Racleta patiserie dubla pentru taiere aluat sau curatare, 15,2x11,2, inox, Happymax
Instrument de patiserie-cofetarie „2 in 1”, 2 parti: racleta de aluat si separator de aluat.
Genial: profesionistul de panificatie „2 in 1”!
margini rotunde, pentru razuire fara efort
Separati aluatul curat si precis
ideal si pentru prajituri glazurate
Produs de tip 2 in 1: racleta de aluat si separator de aluat, cu manerul sau rotund, se aseaza confortabil in mana, scoate din bol tot aluatul - si chiar separa pe o scara de 2. Dupa utilizare, pur si simplu impingeti ambele parti impreuna pentru a economisi spatiu. Rezistent la caldura pana la +100 °C.
Detalii produs
lungime 15,20 cm
Latime 11,20 cm
Culoare albastru
Proprietatile materialelor Se poate spala in masina de spalat vase, rezistent la caldura
Tip de metal otel inoxidabil
Tip de plastic Polietilena
Disponibilitate: Nu este în stoc
Instrument de patiserie-cofetarie „2 in 1”, 2 parti: racleta de aluat si separator de aluat.
Genial: profesionistul de panificatie „2 in 1”!
margini rotunde, pentru razuire fara efort
Separati aluatul curat si precis
ideal si pentru prajituri glazurate
Produs de tip 2 in 1: racleta de aluat si separator de aluat, cu manerul sau rotund, se aseaza confortabil in mana, scoate din bol tot aluatul - si chiar separa pe o scara de 2. Dupa utilizare, pur si simplu impingeti ambele parti impreuna pentru a economisi spatiu. Rezistent la caldura pana la +100 °C.
Detalii produs
lungime 15,20 cm
Latime 11,20 cm
Culoare albastru
Proprietatile materialelor Se poate spala in masina de spalat vase, rezistent la caldura
Tip de metal otel inoxidabil
Tip de plastic Polietilena
Cod produs | 6663451 |
---|---|
Forma | - |
Material | - |
Tip montare | - |
Componente set | - |
Utilizat pentru | - |
Numar bucati: | - |
Material interior | - |
Tip suprafata | - |
Sursa de caldura | - |
Pentru | - |
Tip tigaie | - |
Numar rafturi | - |
Tip aliment | - |
Lungime lama | - |
Numar piese | - |
Capacitate | - |
Material lama | - |
Tip produs | - |
Destinat pentru: | - |
Culoare | - |