Organizatoare bucatarie. Idei de Organizare si Economie de Spatiu in Bucatarie

Descopera gama variata de organizatoare de bucatarie, solutii de organizare si economie de spatiu in bucatarie de la Happymax. Produsele noastre de bucatarie sunt special concepute pentru a-ti simplifica viata, ptand astfel crea un mediu ordonat si functional, in care fiecare obiect sa aiba locul sau.

Pentru organizarea eficienta a ustensilelor de bucatarie, iti punem la dispozitie o selectie de organizatoare de bucatarie si suporturi pentru farfurii si tacamuri sau rafturi si etajere de bucatarie cu roti. Poti opta pentru un organizator de tacamuri sau farfurii de inalta calitate, care iti va permite sa pastrezi cu usurinta furculitele, cutitele si lingurile in ordine. De asemenea, rafturile organizatoare pentru bucatarie si etajerele pentru depozitare te vor ajuta sa optimizezi spatiul din dulapuri si sa ai toate obiectele la indemana.

Pentru a-ti mentine frigiderul bine organizat, iti oferim solutii ingenioase, precum organizatoarele pentru frigider, caserolele termice si cutiile de depozitare pentru bucatarie. Acestea te vor ajuta sa separi si sa pastrezi alimentele proaspete si bine organizate, astfel incat sa gasesti totul rapid si sa eviti risipa.

In ceea ce priveste curatenia si igiena, dispunem de diverse accesorii practice. Poti alege un dispenser manual pentru detergent lichid sau un suport pentru sapun lichid si burete, care sa iti faciliteze munca in bucatarie. De asemenea, suporturile pentru role de bucatarie, prosoape si pahare vor aduce un plus de functionalitate si organizare in spatiul tau.

Pentru a economisi spatiu si a avea acces facil la condimentele preferate, iti recomandam suporturile de condimente si recipientele etanse pentru condimente. Acestea iti vor permite sa pastrezi condimentele la indemana si sa le protejezi de umiditate si lumina.

Nu uita de organizarea dulapurilor! Cu ajutorul organizatoarelor pentru dulapuri si suporturilor pentru capacul tigailor, vei avea o vedere de ansamblu asupra tuturor obiectelor si vei evita haosul.

In plus, pentru a-ti face viata mai usoara, avem si cutii speciale pentru oua si cereale, care te vor ajuta sa le pastrezi proaspete si sa economisesti spatiu.

Exploreaza gama noastra de solutii de organizare si economie de spatiu in bucatarie si transforma-ti bucataria intr-un loc practic si ordonat cu ajutorul produselor Happymax.

Subcategorii

De la 61 la 90 produse din total 792

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ladita plastic pliabila, 30,5x20,3x12,5, gri, Happymax

    Ladita plastic pliabila Happymax, 30,5x20,3x12,5 cm, gri, reprezinta solutia ideala pentru organizare si depozitare. Eficienta si compacta, aceasta lada se pliaza cu usurinta, economisind spatiu atunci cand nu este in uz. Perfecta pentru obiecte casnice, papetarie, piese auto sau chiar cumparaturi, lada gri pliabila este un must-have in orice gospodarie sau masina. Utilizati-o pentru a transporta produsele de la cumparaturi, a stoca articolele de ingrijire auto sau pentru a pastra ordinea in portbagaj. Versatilitate, economisire spatiu si design practic - toate intr-o singura lada Happymax. Ideal pentru cei care cauta solutii inteligente de depozitare si organizare. Acasa, puteti folosi aceasta naveta pliabila pentru a pune diverse obiecte gen: conserve, stcle cu ulei, otet, produse de curatenie,etc. Dimensiuni: 30,5 x 20,3 x h 12,5 cm Material : plasticAflați mai multe
  • Cutie pastrare mezeluri feliate, transparent, 22x4.4x26 cm, Happymax

    Cutie pastrare mezeluri feliate, transparent, 22x4.4x26 cm, Happymax - cu ajutorul acestei cutii conservati mezelurile preferate pentru mai mult timp. Aveti resturi de jambon sau alte mezeluri care se usuca? Cu aceasta cutie ermetica, puteti conserva pentru mai mult timp savoarea jambonului, carnatilor, salamului si chiar a pestelui. - puteti regrupa toate mezelurile; - se inchide ermetic si nu intra aerul; - prin materialul transparent puteti vedea continutul fara sa mai deschideti cutia; - un mod igienic de pastrare a mezelurilor la adapost; - pastreaza mirosul inauntru. Dimensiuni : 22 x 26 x 4,4 cm. Material : plastic (polipropilena). Pret pentru 1 bucata. Aflați mai multe
  • Etajera cu roti, plastic, 4 cosuri, 30 x 40 x 88 cm, gri inchis, Aire, Happymax

    Etajera cu roti, plastic, 4 cosuri, 30 x 40 x 88 cm, gri inchis, Aire, Happymax este o etajera cu roti, ideala pentru a fi asezata in bucatarie, in baie, la birou. In aceasta etajera cu 4 rafturi puteti aseza: legume, fructe, produse alimentare ce nu necesita refrigerare, produse cosmetice, etc. Profitati la maxim de spatiul dvs din bucatarie sau baie prin depozitarea, pe verticala a produselor, optimizandu-va spatiul. Etajera se muta cu usurinta, gratie celor 4 role. Carucior multifunctional de servire: pastrati totul, de la carti la accesorii de bucatarie organizat si la indemana, perfect pentru bucatarie, sufragerie si dormitor. Utilizare flexibila: acest carucior de servire versatil in culoare simpla este ideal pentru depozitarea diferitelor articole, cum ar fi: reviste, ustensile de gatit, obiecte decorative etc. Etajera cu role si 4 niveluri ofera mult spatiu de stocare si va economiseste mult spatiu; solutie excelenta pentru depozitare in bucataria mica. Material: plastic. Dimensiuni: adancime 40 x lungime 30 x inaltime 88 cm. Etajera cu roti, fabricata din plastic, cu 4 cosuri, este o solutie practica si versatila pentru organizarea spatiului in bucatarie, baie sau birou. Acest carucior cu roti poate fi amplasat in diverse incaperi si va ofera posibilitatea de a depozita si organiza diferite obiecte. Cu cele 4 rafturi ale etajerei, puteti aseza legume, fructe, produse alimentare care nu necesita refrigerare, produse cosmetice si multe altele. Prin folosirea acestei etajere pe verticala, veti maximiza spatiul disponibil in bucatarie sau baie si veti avea acces usor la produsele pe care le depozitati. Cu ajutorul celor 4 role, etajera poate fi mutata cu usurinta in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. Acest carucior multifunctional de servire poate fi folosit pentru a pastra organizate carti, accesorii de bucatarie si multe alte obiecte, fiind potrivit pentru bucatarie, sufragerie si dormitor. Utilizarea etajerei cu roti este flexibila si adaptabila, iar culoarea simpla se integreaza armonios in orice decor. Puteti depozita in aceasta diferite articole precum reviste, ustensile de gatit, obiecte decorative si multe altele. Cu 4 niveluri de depozitare si dotata cu role, aceasta etajera va ofera mult spatiu de stocare si economiseste considerabil spatiul. Este o solutie excelenta pentru depozitarea in bucataria mica, unde optimizarea spatiului este esentiala. Etajera este fabricata din plastic durabil, asigurandu-va o utilizare indelungata. Dimensiunile sale sunt de aproximativ 40 cm adancime, 30 cm lungime si 88 cm inaltime. Cu ajutorul etajerei cu roti si 4 cosuri, veti obtine un spatiu organizat si functional in bucatarie, baie sau birou. Depozitati si pastrati lucrurile la indemana cu aceasta etajera practica si versatila. Aflați mai multe
  • Etajera cu roti, plastic, 4 cosuri, 30 x 40 x 88 cm, argintiu, Aire, Happymax

    Etajera cu roti, plastic, 4 cosuri, 30 x 40 x 88 cm, argintiu, Aire, Happymax este o etajera cu roti, ideala pentru a fi asezata in bucatarie, in baie, la birou. In aceasta etajera cu 4 rafturi puteti aseza: legume, fructe, produse alimentare ce nu necesita refrigerare, produse cosmetice, etc. Profitati la maxim de spatiul dvs din bucatarie sau baie prin depozitarea, pe verticala a produselor, optimizandu-va spatiul. Etajera se muta cu usurinta, gratie celor 4 role. Carucior multifunctional de servire: pastrati totul, de la carti la accesorii de bucatarie organizat si la indemana, perfect pentru bucatarie, sufragerie si dormitor. Utilizare flexibila: acest carucior de servire versatil in culoare simpla este ideal pentru depozitarea diferitelor articole, cum ar fi: reviste, ustensile de gatit, obiecte decorative etc. Etajera cu role si 4 niveluri ofera mult spatiu de stocare si va economiseste mult spatiu; solutie excelenta pentru depozitare in bucataria mica. Material: plastic. Dimensiuni: adancime 40 x lungime 30 x inaltime 88 cm. Etajera cu roti, fabricata din plastic, cu 4 cosuri, este o solutie practica si versatila pentru organizarea spatiului in bucatarie, baie sau birou. Acest carucior cu roti poate fi amplasat in diverse incaperi si va ofera posibilitatea de a depozita si organiza diferite obiecte. Cu cele 4 rafturi ale etajerei, puteti aseza legume, fructe, produse alimentare care nu necesita refrigerare, produse cosmetice si multe altele. Prin folosirea acestei etajere pe verticala, veti maximiza spatiul disponibil in bucatarie sau baie si veti avea acces usor la produsele pe care le depozitati. Cu ajutorul celor 4 role, etajera poate fi mutata cu usurinta in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. Acest carucior multifunctional de servire poate fi folosit pentru a pastra organizate carti, accesorii de bucatarie si multe alte obiecte, fiind potrivit pentru bucatarie, sufragerie si dormitor. Utilizarea etajerei cu roti este flexibila si adaptabila, iar culoarea simpla se integreaza armonios in orice decor. Puteti depozita in aceasta diferite articole precum reviste, ustensile de gatit, obiecte decorative si multe altele. Cu 4 niveluri de depozitare si dotata cu role, aceasta etajera va ofera mult spatiu de stocare si economiseste considerabil spatiul. Este o solutie excelenta pentru depozitarea in bucataria mica, unde optimizarea spatiului este esentiala. Etajera este fabricata din plastic durabil, asigurandu-va o utilizare indelungata. Dimensiunile sale sunt de aproximativ 40 cm adancime, 30 cm lungime si 88 cm inaltime. Cu ajutorul etajerei cu roti si 4 cosuri, veti obtine un spatiu organizat si functional in bucatarie, baie sau birou. Depozitati si pastrati lucrurile la indemana cu aceasta etajera practica si versatila. Aflați mai multe
  • Cutie cu capac, depozitare produse alimentare, 11 x 13,5 x 10 cm, vernil, Happymax

    Cutie cu capac, depozitare produse alimentare, 11 x 13,5 x 10 cm, vernil, Happymax Cutie cu capac pentru depozitare sare, zahar, cafea, faina, malai, etc, din plastic PP si PS, esential pentru bucataria ta. In plus, datorita capacului colorat, iti vei decora spatiul. Ideala pentru depozitarea atat a zaharului, cat si a sarii. Are un maner pentru un confort sporit si o clema in spate pentru a deschide capacul cu o mana, in timp ce tii recipientul. Recipient pentru utilizare prelungita si repetata si potrivit pentru alimente. Dimensiuni: 11 x 13,5 x 10 cm. Introduceti ordinea si functionalitatea in bucataria dumneavoastra cu ajutorul Cutiei cu Capac pentru Depozitare a Produselor Alimentare, o solutie ingenioasa si eleganta de la Happymax. Cu dimensiunile sale compacte de 11 x 13,5 x 10 cm si finisajul vernil, aceasta cutie nu numai ca pastreaza alimentele proaspete si organizate, dar adauga si un strop de stil si eleganta in spatiul dumneavoastra. Aceasta cutie cu capac reprezinta partenerul perfect pentru depozitarea produselor alimentare esentiale precum sare, zahar, cafea, faina, malai si multe altele. Realizata dintr-o combinatie de plastic PP si PS, aceasta este durabila si potrivita pentru utilizarea in bucataria ta de zi cu zi. Este ideala pentru depozitarea atat a zaharului, cat si a sarii, pentru ca toate ingredientele esentiale sa fie la indemana si bine organizate. Designul ergonomic al cutiei include un maner pentru confort sporit in manevrare si o clema in spate, permitandu-va sa deschideti capacul cu o singura mana, in timp ce mentineti recipientul in pozitie. Aceasta nu doar faciliteaza accesul la continut, dar si sporeste eficienta in bucatarie. Gasiti solutia perfecta pentru organizarea alimentelor in bucataria dumneavoastra cu Cutia cu Capac pentru Depozitare a Produselor Alimentare de la Happymax. Cu dimensiunile sale compacte si designul sau practic si atragator, aceasta nu numai ca indeplineste nevoile tale de depozitare, ci si imbunatateste aspectul spatiului tau culinar.Aflați mai multe
  • Cutie cu capac, depozitare produse alimentare, 11 x 13,5 x 10 cm, transparent-vernil, Happymax

    Cutie cu capac, depozitare produse alimentare, 11 x 13,5 x 10 cm, transparent-vernil, Happymax Cutie cu capac pentru depozitare sare, zahar, cafea, faina, malai, etc, din plastic PP si PS, esential pentru bucataria ta. In plus, datorita capacului colorat, iti vei decora spatiul. Ideala pentru depozitarea atat a zaharului, cat si a sarii. Are un maner pentru un confort sporit si o clema in spate pentru a deschide capacul cu o mana, in timp ce tii recipientul. Recipient pentru utilizare prelungita si repetata si potrivit pentru alimente. Dimensiuni: 11 x 13,5 x 10 cm. Introduceti ordinea si functionalitatea in bucataria dumneavoastra cu ajutorul Cutiei cu Capac pentru Depozitare a Produselor Alimentare, o solutie ingenioasa si eleganta de la Happymax. Cu dimensiunile sale compacte de 11 x 13,5 x 10 cm si finisajul transparent-vernil, aceasta cutie nu numai ca pastreaza alimentele proaspete si organizate, dar adauga si un strop de stil si eleganta in spatiul dumneavoastra. Aceasta cutie cu capac reprezinta partenerul perfect pentru depozitarea produselor alimentare esentiale precum sare, zahar, cafea, faina, malai si multe altele. Realizata dintr-o combinatie de plastic PP si PS, aceasta este durabila si potrivita pentru utilizarea in bucataria ta de zi cu zi. Fiind transparenta, iti permite sa vezi continutul fara a deschide capacul, ceea ce este extrem de util pentru identificarea rapida a a ceea ce ai nevoie. Este ideala pentru depozitarea atat a zaharului, cat si a sarii, pentru ca toate ingredientele esentiale sa fie la indemana si bine organizate. Designul ergonomic al cutiei include un maner pentru confort sporit in manevrare si o clema in spate, permitandu-va sa deschideti capacul cu o singura mana, in timp ce mentineti recipientul in pozitie. Aceasta nu doar faciliteaza accesul la continut, dar si sporeste eficienta in bucatarie. Gasiti solutia perfecta pentru organizarea alimentelor in bucataria dumneavoastra cu Cutia cu Capac pentru Depozitare a Produselor Alimentare de la Happymax. Cu dimensiunile sale compacte si designul sau practic si atragator, aceasta nu numai ca indeplineste nevoile tale de depozitare, ci si imbunatateste aspectul spatiului tau culinar.Aflați mai multe
  • Cutie cu capac si lingurita, pentru depozitare zahar sau cafea, 7,2 x 13,5 x 9,8, ciclam, Happymax

    Cutie cu capac si lingurita, pentru depozitare zahar sau cafea, 7,2 x 13,5 x 9,8, ciclam, Happymax Cutia cu capac si lingurita Happymax este un produs practic si elegant, conceput pentru a depozita zahar sau cafea intr-un mod organizat si igienic. Marimea sa compacta de 7,2 x 13,5 x 9,8 centimetri permite plasarea convenabila pe blatul bucatariei sau in dulapuri. Aceasta cutie este disponibila intr-o nuanta atragatoare de ciclam, care adauga o nota de culoare si veselie in bucatarie. Materialul sau transparent permite vizualizarea usoara a continutului, astfel incat sa poti identifica rapid ce anume se afla inauntru. Cu capacul si lingurita asortate de culoare ciclam incluse, acest set devine si mai util. Capacul se fixeaza ferm pe cutie, asigurand astfel o sigilare excelenta pentru a mentine prospetimea si aroma zaharului sau a cafelei. Lingurita este perfect dimensionata pentru a masura portii precise si pentru a facilita o servire simpla si curata. Fabricata din materiale de inalta calitate, cutia cu capac si lingurita Happymax este rezistenta si durabila in timp. Designul sau ergonomic permite manipularea usoara si curatarea simpla. Indiferent daca vrei sa pastrezi zaharul sau cafeaua la indemana in bucatarie sau sa oferi un cadou util si elegant, cutia cu capac si lingurita Happymax in nuanta sa ciclam atragatoare este alegerea perfecta. Dimesniuni: 7,2 x 13,5 x 9,8 cm. Capacitate: 490 ml.Aflați mai multe
  • Cutie cu capac si lingurita, pentru depozitare zahar sau cafea, 7,2 x 13,5 x 9,8, verde deschis, Happymax

    Cutie cu capac si lingurita, pentru depozitare zahar sau cafea, 7,2 x 13,5 x 9,8, verde deschis, Happymax Cutia cu capac si lingurita Happymax este un produs practic si elegant, conceput pentru a depozita zahar sau cafea intr-un mod organizat si igienic. Marimea sa compacta de 7,2 x 13,5 x 9,8 centimetri permite plasarea convenabila pe blatul bucatariei sau in dulapuri. Aceasta cutie este disponibila intr-o nuanta atragatoare de verde deschis, care adauga o nota de culoare si veselie in bucatarie. Materialul sau transparent permite vizualizarea usoara a continutului, astfel incat sa poti identifica rapid ce anume se afla inauntru. Cu capacul si lingurita asortate de culoare verde deschis incluse, acest set devine si mai util. Capacul se fixeaza ferm pe cutie, asigurand astfel o sigilare excelenta pentru a mentine prospetimea si aroma zaharului sau a cafelei. Lingurita este perfect dimensionata pentru a masura portii precise si pentru a facilita o servire simpla si curata. Fabricata din materiale de inalta calitate, cutia cu capac si lingurita Happymax este rezistenta si durabila in timp. Designul sau ergonomic permite manipularea usoara si curatarea simpla. Indiferent daca vrei sa pastrezi zaharul sau cafeaua la indemana in bucatarie sau sa oferi un cadou util si elegant, cutia cu capac si lingurita Happymax in nuanta sa verde deschis atragatoare este alegerea perfecta. Dimesniuni: 7,2 x 13,5 x 9,8 cm. Capacitate: 490 ml.Aflați mai multe
  • Cutie cu capac si lingurita, pentru depozitare zahar sau cafea, 7,2 x 13,5 x 9,8, bleu, Happymax

    Cutie cu capac si lingurita, pentru depozitare zahar sau cafea, 7,2 x 13,5 x 9,8, bleu, Happymax Cutia cu capac si lingurita Happymax este un produs practic si elegant, conceput pentru a depozita zahar sau cafea intr-un mod organizat si igienic. Marimea sa compacta de 7,2 x 13,5 x 9,8 centimetri permite plasarea convenabila pe blatul bucatariei sau in dulapuri. Aceasta cutie este disponibila intr-o nuanta atragatoare de bleu, care adauga o nota de culoare si veselie in bucatarie. Materialul sau transparent permite vizualizarea usoara a continutului, astfel incat sa poti identifica rapid ce anume se afla inauntru. Cu capacul si lingurita asortate de culoare bleu incluse, acest set devine si mai util. Capacul se fixeaza ferm pe cutie, asigurand astfel o sigilare excelenta pentru a mentine prospetimea si aroma zaharului sau a cafelei. Lingurita este perfect dimensionata pentru a masura portii precise si pentru a facilita o servire simpla si curata. Fabricata din materiale de inalta calitate, cutia cu capac si lingurita Happymax este rezistenta si durabila in timp. Designul sau ergonomic permite manipularea usoara si curatarea simpla. Indiferent daca vrei sa pastrezi zaharul sau cafeaua la indemana in bucatarie sau sa oferi un cadou util si elegant, cutia cu capac si lingurita Happymax in nuanta sa bleu atragatoare este alegerea perfecta. Dimesniuni: 7,2 x 13,5 x 9,8 cm. Capacitate: 490 ml.Aflați mai multe
  • Cutie depozitare plastic, 18,2 x 13,2 x 6,5 cm,crem, model dantelat, Happymax

    Cutie depozitare plastic, 18,2 x 13,2 x 6,5 cm,crem, model dantelat, Happymax poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu un frumos model, gen broderie, asigura o buna ventilatie. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: latime 13,2 x lungime 18,2 x inaltime 6,5 cm. Descopera eleganta si functionalitatea intr-un singur produs cu Cutia de Depozitare din Plastic, model dantelat, marca Happymax. Cu dimensiunile sale de 18,2 x 13,2 x 6,5 cm si un atragator finisaj crem cu model dantelat, aceasta cutie este mai mult decat un simplu recipient de depozitare - este o piesa esentiala pentru organizarea si ordinea zilnica. Aceasta cutie imbina utilitatea cu estetica, oferindu-ti un spatiu versatil pentru a depozita obiecte de mici dimensiuni precum papetarie, produse cosmetice sau articole pentru hobby. Indiferent daca iti doresti sa-ti pastrezi biroul ordonat, sa-ti organizezi produsele cosmetice sau sa-ti protejezi obiectele de pret, aceasta cutie indeplineste toate aceste nevoi cu eleganta. Cu un design cu contur dreptunghiular si detaliile sale delicate asemanatoare cu broderia, aceasta cutie nu numai ca adauga o nota de rafinament spatiului tau, dar asigura si o ventilare corespunzatoare a continutului sau. Astfel, indiferent daca este utilizata in bucatarie, in baie sau la birou, vei avea certitudinea ca obiectele tale sunt bine organizate si protejate. Fabricata din plastic de calitate, aceasta cutie este durabila si usor de intretinut. Cu dimensiunile sale ideale pentru a adaposti obiecte de diverse tipuri, aceasta devine un ajutor de nadejde in eforturile tale de organizare zilnica. Depozitarea si accesul la obiectele tale preferate devin o experienta placuta si fara stres. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare plastic, 18,2 x 13,2 x 6,5 cm,vernil, model dantelat, Happymax

    Cutie depozitare plastic, 18,2 x 13,2 x 6,5 cm,vernil, model dantelat, Happymax poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu un frumos model, gen broderie, asigura o buna ventilatie. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: latime 13,2 x lungime 18,2 x inaltime 6,5 cm. Descopera eleganta si functionalitatea intr-un singur produs cu Cutia de Depozitare din Plastic, model dantelat, marca Happymax. Cu dimensiunile sale de 18,2 x 13,2 x 6,5 cm si un atragator finisaj vernil cu model dantelat, aceasta cutie este mai mult decat un simplu recipient de depozitare - este o piesa esentiala pentru organizarea si ordinea zilnica. Aceasta cutie imbina utilitatea cu estetica, oferindu-ti un spatiu versatil pentru a depozita obiecte de mici dimensiuni precum papetarie, produse cosmetice sau articole pentru hobby. Indiferent daca iti doresti sa-ti pastrezi biroul ordonat, sa-ti organizezi produsele cosmetice sau sa-ti protejezi obiectele de pret, aceasta cutie indeplineste toate aceste nevoi cu eleganta. Cu un design cu contur dreptunghiular si detaliile sale delicate asemanatoare cu broderia, aceasta cutie nu numai ca adauga o nota de rafinament spatiului tau, dar asigura si o ventilare corespunzatoare a continutului sau. Astfel, indiferent daca este utilizata in bucatarie, in baie sau la birou, vei avea certitudinea ca obiectele tale sunt bine organizate si protejate. Fabricata din plastic de calitate, aceasta cutie este durabila si usor de intretinut. Cu dimensiunile sale ideale pentru a adaposti obiecte de diverse tipuri, aceasta devine un ajutor de nadejde in eforturile tale de organizare zilnica. Depozitarea si accesul la obiectele tale preferate devin o experienta placuta si fara stres. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare plastic, 18,2 x 13,2 x 6,5 cm, bleu, model dantelat, Happymax

    Cutie depozitare plastic, 18,2 x 13,2 x 6,5 cm, bleu, model dantelat, Happymax poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu un frumos model, gen broderie, asigura o buna ventilatie. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: latime 13,2 x lungime 18,2 x inaltime 6,5 cm. Descopera eleganta si functionalitatea intr-un singur produs cu Cutia de Depozitare din Plastic, model dantelat, marca Happymax. Cu dimensiunile sale de 18,2 x 13,2 x 6,5 cm si un atragator finisaj bleu cu model dantelat, aceasta cutie este mai mult decat un simplu recipient de depozitare - este o piesa esentiala pentru organizarea si ordinea zilnica. Aceasta cutie imbina utilitatea cu estetica, oferindu-ti un spatiu versatil pentru a depozita obiecte de mici dimensiuni precum papetarie, produse cosmetice sau articole pentru hobby. Indiferent daca iti doresti sa-ti pastrezi biroul ordonat, sa-ti organizezi produsele cosmetice sau sa-ti protejezi obiectele de pret, aceasta cutie indeplineste toate aceste nevoi cu eleganta. Cu un design cu contur dreptunghiular si detaliile sale delicate asemanatoare cu broderia, aceasta cutie nu numai ca adauga o nota de rafinament spatiului tau, dar asigura si o ventilare corespunzatoare a continutului sau. Astfel, indiferent daca este utilizata in bucatarie, in baie sau la birou, vei avea certitudinea ca obiectele tale sunt bine organizate si protejate. Fabricata din plastic de calitate, aceasta cutie este durabila si usor de intretinut. Cu dimensiunile sale ideale pentru a adaposti obiecte de diverse tipuri, aceasta devine un ajutor de nadejde in eforturile tale de organizare zilnica. Depozitarea si accesul la obiectele tale preferate devin o experienta placuta si fara stres. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare plastic, 19 x 15 x 6 cm, bleu, model dantelat, Happymax

    Cutie depozitare plastic, 19 x 15 x 6 cm, verde, model dantelat, Happymax poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu un frumos model, gen broderie, asigura o buna ventilatie. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: adancime 15 x lungime 19 x inaltime 6 cm. Cu o estetica incantatoare si functionalitate versatila, cutia de depozitare plastic de la Happymax, in nuanta delicata de verde, reprezinta un partener de incredere in eforturile dvs. de organizare zilnica. Cu dimensiunile sale compacte de 19 x 15 x 6 cm, aceasta cutie inteligent proiectata va permite sa pastrati obiectele de mici dimensiuni intr-un mod ordonat si accesibil. Cu o utilitate deosebita, aceasta cutie de depozitare poate gazdui o gama variata de elemente, precum articolele de papetarie esentiale, produsele cosmetice preferate sau obiectele necesare pentru activitatile de hobby. Fie ca este vorba despre creioane, rujuri, pensule sau mici accesorii de creatie, aceasta cutie ofera spatiul perfect pentru a le pastra la indemana si bine organizate. Conturul sau dreptunghiular ergonomic completeaza in mod armonios dimensiunile sale compacte si permite integrarea facila in diferite medii. Modelul sau dantelat, similar unei broderii delicate, nu doar adauga un element estetic rafinat, ci si asigura o ventilare adecvata pentru continut, prevenind acumularea de umiditate sau mirosuri neplacute in interior. Aceasta cutie de depozitare devine un organizator util si eficient in diferite spatii precum bucataria, baia sau biroul. In bucatarie, poate gazdui condimentele, tacamurile sau alte obiecte necesare in activitatile culinare de zi cu zi. In baie, devine locul ideal pentru produsele de ingrijire personala si cosmetice, pastrandu-le intr-o stare impecabila. La birou, cutia poate sa adaposteasca articole de papetarie si alte obiecte esentiale, mentinandu-le organizate pentru o productivitate optima. Fabricata din plastic de calitate, aceasta cutie este durabila si usor de intretinut. Designul compact si dimensiunile perfecte (adancime 15 cm x lungime 19 cm x inaltime 6 cm) fac din aceasta cutie un element de depozitare practic si eficient, care nu va ocupa prea mult spatiu. In concluzie, cutia de depozitare plastica verde cu model dantelat de la Happymax este mai mult decat o solutie functionala de organizare - este o piesa care aduce un strop de eleganta in fiecare spatiu in care este plasata. Indiferent de obiectele pe care doriti sa le depozitati, aceasta cutie devine un partener indispensabil in cautarea eficientei si ordinei in viata dvs. de zi cu zi. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare plastic, 19 x 15 x 6 cm, verde, model dantelat, Happymax

    Cutie depozitare plastic, 19 x 15 x 6 cm, verde, model dantelat, Happymax poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu un frumos model, gen broderie, asigura o buna ventilatie. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: adancime 15 x lungime 19 x inaltime 6 cm. Cu o estetica incantatoare si functionalitate versatila, cutia de depozitare plastic de la Happymax, in nuanta delicata de verde, reprezinta un partener de incredere in eforturile dvs. de organizare zilnica. Cu dimensiunile sale compacte de 19 x 15 x 6 cm, aceasta cutie inteligent proiectata va permite sa pastrati obiectele de mici dimensiuni intr-un mod ordonat si accesibil. Cu o utilitate deosebita, aceasta cutie de depozitare poate gazdui o gama variata de elemente, precum articolele de papetarie esentiale, produsele cosmetice preferate sau obiectele necesare pentru activitatile de hobby. Fie ca este vorba despre creioane, rujuri, pensule sau mici accesorii de creatie, aceasta cutie ofera spatiul perfect pentru a le pastra la indemana si bine organizate. Conturul sau dreptunghiular ergonomic completeaza in mod armonios dimensiunile sale compacte si permite integrarea facila in diferite medii. Modelul sau dantelat, similar unei broderii delicate, nu doar adauga un element estetic rafinat, ci si asigura o ventilare adecvata pentru continut, prevenind acumularea de umiditate sau mirosuri neplacute in interior. Aceasta cutie de depozitare devine un organizator util si eficient in diferite spatii precum bucataria, baia sau biroul. In bucatarie, poate gazdui condimentele, tacamurile sau alte obiecte necesare in activitatile culinare de zi cu zi. In baie, devine locul ideal pentru produsele de ingrijire personala si cosmetice, pastrandu-le intr-o stare impecabila. La birou, cutia poate sa adaposteasca articole de papetarie si alte obiecte esentiale, mentinandu-le organizate pentru o productivitate optima. Fabricata din plastic de calitate, aceasta cutie este durabila si usor de intretinut. Designul compact si dimensiunile perfecte (adancime 15 cm x lungime 19 cm x inaltime 6 cm) fac din aceasta cutie un element de depozitare practic si eficient, care nu va ocupa prea mult spatiu. In concluzie, cutia de depozitare plastica verde cu model dantelat de la Happymax este mai mult decat o solutie functionala de organizare - este o piesa care aduce un strop de eleganta in fiecare spatiu in care este plasata. Indiferent de obiectele pe care doriti sa le depozitati, aceasta cutie devine un partener indispensabil in cautarea eficientei si ordinei in viata dvs. de zi cu zi. Aflați mai multe
  • Recipient inox, capac cu clapeta, depozitare alimente, 10x16 cm, Happymax

    Recipient inox, capac cu clapeta, depozitare alimente, 10x16 cm, Happymax Recipient inox, capac cu clapeta, depozitare alimente este fabricat din otel inoxidabil de buna calitat. Capacul este fabricat din plastic transparent. Protejeaza aromele de lumina, umiditate si oxigen. Multifunctional: poate fi folosit pentru a stoca diverse produse - boabe de cafea, cacao, ceai, faina, cereale, biscuiti, alimente uscate si multe altele. Capacul este prevazut cu o garnitura din silicon ce sigileaza ermetic recipientul de inox. Caserola este destinata pentru depozitarea uscata a condimentelor, cafelei, cerealelor, orezului, pastelor, biscuitilor, zaharului, fainii, malaiului, diverselor ingrediente si condimente. Capacul este fixat de recipient prin doua cleme solide si rezistente. Reprezinta o modalitate usoara, rapida si eleganta de depozitare si stocare a produselor alimentare. Capacul caserolei este rezistente, se conecteaza perfect etans la marginea recipientului, pentru a impiedica intrarea aerului si a proteja continutul de insecte si umiditate si pentru a asigura prospetimea continutului pentru o lunga perioada de timp. Capacul transparent permite o viziualizare usoara a continutului recipientului. Caserola cu capac etans este o alegerea buna pentru calatorii, pentru depozitarea diverselor alimente acasa, calatoriilor cu rucsacul, calatoriile cu cortul, pentru pranzul de la birou, etc.Aflați mai multe
  • Suport rotativ pentru ustensile de bucatarie, prindere perete, negru, 15x15x11 cm, Happymax

    Suport rotativ pentru ustensile de bucatarie, prindere perete, negru, 15x15x11 cm, Happymax Faceti spatiu in sertarele aglomerate si pastrati ustensilele de bucatarie, precum spatulele, telurile sau lavetele de vase, aranjate clar, pe caruselul cu carlige si intotdeauna la indemana. Atasare usoara, cu dispozitiv adeziv. Material: plastic. Detalii produs: Inaltime: 15,00 cm lungime: 15,00 cm Latime : 11,00 cm Culoare: negru tip plastic: Copolimer acrilonitril butadiena stiren. Suportul rotativ pentru ustensile de bucatarie este un accesoriu practic si elegant, proiectat pentru a ajuta la organizarea eficienta a ustensilelor de gatit. Cu un design ingenios, acest suport este prevazut cu un sistem de prindere pe perete, economisind astfel spatiu pretios pe blatul bucatariei si pastrandu-le la indemana in orice moment. Fabricat din material de calitate superioara, suportul rotativ are o finisare de culoare neagra, oferind o nota moderna si eleganta oricarei bucatarii. Dimensiunile sale compacte, aproximativ 15x15x11 cm, il fac potrivit pentru utilizarea in bucatarii de diverse dimensiuni. Cu un sistem de rotatie fluid, acest suport permite accesul rapid si usor la diferitele ustensile de gatit, precum linguri, spatule, furculite, pensete si altele. Asezarea lor in suportul rotativ pastreaza ordinea si evita incurcarea si pierderea acestora in sertare sau pe blat. Montarea pe perete este simpla si sigura, iar suportul este prevazut cu orificii sau zone de atasare pentru a asigura o prindere ferma si stabilitate pe peretele ales. Astfel, este ideal pentru a fi montat intr-o zona comoda si accesibila, chiar langa zona de gatit. In concluzie, suportul rotativ pentru ustensile de bucatarie reprezinta o solutie practica si estetica pentru organizarea bucatariei tale. Cu acest accesoriu ingenios, vei avea mereu la indemana ustensilele necesare in timpul gatitului, in timp ce iti imbunatatesti aspectul bucatariei.Aflați mai multe
  • Organizator bucatarie pentru capace, metal, 35.8x17.2x13, Happymax

    Organizator bucatarie pentru capace, metal, 35.8x17.2x13, Happymax O solutie convenabila pentru depozitarea capacelor de bucatarie. Solutie de organizare versatila si functionala care poate tine 8 capace de bucatarie, dar si tocatoare, tavi de servire, etc Constructia rezistenta, din sarma metalica neagra ofera durabilitate de lunga durata pentru bucatariile aglomerate Se potriveste perfect in dulapuri si pe blatul dulapurilor si va permite sa depozitati lucrurile esentiale de bucatarie ordonat si la indemana Profilul ultra-subtire si elegant va ajuta sa maximizati spatiul in bucatarie sau camara. Dimensiuni: 35.8x17.2x13. Metal. Organizatorul de bucatarie pentru capace, fabricat din metal si avand dimensiunile de 35.8x17.2x13 cm, este solutia ideala pentru a pastra capacele de oale si tigai intr-un mod organizat si ordonat in bucatarie. Cu acest organizator practic si functional, veti putea evita situatiile enervante in care capacele se imprastie prin dulapuri sau sertare, economisind spatiu si facandu-le usor accesibile atunci cand aveti nevoie de ele. Construit din metal durabil, acest organizator ofera o sustinere solida pentru capace, asigurandu-va ca acestea sunt pastrate in siguranta si ca nu vor aluneca sau cadea. Designul sau compact si ergonomic il face sa se potriveasca perfect in majoritatea dulapurilor de bucatarie, fara a ocupa prea mult spatiu. Astfel, veti avea bucataria ordonata si bine organizata. Dimensiunile generoase ale acestui organizator va permit sa depozitati capacele de diferite dimensiuni si forme, oferindu-va flexibilitate in organizarea acestora. Materialul metalic confera organizatorului rezistenta si durabilitate, asigurandu-va ca veti putea beneficia de acest suport pentru o perioada indelungata. In concluzie, Organizatorul de bucatarie pentru capace din metal, cu dimensiunile de 35.8x17.2x13 cm, este un accesoriu practic si eficient care va va ajuta sa va mentineti capacele de oale si tigai ordonate si usor accesibile in bucataria dvs. Cu acest organizator, veti economisi spatiu si veti beneficia de un aspect ingrijit si bine organizat al bucatariei. Indiferent daca sunteti un bucatar experimentat sau un pasionat al gatitului, acest organizator va aduce un plus de functionalitate si comoditate in spatiul dvs. culinar. Aflați mai multe
  • Suport organizator capace si tigai bucatarie, metal, 26x20,9x16 cm, Happymax

    Suport organizator capace si tigai bucatarie, metal, 26x20,9x16 cm, Happymax Este un suport organizator pentru capace si tigai. Va va permite sa depozitati cu usurinta capacele, mereu la indemana, de exemplu, pe blatul din bucatarie. Suportul prezentat are o culoare neagra, neutra care se potriveste bine cu diverse stiluri de interioare de bucatarie. Acest produs indeplineste nu numai sarcini estetice, ci si practice si faciliteaza o mai buna organizare a accesoriilor de bucatarie. dimensiuni: 26x20.9x19.6cm 350 gr Material - metal culoare neagra. Constructie premium din fier, pentru durabilitate si utilizare de lunga durata. Designul spatios gazduieste va ajuta sa depozitati o varietate de feluri de tigai si capace. Dimensiunea mare a blatului ofera spatiu amplu pentru uscarea si depozitarea chiar si a celor mai mari capace si tigai. Suport pentru ustensile convenabil pentru depozitare usoara si acces rapid la capacele de bucatarie si tigai. Rezistent la rugina si la coroziune pentru o solutie de uscare a vaselor fiabila si igiena.Aflați mai multe
  • Recipient inox, capac cu clapeta, depozitare alimente, 10x16 cm, Happymax

    Recipient inox, capac cu clapeta, depozitare alimente, 10x16 cm, Happymax Recipient inox, capac cu clapeta, depozitare alimente este fabricat din otel inoxidabil de buna calitat. Capacul este fabricat din plastic transparent. Protejeaza aromele de lumina, umiditate si oxigen. Multifunctional: poate fi folosit pentru a stoca diverse produse - boabe de cafea, cacao, ceai, faina, cereale, biscuiti, alimente uscate si multe altele. Capacul este prevazut cu o garnitura din silicon ce sigileaza ermetic recipientul de inox. Caserola este destinata pentru depozitarea uscata a condimentelor, cafelei, cerealelor, orezului, pastelor, biscuitilor, zaharului, fainii, malaiului, diverselor ingrediente si condimente. Capacul este fixat de recipient prin doua cleme solide si rezistente. Reprezinta o modalitate usoara, rapida si eleganta de depozitare si stocare a produselor alimentare. Capacul caserolei este rezistente, se conecteaza perfect etans la marginea recipientului, pentru a impiedica intrarea aerului si a proteja continutul de insecte si umiditate si pentru a asigura prospetimea continutului pentru o lunga perioada de timp. Capacul transparent permite o viziualizare usoara a continutului recipientului. Caserola cu capac etans este o alegerea buna pentru calatorii, pentru depozitarea diverselor alimente acasa, calatoriilor cu rucsacul, calatoriile cu cortul, pentru pranzul de la birou, etc.Aflați mai multe
  • Raft de bucatarie extensibil, metal, 37-65x15x13,5 cm, Happymax

    Raft de bucatarie extensibil, metal, 37-65x15x13,5 cm, Happymax Raft metalic extensibil , minim 37 cm - maxim 65 cm , latime 15 cm, inaltime 13,5 cm, va ajuta sa eliminati dezordinea din dulapul dvs. si nu numai, cu minim efort. Fabricata din metal, prezinta un design discret. Patru picioare subtiri si o constructie usoara ajuta acest raft metalic extensibil bucatarie sa se potriveasca intr-o varietate de locuri din casa ta, de la camara, la baie, bucatarie si nu numai. Se imbina cu usurinta cu aproape orice paleta estetica sau de culoare. Va ajuta la cresterea spatiului de depozitare in zonele inguste. Material: metal acoperit cu vopsea alba, pulverizata. Dimensiuni: minim 37 cm - maxim 65 cm , latime 15 cm, inaltime 13,5 cm. Raftul de bucatarie extensibil Happymax este solutia perfecta pentru a organiza si elimina dezordinea din dulapurile dvs. Fabricat din metal si cu un design discret, acest raft extensibil poate fi ajustat in functie de spatiul disponibil, avand o lungime minima de 37 cm si o lungime maxima de 65 cm. Cu o latime de 15 cm si o inaltime de 13,5 cm, acest raft compact poate fi folosit in diverse locuri din casa, cum ar fi camara, baia sau bucataria. Patru picioare subtiri si o constructie usoara ii confera versatilitate si il fac usor de integrat in orice spatiu. Unul dintre avantajele acestui raft metalic extensibil este ca se va potrivi cu usurinta cu orice paleta estetica sau de culoare a incaperii. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la compatibilitatea sa cu designul interior existent. Cu ajutorul acestui raft, veti putea optimiza spatiul de depozitare in zonele inguste, adaugand o solutie practica si eleganta pentru organizarea obiectelor si accesoriilor casnice. Indiferent daca doriti sa depozitati condimente in bucatarie, produse de ingrijire personala in baie sau alte obiecte esentiale in camara, acest raft extensibil va face totul mai accesibil si mai ordonat. Cu minim efort, va veti bucura de un mediu mai aranjat si mai placut in casa dvs.Aflați mai multe
  • Raft metalic de colt depozitare si organizare in bucatarie, 22x22x22 cm, Happymax

    Raft metalic de colt depozitare si organizare in bucatarie, 22x22x22 cm, Happymax Raft organizator bucatarie este excelent pentru a va organiza farfuriile si pentru a economisi spatiu in dulap. Design elegant finisat cu un strat de plastic negru Constructie solida din sarma, cu un strat negru durabil Preasamblat, gata pentru a fi introdus direct in dulap Acest articol este un suport de depozitare versatil, folosind material de buna manopera. Multifunctional, poate fi folosit ca suport pentru borcane pentru condimente, suport, suport pentru machiaj, organizator de dulap etc. Si acest suport poate fi folosit pentru a depozita sos de soia, otet, sare, piper etc. Iti va mentine casa ingrijita si curata. Acest raft are un design practic pentru a mentine bucataria ordonata si curata. Acest suport de depozitare pentru bucatarie are un design cu trei niveluri si puteti depozita articole diverse. - Foarte folosit. Potrivit pentru depozitarea accesoriilor din bucatarie, cum ar fi: cani, vase, sticle si asa mai departe. -Acest raft metalic pentru bucatarie practic poate fi plasat intr-un spatiu ingust pentru a imbunatati utilizarea spatiului. -Culoare: Negru -Material: Fier -Dimensiune: 22x22x22 cmAflați mai multe
  • Raft metalic pentru depozitare si organizare bucatarie, 26,1x31,2x14,2 cm Happymax

    Raft metalic pentru depozitare si organizare bucatarie, 26,1x31,2x14,2 cm Happymax Raftul organizator este robust si rezistent, care poate fi folosit pentru o lunga perioada de timp. Produsul este perfect pentru acasa, restaurant, bufet, hotel si multe altele. Are un design simplu, dar practic in utilizare. Suficient spatiu pentru a organiza sticlele de condimente si vesela de bucatarie, iar produsul este un instrument frumos pentru bucatarie. Ajutati-va sa va pastrati dulapul din bucatarie sau blatul de acasa ordonat si sa economisiti spatiu. Produsul este potrivit pentru utilizare. Design simplu, cu manopera fina, produsul poate fi, de asemenea, un bun decor pentru bucatarie. Raftul suplimentar pentru bucatarie poate fi folsit atat pe dulap, cat si in interiorul acestuia. Dimensiuni: 26,1 x 31,2 x inaltime 14,2 cm. Metal acoperit cu vopsea puverizata. Acest raft este conceput pentru a-ti oferi spatiu suplimentar pentru a-ti organiza ustensilele, tacamurile si alte accesorii intr-un mod inteligent si eficient. Construit din materiale de inalta calitate, raftul metalic "Happymax" este extrem de durabil si rezistent, oferindu-ti un suport fiabil pentru diferite obiecte din bucatarie. Designul sau metalic confera o nota moderna si stilata, incadrandu-se perfect in orice decor de bucatarie. Cu dimensiunile sale generoase de 26,1x31,2, acest raft ofera suficient spatiu pentru a stoca tacamurile, farfuriile, canile, bolurile si multe altele. Indiferent daca ai nevoie de un loc sigur pentru ustensilele de gatit sau doresti sa-ti organizezi cu grija colectia de condimente si conserve, raftul "Happymax" este alegerea ideala. Datorita constructiei sale inteligente, asamblarea acestui raft este usoara si rapida, oferindu-ti astfel confort si eficienta in amenajarea bucatariei tale. Pozitioneaza-l pe blatul mesei sau in dulapurile existente pentru a crea rapid si simplu un spatiu ordonat si functional. Pastreaza bucataria ta in ordine si acceseaza cu usurinta obiectele de care ai nevoie in fiecare zi. Cu raftul metalic pentru depozitare si organizare "Happymax", bucataria ta va deveni un spatiu practic, aranjat cu gust si care iti va imbunatati experienta in pregatirea mancarurilor preferate. Aflați mai multe
  • Suport pentru burete bucatarie, plastic, 9,5x6,5 cm, Ratusca, Happymax

    Suport pentru burete bucatarie, plastic, 9,5x6,5 cm, Ratusca, Happymax Aduceti distractie si buna dispozitie in bucatarie cu acest suport pentru burete! - Compozitie principala: plastic. Dimensiuni: 9,5x6,5 cm. Suportul pentru burete de bucatarie de la Happymax este un accesoriu practic si adorabil, cu forma unei ratuste, conceput pentru a va ajuta sa pastrati buretele de bucatarie intr-un mod igienic si ordonat. Cu dimensiunile de 9,5x6,5 cm, acest suport este compact si se potriveste perfect in orice bucatarie. Suportul pentru burete este fabricat din plastic rezistent, care este usor de curatat si durabil in timp. Materialul de calitate il face potrivit pentru utilizarea intr-un mediu umed, cum ar fi chiuveta din bucatarie. Suportul este conceput pentru a sustine si a mentine in siguranta buretele de bucatarie, permitandu-va sa-l aveti la indemana in timpul lucrului in bucatarie. Designul suportului pentru burete este incantator, cu forma unei ratuste dragute. Acest lucru adauga o nota de distractie si personalitate in decorul bucatariei dvs. Poate fi, de asemenea, un element decorativ minunat pentru a aduce un strop de culoare si bucurie in spatiul dvs. de lucru. Suportul pentru burete are un design practic, care permite aerisirea adecvata a buretelui pentru a preveni acumularea de umiditate si dezvoltarea bacteriilor. Astfel, va asigura ca buretele ramane uscat si intr-o stare buna de igiena. Pe langa functia sa principala de a fi un suport pentru burete, acesta poate fi utilizat si pentru a tine alte obiecte mici de bucatarie, cum ar fi buretii de vase sau scobitori. In plus, dimensiunile compacte il fac potrivit pentru a fi amplasat in diverse spatii, cum ar fi chiuveta, blatul sau dulapurile de bucatarie. In concluzie, suportul pentru burete de bucatarie de la Happymax, cu forma unei ratuste adorabile, reprezinta o alegere practica si estetica pentru a va organiza buretele de bucatarie intr-un mod igienic si placut. Este un accesoriu util si plin de farmec care aduce un zambet pe chipul oricui intra in bucataria dvs.Aflați mai multe
  • Suport pentru burete bucatarie, plastic, 9,5x6,5 cm, Broscuta, Happymax

    Suport pentru burete bucatarie, plastic, 9,5x6,5 cm, Broscuta, Happymax Aduceti distractie si buna dispozitie in bucatarie cu acest suport pentru burete! - Compozitie principala: plastic. Dimensiuni: 9,5x6,5 cm. Suportul pentru burete de bucatarie de la Happymax este un accesoriu practic si adorabil, cu forma unei broscute, conceput pentru a va ajuta sa pastrati buretele de bucatarie intr-un mod igienic si ordonat. Cu dimensiunile de 9,5x6,5 cm, acest suport este compact si se potriveste perfect in orice bucatarie. Suportul pentru burete este fabricat din plastic rezistent, care este usor de curatat si durabil in timp. Materialul de calitate il face potrivit pentru utilizarea intr-un mediu umed, cum ar fi chiuveta din bucatarie. Suportul este conceput pentru a sustine si a mentine in siguranta buretele de bucatarie, permitandu-va sa-l aveti la indemana in timpul lucrului in bucatarie. Designul suportului pentru burete este incantator, cu forma unei broscute dragute. Acest lucru adauga o nota de distractie si personalitate in decorul bucatariei dvs. Poate fi, de asemenea, un element decorativ minunat pentru a aduce un strop de culoare si bucurie in spatiul dvs. de lucru. Suportul pentru burete are un design practic, care permite aerisirea adecvata a buretelui pentru a preveni acumularea de umiditate si dezvoltarea bacteriilor. Astfel, va asigura ca buretele ramane uscat si intr-o stare buna de igiena. Pe langa functia sa principala de a fi un suport pentru burete, acesta poate fi utilizat si pentru a tine alte obiecte mici de bucatarie, cum ar fi buretii de vase sau scobitori. In plus, dimensiunile compacte il fac potrivit pentru a fi amplasat in diverse spatii, cum ar fi chiuveta, blatul sau dulapurile de bucatarie. In concluzie, suportul pentru burete de bucatarie de la Happymax, cu forma unei broscute adorabile, reprezinta o alegere practica si estetica pentru a va organiza buretele de bucatarie intr-un mod igienic si placut. Este un accesoriu util si plin de farmec care aduce un zambet pe chipul oricui intra in bucataria dvs.Aflați mai multe
  • Borcan de sticla, cu capac, pentru biscuiti, fursecuri, cookie, 60 cl, 11,5x14x11,5 cm, Happymax

    Borcan de sticla, cu capac, pentru biscuiti, fursecuri, cookie, 60 cl, 11,5x14x11,5 cm, Happymax Prezinta-ti frumos dulciurile si biscuitii in acest borcan de sticla pentru biscuiti! - Capacitate: 60 cl. Dimensiuni: 11,5 x 14 x 11,5 cm. Material: sticla. Borcanul de sticla cu capac pentru biscuiti, fursecuri si cookie-uri este alegerea perfecta pentru a pastra aceste delicioase gustari proaspete si crocante. Fabricat din sticla de inalta calitate, acest borcan adauga un aspect elegant si clasic in bucataria dumneavoastra. Cu ajutorul capacului etans, acest borcan asigura mentinerea prospetimii si a gustului savuros al biscuitilor, fursecurilor sau cookie-urilor. Sigiliul hermetic ajuta la prevenirea patrunderii aerului si a umiditatii, mentinand astfel produsele de patiserie intr-o stare excelenta pentru o perioada mai lunga de timp. Designul transparent al borcanului permite vizualizarea continutului interior, ceea ce face cautarea si alegerea biscuitilor sau fursecurilor preferate sa fie o placere. De asemenea, borcanul poate fi folosit si pentru a expune frumos aceste gustari dulci pe masa de servit sau in vitrina, adaugand un element decorativ in decorul bucatariei sau al camerei de zi. Cu o capacitate generoasa, acest borcan ofera suficient spatiu pentru a depozita o cantitate semnificativa de biscuiti, fursecuri sau cookie-uri. Astfel, puteti pregati in avans o varietate de delicii pentru a le avea mereu la indemana sau pentru a le oferi ca un cadou dulce si personalizat. Fabricat din sticla durabila si rezistenta, acest borcan este usor de curatat si de intretinut. Puteti spala borcanul si capacul cu usurinta, iar materialul de inalta calitate va rezista uzurii zilnice si utilizarii repetate. Indiferent daca doriti sa pastrati biscuitii proaspeti acasa sau sa oferiti un cadou gustos cuiva drag, borcanul de sticla cu capac pentru biscuiti, fursecuri si cookie-uri este alegerea perfecta. Combinatia dintre aspectul estetic, functionalitatea si calitatea durabila il transforma intr-un accesoriu esential in bucataria oricarei persoane pasionate de dulciuri si gustari delicioase. Aflați mai multe
  • Covoras ultra absorbant scurgere si uscare vase, 40 cm x 48 cm, negru, Happymax

    Covoras ultra absorbant scurgere si uscare vase, 40 cm x 48 cm, negru, Happymax Folosind acest covoras din microfibra, apa scursa de pe vesela va fi absorbita rapid. Covorasul pentru vase si tacamuri poate fi folosit acasa in bucatarie sau in deplasari. Se spala usor. Dimensiuni : 40 cm x 48 cm Material : poliester (microfibra). Uscarea vaselor tale va fi optimizata datorita acestui covor de chiuveta ultra-absorbant. - Uscare rapida - Rezistenta la socuri - Ultra-absorbanta. Aflați mai multe
  • Covoras ultra absorbant scurgere si uscare vase, 40 cm x 48 cm, gri, Happymax

    Covoras ultra absorbant scurgere si uscare vase, 40 cm x 48 cm, gri, Happymax Folosind acest covoras din microfibra, apa scursa de pe vesela va fi absorbita rapid. Covorasul pentru vase si tacamuri poate fi folosit acasa in bucatarie sau in deplasari. Se spala usor. Dimensiuni : 40 cm x 48 cm Material : poliester (microfibra). Uscarea vaselor tale va fi optimizata datorita acestui covor de chiuveta ultra-absorbant. - Uscare rapida - Rezistenta la socuri - Ultra-absorbanta. Aflați mai multe
  • Etajera ingusta, plastic, cu roti, 3 rafturi, 54.6 x 70.7 x 11.7 cm, Happymax

    Etajera ingusta, plastic, cu roti, 3 rafturi, 54.6 x 70.7 x 11.7 cm, Happymax Aceasta etajera de depozitare ingusta, cu roti, ultra-decorativa, va va permite sa depozitati sau sa expuneti micile articole personale cu stil. - Compozitie principala: plastic Dimensiuni: lungime 54.6 x inaltime 70.7x adancime 11.7 cm Etajera de depozitare ingusta, cu roti, este solutia perfecta pentru a organiza si expune micile articole personale intr-un mod elegant si practic. Cu un design ultra-decorativ, aceasta etajera adauga un plus de stil si personalitate in orice spatiu. Principala sa compozitie consta in plastic de inalta calitate, care asigura rezistenta si durabilitate in utilizare. Acest material este usor de intretinut si curatat, facand etajera potrivita pentru utilizare pe termen lung. Cu dimensiunile de lungime 54.6 cm, inaltime 70.7 cm si adancime 11.7 cm, aceasta etajera ingusta se potriveste perfect in spatii restranse sau pe peretele ingust. Poate fi amplasata in bucatarie, baie, dormitor sau in orice alta camera in care aveti nevoie de o solutie practica pentru depozitare si expunere. Un avantaj major al acestei etajere este prezenta rotilor, care faciliteaza mutarea si rearanjarea rapida a etajerei in functie de nevoile si preferintele dvs. De asemenea, rotile asigura o mobilitate usoara si o flexibilitate in utilizare. Etajera de depozitare ingusta, cu roti, este ideala pentru organizarea si expunerea cartilor, obiectelor decorative, cosmetice, ustensilelor de bucatarie si multe altele. Este un element functional si estetic, care adauga un aspect elegant si ordonat in orice spatiu. Cu aceasta etajera de depozitare ingusta, cu roti, veti beneficia de o solutie practica, usor de utilizat si cu un design atractiv. Organizati-va micile articole personale cu stil si bucurati-va de un spatiu curat si bine aranjat.Aflați mai multe
  • Cutie cu capac, pentru pastrare clatite, 30,3 cm x 9 cm, Happymax

    Cutie cu capac, pentru pastrare clatite, 30,3 cm x 9 cm, Happymax Aceasta cutie practica de pastrare clatite este perfecta pentru depozitarea si conservarea clatitelor! Dulci sau sarate, vor ramane calde. Cutia cu capac Happymax este un produs practic si elegant, perfect pentru a pastra si transporta clatitele proaspete si delicioase. Cu o lungime de 30,3 cm si o latime de 9 cm, dimensiunile acestei cutii sunt ideale pentru a se potrivi cu usurinta clatitelor de diferite dimensiuni. Aceasta cutie este fabricata din materiale de inalta calitate, asigurand astfel durabilitate si siguranta in utilizare. Capacul solid se potriveste perfect pe partea superioara a cutiei, asigurand astfel o etanseitate excelenta si mentinand clatitele proaspete pentru o perioada mai lunga de timp. Cu ajutorul acestei cutii cu capac, puteti pastra clatitele in frigider sau le puteti lua cu dumneavoastra in calatorii si excursii. Designul compact si practic va permite sa economisiti spatiu in bucatarie si sa va bucurati de clatitele preferate oriunde doriti. De asemenea, cutia cu capac Happymax este usor de curatat, putand fi spalata in masina de spalat vase sau manual, asigurandu-va ca ramane intotdeauna igienica si gata pentru a fi folosita din nou. Indiferent daca doriti sa pastrati clatite pentru micul dejun sau sa le serviti la un brunch sau o petrecere, cutia cu capac Happymax este alegerea perfecta pentru a pastra clatitele proaspete si delicioase, fara a le strica aspectul sau gustul.Aflați mai multe
  • Cutie cu capac si lingurita, pentru depozitare zahar sau cafea, 7,2 x 13,5 x 9,8, crem, Happymax

    Cutie cu capac si lingurita, pentru depozitare zahar sau cafea, 7,2 x 13,5 x 9,8, verde, Happymax Cutia cu capac si lingurita Happymax este un produs practic si elegant, conceput pentru a depozita zahar sau cafea intr-un mod organizat si igienic. Marimea sa compacta de 7,2 x 13,5 x 9,8 centimetri permite plasarea convenabila pe blatul bucatariei sau in dulapuri. Aceasta cutie este disponibila intr-o nuanta atragatoare de roz, care adauga o nota de culoare si veselie in bucatarie. Materialul sau transparent permite vizualizarea usoara a continutului, astfel incat sa poti identifica rapid ce anume se afla inauntru. Cu capacul si lingurita asortate de culoare roz incluse, acest set devine si mai util. Capacul se fixeaza ferm pe cutie, asigurand astfel o sigilare excelenta pentru a mentine prospetimea si aroma zaharului sau a cafelei. Lingurita este perfect dimensionata pentru a masura portii precise si pentru a facilita o servire simpla si curata. Fabricata din materiale de inalta calitate, cutia cu capac si lingurita Happymax este rezistenta si durabila in timp. Designul sau ergonomic permite manipularea usoara si curatarea simpla. Indiferent daca vrei sa pastrezi zaharul sau cafeaua la indemana in bucatarie sau sa oferi un cadou util si elegant, cutia cu capac si lingurita Happymax in nuanta sa roz atragatoare este alegerea perfecta. Dimesniuni: 7,2 x 13,5 x 9,8 cm. Capacitate: 490 ml.Aflați mai multe

De la 61 la 90 produse din total 792

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!