scurgator vesela si tacamuri Quttin

    Covoras pentru scurgerea veselei si a tacamurilor. Covorasul are textura cu santuri de scurgere a apei si picurator la capat astfel incat apa sa se scurga direct in chiuveta. Covorasul este ideal pentru zonele de langa chiuvete cu spatii mici sau pentru folosire ocazionala in deplasari. Este recomandat sa asezati covorasul langa chiuveta. Se spala usor. Covorasul se pliaza usor si poate fi spalat in masina de spalat vase. Dimensiuni : 43 cm x 33 cm Material : cauciuc Covorasul pentru scurgerea veselei si a tacamurilor este un accesoriu practic si util pentru bucataria dvs. Cu o textura speciala, dotata cu santuri de scurgere a apei si un picurator la capat, acest covoras permite ca apa sa se scurga direct in chiuveta, evitand astfel formarea unor balti de apa si mentinand zona de lucru curata si uscata. Covorasul este ideal pentru zonele de langa chiuvete cu spatii mici sau pentru utilizarea in deplasari, precum camping sau excursii. Datorita dimensiunilor sale compacte, poate fi asezat cu usurinta langa chiuveta si ocupand un spatiu minim. Curatarea covorasului este foarte simpla, fiind usor de spalat. Acesta se poate plia cu usurinta si poate fi introdus in masina de spalat vase pentru o curatare eficienta. Realizat din cauciuc durabil si rezistent, covorasul este conceput pentru a rezista uzurii zilnice si pentru a oferi o protectie eficienta impotriva zgarieturilor si avarierilor produselor din sticla sau ceramica. Cu dimensiunile sale de 43 cm x 33 cm, acest covoras este potrivit pentru majoritatea chiuvetelor si se integreaza perfect in designul bucatariei dvs. In concluzie, covorasul pentru scurgerea veselei si a tacamurilor este un accesoriu practic, usor de utilizat si de intretinut, care va ajuta sa va mentineti bucataria organizata si curata. Aflați mai multe

De la 61 la 90 produse din total 173

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!