Accesorii Bucatarie si Ustensile

Ustensile de bucatarie si accesorii selectate pentru a face gatitul in bucatarie mult mai placut si usor.

Bucătăria este atât locul în care ne încărcăm cu energie și ne începem ziua, cât și locul în care ne relaxăm după o zi obositoare. Indiferent dacă sunteți sau nu pasionați de gătit, vă garantăm că ustensilele potrivite vă vor transforma bucătăria în spațiul favorit din casă.

Întotdeauna în preajma sărbătorilor forma din silicon, tava de copt, forma de cozonac și forma de prăjituri ne vor ajuta sa ne demonstrăm dragostea pentru cei dragi. Deserturile vor fi întotdeauna punctul de atracție deopotrivă pentru cei mici și cei mari, la un loc. Niciun cozonac cumpărat nu va egala savoarea cozonacului pregătit în casă. Blaturile perfect coapte, prăjiturile în toate formele și dimensiunile dorite de copii, deserturile savuroase pregătite fără efort, vă vor transpune într-o lume de poveste.

Folosind un termometru de bucătărie veți pregăti fripturi pentru cele mai pretențioase gusturi, iar un tocător de bambus și un tocător de sticlă vă vor ajuta să porționați și să serviți preparatul într-o notă elegantă.

Pentru o atmosferă ușor orientală, folosiți un infuzor de ceai și serviți la friptură un ceai aromat, negru sau verde. Presa de usturoi vă va ajuta să pregătiți un mujdei cremos, iar presa de cartofi vă va ajuta să pregătiți cea mai dorită garnitură – piureul, în cel mai scurt timp posibil.

Folosind platouri de lemn și linguri din lemn vă veți întoarce puțin la origini, iar hrana va fi mai sănătoasă și mai sățioasă. Întotdeauna învățăturile primite de la bunicii noștri s-au dovedit a fi cele mai valoroase. Dacă cele pe care le aveți deja, vi se pare că prezintă prea multe urme de uzură, puteți folosi cu încredere un platou ardezie. Acesta va da o notă elegantă pentru servirea mesei.

Încercați să aveți la îndemână o strecurătoare și pâlnii de diferite dimensiuni, pentru a vă ușura munca și pentru a fi oricând pregătiți să dăruiți unui musafir orice cantitate dintr-o licoare magică, la pachet.

O tigaie de clătite vă va scoate din impas când nu aveți un  desert deja pregătit. În doar câteva minute vă veți răsfăță invitații cu ceva dulce, cald și delicios de bun. Caserola de mâncare o veți folosi să puneți la pachet clătite și pentru micul dejun de a doua zi.

Un clește de bucătărie, o răzătoare legume și o răzătoare manuală sunt indispensabile unui loc de bucătărit, pentru că veți economisi timp prețios și energie.

Bucătăria trebuie să fie un spațiu ordonat și curat. Cu toate lucrurile așezate la locul lor veți avea întotdeauna toate cele necesare la îndemână. Folosind un suport burete vase, un suport veselă, un suport tacâmuri și un suport farfurii veți câștiga din timpul alocat curățeniei. Odată așezate corespunzător, farfuriile și tacâmurile preferate nu se vor deteriora.

Happymax vă oferă cea mai variată gamă de ustensile și accesorii de bucătărie. Am pregătit soluții pentru cele mai îndrăznețe preparate culinare și vă așteptăm să vă transformați pasiunea pentru gătit în artă culinară. 

.

Subcategorii

De la 91 la 120 produse din total 121

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Feliator pentru branzeturi

    Feliator pentru branzeturi va ajuta sa taiati branzeturile cu duritate medie si duritate tare, in felii subtiri. Forta de taiere a acestui feliator cascaval poate fi usor reglata prin deplasarea rolei. Datorita latimii feliatorului de branzeturi, acesta poate fi folosit si pentru felierea untului sau pentru feliere avocado. Este inclusa o sfoara de taiere de rezerva. Material: otel inoxidabil. Latime 17 cm x lungime 12 cm. Material: otel inoxidabil Lungime (cm): 17 Latime (cm): 12 Greutate (g): 154 Utilizare: pentru branza Se poate spala in masina de spalat vase: da Aflați mai multe
  • Caserola termoizolanta 2 l-Mar

    Caserola termoizolanta 2 l-Mar este un vas termoizolant pentru mancare fabricat din inox, ce are intre peretii sai, un strat de spuma termoizolanta, pentru a mentine temperatura constanta a alimentelor pentru o perioada mai lunga de timp. Aceasta caserola inox cu capac poate fi utilizata pentru servirea mancarii, pentru pastrarea temperaturii alimentelor. Sufertasul inox prezinta in interior o tava din otel inoxidabil, in care puteti pastra alimentele separat. Caserola mancare inox are in partea superiora un maner ce va ajuta sa ridicati si sa mutati cu usurinta cutia cu mancare. Caserola termoizolanta este foarte utila la birou, pe santier, pentru studenti, scolari, la picnic. Caserola termica mancare are un design trendy, placut, sub forma unui mar, linii placute, textura fina, ce se face usor remarcata. Suprafata caserolei este slefuita. Strattul de spuma de la interior, din peretii de otel inoxidabil, pastreaza caldura sau raceala produselor alimentare, in general pentru o perioada de 2 ore, in cazul in care caserola inox cu capac este tinuta la o temperatura medie de 20 grade Celsius. Fabricata din otel inoxidabil. In interior strat de spuma. Capacitate cilindrica: 2 litri. Diametru de 19 cm. Inaltime de 17 cm. Aflați mai multe
  • Caserola termoizolanta 1,3 l-Mar

    Caserola termoizolanta 1,3 l-Mar este un vas termoizolant pentru mancare fabricat din inox, ce are intre peretii sai, un strat de spuma termoizolanta, pentru a mentine temperatura constanta a alimentelor pentru o perioada mai lunga de timp. Aceasta caserola inox cu capac poate fi utilizata pentru servirea mancarii, pentru pastrarea temperaturii alimentelor. Sufertasul inox prezinta in interior o tava din otel inoxidabil, in care puteti pastra alimentele separat. Caserola mancare inox are in partea superiora un maner ce va ajuta sa ridicati si sa mutati cu usurinta cutia cu mancare. .Daca puneti lichid, pozitionati vertical, exista risc sa se scurga, daca se rastoarna! Caserola termoizolanta este foarte utila la birou, pe santier, pentru studenti, scolari, la picnic. Caserola termica mancare are un design trendy, placut, sub forma unui mar, linii placute, textura fina, ce se face usor remarcata. Suprafata caserolei este slefuita. Strattul de spuma de la interior, din peretii de otel inoxidabil, pastreaza caldura sau raceala produselor alimentare, in general pentru o perioada de 3-4 ore, in cazul in care caserola inox cu capac este tinuta la o temperatura medie de 20 grade Celsius. Fabricata din otel inoxidabil. Este un vas termic modern cu un strat de izolatie termica pentru a mentine alimentele inserate la o temperatura constanta. Pretul este pentru 1 bucata. Capacitate cilindrica: 1,3 litri. Diametru de 17 cm. Inaltime de 14 cm. Termosul este potrivit pentru preparatele calde si reci, de la pranzul pregatit acasa pentru serviciu sau pentru cei dragi, pana la transportul de mancare de vacanta sau carne facuta la gratar. Cat timp pastreaza temperatura alimentelor, depinde de diferenta de temperatura dintre interiorul recipientului si imprejurimile sale. Aflați mai multe

    Preț: 94,00 lei

    Special Price 88,00 lei

    Nu este în stoc

  • Caserola termoizolanta 0,8 l-Mar

    Caserola termoizolanta 0,8 l-Mar este un vas termoizolant pentru mancare fabricat din inox, ce are intre peretii sai, un strat de spuma termoizolanta, pentru a mentine temperatura constanta a alimentelor pentru o perioada mai lunga de timp. Aceasta caserola inox cu capac poate fi utilizata pentru servirea mancarii, pentru pastrarea temperaturii alimentelor. Sufertasul inox prezinta in interior o tava din otel inoxidabil, in care puteti pastra alimentele separat. .Daca puneti lichid, pozitionati vertical, exista risc sa se scurga, daca se rastoarna! Caserola mancare inox are in partea superiora un maner ce va ajuta sa ridicati si sa mutati cu usurinta cutia cu mancare. Caserola termoizolanta este foarte utila la birou, pe santier, pentru studenti, scolari, la picnic. Caserola termica mancare are un design trendy, placut, sub forma unui mar, linii placute, textura fina, ce se face usor remarcata. Suprafata caserolei este slefuita. Stratul de spuma de la interior, din peretii de otel inoxidabil, pastreaza caldura sau raceala produselor alimentare, in general pentru o perioada de 3-4 ore, in cazul in care caserola inox cu capac este tinuta la o temperatura medie de 20 grade Celsius. Fabricata din otel inoxidabil. Este un vas termic modern cu un strat de izolatie termica pentru a mentine alimentele inserate la o temperatura constanta. Pretul este pentru 1 bucata. Capacitate cilindrica:0,8 litri. Diametru de 14 cm. Inaltime de 12 cm. Termosul este potrivit pentru preparatele calde si reci, de la pranzul pregatit acasa pentru serviciu sau pentru cei dragi, pana la transportul de mancare de vacanta sau carne facuta la gratar. Cat timp pastreaza temperatura alimentelor, depinde de diferenta de temperatura dintre interiorul recipientului si imprejurimile sale. Aflați mai multe
  • Palnie mini din otel inoxidabil

    Palnie mini din otel inoxidabil este o palnie din inox, excelenta pentru umplerea sticlelor de buzunar sau sticlutelor. Palnia mini este potrivita pentru sticle cu gatul ingust. Va fi excelenta pentru umplerea sticlelor de buzunar. Diametrul sau superior este de 3,5 cm. Se poate spala in masina de spalat vase. Material: otel inoxidabil Inaltime (cm): 2,5 Diametru (cm): 3,5 Greutate (g): 5 Utilizare: pentru sticla de buzunar Caracteristici: mini Se poate spala in masina de spalat vase: da Material: otel inoxidabil. Dimensiuni: diametru 3,5 cm, inaltime 2,5 cm. Aflați mai multe
  • Forma de copt cu pereti ajustabili

    Forma de copt are interiorul dar si margilnile ajustabile. Puteti coace un singur tip sau doua feluri dintr-o data. Rama unghiulara de coacere, ca o forma flexibila pentru tort, pentru coacere profesionala - reglabila, dimensiune variabil, in latime si adancime. Cu divizoare utile pentru retete si compozitii individuale de coacere, de tip 2 in 1. Fabricat din otel inoxidabil, culoare: argintiu. Pentru a va face singuri delicatese, pe tava de copt, de exemplu: prajituri, placinte, pizza etc. in diferite dimensiuni - ideale ca echipament de bucatarie si panificatie. Dimensiuni: aproximativ 23,5-44 x 5 x 20-37 cm, greutate: aproximativ 517 g. Forma se poate spala la masina de spalat vase. Dimensiuni : latime 20-37 cm x lungime 23,5 -44 cm x inaltime 5 cm Material : otel inoxidabil Cu Forma de Copt cu Pereti Ajustabili, bucataria dvs. devine un spatiu de creativitate nelimitata. Aceasta forma de copt inovatoare ofera flexibilitate si control absolut in procesul de gatit, permitandu-va sa coaceti un singur fel sau doua in acelasi timp. Este partenerul ideal pentru experienta dvs. de copt si panificare. Caracteristicile cheie ale acestei forme de copt includ: 1. Pereti Ajustabili: Cu interiorul si marginile ajustabile, aceasta forma de copt va permite sa personalizati dimensiunea si forma preparatelor dvs. de copt. Puteti gati prajituri, placinte sau pizza in diferite dimensiuni, totul in aceeasi tava. 2. Rama Unghiulara pentru Coacere: Designul flexibil al acestei forme de copt permite coacerea profesionala, reglabila in functie de nevoile dvs. Este ca o forma 2 in 1, cu divizoare utile pentru retete si compozitii individuale de coacere. 3. Material Durabil: Fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate, aceasta forma de copt este durabila, rezistenta la temperaturi ridicate si asigura o distributie uniforma a caldurii pentru rezultate perfecte. 4. Usor de Curatat: Forma de copt poate fi spalata in masina de spalat vase, facand curatarea post-coacere o sarcina simpla si rapida. Aceasta forma de copt este perfecta pentru a va bucura de o varietate de preparate de copt, de la prajituri delicate la placinte generoase si pizza delicioasa. Cu dimensiuni variabile de aproximativ 23,5-44 x 5 x 20-37 cm si o greutate de aproximativ 517 g, este usor de utilizat si de depozitat. Investiti in aceasta forma de copt inovatoare si transformati fiecare experienta de copt intr-o aventura creativa. Indiferent daca sunteti bucatar profesionist sau incepator in arta coacerii, aceasta forma de copt va ofera posibilitati nelimitate pentru a crea delicii culinare unice. Aflați mai multe
  • Furculita cu 2 dinti - 35 cm

    Furculita cu 2 dinti - 35 cm este fabricata din otel inoxidabil, dintr-o singura bucata, prezinta o bucla practică de agățare de aproximativ 35 cm. Furculita cu 2 Dinti - 35 cm este instrumentul esential pe care il cautati pentru a face fata cu succes numeroaselor sarcini din bucatarie. Cu o constructie solida din otel inoxidabil, aceasta furculita nu numai ca este durabila, dar si eficienta in tot ceea ce face. Principalele caracteristici ale acestei furculite includ: 1. Calitate si durabilitate: Fabricata dintr-o singura bucata de otel inoxidabil, aceasta furculita este proiectata pentru a rezista uzurii zilnice in bucatarie. Materialul de inalta calitate asigura rezistenta la coroziune si prelungeste durata de viata a furculitei. 2. Design ergonomic: Furculita cu 2 dinti are un design ergonomic care o face usor de manevrat si confortabila in mana. Aceasta va permite sa va desfasurati activitatile de bucatarie cu precizie si control. 3. Lungime generoasa: Cu o lungime de aproximativ 35 cm, aceasta furculita ofera un plus de lungime pentru a va ajuta sa gestionati cu usurinta bucataria si pentru a ajunge la cele mai adanci oale si tigai. Bucla practica de agatare adauga o dimensiune suplimentara de utilitate, permitandu-va sa o suspendati la indemana pentru acces rapid. 4. Versatilitate: Aceasta furculita este potrivita pentru o varietate de sarcini in bucatarie, de la intoarcerea si amestecarea ingredientelor pana la servirea cu precizie a preparatelor. Este un instrument versatil care va ajuta sa lucrati mai eficient in bucatarie. Furculita cu 2 Dinti - 35 cm este alegerea perfecta pentru bucatarii profesionisti si pentru cei pasionati de gatit. Cu durabilitatea sa exceptionala si designul ergonomic, va va ajuta sa va bucurati de experienta de gatit si sa obtineti rezultate deosebite in fiecare zi. Investiti in aceasta furculita de inalta calitate si adaugati-o colectiei dvs. de ustensile de bucatarie pentru a face fata cu succes oricarui proiect culinar. Aflați mai multe

    Preț: 21,00 lei

    Special Price 20,00 lei

    Nu este în stoc

  • Sita din otel inoxidabil cu maner

    Sita din otel inoxidabil cu maner este o sita pentru cernut faina, zahar pudra sau cacao, fabricata din otel inoxidabil, mecanism de operare cu o singura mana. Ø aproximativ 10 cm. Dimensiuni: aproximativ l 15,4 x L 10 x h 9,5 cm. Sita din otel inoxidabil cu maner reprezinta instrumentul perfect pentru orice bucatar sau pasionat de patiserie. Conceputa special pentru cernutul fainii, zaharului pudra sau cacao, aceasta sita asigura o distributie uniforma a ingredientelor, optimizand astfel calitatea preparatelor. Fabricata din otel inoxidabil de calitate superioara, sita garanteaza durabilitate si rezistenta in timp, fiind totodata usor de curatat. Unul dintre principalele sale atuuri este mecanismul de operare care permite folosirea cu o singura mana, facand procesul de cernere mult mai simplu si eficient. Cu un diametru de aproximativ 10 cm si dimensiuni generale de l 15,4 x L 10 x h 9,5 cm, sita este compacta si usor de depozitat. Alegeti aceasta sita din otel inoxidabil cu maner pentru a aduce precizie si profesionalism in procesul de cernere al ingredientelor in bucataria dumneavoastra.Aflați mai multe
  • Dui de ornare model lat

    Dui de ornare model lat - îl puteti folosi pentru a umple sau pentru a decora prăjiturile și deserturile. Se livreaza o singură bucată. Varful larg pentru decorarea prajiturilor, fabricat din otel inoxidabil solid este conceput pentru posuri clasice din bumbac, plastic si silicon sau pungi de plastic de unica folosinta. Cu ajutorul varfului va puteti decora creatiile de patiserie de casa, prajiturile preferate, umpleti tuburile de ciocolata. De asemenea, va ajuta la prepararea bezelor proteice, la decorarea brioselor sau la dozarea aluatului intr-o delicatesa frantuzeasca din aluat, croquembouche. Intretinere usoara, se poate spala in masina de spalat vase. Material: otel inoxidabil Inaltime (cm): 3,3 Diametru (cm): 1,2 Greutate (g): 3,4 Aplicare: pentru tuburi Se poate spala in masina de spalat vase: da Material: oțel inoxidabil. Dimensiuni: diametru 1 / 2,5 cm, lungime 4 cm.Aflați mai multe

    Preț: 22,00 lei

    Special Price 11,00 lei

    Nu este în stoc

  • Forma patrata decorare cu piston

    Forma patrata decorare cu piston va ajuta sa faceti prajituri, tarte, diferite feluri de mancare dulci sau sarate. Puteti folosi forma patrata, din otel inoxidabil, atunci cand decupati deserturi mai mici din prajituri mai mari, deserturi moderne acoperite cu ciocolata, ganache, toppinguri cu fructe si smantana. Sau pregateste paine prajita sarata, netraditionala, unse cu tartinele tale preferate. Garniturile , cartofi copti, piure, risotto si budinci vor arata, de asemenea, foarte impresionant . Datorita stilului alimentar simplu, veti evoca o prezentare gastronomica interesanta dintr-un fel de mancare obisnuit. Un piston cu un maner practic va ajuta la scoaterea acestuia din matrita. Material: otel inoxidabil Suprafata antiaderenta: nu Lungime (cm): 8 Latime (cm): 8 Inaltime (cm): 4 Greutate (g): 89 Forma: patrat Utilizare: pentru prajituri Se poate spala in masina de spalat vase: da La cuptor cu microunde: nu La cuptor: da Sezon: tot timpul anului Material:Otel inoxidabil. Forma patrata. Dimensiuni: 8x8x4 cm. Aflați mai multe

    Preț: 24,00 lei

    Special Price 18,00 lei

    Nu este în stoc

  • Spatula lata

    Spatula lata poate fi utilizata in timp ce faceti grill-ul, coacere si rumenire. Latimea acestei spatule o face perfecta pentru a a transfera: lasagna, prajituri, clatite, legume, cartofi, pizza Material: otel inoxidabil de inalta calitate,maner din lemn. Dimensiuni: latime 9 cm, lungime 27 cm. Puteti folosi spatula lata, din otel inoxidabil, cu maner de lemn, pentru gratar, coacere si prajire. Datorita latimii sale, este excelenta pentru prepararea lasagnei, deserturilor, placintelor cu legume, clatitelor cu cartofi si pizza de casa. Veti ridica intreaga piesa, care nu se va dezintegra asa cum ati face atunci cand utilizati spatule inguste. Dupa utilizare, o puteti spala cu usurinta cu apa calda si detergent. Material: otel inoxidabil, lemn Lungime (cm): 27 Latime (cm): 9 Greutate (g): 136 Forma: drept Utilizare: pentru pizza, clatite cu cartofi Caracteristici: strunjitor Se poate spala in masina de spalat vase: nuAflați mai multe
  • Difuzor flacara pentru aragaz tip retea- diametru: 18 cm

    Difuzor flacara pentru aragaz tip retea- diametru: 18 cm Este conceput ca un tampon pentru recipientele de sticla Pyrex sau alte vase de gatit, pentru ca acestea sa fie ferite de flacara directa. Difuzorul flacara pentru aragaz asigura incalzirea uniforma a vasului si, de asemenea, previne eventuala spargere a acestuia. Potrivit pentru vase din otel inoxidabil, pentru vase cu perete de bronz, pentru vasele de toate tipurile, intrucat protejeaza manerul din plastic de la efectele directe ale focului. Material: metal. Dimensiuni: diametru: 18 cm. Difuzorul de flacara este folosit ca covoras sub vase atunci cand gatiti pe aparate cu gaz. Este conceput pentru incalzirea uniforma a recipientelor din sticla ignifuga si ceramica pentru gatit, fara de care acestea ar fi incalzite cu flacara directa. Acest lucru le impiedica sa sparga. Datorita difuzorului, peretii vaselor nu sunt arse pe vasele din otel inoxidabil, in timp ce manerele lor din plastic protejeaza tigaile de influenta directa a focului. Este din metal si are un diametru de 18 cm Aflați mai multe
  • Decupator prajituri Inima

    Decupator prajituri in forma de inima alungita - mare. Datorita unui taietor mai mare din otel inoxidabil in forma de inima curbata, puteti taia si coace fara probleme prajiturile de casa, prajiturile Linz si prajiturile din turta dulce. Coaceti prajituri pentru cafea, pentru cei dragi. Avantajele cutterului din otel inoxidabil: design integral din otel inoxidabil marginea superioara intarita si marginea inferioara ascutita se poate spala vase Tot ce trebuie sa faci este sa decorezi cu glazura, ciocolata sau gem. Material: otel inoxidabil Lungime (cm): 7 Latime (cm): 5 Greutate (g): 11 Forma: inima Se poate spala in masina de spalat vase: da Sezon: tot timpul anului Material: Otel inoxidabil. Dimensiuni: 5x7 cm. Aflați mai multe

    Preț: 18,00 lei

    Special Price 14,00 lei

    Nu este în stoc

  • Matrita forma Nuci

    Matrita forma Nuci Forme clasice in forma de nuci, ca de pe vremea bunicilor noastre, in care se pot coace nuci traditionale cu alune si ciocolata, nuci crocante pe jumatate inmuiate lipite intre ele cu smantana,ciocolata, dar se pot turna si cu ciocolata si se pot face propriile tale praline. Cand coaceti din aluat mai putin gras, va recomandam sa stergeti usor si sa stropiti cu faina. Capatul plat permite manipularea mai usoara a formelor fierbinti scoase din cuptor. Intretinere usoara , spalati-le in mod obisnuit. Set de 20 bucati, diametrul de 6 cm. Material: tabla. Lungime (cm): 6 Greutate (g): 118 Forma: nuca Se poate spala in masina de spalat vase: nu La cuptor: da. Aflați mai multe
  • Deschizator capace Omnia

    Deschizatorul capace Omnia va ajuta sa deschideti rapid si usor capacele borcanelor, dar, fara a afecta marginile acestora. Clestele il puneti sub capac - il indoiti in jos si apasati usor - exista aceasta metoda de slabire a capacului fara a deteriora capacul si puteti apoi sa il folositi din nou, in mod fiabil. Indiferent daca deschideti boracnul cu miere, compot, muraturi sau dulceata de casa, acest deschizator, din otel inoxidabil, este folosit pentru a deschide borcanele. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti clestele sub capac, sa-l inclinati usor in jos si sa il apasati usor. Aceasta miscare va elibera capacul, astfel incat sa il puteti scoate din sticla fara deteriorare si sa il folositi din nou, data viitoare cand gatiti. Functioneaza fiabil atat pentru capacele mici, cat si pentru cele mari. Deschizatorul poate fi plasat intr-un sertar sau atarnat oriunde. Material: otel inoxidabil Lungime (cm): 15 Latime (cm): 5 Greutate (g): 66 Utilizare: pentru capace de conserve Material: Oțel inoxidabil. Conceput pentru capace mici și mari. Dimensiuni: latime 5 cm, lungime: 15 cm. Aflați mai multe
  • Razatoare plata fina

    Răzătoare plata fina. Un clasic printre razatoare. Puteti folosi aceasta razatoare plata, din otel inoxidabil, cu gauri mai mici, pentru a rade fin legumele in supa, fructe pentru salata, branza, sau pentru a coace feluri de mancare la cuptor, dar si ciocolata pentru un sundae cu inghetata, desert de cafea de duminica sau turta dulce pentru galuste cu prune. Poate fi tinuta de maner si asezata pe un covoras, pentru care exista o parte antiderapanta in partea de jos, razuit in aer sau direct intr-un vas sau oala asezata pe marginea superioara. Se poate pune in masina de spalat vase dupa utilizare. Material: otel inoxidabil Lungime (cm): 29 Latime (cm): 11 Greutate (g): 171 Forma: plat Utilizare: pentru branza Se poate spala in masina de spalat vase: da Material: Oțel inoxidabil. Dimensiuni: 11x29 cm.Aflați mai multe

    Preț: 29,00 lei

    Special Price 19,00 lei

    Nu este în stoc

  • Ustensila tocat si feliat din inox

    Aceasta ustensila tip spatula va ajuta foarte mult in bucataria dvs. Cu ajutorul acesteia puteti muta mai simplu legumele tocate in tigaie, puteti taia rapid legume sau oua fierte. Puteti sa-l utilizati pentru gnocchi si diverse garnituri de gatit, pentru supe si pentru prelucrarea aluatului. Aceasta spatula este un nepretuit asistent pentru dvs. Spatula de gatit ce te va face dintr-o data un bucatar profesionist. Cu ajutorul ei , puteti muta cu usurinta cuburi de carne, legume feliate intr-o oala sau tigaie, va va ajuta sa taiati rapid chiar si legumele sau ouale fierte. Iar cand gatiti chipsuri, tot ce trebuie sa faceti este sa intindeti aluatul, sa il taiati cu o spatula, sa-l scoateti usor si sa il aruncati in apa clocotita. De asemenea, puteti rula gnocchi si diverse supe in supe prin bulion sau apa printr-o sita. Nu numai ca spatula este usor de curatat, trebuie doar sa o puneti in masina de spalat vase , dar cu ajutorul ei puteti indeparta si resturile de aluat, faina de pe o masa de taiat sau de pe suprafata de lucru. Material: otel inoxidabil Lungime (cm): 16,5 Latime (cm): 13 Greutate (g): 97 Utilizare: pentru legume Se poate spala in masina de spalat vase: da Material: Otel inoxidabil. Dimensiuni: in linie dreapta: L 16,5x l 13 cm. Aflați mai multe

    Preț: 30,00 lei

    Special Price 22,00 lei

    Nu este în stoc

  • Infuzor pentru ceai cilindru

    Infuzor pentru ceai tip cilindru prezinta un lant pentru agățat. Pentru iubitorii de ceai negru tare, ceaiuri verzi libere, hibiscus, infuzii de plante, daca vrei sa te relaxezi cu o ceasca fierbinte sau ai nevoie sa ameliorezi durerile de gat, apeleaza la un infuzor de ceai, din otel inoxidabil. Tot ce trebuie sa faceti este sa turnati ceai, fructe uscate si macese in el, sa il inchideti, sa il puneti intr-o cana si sa turnati peste el apa fierbinte. Otelul inoxidabil nu afecteaza gustul bauturii , este usor de curatat si practic il poti agata in spatele marginii canii de lant. Material: otel inoxidabil Diametru (cm): 4 Greutate (g): 19,7 Forma: rotunda Se poate spala in masina de spalat vase: da Dimensiune: diametru 4 cm, h. 4 cm. Aflați mai multe

    Preț: 22,00 lei

    Special Price 21,00 lei

    Nu este în stoc

  • Suport pentru tocat ceapa

    Suport pentru tocat ceapa va ajuta sa tăiati mărunt ceapa, fara efort. Va garanteaza ceapa tocata fin, fara efort. Cutitul va trece printre ace. Si daca nu taiati, puteti taia imediat cuburi mici. Lungimea acelor este de 5,5 cm, ceea ce este suficient pentru a intepa orice ceapa. Material: otel inoxidabil, plastic Culori: alb Latime (cm): 6 Greutate (g): 23,6 Utilizare: pentru legume Caracteristici: manual Se poate spala in masina de spalat vase: da Material: oțel inoxidabil, plastic. Dimensiuni: L 6 cm, l 5,5 cm. Aflați mai multe
  • Lingura pentru gogosi si galuste

    Lingura noastra speciala va ajuta sa amestecati sa intoarceti si sa scoateti gogosile si galustele din oala fara frica uleiului incins. Aluat cu branza sau cu fructe, sau galuste pufoase, gnocchi si placinte umplute. Cu acest polonic rotund, scoaterea lor din apa clocotita va fi o jucarie completa. De asemenea, va ajuta la scoateti conopida sau broccoli fierte, crocante, destinate invelirii si prajirii. Este realizat din otel inoxidabil si are un diametru de 11 cm. Ochiul de la capatul manerului permite agatarea acestuia. Material: Otel inoxidabil. Potrivita pentru mașina de spălat vase. Dimensiuni: diametru 11 cm, lungime 35 cm. Material: otel inoxidabil Lungime (cm): 35 Diametru (cm): 11 Greutate (g): 81 Utilizare: pentru galuste Se poate spala in masina de spalat vase: daAflați mai multe
  • Suport ochiuri aragaz

    Suportul pentru ochiurile de aragaz este conceput pentru a asigura o stabilitate sporita chiar si pentru recipientele mici (ibrice, oale mici etc). Totodata, suportul disipa caldura si asigura o incalzire uniforma. Grila din otel inoxidabil asigura asezarea in siguranta a recipientelor mici si a oalelor pe sobele cu gaz. Acest lucru previne rasturnarea recipientului in timpul gatirii. In parte, ajuta si la disiparea flacarii. Material: otel inoxidabil. Dimensiuni: 9,5x9,5 cm. Material: otel inoxidabil Lungime (cm): 9,5 Latime (cm): 9,5Aflați mai multe
  • Forma de prajitura cu cutter - Inima

    Forma de prajitura cu, cutter , in forma de inima ondulata. Dimensiuni : 10,5 cm x 10 cm x1,5 cm Confectionata dintr-un tip de metal, care corespunde standardelor de sănătate. Datorita taietorului mare, in forma de inima, fabricat din otel inoxidabil, puteti taia si coace fara probleme prajiturile de casa, prajiturile Linz si prajiturile din turta dulce. De asemenea, este potrivit pentru pregatirea etichetelor originale parfumate, pentru nume de nunta, pe o masa festiva. Avantajele decupatorului de patiserie din otel inoxidabil: design integral din otel inoxidabil marginea superioara intarita si marginea inferioara ascutita se poate spala in masina de spalat vase Atunci tot ce trebuie sa faci este sa decorezi cu glazura, ciocolata sau sa folosesti role si stampile decorative. Material: otel inoxidabil Lungime (cm): 10,5 Latime (cm): 10 Inaltime (cm): 1,5 Greutate (g): 20 Forma: inima Utilizare: pentru turta dulce Se poate spala in masina de spalat vase: da Sezon: tot timpul anuluiAflați mai multe

    Preț: 22,00 lei

    Special Price 16,00 lei

    Nu este în stoc

  • Termometru pentru cuptor

    Termometru pentru cuptor sau afumatoare , ideal cand gatiti carne. Poate fi agatat sau plasat in zona masurata. Masoara temperatura de la 0 la 300 ° C (in pasi de 10 ° C). Acest termometru de bucatarie din otel inoxidabil monitorizeaza temperatura corecta a alimentelor pregatite. Este echipat cu un cadran analogic echipat cu o scara de la 0 ° C la +300 ° C - temperatura este gradata din 10 ° C in 10 ° C. Este excelent pentru verificarea carnii intr-un afumator sau pentru coacerea alimentelor in cuptor. In zona selectata, il puteti plasa oriunde sau il puteti atarna de un carlig din otel inoxidabil, care face parte din termometru. Material: otel inoxidabil si sticla. Dimensiuni: 6x4x7 cm. Indispensabil pentru mezeluri (afumarea acestora). Material: otel inoxidabil, sticla Lungime (cm): 7 Latime (cm): 6 Inaltime (cm): 4 Greutate (g): 4 Utilizare: pentru carne Caracteristici: pentru agatat La cuptor: da Locatie: cuptor, afumatoare Aflați mai multe
  • Forme de prajitura-set 3 buc.

    Forme de prajitura-set 3 bucati. Setul contine: 1 buc. forma iepure; 1 buc. forma pui; 1 buc. forma gaina. Cutterele sunt potrivite pentru diferite tipuri de aluat, precum si pentru martipan si fondant. Motiv traditional de animale, pentru prajiturile tale originale,,de casa sau prajiturile din turta dulce, de Paste. Avantajele taietorilor din otel inoxidabil: design integral din otel inoxidabil marginea superioara intarita si marginea inferioara ascutita se poate spala vase Tot ce trebuie sa faci este sa decorezi cu glazura, ciocolata, gem. Material: otel inoxidabil Greutate (g): 25 Forma: amestec Utilizare: set Se poate spala in masina de spalat vase: da Sezon: Paste Material: otel inoxidabil. Dimensiuni: 6cm x 5cm. Aflați mai multe

    Preț: 28,00 lei

    Special Price 22,00 lei

    Nu este în stoc

  • Tuburi de patiserie

    Tuburi de patiserie-set format din 30 buc. Ce zici de rulouri crocante cu nuca, cu frisca pariziana, rulouri de ciocolata cu frisca. Pentru a le face, veti avea nevoie de tuburi din otel inoxidabil usor unse, pe care infasurati fasiile de aluat si coaceti pe o foaie de copt . Potrivit pentru cuptoare electrice, pe gaz si cu aer cald . Scoateti inca fierbinte. Incercati, de exemplu, mai putin cunoscutele cannoli crocante din Sicilia, umplute cu ricotta si fistic, deoarece tuburile pot rezista la temperaturi ridicate in timpul prajirii . Se poate spala in masina de spalat vase . Material: metal cositorit Lungime (cm): 8 Greutate (g): 250 Forma: cilindru Aplicare: pentru tuburi Se poate spala in masina de spalat vase: nu La cuptor: da Sezon: tot timpul anului. Dimensiuni: diametru: 1,3 cm, lungime: 8 cm. Aflați mai multe
  • Forma de prajitura in forma de iepuras

    Forma de prajitura in forma de iepuras; prezinta cutter. Datorita taietorului mai mic din otel inoxidabil, puteti taia usor prajiturile de casa sau turta dulce si le puteti coace. Decupator traditional de primavara, in forma de iepure de Paste, pentru prajiturile tale originale de casa. Avantajele decupatorului din otel inoxidabil: design integral din otel inoxidabil marginea superioara intarita si marginea inferioara ascutita se poate spala in masina de spalat vase Atunci tot ce trebuie sa faci este sa decorezi cu glazura, ciocolata. Material: otel inoxidabil Lungime (cm): 6,5 Latime (cm): 6 Inaltime (cm): 1,6 Greutate (g): 9,6 Forma: iepuras Se poate spala in masina de spalat vase: da Material: Otel inoxidabil. Dimensiuni: 6,5 x 6 cm, inaltime 1,6 cm.Aflați mai multe

    Preț: 13,00 lei

    Special Price 11,00 lei

    Nu este în stoc

  • Forma de prajitura in forma de floare set 2 buc.

    Freze de patiserie, in forma de floare, set alcatuit din 2 buc.Prezinta cutter.Margini in colturi. Puteti taia cu usurinta prajiturile Linz preferate, lipite cu gem, crema de alune si caramel sau glazura de ciocolata, cu ajutorul unui set de taietori biscuiti, in forma de floare, model crin. Avantajele taietorilor din otel inoxidabil: design integral din otel inoxidabil marginea superioara intarita si marginea inferioara ascutita se poate spala vase Tot ce trebuie sa faci este sa decorezi cu glazura, ciocolata, gem, etc. Caracteristicile produsului Material: otel inoxidabil Inaltime (cm): 1,6 Diametru (cm): 4,5 Greutate (g): 14,8 Forma: floare Utilizare: set Se poate spala in masina de spalat vase: da Sezon: primavara Material: Otel inoxidabil. Dimensiuni: diametrul: 4,5 cm, inaltime 1,6 cm.Aflați mai multe

    Preț: 24,00 lei

    Special Price 20,00 lei

    Nu este în stoc

  • Forma de prajitura in forma de floare set 2 buc.-A

    Freze de patiserie, in forma de floare, set alcatuit din 2 buc.Prezinta cutter. Puteti taia cu usurinta prajiturile Linz preferate, lipite cu gem, crema de alune si caramel sau glazura de ciocolata, cu ajutorul unui set de decupatoare in forma de clopot. Avantajele taietorilor din otel inoxidabil: design integral din otel inoxidabil marginea superioara intarita si marginea inferioara ascutita se poate spala vase Tot ce trebuie sa faci este sa decorezi cu glazura, ciocolata, gem, etc. Material: otel inoxidabil Inaltime (cm): 1,6 Diametru (cm): 4 Greutate (g): 12,9 Forma: floare Material: Otel inoxidabil. Dimensiuni: diametrul: 4 cm, inaltime 1,6 cm.Aflați mai multe

    Preț: 24,00 lei

    Special Price 19,00 lei

    Nu este în stoc

  • Forma de prajitura cu, cutter , in forma de clopotel

    Forma de prajitura cu, cutter , in forma de clopotel. Set format din 2 bucati. Puteti taia cu usurinta prajiturile Linz preferate, lipite cu gem, crema de alune si caramel sau glazura de ciocolata, cu ajutorul unui set de decupatoare in forma de clopot. Avantajele taietorilor din otel inoxidabil: design integral din otel inoxidabil marginea superioara intarita si marginea inferioara ascutita se poate spala vase Tot ce trebuie sa faci este sa decorezi cu glazura, ciocolata, gem, etc. Lungime clopotel: 4,5 cm. Material: otel inoxidabil Lungime (cm): 4,6 Latime (cm): 3,8 Greutate (g): 13,2 Forma: clopot. Aflați mai multe

    Preț: 22,00 lei

    Special Price 16,00 lei

    Nu este în stoc

  • Forma de prajitura cu, cutter , in forma de stea

    Forma de prajitura cu, cutter , in forma de stea. Set format din 2 bucati. Folosindu-le, puteti taia cu usurinta prajiturile Linz preferate, lipite cu gem, crema de alune si caramel sau glazura de ciocolata, cu ajutorul acestui set de cuttere pentru prajituri, in forma de stea. Avantajele taietorilor din otel inoxidabil: design integral din otel inoxidabil. marginea superioara intarita si marginea inferioara ascutita. se poate spala in masina de spalat vase. Tot ce trebuie sa faci este sa decorezi cu glazura, ciocolata, gem, etc. Lungime stea: 4,5 cm. Material: otel inoxidabil Diametru (cm): 4,5 Greutate (g): 16,5 Forma: stea.Aflați mai multe

    Preț: 26,00 lei

    Special Price 18,00 lei

    Nu este în stoc

De la 91 la 120 produse din total 121

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!