Set 3 decupatoare aluat pentru Craciun, cerc, stea si inima, 6x2,5 cm, Happymax

Set 3 decupatoare aluat pentru Craciun, cerc, stea si inima, 6x2,5 cm, Happymax
Set 3 decupatoare patiserie pentru prajituri, fursecuri.
O placere dulce, in cel mai scurt timp!
„Spitzbuben” sau biscuiți tradiționali germani, care sunt de obicei umpluți cu gem și au o fereastră circulară sau în formă de inimă în partea de sus, pentru a dezvălui umplutura, sunt un clasic in fiecare brutarie de Craciun. Cu aceste freze ai succes garantat!
Setul contine 3 decupatore:
1 buc. inima,
1 buc. stea si
1 buc. cerc
- cealalta parte este pentru baza rotunda.
Usor de lucrat datorita inelului din silicon din jur.
• poate fi folosit pe ambele parti .
Detalii produs:
Inaltime: 2,50 cm.
diametru: 6,00 cm.
Culoare: rosu.
Tip de plastic: Copolimer acrilonitril-butadiena-stiren, silicon.


RETETA:
Ingrediente
Numarul de persoane: 8
250 g Unt, moale
125 g Zahăr pudră sau zahăr
2 lingurițe Zahăr vanilat
1 priză Sare
1-2 Albus de ou proaspăt
350 g Făină
circa 200 g Jelee (coacăze / gutui) sau gem (caise)
puțin Zahăr pudră

Pregatire si preparare: aproximativ 60 de minute.
Se da la frigider: aproximativ 2 ore.
Coacere: aproximativ 6 minute.
vegetarian
Si asa se face:
Se amesteca untul intr-un castron. Adaugati zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea, amestecati pana cand amestecul devine mai moale.
Se bat albusurile spuma si se amesteca. Adaugati faina, amestecati pentru a forma un aluat, aplatizati usor, acoperiti si dati la frigider pentru cel putin 2 ore.
Preincalziti cuptorul la 200 de grade.

Intindeti aluatul in portii intre o punga de plastic taiata pana la o grosime de 2 mm. Taiati rondele de aprox. 4 cm Ø (mini fursecuri de aprox. 2 cm Ø). Taiati mijlocul jumatatii de fursecuri folosind o forma mica. Pune fursecurile pe tavi de copt tapetate cu hartie de copt si lasa la racit aproximativ 15 minute.

Coaceti: aproximativ 6 minute fiecare in mijlocul cuptorului. Scoateti si lasati fursecurile sa se raceasca pe un gratar.
Lasati jeleul sa se incalzeasca intr-o tigaie mica, amestecati pana se omogenizeaza si intindeti pe partea plata a biscuitilor. Pudrati capacele cu zahar pudra si puneti-le deasupra.
Informatii suplimentare
Faceti din aceasta compozitie aproximativ 50 de bucati.
Cod Produs: 6434185
Anunta-ma pe e-mail cand produsul revine in stoc
Anunta-ma pe e-mail cand produsul revine in stoc
Email :
  (Afla primul cand revine in stoc produsul)
 
 

Disponibilitate: Nu este în stoc

28,00 lei
newsletter Happymax.ro - solutii eficiente de organizare si depozitare

Livrare din stocul propriu 1-2 zile, oriunde in Romania
Nu se fac livrari sambata

Comenzi telefonice: program : L-V 9-18.00
Tel : 0733.027.615

Drept de retur in 14 zile conform legii

Pretul include TVA. Nu este inclus transportul.

TRANSPORT
  • 18 lei tarif unic, indiferent de localitate, greutate, volum, fara taxe km aditionali
  • gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei
Descrierea Produsului
Details
Set 3 decupatoare aluat pentru Craciun, cerc, stea si inima, 6x2,5 cm, Happymax
Set 3 decupatoare patiserie pentru prajituri, fursecuri.
O placere dulce, in cel mai scurt timp!
„Spitzbuben” sau biscuiți tradiționali germani, care sunt de obicei umpluți cu gem și au o fereastră circulară sau în formă de inimă în partea de sus, pentru a dezvălui umplutura, sunt un clasic in fiecare brutarie de Craciun. Cu aceste freze ai succes garantat!
Setul contine 3 decupatore:
1 buc. inima,
1 buc. stea si
1 buc. cerc
- cealalta parte este pentru baza rotunda.
Usor de lucrat datorita inelului din silicon din jur.
• poate fi folosit pe ambele parti .
Detalii produs:
Inaltime: 2,50 cm.
diametru: 6,00 cm.
Culoare: rosu.
Tip de plastic: Copolimer acrilonitril-butadiena-stiren, silicon.


RETETA:
Ingrediente
Numarul de persoane: 8
250 g Unt, moale
125 g Zahăr pudră sau zahăr
2 lingurițe Zahăr vanilat
1 priză Sare
1-2 Albus de ou proaspăt
350 g Făină
circa 200 g jeleu (coacăze / gutui) sau gem (caise)
puțin Zahăr pudră

Pregatire si preparare: aproximativ 60 de minute.
Se da la frigider: aproximativ 2 ore.
Coacere: aproximativ 6 minute.
vegetarian
Si asa se face:
Se amesteca untul intr-un castron. Adaugati zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea, amestecati pana cand amestecul devine mai moale.
Se bat albusurile spuma si se amesteca. Adaugati faina, amestecati pentru a forma un aluat, aplatizati usor, acoperiti si dati la frigider pentru cel putin 2 ore.
Preincalziti cuptorul la 200 de grade.

Intindeti aluatul in portii intre o punga de plastic taiata pana la o grosime de 2 mm. Taiati rondele de aprox. 4 cm Ø (mini fursecuri de aprox. 2 cm Ø). Taiati mijlocul jumatatii de fursecuri folosind o forma mica. Pune fursecurile pe tavi de copt tapetate cu hartie de copt si lasa la racit aproximativ 15 minute.

Coaceti: aproximativ 6 minute fiecare in mijlocul cuptorului. Scoateti si lasati fursecurile sa se raceasca pe un gratar.
Lasati jeleul sa se incalzeasca intr-o tigaie mica, amestecati pana se omogenizeaza si intindeti pe partea plata a biscuitilor. Pudrati capacele cu zahar pudra si puneti-le deasupra.
Informatii suplimentare
Faceti din aceasta compozitie aproximativ 50 de bucati.
Specificațiile Produsului
Specificațiile Produsului
Cod produs 6434185
Forma -
Material -
Tip montare -
Componente set -
Utilizat pentru -
Numar bucati: -
Material interior -
Tip suprafata -
Sursa de caldura -
Pentru -
Tip tigaie -
Numar rafturi -
Tip aliment -
Lungime lama -
Numar piese -
Capacitate -
Material lama -
Tip produs -
Destinat pentru: -
Culoare -
Etichetele produsului
Etichetele produsului

Folositi spatii pentru a separa etichetele. Utilizati ghilimele simple (') pentru propozitii.

S-ar putea sa fiti interesati si de:

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!