Set 3 decupatoare aluat pentru Craciun, cerc, stea si inima, 6x2,5 cm, Happymax
Set 3 decupatoare patiserie pentru prajituri, fursecuri.
O placere dulce, in cel mai scurt timp!
„Spitzbuben” sau biscuiți tradiționali germani, care sunt de obicei umpluți cu gem și au o fereastră circulară sau în formă de inimă în partea de sus, pentru a dezvălui umplutura, sunt un clasic in fiecare brutarie de Craciun. Cu aceste freze ai succes garantat!
Setul contine 3 decupatore:
1 buc. inima,
1 buc. stea si
1 buc. cerc
- cealalta parte este pentru baza rotunda.
Usor de lucrat datorita inelului din silicon din jur.
• poate fi folosit pe ambele parti .
Detalii produs:
Inaltime: 2,50 cm.
diametru: 6,00 cm.
Culoare: rosu.
Tip de plastic: Copolimer acrilonitril-butadiena-stiren, silicon.
RETETA:
Ingrediente
Numarul de persoane: 8
250 g Unt, moale
125 g Zahăr pudră sau zahăr
2 lingurițe Zahăr vanilat
1 priză Sare
1-2 Albus de ou proaspăt
350 g Făină
circa 200 g Jelee (coacăze / gutui) sau gem (caise)
puțin Zahăr pudră
Pregatire si preparare: aproximativ 60 de minute.
Se da la frigider: aproximativ 2 ore.
Coacere: aproximativ 6 minute.
vegetarian
Si asa se face:
Se amesteca untul intr-un castron. Adaugati zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea, amestecati pana cand amestecul devine mai moale.
Se bat albusurile spuma si se amesteca. Adaugati faina, amestecati pentru a forma un aluat, aplatizati usor, acoperiti si dati la frigider pentru cel putin 2 ore.
Preincalziti cuptorul la 200 de grade.
Intindeti aluatul in portii intre o punga de plastic taiata pana la o grosime de 2 mm. Taiati rondele de aprox. 4 cm Ø (mini fursecuri de aprox. 2 cm Ø). Taiati mijlocul jumatatii de fursecuri folosind o forma mica. Pune fursecurile pe tavi de copt tapetate cu hartie de copt si lasa la racit aproximativ 15 minute.
Coaceti: aproximativ 6 minute fiecare in mijlocul cuptorului. Scoateti si lasati fursecurile sa se raceasca pe un gratar.
Lasati jeleul sa se incalzeasca intr-o tigaie mica, amestecati pana se omogenizeaza si intindeti pe partea plata a biscuitilor. Pudrati capacele cu zahar pudra si puneti-le deasupra.
Informatii suplimentare
Faceti din aceasta compozitie aproximativ 50 de bucati.
Disponibilitate: Nu este în stoc
Set 3 decupatoare patiserie pentru prajituri, fursecuri.
O placere dulce, in cel mai scurt timp!
„Spitzbuben” sau biscuiți tradiționali germani, care sunt de obicei umpluți cu gem și au o fereastră circulară sau în formă de inimă în partea de sus, pentru a dezvălui umplutura, sunt un clasic in fiecare brutarie de Craciun. Cu aceste freze ai succes garantat!
Setul contine 3 decupatore:
1 buc. inima,
1 buc. stea si
1 buc. cerc
- cealalta parte este pentru baza rotunda.
Usor de lucrat datorita inelului din silicon din jur.
• poate fi folosit pe ambele parti .
Detalii produs:
Inaltime: 2,50 cm.
diametru: 6,00 cm.
Culoare: rosu.
Tip de plastic: Copolimer acrilonitril-butadiena-stiren, silicon.
RETETA:
Ingrediente
Numarul de persoane: 8
250 g Unt, moale
125 g Zahăr pudră sau zahăr
2 lingurițe Zahăr vanilat
1 priză Sare
1-2 Albus de ou proaspăt
350 g Făină
circa 200 g jeleu (coacăze / gutui) sau gem (caise)
puțin Zahăr pudră
Pregatire si preparare: aproximativ 60 de minute.
Se da la frigider: aproximativ 2 ore.
Coacere: aproximativ 6 minute.
vegetarian
Si asa se face:
Se amesteca untul intr-un castron. Adaugati zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea, amestecati pana cand amestecul devine mai moale.
Se bat albusurile spuma si se amesteca. Adaugati faina, amestecati pentru a forma un aluat, aplatizati usor, acoperiti si dati la frigider pentru cel putin 2 ore.
Preincalziti cuptorul la 200 de grade.
Intindeti aluatul in portii intre o punga de plastic taiata pana la o grosime de 2 mm. Taiati rondele de aprox. 4 cm Ø (mini fursecuri de aprox. 2 cm Ø). Taiati mijlocul jumatatii de fursecuri folosind o forma mica. Pune fursecurile pe tavi de copt tapetate cu hartie de copt si lasa la racit aproximativ 15 minute.
Coaceti: aproximativ 6 minute fiecare in mijlocul cuptorului. Scoateti si lasati fursecurile sa se raceasca pe un gratar.
Lasati jeleul sa se incalzeasca intr-o tigaie mica, amestecati pana se omogenizeaza si intindeti pe partea plata a biscuitilor. Pudrati capacele cu zahar pudra si puneti-le deasupra.
Informatii suplimentare
Faceti din aceasta compozitie aproximativ 50 de bucati.
Cod produs | 6434185 |
---|---|
Forma | - |
Material | - |
Tip montare | - |
Componente set | - |
Utilizat pentru | - |
Numar bucati: | - |
Material interior | - |
Tip suprafata | - |
Sursa de caldura | - |
Pentru | - |
Tip tigaie | - |
Numar rafturi | - |
Tip aliment | - |
Lungime lama | - |
Numar piese | - |
Capacitate | - |
Material lama | - |
Tip produs | - |
Destinat pentru: | - |
Culoare | - |