Organizatoare bucatarie. Idei de Organizare si Economie de Spatiu in Bucatarie

Descopera gama variata de organizatoare de bucatarie, solutii de organizare si economie de spatiu in bucatarie de la Happymax. Produsele noastre de bucatarie sunt special concepute pentru a-ti simplifica viata, ptand astfel crea un mediu ordonat si functional, in care fiecare obiect sa aiba locul sau.

Pentru organizarea eficienta a ustensilelor de bucatarie, iti punem la dispozitie o selectie de organizatoare de bucatarie si suporturi pentru farfurii si tacamuri sau rafturi si etajere de bucatarie cu roti. Poti opta pentru un organizator de tacamuri sau farfurii de inalta calitate, care iti va permite sa pastrezi cu usurinta furculitele, cutitele si lingurile in ordine. De asemenea, rafturile organizatoare pentru bucatarie si etajerele pentru depozitare te vor ajuta sa optimizezi spatiul din dulapuri si sa ai toate obiectele la indemana.

Pentru a-ti mentine frigiderul bine organizat, iti oferim solutii ingenioase, precum organizatoarele pentru frigider, caserolele termice si cutiile de depozitare pentru bucatarie. Acestea te vor ajuta sa separi si sa pastrezi alimentele proaspete si bine organizate, astfel incat sa gasesti totul rapid si sa eviti risipa.

In ceea ce priveste curatenia si igiena, dispunem de diverse accesorii practice. Poti alege un dispenser manual pentru detergent lichid sau un suport pentru sapun lichid si burete, care sa iti faciliteze munca in bucatarie. De asemenea, suporturile pentru role de bucatarie, prosoape si pahare vor aduce un plus de functionalitate si organizare in spatiul tau.

Pentru a economisi spatiu si a avea acces facil la condimentele preferate, iti recomandam suporturile de condimente si recipientele etanse pentru condimente. Acestea iti vor permite sa pastrezi condimentele la indemana si sa le protejezi de umiditate si lumina.

Nu uita de organizarea dulapurilor! Cu ajutorul organizatoarelor pentru dulapuri si suporturilor pentru capacul tigailor, vei avea o vedere de ansamblu asupra tuturor obiectelor si vei evita haosul.

In plus, pentru a-ti face viata mai usoara, avem si cutii speciale pentru oua si cereale, care te vor ajuta sa le pastrezi proaspete si sa economisesti spatiu.

Exploreaza gama noastra de solutii de organizare si economie de spatiu in bucatarie si transforma-ti bucataria intr-un loc practic si ordonat cu ajutorul produselor Happymax.

Subcategorii

De la 121 la 150 produse din total 792

pe pagină

Pagină:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Cutie depozitare, cu manere, 13 x 29 x 12,7 cm, roz, Atlas no.1

    Cutie depozitare, cu manere, 13 x 29 x 12,7 cm, roz, Atlas no.1 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: 13 x 29 x inaltime 12,7 cm. Cutia de depozitare cu manere, avand dimensiunile de 13 x 29 x 12,7 cm, intr-o nuanta de roz, modelul Atlas no. 1, este un instrument practic si versatil pentru organizarea si depozitarea obiectelor de mici dimensiuni in viata de zi cu zi. Indiferent ca este vorba despre papetarie, produse cosmetice, articole pentru hobby sau alte lucruri, aceasta cutie poate deveni partenerul ideal pentru pastrarea in siguranta a acestora. Cu un contur dreptunghiular si gauri pentru ventilare, cutia asigura o buna circulatie a aerului, evitand astfel acumularea umiditatii si mentinand obiectele intr-o stare proaspata. Gaurile permit, de asemenea, vizualizarea continutului cutiei, facilitand gasirea rapida a obiectelor dorite fara a fi nevoie sa cautati prin toata cutia. Cu cele doua manere integrate, aceasta cutie de depozitare ofera o deplasare usoara si o prindere comoda. Poate fi folosita ca un excelent organizator in bucatarie, baie, birou sau in orice alta incapere in care este nevoie de depozitare eficienta si accesibila. Cutia este fabricata din plastic, un material rezistent si usor de curatat. Astfel, va puteti bucura de durabilitatea si aspectul impecabil al acesteia in timp ce va mentineti obiectele bine organizate. Cu dimensiunile sale de 13 x 29 x 12,7 cm, aceasta cutie de depozitare se potriveste perfect pentru obiectele de mici dimensiuni. Indiferent ca este vorba despre acasa, la birou sau in calatorii, aceasta cutie devine un partener indispensabil pentru pastrarea in ordine a lucrurilor importante si a celor mai dragi obiecte personale. Cu cutia de depozitare cu manere Atlas no. 1, organizarea si accesibilitatea sunt la indemana, iar spatiul dvs. ramane ordonat si ingrijit. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare, cu manere, 13 x 29 x 12,7 cm, albastru, Atlas no. 1

    Cutie depozitare, cu manere, 13 x 29 x 12,7 cm, albastru, Atlas no. 1 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: 13 x 29 x inaltime 12,7 cm. Cutia de depozitare cu manere, avand dimensiunile de 13 x 29 x 12,7 cm, intr-o nuanta de albastru, modelul Atlas no. 1, este un instrument practic si versatil pentru organizarea si depozitarea obiectelor de mici dimensiuni in viata de zi cu zi. Indiferent ca este vorba despre papetarie, produse cosmetice, articole pentru hobby sau alte lucruri, aceasta cutie poate deveni partenerul ideal pentru pastrarea in siguranta a acestora. Cu un contur dreptunghiular si gauri pentru ventilare, cutia asigura o buna circulatie a aerului, evitand astfel acumularea umiditatii si mentinand obiectele intr-o stare proaspata. Gaurile permit, de asemenea, vizualizarea continutului cutiei, facilitand gasirea rapida a obiectelor dorite fara a fi nevoie sa cautati prin toata cutia. Cu cele doua manere integrate, aceasta cutie de depozitare ofera o deplasare usoara si o prindere comoda. Poate fi folosita ca un excelent organizator in bucatarie, baie, birou sau in orice alta incapere in care este nevoie de depozitare eficienta si accesibila. Cutia este fabricata din plastic, un material rezistent si usor de curatat. Astfel, va puteti bucura de durabilitatea si aspectul impecabil al acesteia in timp ce va mentineti obiectele bine organizate. Cu dimensiunile sale de 13 x 29 x 12,7 cm, aceasta cutie de depozitare se potriveste perfect pentru obiectele de mici dimensiuni. Indiferent ca este vorba despre acasa, la birou sau in calatorii, aceasta cutie devine un partener indispensabil pentru pastrarea in ordine a lucrurilor importante si a celor mai dragi obiecte personale. Cu cutia de depozitare cu manere Atlas no. 1, organizarea si accesibilitatea sunt la indemana, iar spatiul dvs. ramane ordonat si ingrijit.Aflați mai multe
  • Cutie depozitare, cu manere, 13 x 29 x 12,7 cm, verde, Atlas no. 1

    Cutie depozitare, cu manere, 13 x 29 x 12,7 cm, verde, Atlas no. 1 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: 13 x 29 x inaltime 12,7 cm. Cutia de depozitare cu manere, avand dimensiunile de 13 x 29 x 12,7 cm, intr-o nuanta de verde, modelul Atlas no. 1, este un instrument practic si versatil pentru organizarea si depozitarea obiectelor de mici dimensiuni in viata de zi cu zi. Indiferent ca este vorba despre papetarie, produse cosmetice, articole pentru hobby sau alte lucruri, aceasta cutie poate deveni partenerul ideal pentru pastrarea in siguranta a acestora. Cu un contur dreptunghiular si gauri pentru ventilare, cutia asigura o buna circulatie a aerului, evitand astfel acumularea umiditatii si mentinand obiectele intr-o stare proaspata. Gaurile permit, de asemenea, vizualizarea continutului cutiei, facilitand gasirea rapida a obiectelor dorite fara a fi nevoie sa cautati prin toata cutia. Cu cele doua manere integrate, aceasta cutie de depozitare ofera o deplasare usoara si o prindere comoda. Poate fi folosita ca un excelent organizator in bucatarie, baie, birou sau in orice alta incapere in care este nevoie de depozitare eficienta si accesibila. Cutia este fabricata din plastic, un material rezistent si usor de curatat. Astfel, va puteti bucura de durabilitatea si aspectul impecabil al acesteia in timp ce va mentineti obiectele bine organizate. Cu dimensiunile sale de 13 x 29 x 12,7 cm, aceasta cutie de depozitare se potriveste perfect pentru obiectele de mici dimensiuni. Indiferent ca este vorba despre acasa, la birou sau in calatorii, aceasta cutie devine un partener indispensabil pentru pastrarea in ordine a lucrurilor importante si a celor mai dragi obiecte personale. Cu cutia de depozitare cu manere Atlas no. 1, organizarea si accesibilitatea sunt la indemana, iar spatiul dvs. ramane ordonat si ingrijit.Aflați mai multe
  • Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, turcoaz

    Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, turcoaz conceput sub forma unei uscator cu tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Se pot aseza: farfurii, pahare, cani, furculite, linguri, cutite,etc. Ofera mult spatiu - cu 3 compartimente pentru tacamuri si suport pentru farfurii, totul puse in pozitie verticala - tava de scurgere separata previne petele de apa si zgarieturile Caracteristici: Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP) - in cele 3 compartimente tacamurile se pot usca sortate - sigur pentru alimente si fara BPA - Utilizare: suportul pentru vase este ideal pentru acasa sau camping – nu rugineste datorita plasticului usor de intretinut – scurgatorul de vase protejeaza, de asemenea, chiuveta si blatul de zgarieturi si pete de calcar Material: plastic. Dimensiuni:45 x 29,7 x inaltime 8 cm. Aflați mai multe
  • Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, maro

    Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, maro conceput sub forma unei uscator cu tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Se pot aseza: farfurii, pahare, cani, furculite, linguri, cutite,etc. Ofera mult spatiu - cu 3 compartimente pentru tacamuri si suport pentru farfurii, totul puse in pozitie verticala - tava de scurgere separata previne petele de apa si zgarieturile Caracteristici: Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP) - in cele 3 compartimente tacamurile se pot usca sortate - sigur pentru alimente si fara BPA - Utilizare: suportul pentru vase este ideal pentru acasa sau camping – nu rugineste datorita plasticului usor de intretinut – scurgatorul de vase protejeaza, de asemenea, chiuveta si blatul de zgarieturi si pete de calcar Material: plastic. Dimensiuni:45 x 29,7 x inaltime 8 cm. Aflați mai multe
  • Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, bej

    Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, bej conceput sub forma unei uscator cu tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Se pot aseza: farfurii, pahare, cani, furculite, linguri, cutite,etc. Ofera mult spatiu - cu 3 compartimente pentru tacamuri si suport pentru farfurii, totul puse in pozitie verticala - tava de scurgere separata previne petele de apa si zgarieturile Caracteristici: Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP) - in cele 3 compartimente tacamurile se pot usca sortate - sigur pentru alimente si fara BPA - Utilizare: suportul pentru vase este ideal pentru acasa sau camping – nu rugineste datorita plasticului usor de intretinut – scurgatorul de vase protejeaza, de asemenea, chiuveta si blatul de zgarieturi si pete de calcar Material: plastic. Dimensiuni:45 x 29,7 x inaltime 8 cm. Uscatorul de vase Venezia, de culoare bej, este conceput sub forma unui suport cu tava integrata pentru colectarea apei care se scurge de pe vesela. Scopul sau este de a mentine uscat blatul chiuvetei sau al dulapului in timpul procesului de uscare a vaselor. Acesta este un accesoriu util pentru asezarea farfuriilor, paharelor, canilor, furcilor, lingurilor, cutitelor si altor obiecte de bucatarie similare. Uscatorul de vase ofera mult spatiu de depozitare, avand trei compartimente pentru tacamuri si un suport pentru farfurii, toate amplasate in pozitie verticala. Aceasta configurare permite o uscare eficienta si sortata a tacamurilor. Tava de scurgere separata asigura ca picaturile de apa nu stagneaza pe vesela, prevenind astfel petele de apa si zgarieturile. Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP), care este sigur pentru alimente si nu contine BPA. Cele trei compartimente pentru tacamuri permit sortarea si organizarea acestora in mod convenabil. Uscatorul de vase poate fi utilizat acasa sau in camping si este usor de intretinut, deoarece plasticul nu se corodeaza. In plus, acesta protejeaza chiuveta si blatul de bucatarie de zgarieturi si pete de calcar. Cu dimensiunile sale de 45 x 29,7 x 8 cm, acest uscator de vase ofera suficient spatiu pentru a se potrivi cu numeroase vase si obiecte de bucatarie. Este un instrument practic si functional pentru a va ajuta sa pastrati bucataria organizata si curata. In concluzie, uscatorul de vase Venezia este un accesoriu util si eficient pentru a facilita procesul de uscare a vaselor in bucatarie. Fabricat din plastic de inalta calitate, acesta este sigur pentru alimente si usor de intretinut. Oferind spatiu generos si organizare eficienta, acest uscator de vase contribuie la mentinerea ordinei si igienei in bucatarie. Aflați mai multe
  • Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, verde-Surt Vrm

    Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, verde-Surt Vrm conceput sub forma unei uscator cu tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Se pot aseza: farfurii, pahare, cani, furculite, linguri, cutite,etc. Ofera mult spatiu - cu 3 compartimente pentru tacamuri si suport pentru farfurii, totul puse in pozitie verticala - tava de scurgere separata previne petele de apa si zgarieturile Caracteristici: Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP) - in cele 3 compartimente tacamurile se pot usca sortate - sigur pentru alimente si fara BPA - Utilizare: suportul pentru vase este ideal pentru acasa sau camping – nu rugineste datorita plasticului usor de intretinut – scurgatorul de vase protejeaza, de asemenea, chiuveta si blatul de zgarieturi si pete de calcar Material: plastic. Dimensiuni:45 x 29,7 x inaltime 8 cm. Aflați mai multe
  • Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, roz-Surt Vrm

    Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, roz-Surt Vrm conceput sub forma unei uscator cu tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Se pot aseza: farfurii, pahare, cani, furculite, linguri, cutite,etc. Ofera mult spatiu - cu 3 compartimente pentru tacamuri si suport pentru farfurii, totul puse in pozitie verticala - tava de scurgere separata previne petele de apa si zgarieturile Caracteristici: Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP) - in cele 3 compartimente tacamurile se pot usca sortate - sigur pentru alimente si fara BPA - Utilizare: suportul pentru vase este ideal pentru acasa sau camping – nu rugineste datorita plasticului usor de intretinut – scurgatorul de vase protejeaza, de asemenea, chiuveta si blatul de zgarieturi si pete de calcar Material: plastic. Dimensiuni:45 x 29,7 x inaltime 8 cm. Uscatorul de vase Venezia, de culoare bej, este conceput sub forma unui suport cu tava integrata pentru colectarea apei care se scurge de pe vesela. Scopul sau este de a mentine uscat blatul chiuvetei sau al dulapului in timpul procesului de uscare a vaselor. Acesta este un accesoriu util pentru asezarea farfuriilor, paharelor, canilor, furcilor, lingurilor, cutitelor si altor obiecte de bucatarie similare. Uscatorul de vase ofera mult spatiu de depozitare, avand trei compartimente pentru tacamuri si un suport pentru farfurii, toate amplasate in pozitie verticala. Aceasta configurare permite o uscare eficienta si sortata a tacamurilor. Tava de scurgere separata asigura ca picaturile de apa nu stagneaza pe vesela, prevenind astfel petele de apa si zgarieturile. Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP), care este sigur pentru alimente si nu contine BPA. Cele trei compartimente pentru tacamuri permit sortarea si organizarea acestora in mod convenabil. Uscatorul de vase poate fi utilizat acasa sau in camping si este usor de intretinut, deoarece plasticul nu se corodeaza. In plus, acesta protejeaza chiuveta si blatul de bucatarie de zgarieturi si pete de calcar. Cu dimensiunile sale de 45 x 29,7 x 8 cm, acest uscator de vase ofera suficient spatiu pentru a se potrivi cu numeroase vase si obiecte de bucatarie. Este un instrument practic si functional pentru a va ajuta sa pastrati bucataria organizata si curata. In concluzie, uscatorul de vase Venezia este un accesoriu util si eficient pentru a facilita procesul de uscare a vaselor in bucatarie. Fabricat din plastic de inalta calitate, acesta este sigur pentru alimente si usor de intretinut. Oferind spatiu generos si organizare eficienta, acest uscator de vase contribuie la mentinerea ordinei si igienei in bucatarie. Aflați mai multe
  • Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, crem-Surt Vrm

    Uscator vase, cu tava, plastic, 45 x 29,7 x 8 cm, Venezia, crem-Surt Vrm conceput sub forma unei uscator cu tava integrata, pentru colectarea apei, ce se scurge de pe vesela, astfel incat blatul chiuvetei sau al dulapului sa ramana uscate. Se pot aseza: farfurii, pahare, cani, furculite, linguri, cutite,etc. Ofera mult spatiu - cu 3 compartimente pentru tacamuri si suport pentru farfurii, totul puse in pozitie verticala - tava de scurgere separata previne petele de apa si zgarieturile Caracteristici: Suportul pentru vase este fabricat din plastic de inalta calitate (PP) - in cele 3 compartimente tacamurile se pot usca sortate - sigur pentru alimente si fara BPA - Utilizare: suportul pentru vase este ideal pentru acasa sau camping – nu rugineste datorita plasticului usor de intretinut – scurgatorul de vase protejeaza, de asemenea, chiuveta si blatul de zgarieturi si pete de calcar Material: plastic. Dimensiuni:45 x 29,7 x inaltime 8 cm. Aflați mai multe
  • Tava pentru tacamuri, 33 x 24 x 4,3 cm, verde, Classic Surt Vrm

    Tava pentru tacamuri, 33 x 24 x 4,3 cm, verde, Classic Surt Vrm are 5 compartimente si este destinata pastrarii in ordine a tacamurilor si accesoriilor de bucatarie. Este un organizator tacamuri menit sa asigure pastrarea ordinii a tacamurilor esentiale. Potrivit nu numai pentru tacamurile de bucatarie, aceasta tava de depozitare poate fi utilizata si pentru organizarea produselor cosmetice si a machiajului, a rechizitelor de birou si multe altele. Cu aceasta tava pentru tacamuri poti elimina haosul din sertarul tau, in cel mai scurt timp! Tava este perforata. Materialul nu este doar dur si stabil, ci si usor de intretinut. Are 5 compartimente, cutia ofera suficient spatiu pentru cutite, furculite, linguri, lingurite. Este o modalitate eleganta de a va organiza in mod obisnuit sertarul de bucatarie, cu un stil modern . Va ajuta sa va sortati sertarul. Cutia pentru tacamuri cu 5 compartimente se potriveste cu usurinta in aproape fiecare sertar. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. Material: plastic. Dimensiuni: 33 x 24 x 4,3 cm. Aflați mai multe
  • Tava pentru tacamuri, 33 x 24 x 4,3 cm, roz, Classic Surt Vrm

    Tava pentru tacamuri, 33 x 24 x 4,3 cm, roz, Classic Surt Vrm are 5 compartimente si este destinata pastrarii in ordine a tacamurilor si accesoriilor de bucatarie. Este un organizator tacamuri menit sa asigure pastrarea ordinii a tacamurilor esentiale. Potrivit nu numai pentru tacamurile de bucatarie, aceasta tava de depozitare poate fi utilizata si pentru organizarea produselor cosmetice si a machiajului, a rechizitelor de birou si multe altele. Cu aceasta tava pentru tacamuri poti elimina haosul din sertarul tau, in cel mai scurt timp! Tava este perforata. Materialul nu este doar dur si stabil, ci si usor de intretinut. Are 5 compartimente, cutia ofera suficient spatiu pentru cutite, furculite, linguri, lingurite. Este o modalitate eleganta de a va organiza in mod obisnuit sertarul de bucatarie, cu un stil modern . Va ajuta sa va sortati sertarul. Cutia pentru tacamuri cu 5 compartimente se potriveste cu usurinta in aproape fiecare sertar. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. Material: plastic. Dimensiuni: 33 x 24 x 4,3 cm. Aflați mai multe
  • Tava pentru tacamuri, 33 x 24 x 4,3 cm, crem, Classic Surt Vrm

    Tava pentru tacamuri, 33 x 24 x 4,3 cm, crem, Classic Surt Vrm are 5 compartimente si este destinata pastrarii in ordine a tacamurilor si accesoriilor de bucatarie. Este un organizator tacamuri menit sa asigure pastrarea ordinii a tacamurilor esentiale. Potrivit nu numai pentru tacamurile de bucatarie, aceasta tava de depozitare poate fi utilizata si pentru organizarea produselor cosmetice si a machiajului, a rechizitelor de birou si multe altele. Cu aceasta tava pentru tacamuri poti elimina haosul din sertarul tau, in cel mai scurt timp! Tava este perforata. Materialul nu este doar dur si stabil, ci si usor de intretinut. Are 5 compartimente, cutia ofera suficient spatiu pentru cutite, furculite, linguri, lingurite. Este o modalitate eleganta de a va organiza in mod obisnuit sertarul de bucatarie, cu un stil modern . Va ajuta sa va sortati sertarul. Cutia pentru tacamuri cu 5 compartimente se potriveste cu usurinta in aproape fiecare sertar. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. Material: plastic. Dimensiuni: 33 x 24 x 4,3 cm. Aflați mai multe
  • Tava pentru tacamuri, 33 x 24 x 4,3 cm, argintiu, Classic

    Tava pentru tacamuri, 33 x 24 x 4,3 cm, argintiu, Classic are 5 compartimente si este destinata pastrarii in ordine a tacamurilor si accesoriilor de bucatarie. Este un organizator tacamuri menit sa asigure pastrarea ordinii a tacamurilor esentiale. Potrivit nu numai pentru tacamurile de bucatarie, aceasta tava de depozitare poate fi utilizata si pentru organizarea produselor cosmetice si a machiajului, a rechizitelor de birou si multe altele. Cu aceasta tava pentru tacamuri poti elimina haosul din sertarul tau, in cel mai scurt timp! Tava este perforata. Materialul nu este doar dur si stabil, ci si usor de intretinut. Are 5 compartimente, cutia ofera suficient spatiu pentru cutite, furculite, linguri, lingurite. Este o modalitate eleganta de a va organiza in mod obisnuit sertarul de bucatarie, cu un stil modern . Va ajuta sa va sortati sertarul. Cutia pentru tacamuri cu 5 compartimente se potriveste cu usurinta in aproape fiecare sertar. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. Material: plastic. Dimensiuni: 33 x 24 x 4,3 cm. Aflați mai multe
  • Tava pentru tacamuri, 33 x 24 x 4,3 cm, alb, Classic

    Tava pentru tacamuri, 33 x 24 x 4,3 cm, alb, Classic are 5 compartimente si este destinata pastrarii in ordine a tacamurilor si accesoriilor de bucatarie. Este un organizator tacamuri menit sa asigure pastrarea ordinii a tacamurilor esentiale. Potrivit nu numai pentru tacamurile de bucatarie, aceasta tava de depozitare poate fi utilizata si pentru organizarea produselor cosmetice si a machiajului, a rechizitelor de birou si multe altele. Cu aceasta tava pentru tacamuri poti elimina haosul din sertarul tau, in cel mai scurt timp! Tava este perforata. Materialul nu este doar dur si stabil, ci si usor de intretinut. Are 5 compartimente, cutia ofera suficient spatiu pentru cutite, furculite, linguri, lingurite. Este o modalitate eleganta de a va organiza in mod obisnuit sertarul de bucatarie, cu un stil modern . Va ajuta sa va sortati sertarul. Cutia pentru tacamuri cu 5 compartimente se potriveste cu usurinta in aproape fiecare sertar. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. Material: plastic. Dimensiuni: 33 x 24 x 4,3 cm. Aflați mai multe
  • Tava mica, pentru tacamuri, 33 x 17,5 x 4,3 cm, argintiu, Classic

    Tava mica, pentru tacamuri, 33 x 17,5 x 4,3 cm, argintiu, Classic are 4 compartimente si este destinata pastrarii in ordine a tacamurilor si accesoriilor de bucatarie. Este un organizator tacamuri de dimensiuni mai mici, menit sa asigure pastrarea ordinii a tacamurilor esentiale. Potrivit nu numai pentru tacamurile de bucatarie, aceasta tava de depozitare poate fi utilizata si pentru organizarea produselor cosmetice si a machiajului, a rechizitelor de birou si multe altele. Cu aceasta tava pentru tacamuri poti elimina haosul din sertarul tau, in cel mai scurt timp! . Tava este perforata. Materialul nu este doar dur si stabil, ci si usor de intretinut. Are 4 compartimente, cutia ofera suficient spatiu pentru cutite, furculite, linguri, lingurite. Este o modalitate eleganta de a va organiza in mod obisnuit sertarul de bucatarie, cu un stil modern si o pata de culoare. Va ajuta sa va sortati sertarul. Cutia pentru tacamuri cu 4 compartimente se potriveste cu usurinta in aproape fiecare sertar. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. Material: plastic. Dimensiuni: 33 x 17,5 x 4,3 cm. Aflați mai multe
  • Tava mica, pentru tacamuri, 33 x 17,5 x 4,3 cm, alb, Classic

    Tava mica, pentru tacamuri, 33 x 17,5 x 4,3 cm, alb, Classic are 4 compartimente si este destinata pastrarii in ordine a tacamurilor si accesoriilor de bucatarie. Este un organizator tacamuri de dimensiuni mai mici, menit sa asigure pastrarea ordinii a tacamurilor esentiale. Potrivit nu numai pentru tacamurile de bucatarie, aceasta tava de depozitare poate fi utilizata si pentru organizarea produselor cosmetice si a machiajului, a rechizitelor de birou si multe altele. Cu aceasta tava pentru tacamuri poti elimina haosul din sertarul tau, in cel mai scurt timp! Tava este perforata. Materialul nu este doar dur si stabil, ci si usor de intretinut. Are 4 compartimente, cutia ofera suficient spatiu pentru cutite, furculite, linguri, lingurite. Este o modalitate eleganta de a va organiza in mod obisnuit sertarul de bucatarie, cu un stil modern . Va ajuta sa va sortati sertarul. Cutia pentru tacamuri cu 4 compartimente se potriveste cu usurinta in aproape fiecare sertar. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. Material: plastic. Dimensiuni: 33 x 17,5 x 4,3 cm. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare, cu manere, 20 x 29 x 8,5 cm, verde, Atlas no. 3

    Cutie depozitare, cu manere, 20 x 29 x 8,5 cm, verde, Atlas no. 3 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: 20 x 29 x inaltime 8,5 cm. Cutia de depozitare cu manere, avand dimensiunile de 20 x 29 x 8,5 cm, intr-o nuanta de verde, modelul Atlas no. 3, este un instrument practic si versatil pentru organizarea si depozitarea obiectelor de mici dimensiuni in viata de zi cu zi. Indiferent ca este vorba despre papetarie, produse cosmetice, articole pentru hobby sau alte lucruri, aceasta cutie poate deveni partenerul ideal pentru pastrarea in siguranta a acestora. Cu un contur dreptunghiular si gauri pentru ventilare, cutia asigura o buna circulatie a aerului, evitand astfel acumularea umiditatii si mentinand obiectele intr-o stare proaspata. Gaurile permit, de asemenea, vizualizarea continutului cutiei, facilitand gasirea rapida a obiectelor dorite fara a fi nevoie sa cautati prin toata cutia. Cu cele doua manere integrate, aceasta cutie de depozitare ofera o deplasare usoara si o prindere comoda. Poate fi folosita ca un excelent organizator in bucatarie, baie, birou sau in orice alta incapere in care este nevoie de depozitare eficienta si accesibila. Cutia este fabricata din plastic, un material rezistent si usor de curatat. Astfel, va puteti bucura de durabilitatea si aspectul impecabil al acesteia in timp ce va mentineti obiectele bine organizate. Cu dimensiunile sale de 20 x 29 x 8,5 cm, aceasta cutie de depozitare se potriveste perfect pentru obiectele de mici dimensiuni. Indiferent ca este vorba despre acasa, la birou sau in calatorii, aceasta cutie devine un partener indispensabil pentru pastrarea in ordine a lucrurilor importante si a celor mai dragi obiecte personale. Cu cutia de depozitare cu manere Atlas no. 3, organizarea si accesibilitatea sunt la indemana, iar spatiul dvs. ramane ordonat si ingrijit. Este solutia ideala pentru a va pastra obiectele personale intr-un mod practic si estetic placut.Aflați mai multe
  • Cutie depozitare, cu manere, 20 x 29 x 8,5 cm, alb, Atlas no. 3

    Cutie depozitare, cu manere, 20 x 29 x 8,5 cm, alb, Atlas no. 3 poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu gauri, asigura o buna ventilatie. Prezinta 2 manere pentru deplasare si prindere usoara. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: 20 x 29 x inaltime 8,5 cm. Cutia de depozitare cu manere, avand dimensiunile de 20 x 29 x 8,5 cm, intr-o culoare alba, modelul Atlas no. 3, este un instrument practic si versatil pentru organizarea si depozitarea obiectelor de mici dimensiuni in viata de zi cu zi. Indiferent ca este vorba despre papetarie, produse cosmetice, articole pentru hobby sau alte obiecte similare, aceasta cutie poate fi partenerul ideal pentru pastrarea lor in siguranta si ordine. Cu un contur dreptunghiular si gauri pentru ventilare, aceasta cutie asigura o buna circulatie a aerului, prevenind acumularea umiditatii si mentinand obiectele proaspete si uscate. Gaurile permit, de asemenea, o vizualizare usoara a continutului cutiei, astfel incat sa puteti gasi rapid obiectele dorite, fara a fi nevoie sa cautati prin intreaga cutie. Cu cele doua manere integrate, cutia de depozitare ofera o deplasare usoara si o prindere confortabila. Poate fi utilizata ca un organizator excelent in bucatarie, baie, birou sau in orice alta incapere unde este necesara o depozitare eficienta si accesibila. Fabricata din plastic de inalta calitate, aceasta cutie de depozitare este durabila si usor de curatat. Designul sau rezistent ii confera un aspect impecabil si asigura protectia obiectelor dvs. Cu dimensiunile sale de 20 x 29 x 8,5 cm, aceasta cutie de depozitare se potriveste perfect pentru obiectele de mici dimensiuni. Indiferent ca este vorba despre acasa, la birou sau in timpul calatoriilor, aceasta cutie devine un partener indispensabil pentru organizarea si pastrarea in ordine a lucrurilor importante si a obiectelor personale dragi. Cu cutia de depozitare cu manere Atlas no. 3, organizarea si accesibilitatea sunt la indemana, iar spatiul dvs. ramane ordonat si curat. Este solutia ideala pentru a va pastra obiectele personale intr-un mod practic si estetic placut, aducand un aspect rafinat in orice incapere. Aflați mai multe
  • Uscator vase cu tava, rectangular, mediu, dimensiuni 45 x 26 x 9 cm, roz, Surt VRM

    Uscator vase cu tava, rectangular, mediu, dimensiuni 45 x 26 x 9 cm, roz, Surt VRM este un uscator pentru vase, model clasic, ce va usuca farfuriile si tacamurile. Produs necesar pentru fiecare bucatarie. Uscatorul de vase din plastic va mentine blatul si platformele de bucatarie uscate si bine organizate, curate si fara mizerie. Are spatiu pentru uscarea farfuriilor si tacamurilor de bucatarie. O tava de picurare vine cu suportul de vase pentru colectarea excesului de apa, pentru scurgere. Are forma dreptunghiulara. Material: plastic. Dimensiuni: 45 x 26 x inaltime 9 cm. Acest uscator de vase este un model clasic, conceput pentru a usca farfuriile si tacamurile intr-un mod eficient. Este un produs necesar pentru orice bucatarie. Uscatorul de vase din plastic este perfect pentru a mentine blaturile si suprafetele de lucru din bucatarie uscate si bine organizate. Acesta va ajuta la mentinerea curateniei si a ordinii in bucatarie, prevenind aparitia mizeriei si a apei stagnante. Uscatorul are suficient spatiu pentru a usca farfuriile si tacamurile de bucatarie. Vine insotit de o tava de picurare, care are rolul de a colecta excesul de apa rezultat in urma uscarii vaselor. Aceasta permite scurgerea apei intr-un mod controlat si organizat. Forma uscatorului este dreptunghiulara, oferind suficient spatiu pentru a aseza farfuriile si tacamurile intr-un mod convenabil si ordonat. Produsul este fabricat din plastic durabil si rezistent. Dimensiunile uscatorului sunt 45 x 26 cm, iar inaltimea este de 9 cm, oferind suficient spatiu pentru a usca o cantitate mare de vase in acelasi timp. Cu acest uscator de vase cu tava, veti putea usca farfuriile si tacamurile intr-un mod rapid si eficient, mentinand in acelasi timp ordinea si curatenia in bucatarie. Este o alegere practica si utila pentru orice gospodarie. Aflați mai multe
  • Uscator vase cu tava, rectangular, mediu, dimensiuni 45 x 26 x 9 cm, verde, Surt VRM

    Uscator vase cu tava, rectangular, mediu, dimensiuni 45 x 26 x 9 cm, verde, Surt VRM este un uscator pentru vase, model clasic, ce va usuca farfuriile si tacamurile. Produs necesar pentru fiecare bucatarie. Uscatorul de vase din plastic va mentine blatul si platformele de bucatarie uscate si bine organizate, curate si fara mizerie. Are spatiu pentru uscarea farfuriilor si tacamurilor de bucatarie. O tava de picurare vine cu suportul de vase pentru colectarea excesului de apa, pentru scurgere. Are forma dreptunghiulara. Material: plastic. Dimensiuni: 45 x 26 x inaltime 9 cm. Acest uscator de vase este un model clasic, conceput pentru a usca farfuriile si tacamurile intr-un mod eficient. Este un produs necesar pentru orice bucatarie. Uscatorul de vase din plastic este perfect pentru a mentine blaturile si suprafetele de lucru din bucatarie uscate si bine organizate. Acesta va ajuta la mentinerea curateniei si a ordinii in bucatarie, prevenind aparitia mizeriei si a apei stagnante. Uscatorul are suficient spatiu pentru a usca farfuriile si tacamurile de bucatarie. Vine insotit de o tava de picurare, care are rolul de a colecta excesul de apa rezultat in urma uscarii vaselor. Aceasta permite scurgerea apei intr-un mod controlat si organizat. Forma uscatorului este dreptunghiulara, oferind suficient spatiu pentru a aseza farfuriile si tacamurile intr-un mod convenabil si ordonat. Produsul este fabricat din plastic durabil si rezistent. Dimensiunile uscatorului sunt 45 x 26 cm, iar inaltimea este de 9 cm, oferind suficient spatiu pentru a usca o cantitate mare de vase in acelasi timp. Cu acest uscator de vase cu tava, veti putea usca farfuriile si tacamurile intr-un mod rapid si eficient, mentinand in acelasi timp ordinea si curatenia in bucatarie. Este o alegere practica si utila pentru orice gospodarie.Aflați mai multe
  • Uscator vase cu tava, rectangular, mediu, dimensiuni 45 x 26 x 9 cm, crem, Surt VRM

    Uscator vase cu tava, rectangular, mediu, dimensiuni 45 x 26 x 9 cm, crem, Surt VRM este un uscator pentru vase, model clasic, ce va usuca farfuriile si tacamurile. Produs necesar pentru fiecare bucatarie. Uscatorul de vase din plastic va mentine blatul si platformele de bucatarie uscate si bine organizate, curate si fara mizerie. Are spatiu pentru uscarea farfuriilor si tacamurilor de bucatarie. O tava de picurare vine cu suportul de vase pentru colectarea excesului de apa, pentru scurgere. Are forma dreptunghiulara. Material: plastic. Dimensiuni: 45 x 26 x inaltime 9 cm. Aflați mai multe
  • Scurgator vase, cu tava, din plastic, crem, dimensiuni 39 x 39 x 7,5 cm, Surt VRM

    Scurgator vase, cu tava, din plastic, crem, dimensiuni 39 x 39 x 7,5 cm, Surt VRM este un uscator pentru vase ce va mentine vasele, bolurile, cestile si tacamurile pentru uscare si este o necesitate absoluta pentru fiecare bucatarie. Uscatorul de vase din plastic va mentine blatul si platformele de bucatarie uscate si bine organizate, curate si fara mizerie. Are spatiu pentru uscarea bolurilor, cani, pahare si sectiuni separate pentru vase, farfurii si tacamuri de bucatarie. O tava de picurare vine cu suportul de vase pentru colectarea excesului de apa, pentru scurgere. Are forma patrata. Material: plastic. Dimensiuni: 39 x 39 x inaltime 7,5 cm. Scurgatorul de vase Surt VRM este un accesoriu indispensabil in fiecare bucatarie. Fabricat din plastic durabil, acesta are culoarea crem si dimensiunile de 39 x 39 x 7,5 cm, fiind proiectat pentru a va mentine vasele, bolurile, cestile si tacamurile uscate si bine organizate. Cu Surt VRM, blatul si platformele de bucatarie raman curate si fara mizerie, iar vasele proaspat spalate pot fi asezate intr-un mod ordonat pentru uscare. Acest scurgator de vase dispune de spatiu suficient pentru a permite uscarea bolurilor, canilor, paharelor si are sectiuni separate pentru vase, farfurii si tacamuri. Pentru a preveni acumularea excesului de apa, scurgatorul este dotat cu o tavita de picurare care vine impreuna cu suportul pentru vase. Astfel, apa scursa din vase este colectata in mod eficient si se poate scurge intr-un mod controlat, mentinand suprafata de lucru uscata si curata. Forma patrata a scurgatorului de vase Surt VRM ii confera stabilitate si eficienta in utilizare. Este usor de montat si de utilizat, fiind un ajutor de incredere in activitatile de curatenie din bucatarie. Fabricat din plastic rezistent, acest scurgator de vase este durabil si rezistent la uzura, asigurandu-va o utilizare indelungata. Este usor de curatat si intretinut, ceea ce il face practic si convenabil pentru utilizare zilnica. In concluzie, scurgatorul de vase Surt VRM este solutia perfecta pentru a va mentine bucataria organizata, curata si fara mizerie. Cu spatii separate pentru diferite tipuri de vase si un design eficient, acest scurgator este un element esential pentru uscarea si depozitarea in siguranta a vaselor, farfuriilor si tacamurilor. Aflați mai multe
  • Scurgator vase, cu tava, din plastic, verde, dimensiuni 39 x 39 x 7,5 cm, Surt VRM

    Scurgator vase, cu tava, din plastic, verde, dimensiuni 39 x 39 x 7,5 cm, Surt VRM este un uscator pentru vase ce va mentine vasele, bolurile, cestile si tacamurile pentru uscare si este o necesitate absoluta pentru fiecare bucatarie. Uscatorul de vase din plastic va mentine blatul si platformele de bucatarie uscate si bine organizate, curate si fara mizerie. Are spatiu pentru uscarea bolurilor, cani, pahare si sectiuni separate pentru vase, farfurii si tacamuri de bucatarie. O tava de picurare vine cu suportul de vase pentru colectarea excesului de apa, pentru scurgere. Are forma patrata. Material: plastic. Dimensiuni: 39 x 39 x inaltime 7,5 cm. Scurgatorul de vase Surt VRM este un accesoriu indispensabil in fiecare bucatarie. Fabricat din plastic durabil, acesta are culoarea verde si dimensiunile de 39 x 39 x 7,5 cm, fiind proiectat pentru a va mentine vasele, bolurile, cestile si tacamurile uscate si bine organizate. Cu Surt VRM, blatul si platformele de bucatarie raman curate si fara mizerie, iar vasele proaspat spalate pot fi asezate intr-un mod ordonat pentru uscare. Acest scurgator de vase dispune de spatiu suficient pentru a permite uscarea bolurilor, canilor, paharelor si are sectiuni separate pentru vase, farfurii si tacamuri. Pentru a preveni acumularea excesului de apa, scurgatorul este dotat cu o tavita de picurare care vine impreuna cu suportul pentru vase. Astfel, apa scursa din vase este colectata in mod eficient si se poate scurge intr-un mod controlat, mentinand suprafata de lucru uscata si curata. Forma patrata a scurgatorului de vase Surt VRM ii confera stabilitate si eficienta in utilizare. Este usor de montat si de utilizat, fiind un ajutor de incredere in activitatile de curatenie din bucatarie. Fabricat din plastic rezistent, acest scurgator de vase este durabil si rezistent la uzura, asigurandu-va o utilizare indelungata. Este usor de curatat si intretinut, ceea ce il face practic si convenabil pentru utilizare zilnica. In concluzie, scurgatorul de vase Surt VRM este solutia perfecta pentru a va mentine bucataria organizata, curata si fara mizerie. Cu spatii separate pentru diferite tipuri de vase si un design eficient, acest scurgator este un element esential pentru uscarea si depozitarea in siguranta a vaselor, farfuriilor si tacamurilor.Aflați mai multe
  • Covoras antialunecare pentru sertare, 150x30cm, bej

    Covoras antialunecare pentru sertare, 150x30cm, verde este non-adeziv si anti-alunecare - aceast covoras pentru sertar este non-adeziv si poate fi introdus cu usurinta. Suprafata sa previne alunecarea veselei si a articolelor fragile in sertare si rafturi. Impermeabil si rezistent la ulei: covorasul nostru este impermeabil, rezistent la ulei, rezistent la pete si mucegai, lavabil si reutilizabil, facandu-va dulapul, sertarul, frigiderul mai ordonate. Puteti spala covorasul sau il puteti sterge cu apa, usor de curatat. Material sigur fara BPA - covorasul antiderapant pentru sertare este realizat din material EVA sigur pentru alimente, care este moale, durabil, inodor si fara BPA. Poate intra direct in contact cu alimente, fructe si legume. Usor de taiat - covorasul de dulap de 150 x 30 cm, utilizare flexibila, il puteti taia pentru a se potrivi cu orice dimensiune si forma, ca suporturi, mouse pads, cu rol pentru a va bricola casa si bucataria. Multifunctional – pentru sertarele, rafturile si insertiile dulapului, este potrivit pentru casa si bucataria dumneavoastra. Il poti pune in frigider, ca un covoras, pentru a pastra fructele si legumele proaspete. Poate fi folosit si pentru a va proteja dulapurile, sertarele, mesele, rafturile, blaturile si suporturile pentru pantofi.Aflați mai multe
  • Covoras antialunecare pentru sertare, 150x30cm, verde

    Covoras antialunecare pentru sertare, 150x30cm, verde este non-adeziv si anti-alunecare - aceast covoras pentru sertar este non-adeziv si poate fi introdus cu usurinta. Suprafata sa previne alunecarea veselei si a articolelor fragile in sertare si rafturi. Impermeabil si rezistent la ulei: covorasul nostru este impermeabil, rezistent la ulei, rezistent la pete si mucegai, lavabil si reutilizabil, facandu-va dulapul, sertarul, frigiderul mai ordonate. Puteti spala covorasul sau il puteti sterge cu apa, usor de curatat. Material sigur fara BPA - covorasul antiderapant pentru sertare este realizat din material EVA sigur pentru alimente, care este moale, durabil, inodor si fara BPA. Poate intra direct in contact cu alimente, fructe si legume. Usor de taiat - covorasul de dulap de 150 x 30 cm, utilizare flexibila, il puteti taia pentru a se potrivi cu orice dimensiune si forma, ca suporturi, mouse pads, cu rol pentru a va bricola casa si bucataria. Multifunctional – pentru sertarele, rafturile si insertiile dulapului, este potrivit pentru casa si bucataria dumneavoastra. Il poti pune in frigider, ca un covoras, pentru a pastra fructele si legumele proaspete. Poate fi folosit si pentru a va proteja dulapurile, sertarele, mesele, rafturile, blaturile si suporturile pentru pantofi.Aflați mai multe
  • Covoras antialunecare pentru sertare, 150x30cm, gri

    Covoras antialunecare pentru sertare, 150x30cm, gri este non-adeziv si anti-alunecare - aceast covoras pentru sertar este non-adeziv si poate fi introdus cu usurinta. Suprafata sa previne alunecarea veselei si a articolelor fragile in sertare si rafturi. Impermeabil si rezistent la ulei: covorasul nostru este impermeabil, rezistent la ulei, rezistent la pete si mucegai, lavabil si reutilizabil, facandu-va dulapul, sertarul, frigiderul mai ordonate. Puteti spala covorasul sau il puteti sterge cu apa, usor de curatat. Material sigur fara BPA - covorasul antiderapant pentru sertare este realizat din material EVA sigur pentru alimente, care este moale, durabil, inodor si fara BPA. Poate intra direct in contact cu alimente, fructe si legume. Usor de taiat - covorasul de dulap de 150 x 30 cm, utilizare flexibila, il puteti taia pentru a se potrivi cu orice dimensiune si forma, ca suporturi, mouse pads, cu rol pentru a va bricola casa si bucataria. Multifunctional – pentru sertarele, rafturile si insertiile dulapului, este potrivit pentru casa si bucataria dumneavoastra. Il poti pune in frigider, ca un covoras, pentru a pastra fructele si legumele proaspete. Poate fi folosit si pentru a va proteja dulapurile, sertarele, mesele, rafturile, blaturile si suporturile pentru pantofi.Aflați mai multe
  • Etajera cu roti si 3 rafturi tip cos, Liberty, galben, 46,5x26x59cm

    Etajera cu roti si 3 rafturi tip cos, Liberty, galben, 46,5x26x59cm Etajera cu design modern, are 3 rafturi tip cos. Etajera are roti si poate fu usor mutata. Ideala pentru depozitare in bucatarie, baie, camara sau camera copilului. Etajera poate fi folosita pentru depozitarea legumelor sau a altor produse alimentare, in camara sau baie pentru depozitarea articolelor de curatenie sau accesoriilor de baie. Potrivita si pentru camera copilului pentru depozitarea jucariilor. Cu aceasta etajera veti putea organzia spatiul din bucatarie, baie, spalatorie, camara, camera copilului sau garajul casei dvs.. Dimensiuni : lungime 46,5 cm x latime 26 cm x inaltime 58,8 cm Material : plastic Etajera cu roti si 3 rafturi tip cos Liberty, in culoarea galbena, cu dimensiunile de 46,5x26x59 cm, este un obiect practic si plin de culoare pentru organizarea si depozitarea eficienta a diferitelor obiecte in casa ta. Cu un design atragator si functional, aceasta etajera este dotata cu roti durabile, ceea ce iti ofera mobilitate si flexibilitate in a o muta si a o amplasa in diverse zone ale locuintei tale. Etajera dispune de 3 rafturi spatioase in forma de cosuri, care asigura o depozitare organizata a obiectelor, cum ar fi carti, jucarii, produse de baie, accesorii de bucatarie si multe altele. Cosurile sunt fabricate din materiale rezistente si durabile, avand o structura plasata care permite aerisirea obiectelor depozitate si o vizibilitate clara asupra continutului. Culoarea galbena vibranta a etajerei adauga o nota de prospetime si energie spatiului in care este amplasata. Aceasta poate fi un punct focal atragator in camera ta, aducand un strop de optimism si veselie in decorul existent. Cu dimensiunile sale compacte, etajera se potriveste perfect in spatii mici sau poate fi utilizata ca un supliment de depozitare in camere mai mari. Poti amplasa etajera in bucatarie, baie, dormitor sau chiar in living, adaugand un element practic si decorativ in acelasi timp. Montarea si demontarea etajerei sunt simple si rapide, permitandu-ti sa o ajustezi sau sa o muti cu usurinta in functie de nevoile tale si de schimbarile din interiorul locuintei tale. Cu etajera cu roti si 3 rafturi tip cos Liberty in culoarea galbena, vei aduce o nota de veselie si organizare in locuinta ta. Indiferent daca o folosesti pentru depozitare in baie, bucatarie sau in orice alta incapere, aceasta va aduce un plus de functionalitate si farmec in stilul tau de viata.Aflați mai multe
  • Cutie, organizator condimente cu separatoare 24,5x16x8,3cm

    Cutie, organizator condimente cu separatoare 24,5x16x8,3cm Lupta cu organizarea diverselor lucruri marunte in gospodarie poate fi rezolvata cu ajutorul cosului pentru organizare. Fie ca este vorba de pungi cu condimente in bucatarie, camara sau sertar, mici bijuterii pe masuta de toaleta sau produse cosmetice, in baie. Datorita deschiderilor longitudinale pe laterale , compartimentele despartitoare detasabile pot fi reglate, astfel incat depozitarea sa fie cat mai eficienta. Daca este necesar, poate fi spalat in masina de spalat vase. Material: plastic Culori: gri Lungime (cm): 24,5 Latime (cm): 16 Inaltime (cm): 8,3 Greutate (g): 170 Aplicatie: universala Caracteristici: compartimentari reglabile Se poate spala in masina de spalat vase: daAflați mai multe
  • Organizator compartimentat pentru condimente, 24x16x9 cm, verde, Ruco

    Organizator compartimentat pentru condimente, 24x16x9 cm, verde, Ruco Organizator pentru condimente la plicuri mici permite depozitarea organizata a acestora. Material: plastic Lungime : 24 cm x 16 cm x 9 cm Organizatorul compartimentat pentru condimente, cu dimensiunile de 24x16x9 cm si culoarea verde, marca Ruco, este alegerea perfecta pentru a va mentine condimentele organizate si la indemana in bucatarie. Cu un design inteligent si practic, acest organizator va permite sa depozitati si sa pastrati condimentele intr-un mod ordonat si eficient. Indiferent daca aveti plicuri mici cu diverse tipuri de condimente sau recipiente mici, acest organizator este proiectat sa maximizeze spatiul si sa asigure o organizare optima. Fabricat din plastic de calitate, acest organizator este durabil si usor de curatat, permitandu-va sa-l utilizati timp indelungat fara griji legate de deteriorare sau uzura. Cu dimensiunile sale generoase de 24 cm lungime, 16 cm latime si 9 cm inaltime, acest organizator ofera suficient spatiu pentru a gazdui o varietate de condimente intr-un singur loc, ceea ce face procesul de gatit mult mai eficient si mai placut. Organizatorul compartimentat pentru condimente Ruco vine intr-o frumoasa nuanta de verde, care poate aduce o nota de prospetime si culoare in bucataria dvs. Fiind practic si estetic placut, acest organizator se integreaza perfect in orice design de interior. Indiferent daca sunteti un bucatar pasionat sau un gurmand care apreciaza aromele autentice, acest organizator pentru condimente va ajuta sa pastrati totul la indemana, organizat si ordonat, pentru a va facilita experienta culinara si pentru a va face bucataria sa arate mereu impecabil. Simplu de utilizat si usor de intretinut, acest organizator compartimentat este o alegere inteligenta pentru a aduce ordine si functionalitate in bucataria dvs. de zi cu zi.Aflați mai multe
  • Scurgator ingust pentru pahare si tacamuri, 42x8x1cm, negru

    Scurgator ingust pentru vase si tacamuri, practic datorita dimensiunii sale inguste. Poate fi asezat langa chiuveta, se spala si se depoziteaza usor. Este ideal pentru bucatarii/spatii mici. Dimensiunl : lungime 42 cm x latime 8 cm x inaltime 1 cm. Material : PLASTIC (pvc). Scurgator ingust pentru pahare si tacamuri, practic datorita dimensiunii sale inguste. Poate fi asezat langa chiuveta, se spala si se depoziteaza usor. Este ideal pentru bucatarii/spatii mici. Dimensiunl : lungime 42 cm x latime 8 cm x inaltime 1 cm. Material : PLASTIC (pvc). Pretul este pentru 1 bucata. Scurgatorul ingust pentru pahare si tacamuri este un obiect practic si functional, special conceput pentru a va ajuta sa organizati si sa uscati vasele intr-un spatiu limitat. Cu dimensiunile sale compacte de 42x8x1 cm, acest scurgator se potriveste perfect langa chiuveta, economisind spatiu valoros in bucatarie. Fabricat din plastic durabil (PVC), acest scurgator este usor de intretinut si curatat. Datorita materialului sau rezistent la apa, nu va fi afectat de umezeala sau condens, pastrandu-se intr-o stare buna pentru o perioada indelungata. Asezarea si depozitarea acestui scurgator sunt extrem de simple. Dupa ce ati utilizat vasele, le puteti aseza in scurgator pentru a se usca in mod natural. Apoi, puteti stoca usor scurgatorul intr-un dulap sau pe un raft, ocupand foarte putin spatiu. Datorita designului sau ingust si eficient, acest scurgator este ideal pentru bucatariile si spatiile mici. Indiferent daca aveti o bucatarie mica sau un spatiu limitat, acest produs va indeplini cu siguranta cerintele dvs. de organizare si uscare a vaselor. In concluzie, scurgatorul ingust pentru pahare si tacamuri de 42x8x1 cm, disponibil intr-un elegant nuanta de negru, reprezinta o solutie practica si eficienta pentru uscarea si organizarea vaselor intr-un spatiu restrans. Cu materialul sau durabil si usor de curatat, acest scurgator este un accesoriu indispensabil pentru a va mentine bucataria ordonata si functionala.Aflați mai multe

De la 121 la 150 produse din total 792

pe pagină

Pagină:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!