Set 2 forme cilindrice, inox pentru kurtos colac, cozonac secuiesc, 16x6 cm, Happymax
Set 2 forme cilindrice din otel inoxidabil, cu diametrul de 6 cm, cu maner, pentru coacerea kurtos colac, cozonac secuiesc, traditionale, ca de la targ. Se pot spala in masina de spalat vase.
Putini oameni pot rezista mirosului traditional de kurtos colac, cozonac secuiesc la un targ, pelerinaj sau piata. Este de fapt o rulada mare, din aluat moale la care sunt cozi lungi. Iar acum il poti pregati cu usurinta acasa cu ajutorul unei matrite din otel inoxidabil.
In acelasi timp, pregatirea este cu adevarat simpla. Aluatul de drojdie, la fel ca pentru gogosile populare, doar infasurati pe
matrita si coaceti. Cineva pregateste un kurtos colac, cozonac secuiesc parfumat clasic cu zahar si scortisoara, dar nu exista limite pentru imaginatie. Poate fi inmuiat in ciocolata, stropit cu siropuri dulci, umplut cu umplutura de mere-scortisoara sau poate inghetata de vanilie.
Datorita manerului, matrita este mai usor de manevrat. Iar dupa ce scoatem din matrita aluatul copt auriu, acesta poate fi pus in masina de spalat vase si simplu spalat.
Material: otel inoxidabil
Lungime (cm): 16
Diametru (cm): 6
Greutate (g): 132
Forma: cilindru
Utilizare: kurtos colac, cozonac secuiesc
Se poate spala in masina de spalat vase: da
Potrivit pentru cuptor: da
Sezon: tot anul
RETETA TRADITIONALA:
TRADITIONALUL kurtos colac, cozonac secuiesc
80 g unt
1/2 kg faina semi-groasa
250 ml lapte
3 linguri de zahar pudra
2 oua
1 pachet de drojdie
un praf de sare
5 linguri de zahar cu scortisoara
Procedura:
In laptele incalzit usor, adaugam trei linguri de zahar pudra si drojdia sfaramata. Lasam drojdia sa creasca. Untul topit il amestecam cu faina si cu drojdia crescuta, adaugam galbenusurile si un praf de sare. Amestecam bine, acoperim cu un prosop si lasam la dospit la loc cald timp de o ora. Aluatul dospit il mai framantam si apoi il impartim in sase bucati. Din acestea, facem rulouri subtiri, pe care le infasuram pe forme. Coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de aproximativ 20 de minute. Kurtos colac, cozonac secuiesc copt il ungem cu unt si il tavalim in zahar cu scortisoara.
Forma pentru pregatirea traditionalului kurtos colac, cozonac secuiesc . Va va ajuta sa pregatiti, sa lasati sa creasca si sa coaceti kurtos colac, cozonac secuiesc frumosi si aromati.
Disponibilitate: Nu este în stoc
Set 2 forme cilindrice din otel inoxidabil, cu diametrul de 6 cm, cu maner, pentru coacerea kurtos colac, cozonac secuiesc, traditionale, ca de la targ. Se pot spala in masina de spalat vase.
Putini oameni pot rezista mirosului traditional de kurtos colac, cozonac secuiesc la un targ, pelerinaj sau piata. Este de fapt o rulada mare, din aluat moale la care sunt cozi lungi. Iar acum il poti pregati cu usurinta acasa cu ajutorul unei matrite din otel inoxidabil.
In acelasi timp, pregatirea este cu adevarat simpla. Aluatul de drojdie, la fel ca pentru gogosile populare, doar infasurati pe
matrita si coaceti. Cineva pregateste un kurtos colac, cozonac secuiesc parfumat clasic cu zahar si scortisoara, dar nu exista limite pentru imaginatie. Poate fi inmuiat in ciocolata, stropit cu siropuri dulci, umplut cu umplutura de mere-scortisoara sau poate inghetata de vanilie.
Datorita manerului, matrita este mai usor de manevrat. Iar dupa ce scoatem din matrita aluatul copt auriu, acesta poate fi pus in masina de spalat vase si simplu spalat.
Material: otel inoxidabil
Lungime (cm): 16
Diametru (cm): 6
Greutate (g): 132
Forma: cilindru
Utilizare: kurtos colac, cozonac secuiesc
Se poate spala in masina de spalat vase: da
Potrivit pentru cuptor: da
Sezon: tot anul
RETETA TRADITIONALA:
TRADITIONALUL kurtos colac, cozonac secuiesc
80 g unt
1/2 kg faina semi-groasa
250 ml lapte
3 linguri de zahar pudra
2 oua
1 pachet de drojdie
un praf de sare
5 linguri de zahar cu scortisoara
Procedura:
In laptele incalzit usor, adaugam trei linguri de zahar pudra si drojdia sfaramata. Lasam drojdia sa creasca. Untul topit il amestecam cu faina si cu drojdia crescuta, adaugam galbenusurile si un praf de sare. Amestecam bine, acoperim cu un prosop si lasam la dospit la loc cald timp de o ora. Aluatul dospit il mai framantam si apoi il impartim in sase bucati. Din acestea, facem rulouri subtiri, pe care le infasuram pe forme. Coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de aproximativ 20 de minute. Kurtos colac, cozonac secuiesc copt il ungem cu unt si il tavalim in zahar cu scortisoara.
Forma pentru pregatirea traditionalului kurtos colac, cozonac secuiesc . Va va ajuta sa pregatiti, sa lasati sa creasca si sa coaceti kurtos colac, cozonac secuiesc frumosi si aromati.
Cod produs | OR120024 |
---|---|
Forma | Nu |
Material | Nu |
Tip montare | Nu |
Componente set | Nu |
Utilizat pentru | Nu |
Numar bucati: | Nu |
Material interior | Nu |
Tip suprafata | Nu |
Sursa de caldura | Nu |
Pentru | Nu |
Tip tigaie | Nu |
Numar rafturi | Nu |
Tip aliment | Nu |
Lungime lama | Nu |
Numar piese | Nu |
Capacitate | Nu |
Material lama | Nu |
Tip produs | Nu |
Destinat pentru: | Nu |
Culoare | Nu |