Accesorii Bucatarie si Ustensile

Ustensile de bucatarie si accesorii selectate pentru a face gatitul in bucatarie mult mai placut si usor.

Bucătăria este atât locul în care ne încărcăm cu energie și ne începem ziua, cât și locul în care ne relaxăm după o zi obositoare. Indiferent dacă sunteți sau nu pasionați de gătit, vă garantăm că ustensilele potrivite vă vor transforma bucătăria în spațiul favorit din casă.

Întotdeauna în preajma sărbătorilor forma din silicon, tava de copt, forma de cozonac și forma de prăjituri ne vor ajuta sa ne demonstrăm dragostea pentru cei dragi. Deserturile vor fi întotdeauna punctul de atracție deopotrivă pentru cei mici și cei mari, la un loc. Niciun cozonac cumpărat nu va egala savoarea cozonacului pregătit în casă. Blaturile perfect coapte, prăjiturile în toate formele și dimensiunile dorite de copii, deserturile savuroase pregătite fără efort, vă vor transpune într-o lume de poveste.

Folosind un termometru de bucătărie veți pregăti fripturi pentru cele mai pretențioase gusturi, iar un tocător de bambus și un tocător de sticlă vă vor ajuta să porționați și să serviți preparatul într-o notă elegantă.

Pentru o atmosferă ușor orientală, folosiți un infuzor de ceai și serviți la friptură un ceai aromat, negru sau verde. Presa de usturoi vă va ajuta să pregătiți un mujdei cremos, iar presa de cartofi vă va ajuta să pregătiți cea mai dorită garnitură – piureul, în cel mai scurt timp posibil.

Folosind platouri de lemn și linguri din lemn vă veți întoarce puțin la origini, iar hrana va fi mai sănătoasă și mai sățioasă. Întotdeauna învățăturile primite de la bunicii noștri s-au dovedit a fi cele mai valoroase. Dacă cele pe care le aveți deja, vi se pare că prezintă prea multe urme de uzură, puteți folosi cu încredere un platou ardezie. Acesta va da o notă elegantă pentru servirea mesei.

Încercați să aveți la îndemână o strecurătoare și pâlnii de diferite dimensiuni, pentru a vă ușura munca și pentru a fi oricând pregătiți să dăruiți unui musafir orice cantitate dintr-o licoare magică, la pachet.

O tigaie de clătite vă va scoate din impas când nu aveți un  desert deja pregătit. În doar câteva minute vă veți răsfăță invitații cu ceva dulce, cald și delicios de bun. Caserola de mâncare o veți folosi să puneți la pachet clătite și pentru micul dejun de a doua zi.

Un clește de bucătărie, o răzătoare legume și o răzătoare manuală sunt indispensabile unui loc de bucătărit, pentru că veți economisi timp prețios și energie.

Bucătăria trebuie să fie un spațiu ordonat și curat. Cu toate lucrurile așezate la locul lor veți avea întotdeauna toate cele necesare la îndemână. Folosind un suport burete vase, un suport veselă, un suport tacâmuri și un suport farfurii veți câștiga din timpul alocat curățeniei. Odată așezate corespunzător, farfuriile și tacâmurile preferate nu se vor deteriora.

Happymax vă oferă cea mai variată gamă de ustensile și accesorii de bucătărie. Am pregătit soluții pentru cele mai îndrăznețe preparate culinare și vă așteptăm să vă transformați pasiunea pentru gătit în artă culinară. 

.

Subcategorii

De la 61 la 90 produse din total 121

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Forma de copt flexibila

    Forma de copt flexibila, in forma de cerc.Aceasta forma va ajuta la coacerea prajiturilor, de diferite dimensiuni si forme. Tot ce aveti nevoie este doar aceasta forma de copt flexibila pentru coacerea prajiturilor. Brutarii si cofetarii de acasa vor aprecia cu siguranta forma reglabila din otel inoxidabil, fie pentru coacerea prajiturilor si placintelor cu diametrul cuprins intre 15-30 cm, fie la pregatirea prajiturii cu mai multe etaje. Pur si simplu ungeti forma cu ulei si stropiti cu faina, puneti pe hartie de copt si apoi pe o tava plata. Dupa coacere, forma se poate umple cu o crema mai groasa, fructe, gelatina etc. Dupa ce umplutura s-a racit si s-a intarit, taiem cu grija partile laterale si scoatem din matrita, deschizand-o. Pentru aceasta se folosesc manere practice, matrita pastreaza forma dorita datorita a doua cleme pe laterale. Forma este depozitabila, o depozitezi intr-un sertar, unde nu ocupa la fel de mult spatiu dupa reducere. Dimensiuni: diametru; intre:minim 15.5 cm-maxim 29.5 cm, inaltimea de 7,5 cm. Material: Otel inoxidabil. Suprafata antiaderenta: nu Inaltime (cm): 7,5 Greutate (g): 126,9 Forma: rotunda Utilizare: pentru tort Se poate spala in masina de spalat vase: nu La cuptor cu microunde: nuAflați mai multe

    Preț: 52,00 lei

    Special Price 45,00 lei

  • Tel pentru piure

    Tel pentru piure, din otel inoxidabil cu inel pentru agățat. Pregatirea piureului de cartofi, cu slanina si ceapa, cartofi pufosI, cartofi dulci, piure de mazare, toate acestea vor fi usor de preparat datorita prsei pentru piure. O poti folosi si pentru a pregati aluat pentru clatite, de cartofi sau crochete de casa. Posibilitate de agatare. Se poate spala in masina de spalat vase. Lungime 25 cm. Material: otel inoxidabil Lungime (cm): 25 Greutate (g): 128 Material maner: otel inoxidabil Se poate spala in masina de spalat vase: da.Aflați mai multe

    Preț: 38,00 lei

    Special Price 34,00 lei

  • Forma de prajitura in forma de cerc

    Forma de prajitura in forma de cerc, set alcatuit din 2 buc. Acest set de cercuri va ajuta sa creati prajituri frumoase, tarte, diverse preparate sarate, etc. Forma rotunda din otel inoxidabil in doua dimensiuni. diametru 6 si 9 cm si inaltime 5 cm poti folosi la taierea deserturilor mai mici din corpul copt, deserturilor moderne acoperite cu ciocolata, ganache, toppinguri de fructe si crema. Sau pregateste paine prajita sarata netraditionala lubrifiata cu tartinele tale preferate. Garniturile , cartofi copti, piure, risotto si budinci vor arata, de asemenea, foarte impresionant . Datorita stilului alimentar simplu, veti evoca o prezentare gastronomica interesanta dintr-un fel de mancare obisnuit. Sfat: Daca taiati prajituri acoperite cu ciocolata, scufundati marginea de jos a aparatului in apa fierbinte, stergeti-o si taiati forma. Ciocolata nu se va rupe atat de mult. Material: Otel inoxidabil. Forma circulara. Set de 2 buc. Dimensiuni: diametru: 6 cm si 9 cm, inaltime: 5 cm. Material: otel inoxidabil Suprafata antiaderenta: nu Inaltime (cm): 5 Greutate (g): 108 Forma: rotunda Utilizare: pentru prajituri Se poate spala in masina de spalat vase: nu La cuptor cu microunde: nu La cuptor: nu.Aflați mai multe

    Preț: 28,00 lei

    Special Price 22,00 lei

  • Ace flexibile pentru frigarui

    Ace flexibile pentru frigarui din carne și legume.Cu ajutorul acestora puteti crea frigarui non-tradiționale, modelate în spirale sau în cercuri pentru a se potrivi mai bine în tigaie sau pe gratar. Setul contine 2 buc. Material: otel inoxidabil - flexibil. Dimensiuni: lungime 76 cm. Ace flexibile pentru frigăruie sunt instrumentele perfecte pentru a crea frigăruie de carne și legume inovative și non-tradiționale. Cu ajutorul acestor ace, puteți modela frigăruile în forme de spirale sau cercuri, permițându-le să se potrivească mai bine în tigaie sau pe grătar. Setul conține 2 ace flexibile pentru frigăruie, care sunt confecționate din oțel inoxidabil flexibil. Acest material asigură rezistență și durabilitate, permițându-vă să utilizați acele în repetate rânduri fără să se deformeze sau să se rupă. Cu o lungime de 76 cm, acele flexibile vă oferă libertatea de a crea frigăruile în diferite dimensiuni și forme, adaptându-le preferințelor și nevoilor dvs. în bucătărie. Indiferent dacă doriți să gătiți frigăruile într-o tigaie, pe grătar sau sub un grătar cuptor, aceste ace vă permit să le manevrați ușor și să le ajustați conform dorințelor. Utilizarea acestor ace flexibile pentru frigăruie adaugă o notă de creativitate și estetică preparatelor dvs. Culorile vibrante și formele neașteptate ale frigăruilor vă vor impresiona invitații și vor aduce un plus de distracție și originalitate în preparatele dvs. culinare. Indiferent dacă sunteți un bucătar experimentat sau un amator pasionat, aceste ace flexibile pentru frigăruie vă oferă posibilitatea de a crea preparate unice și de a vă bucura de experiențe culinare inedite. Fiind ușor de utilizat și de curățat, acestea reprezintă un instrument practic și eficient în bucătăria dvs. Pregătiți-vă să aduceți o notă de noutate și creativitate în gătitul dvs. cu ajutorul acestor ace flexibile pentru frigăruie. Experimentați forme noi și savurați preparatele delicioase și estetice pe care le veți crea cu ușurință folosind acele flexibile.Aflați mai multe

    Preț: 37,00 lei

    Special Price 22,00 lei

  • Dispozitiv de taiere tip sarma blat tort

    Dispozitiv de taiere tip sarma pentru blat tort va ajuta sa taiati tortul cu precizie. Ai chef sa faci acasa uimitoarea prajitura Sacher, Arlequin, Padurea Neagra cu frisca sau prajitura de morcovi lubrifiata in mai multe straturi de mascarpone? Daca vrei sa surprinzi la o petrecere de nastere, jubiliara sau o vizita asteptata cu o prajitura taiata, precis, foloseste acest dispozitiv de taiere. Trebuie doar sa taiati blatul de tort si apoi sa le ungeti cu smantana, frisca,m ciocolata si sa decorati. Are maner practic si posibilitatea de reglare a inaltimii sforii cu lungimea de 29 cm in mai multe pozitii. Inaltime de taiere reglabila de la 1,6 la 6,2 cm. Material: Otel inoxidabil. Dimensiuni: 29 cm lungime, lungimea totala 33 cm de taiere. Material: otel inoxidabil Latime (cm): 33 Greutate (g): 52 Aplicatie: pentru corpuri Caracteristici: mai multe inaltimi Se poate spala in masina de spalat vase: da Aflați mai multe
  • Suport pentru uscat prajiturile

    Suport pentru uscat prajiturile isi gaseste aplicarea pe scara larga in bucataria dumneavoastra. Acesta poate fi folosit ca un tampon pentru o oala fierbinte; puteti pune pe acesta fursecurile inmuiate in ciocolata sau diverse aperitive. Acest suport de sarma dreptunghiular cu finisaj cromat va gasi o aplicatie larga in bucatarie. Puteti aseza pe el fursecuri sau prajituri inmuiate in ciocolata, care nu se vor lipi de baza. De asemenea, puteti lasa pe ea painea de casa proaspat coapta, cozonac, chec sau alta prajitura. Il poti folosi si pentru uscarea foilor de aluat, bucatilor mai mari de ciuperci sau ca si covoras sub o oala incinsa. Nu poate fi spalat in masina de spalat vase. Material: finisaj sarma. Dimensiuni: 36x25x1 cm. Material: sarma cu tratament de suprafata Lungime (cm): 36 Latime (cm): 25 Inaltime (cm): 1 Greutate (g): 165 Utilizare: pentru bomboane Se poate spala in masina de spalat vase: nu. Pretul este pentru 1 bucata Suport pentru uscat prajiturile.Aflați mai multe
  • Duze decoratiuni metalice-set de 6 buc.

    Duze decoratiuni metalice - set de 6 buc. se fixeaza cu ajutorul unui surib, cap de fixare de plastic. Pot fi folosite pentru decorarea prăjiturilor, precum și a sandwich-urilor. Duiurile pentru decorarea produselor de patiserie sau cofetarie, fabricate din otel inoxidabil solid sunt concepute pentru posuri clasice din bumbac, plastic si silicon sau posuri de plastic de unica folosinta. Cu ajutorul unui dui selectat, prins de posul de patiserie cu inelul de plastic inclus, iti poti decora creatiile de cofetarie, de casa, torturile si prajiturile preferate pentru o petrecere a copiilor, aniversarea sau nunta celor dragi. De asemenea, vor ajuta la prepararea coroanelor de aluat, bezele proteice, cupcakes decorate cu crema mai densa, prajiturile de Craciun cu frisca sau decorarea tartinelor si sandvisurilor cu tartine. Intretinere usoara, se poate spala in masina de spalat vase. Material: otel inoxidabil Inaltime (cm): 3,5 Diametru (cm): 1,5 Greutate (g): 23,3 Forma: acum Utilizare: pentru prajituri, deserturi Se poate spala in masina de spalat vase: da Material: Oțel inoxidabil. Dimensiuni: diametru. 1,5 cm X L 3,5 cm.Aflați mai multe

    Preț: 57,00 lei

    Special Price 42,00 lei

  • Sita diametru 19 cm

    Sita diametru 19 cm. Sita pentru cernut faina. Aceasta sita de faina va deveni un excelent ajutor pentru coacere. Diametrul sau este de 19 cm. Vei cerne perfect faina prin ea, pe care o vei aerisi, slabi si scapa de partile grosiere sau de aditivi. In plus, este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate, datorita caruia poate fi spalat in masina de spalat vase. Material: otel inoxidabil Lungime (cm): 5,5 Diametru (cm): 19 Greutate (g): 84 Utilizare: pentru faina Se poate spala in masina de spalat vase: da Pretul este pentru 1 bucata Sita diametru 19 cm. Nu fac parte din oferta alte produse ce apar in imagine doar cu titlu de prezentare! Aflați mai multe

    Preț: 32,00 lei

    Special Price 22,00 lei

  • Cos metal dublu pentru fructe, 31x31x41 cm, negru, Happymax

    Cos fructe etajat, 3 niveluri este un cos elegant, cu 3 niveluri, fabricat intr-un design elegant, frumos, ce ofera mult spatiu, prin depozitarea pe verticala a fructelor, legumelor si altor produse alimentare. Atrage privirile, oriunde este asezat pe masa sau bufet. Trei cosuri intr-unul singur: Cosul practic, etajat are spatiu pentru portocale, mere, caise, dar si rosii, croissanturi sau briose. Datorita celor trei etaje, de dimensiuni diferite, accesoriul elegant vine bine pe masa, masuta de cafea, bufet sau pervaz - atrage privirile. Rafturile au un design lung si o forma rotunjita, baza este rotunda si manerul este ferm, prntru miscare. Fabricat din sarma de otel, cromata, argintie. Prezinta un aspect atractiv gratie formelor rotunde si cosurilor de dismensiuni diferite. Perfect pentru depozitarea eleganta a merelor, portocalelor, rosiilor, dar și pentru servirea brioselor si a altor produse de patiserie sau altele asemenea. Dimensiuni: aproximativ 36 x 56 x 28 cm, coș superior: aprox 23 x 20 cm, coș mediu: aprox 27 x 23 cm, coș inferior: aprox 31 x 28 cm, greutate: aprox 1,45 kg. Aflați mai multe
  • Tava perforata pentru mini baghete si bruschete la cuptor, 34.6x21.5x3cm, Happymax

    Tava perforata pentru mini baghete si bruschete la cuptor, 34.6x21.5x3cm, Happymax Tava perforata pentru mini baghete si bruschete de la Happymax reprezinta alegerea perfecta pentru iubitorii de aperitive crocante si delicioase. Fabricata din otel carbon de calitate superioara si acoperita cu un strat antiaderent de xynflon, aceasta tava asigura o coacere uniforma si o eliberare usoara a alimentelor. Design Innovator si Eficient Cu dimensiunile sale generoase si design-ul special perforat, tava permite circulatia aerului, asigurand astfel ca fiecare mini bagheta sau bruscheta este coapta la perfectiune, cu o crusta crocanta si un interior pufos. Cele patru compartimente separate ofera spatiu suficient pentru a gati simultan diferite tipuri de aperitive, facand din aceasta tava un accesoriu indispensabil in bucataria dumneavoastra. Utilizare si Intretinere Facila Suprafata antiaderenta nu doar ca previne lipirea alimentelor, dar asigura si o curatare rapida si eficienta dupa fiecare utilizare. Tava poate fi spalata manual cu apa calda si detergent sau, pentru si mai multa comoditate, poate fi plasata in masina de spalat vase. Specificatii Produs Dimensiuni: Lungime 34.6 cm x Latime 21.5 cm x Inaltime 3 cm Material: Otel carbon acoperit cu strat antiaderent xynflon Culoare: Gri Tips Practic: Diversificati Meniul Nu va limitati doar la mini baghete si bruschete! Experimentati cu diferite tipuri de aluaturi si umpluturi pentru a crea aperitive unice si delicioase. De la branzeturi topite pana la legume crocante, posibilitatile sunt nenumarate! Aduceti bucuria gatitului in casa dumneavoastra cu tava perforata pentru mini baghete si bruschete de la Happymax, si lasati-va inspirat sa creati aperitive irezistibile pentru familia si prietenii dumneavoastra!Aflați mai multe
  • Adaptor plita gaz, otel, 21 cm, argintiu, Ibili

    Adaptor plita gaz tip difuzor de caldura. Adaptorul are scopul de a distribui uniform caldura emanata de ochiul de aragaz prevenind astfel arderea alimentelor. Difuzorul de caldura poate fi folosit cu orice tigaie sau cratita, rezultatele fiind excelente. Creeaza o suprafata plana de gatit, reduce si distribuie uniform caldura, elimina punctele fierbinti si previne arderea alimentelor. Absoarbe si difuzeaza uniform caldura pentru o mai mare eficienta energetica; sigur pentru utilizare pe plite electrice, pe gaz si pe sticla. Se fierb incet sosurile si alte alimente, fara sa se arda ; ajuta la echilibrarea vaselor mai mici, cum ar fi incalzitoarele de unt si espressoarele. Durabil, usor si puternic; nu rugineste; manerul mai lung tine mainile departe de caldura; se poate spala in masina de spalat vase pentru o curatare usoara. Material : otel + plastic Dimensiuni : diametru 21 cmAflați mai multe
  • Forma perforata cuptor pentru preparare 3 baghete, 38x24,5x2.2 cm

    Forma perforata cuptor pentru preparare 3 baghete, 38x33x2.2 cm Antiaderenta si perforata: este o tava pentru baghete antiaderenta; tava de copt este rezistenta la caldura. Perforatiile de pe suprafata acestei tavi de copt pentru baghete permit umezelii sa iasa, permitand painilor sa arate crocante si coapte uniform. Tava de tip frantuzesc pentru copt paine este fabricata din inox, cunoscut pentru rezistenta si durabilitate; tava pentru baghete este perforata, cu invelis antiaderent. Are 3 compartimente, puteti coace 3 baghete, in acelasi timp. Ofera brutarilor de acasa o modalitate usoara de a coace baghete calde si proaspete, din confortul bucatariei dvs. Sfaturi: Un aluat foarte afanat, cum ar fi un aluat fara framantare, se poate bloca in perforatiile tigaii. Va recomandam sa folositi in aceasta tigaie un aluat mai dur decat unul mai moale. Material: inox. Dimensiuni:38x33x2.2 cm. Pretul este pentru 1 bucata.Aflați mai multe
  • Tava de copt pentru 4 baghete, otel carbon perforat, 38 x 33 x 2,5 cm

    Tava de copt pentru 4 baghete, otel carbon perforat, 38 x 33 x 2,5 cm Tava practica de copt pentru baghete, asigura o savurare rapida si necomplicata a chiflelor proaspete de la cuptor, potrivita pentru pana la aproximativ 230 °C Pe tava pot fi asezate, in acelasi timp, 4 baghete, potrivite si pentru coacerea produselor de copt. Fabricat din otel carbon de inalta calitate, microperforarea (gauri) asigura distributia optima a caldurii si circulatia aerului, conducand la cele mai bune rezultate de coacere. Ideal pentru uz casnic, pentru micul dejun sau un gratar, potrivit si pentru alte tipuri de paine, produse de patiserie (mici) si placinte. Baghetele fara crusta crocanta sunt de domeniul trecutului, cu ajutorul practic al acestei tavi din otel carbon, pentru ca are orificii care garanteaza o distributie optima a caldurii si contribuie la un rezultat perfect de coacere. Micro-perforarea continua permite umezelii sa scape nestingherite in timpul procesului de coacere, iar painea, chiflele si altele asemenea obtin o crusta crocanta peste tot. Pentru aceasta nu este necesara hartie de pergament. Tava de copt curbata ofera spatiu pentru pana la patru baghete in adanciturile sale - si se potriveste fara probleme intr-un cuptor standard. Dupa utilizare, tava unica poate fi curatata cu usurinta cu apa. Dimensiuni: aproximativ 38 x 33 x 2,5 cm. Pretul este pentru 1 bucata Tava de copt pentru 4 baghete, otel carbon perforat, 38 x 33 x 2,5 cm. Aflați mai multe
  • Cutit lung lama ondulata taiere blat torturi

    Cutit lung lama ondulata taiere blat torturi - cand faceti prajituri cu mana, veti aprecia cutitul cu o lama lunga, cu ajutorul caruia puteti taia confortabil blatul pe lungime si sa il ungeti cu crema. Puteti decora partea superioara si partile laterale cu crestaturi interesante datorita crestaturilor de pe lama cutitului. De asemenea, veti avea nevoie de un cutit pentru tort atunci cand pregatiti diverse prajituri stratificate. Avantajele cutitelor de bucatarie pentru tort: lama ascutita din otel inoxidabil rezista la utilizarea frecventa. protectie mai mare a degetelor datorita partii rotunjite dintre maner si lama. cutitul este echilibrat in mod optim , care nu oboseste mana atunci cand se lucreaza. maner ergonomic, din plastic durabil, pentru o prindere confortabila . poate fi spalat in masina de spalat vase Sfat: Cand feliati un tort cu glazura de ciocolata, scufundati lama in apa fierbinte si stergeti-o inainte de fiecare taiere. Ciocolata nu se va sparge. Caracteristicile produsului Colectie: CLASSIC Material: otel inoxidabil. Lungime (cm): 39. Lungimea lamei (cm): 28. Lungimea lamei: 25-30 cm. Aflați mai multe
  • Termometru bucatarie cu sonda lunga si clips de prindere

    Termometru bucatarie cu sonda lunga si clips de prindere este un termometrul de bucatarie ce va va ajuta sa monitorizati temperatura interna corecta a carnii in timpul prajirii sau gratarului de vara. Este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate. Are un cadran analogic, care este echipat cu o scara de la -10 ° C la +100 ° C - avantajul sau este o gradare foarte precisa a temperaturii cu 1 ° C. Varful extins faciliteaza introducerea termometrului in vasul selectat. Pe langa verificarea carnii, termometrul este utilizat si in timpul afumarii sau pentru a monitoriza temperatura corecta a apei atunci cand se prepara sunca sau pate de casa. Clipsul practic inclus este usor de prins pe marginea unei oale sau a altui recipient. Caracteristicile produsului Material: otel inoxidabil, sticla Lungime (cm): 14 Diametru (cm): 2,5 Greutate (g): 14 Utilizare: pentru carne Caracteristici: varf extins Locatie: gratar, cuptor Potrivit pentru cuptor: da. Pretul este pentru 1 bucata Termometru bucatarie cu sonda lunga si clips de prindere, FARA OALA! Aflați mai multe
  • Forma copt chec sau cozonac, 31x12 cm

    Forma copt chec sau cozonac, 31x12 cm este o forma placata cu tabla si este de ani buni un clasic dovedit, este o forma foarte populara printre brutarii si cofetarii entuziasti. Aceasta forma cu dimensiunea de 31x12 cm cm este destinata coacerii cozonacului, checului sau painii traditionale episcopale, a preparatelor cu seminte de mac, a painii cu banane, dar si a aluatului de casa, a painii integrale, a budincilor sarate, a umpluturilor, a pastelor coapte, preparate cu carne tocata, prepararea de pateuri, galantine si aspicuri. Matrita este potrivita pentru cuptoarele electrice, cu aer cald si cu gaz si poate rezista la temperaturi de pana la 230 ° C. Dupa utilizare, poate fi spalata, in mod obisnuit, cu apa calda si detergent, apoi lasata sa se usuce corespunzator si sa se pastreze, ulterior in spatiul ales de dvs. Asigura o coacere mai puternica a aluatului, umpluturile trebuie doar sa fie lasate sa se inmoaie, pentru a fi scoase din forma. Caracteristicile produsului: Material: tabla. Latime (cm): 12 Inaltime (cm): 7 Lungime (cm): 31 Greutate (g): 210 Forma: dreptunghi. Utilizare: bucatarie calda si rece. Perioada: tot anul. Suprafata antiaderenta: nu. Potrivit pentru cuptor cu microunde: nu. Potrivit pentru cuptor: da. Se poate spala in masina de spalat vase: nu. Aflați mai multe
  • Tava de copt cozonac sau paine, otel carbon, antiaderent 27,5x15cm

    Tava de copt cozonac sau paine, otel carbon, antiaderent 27,5x15cm formeaza o suprafata antiaderenta care previne arderea, chiar si atunci cand se utilizeaza o cantitate minima de grasime. Puteti scoate cu usurinta bunatatile din matrita, cele coapte arata tentant. Este destinata coacerii de paine de casa, paine integrala, chec, biscuiti precum painea episcopului, chec cu seminte de mac, chec cu banane, precum si budinci sarate, umpluturi, paste coapte, preparate tocate, prepararea pastelor, galantine si aspicuri. Potrivit pentru cuptoarele electrice, cu aer cald si cu gaz. Se poate spala in vase. Culori: gri Material: otel carbon cu suprafata antiaderenta. Latime (cm): 15. Inaltime (cm): 7. Lungime (cm): 27,5. Greutate (g): 226. Forma: dreptunghi. Utilizare: pentru dulce, sarat. Perioada: tot timpul anului. Suprafata antiaderenta: da. Potrivit pentru cuptor cu microunde: nu. Potrivit pentru cuptor: da. Se poate spala in masina de spalat vase: da .Aflați mai multe
  • Aparat pentru pasat legume si fructe, inox, 3 discuri

    Aparat pentru pasat legume si fructe, inox, 3 discuri este o rasnita de alimente, din otel inoxidabil, excelenta pentru a face sosuri, piureuri, supe, gemuri, jeleuri, piure de cartofi, mancare pentru copii, terci si altele. De asemenea, alimentele moi vor deveni piure si vor fi cernute. Este usor de curatat si se poate spala in masina de spalat vase. Contine 3 discuri de frezat, din otel inoxidabil, pentru prelucrarea alimentelor moi. Material: otel inoxidabil. Trei discuri de frezare, din otel inoxidabil: fin (2 mm), mediu (3 mm) si grosier (7 mm). Pasati si cerneti alimentele moi! Usor de curatat, sigur in masina de spalat vase Dimensiuni: castron - Ø 19 cm / lungime maner - 14 cm / discuri - Ø 11,5 cm. Instructiuni de folosire: Pentru a introduce o freza, asezati-o in moara alimentara cu partea curbata orientata in sus si montati partea inferioara a manetei manivelei in gaura centrala a placii. In cele din urma, introduceti bara transversala a parghiei in fitingul de dedesubt si apoi apasati cealalta parte de jos in racordul opus. Asezati sita peste un recipient folosind mecanismele de blocare. Adaugati ingredientele care trebuie macinate si incepeti sa rotiti maneta.Alimentele trebuie sa fie moi! Aparat pentru pasat legume si fructe, inox, 3 discuri, perforate, interschimbabile de aproximativ 33 x 18,5 x 19 cm. Aflați mai multe
  • Bol pentru aluat, cu capac, diametru 25 cm, 4 l - Kapa

    Bol pentru aluat, cu capac, diametru 25 cm, 4 l - Kapa este un vas pentru aluat dospit, cu capac etanș, ce găsește o aplicație largă în bucătăria ta: -aluat dospit: pune ingredientele necesare în vas, frământă cu o lingură de lemn, închide-l cu un capac etanș și apoi pune-l într-un loc cald - cel mai potrivit pentru încălzire, astfel încât aluatul să aibă condițiile potrivite și naturale pentru fermentare. Nimic nu poate fi grăbit, aluatul are nevoie de liniște, timp și căldură. Nu trebuie să urmăriți durata de dospire - când procesul de dospire este finalizat, capacul va fi eliberat din vas și veți ști că aluatul este gata pentru prelucrare ulterioară. -Cookies: creezi creme pentru cookies foarte repede și ușor. Puneți ingredientele într-un castron, amestecati-le, închideți capacul și asteptati până se îngroașă crema. Apoi, doar decorați prajitura cu crema . -Salate: datorită dimensiunii puteți pregăti confortabil diverse salate de legume, fructe, salate de paste și cartofi. Introduceți legumele sau fructele tocate, fixați capacul și rasuciti pentru a obține o amestecare perfectă a salatei. Puteți lăsa salata în castron, nu se va usca și va rămâne proaspătă mai mult timp. -batut frisca sau ouale: castronul este suficient de adânc încât să vă servească bine atunci când bateti creme, aluat, friscă. Dacă nu utilizați, de exemplu, aluat pentru clătite imediat, datorită capacului îl puteți păstra în siguranță pentru prelucrare ulterioară. -Carnea nu se usucă, rămâne proaspătă, capătă gustul și aroma condimentelor și plantelor, dar condimentele nu raspandesc mirosul catre alimente depozitate în frigider. Material: plastic. Dimensiuni: volum 4 l, dia. 25 cm, h. 12 cm. Caracteristicile produsului Material: plastic. Înălțime (cm): 12. Diametru (cm): 25. Diametru: 25-35 cm. Pretul este pentru 1 bucata Bol pentru aluat, cu capac, diametru 25 cm, 4 l - Kapa. Livrarea culorii se face aleatoriu, in functie de stocul disponibil, nu sepoate selecta culoarea. Aflați mai multe
  • Strecuratoare din inox pentru amestecare si preparare

    Strecuratoare din inox pentru amestecare si preparare este o strecurătoare din oțel inoxidabil, cu diametrul de 20 cm, cu mâner și mecanism intern, care strecoară cu ușurință fructele moi, pentru prepararea piureului, roșiilor și legumelor fierte, în sos. Se ține bine pe oală. Strecurătoarea din oțel inoxidabil strecoară cu ușurință roșiile, legumele fierte sau coapte, în sos de fructe sau legume, creând un terci neted, mătăsos, sos sau piure de fructe sau legume. Datorită rotației mecanismului intern, părțile grosiere, bucățile, boabele și cojile sunt separate, lucru pe care nu îl veți realiza cu amestecarea normală. Astfel, numai o masă netedă cernută cade în recipient, oala. Are un mâner practic și proeminențe în jurul perimetrului, așa că se ține bine pe oală. Posibilitate de agatare. Caracteristicile produsului: Material: oțel inoxidabil. Lungime (cm): 39. Diametru (cm): 20. Greutate (g): 500. Utilizare: pentru legume sau fructe. Caracteristici: manual. Se poate spăla în masina de vase. Fabricat numai din oțel inoxidabil.Aflați mai multe

    Preț: 112,00 lei

    Special Price 101,00 lei

    Nu este în stoc

  • Sita de protectie pentru tigaie, diametru 32 cm

    Sita de protectie pentru tigaie, diametru 32 cm este o aparatoare impotriva stropirii. Sita de protectie impotriva stropirii, previne petele care sunt greu de indepartat de pe aragaz. Un adevarat salvator la prajire. Sita fina. Material: otel inoxidabil si maner cu insertie din plastic. Maner practic din plastic. Ø aprox.32 cm Latimea in cm: 32 x Inaltimea in cm: 48 Sita de protectie pentru tigaie cu diametru de 32 cm este solutia ideala pentru a mentine curatenia in bucatarie in timpul prajirii. Creata special pentru a preveni stropirile, aceasta protejeaza aragazul si suprafetele din jur de petele de ulei sau de alte lichide care pot fi dificil de indepartat. Cu o sita fina, fabricata din otel inoxidabil, aceasta permite aerului sa circule liber, asigurand o prajire uniforma, in timp ce blocheaza picaturile nedorite. Manerul practic, cu insertie din plastic, ofera o prindere confortabila si sigura, facilitand manipularea sitatiei. Cu dimensiuni de 32 cm latime si 48 cm inaltime, sita se potriveste perfect peste majoritatea tigailor. Alegand aceasta sita de protectie, prajirea devine o activitate mult mai curata si mai placuta.Aflați mai multe
  • Cronometru cromat pentru bucatarie - Cocos

    Cronometru cromat pentru bucatarie - Cocos este un cronometru cromat, reglabil pana la 60 de minute. Material: metal cromat. Dimensiuni: adancime 6 cm x latime 6 x inaltime 7 cm. Cronometrul cromat pentru bucatarie cu design "Cocos" combina functionalitatea cu estetica, fiind un instrument indispensabil in orice bucatarie moderna. Construit din metal cromat de inalta calitate, cronometrul nu doar rezista la uzura, ci si adauga un strop de eleganta spatiului culinar. Acesta este reglabil pana la 60 de minute, oferindu-va flexibilitatea necesara pentru a monitoriza cu precizie timpul de gatit al diferitelor preparate. Cu dimensiuni de adancime 6 cm, latime 6 cm si inaltime 7 cm, cronometrul "Cocos" este compact, usor de folosit si depozitat. Alegeti acest cronometru cromat pentru a asigura preparate perfect gatite si pentru a adauga un element de stil in bucataria dumneavoastra.Aflați mai multe

    Preț: 29,00 lei

    Special Price 25,00 lei

    Nu este în stoc

  • Freze de patiserie, modele variate, set 12 buc.

    Freze de patiserie, modele variate, set 12 buc. sunt un set alcatuit din 12 buc freze patiserie, decupatoare pentru aluat sau martipan. Set alcatuit din 12 piese, diferite motive, pe un blister. Dimensiuni cuprinse intre aproximativ latime 6 x inaltime 2 cm. Material: tablă. Descopera setul de freze de patiserie, alcatuit din 12 piese unice, perfecte pentru decuparea aluatului sau a martipanului. Fiecare freza prezinta motive diferite, astfel incat sa poti adauga o varietate de forme si modele delicioaselor tale creatii de patiserie. Prezentate pe un blister pentru o depozitare si manipulare facila, aceste freze au dimensiuni aproximative de latime 6 cm si inaltime 2 cm. Fabricate din tabla durabila, sunt esentiale in bucataria oricarui pasionat de dulciuri. Adauga un plus de creativitate si profesionalism preparatelor tale cu acest set de freze de patiserie.Aflați mai multe
  • Tocator verdeturi, otel inoxidabil, 17 cm

    Tocator verdeturi, otel inoxidabil, 17 cm este un tocator verdeata cu 2 lame si cu doua manere. Este un fel de cutit tip balanta. Cutit de tocat clasic cu doua lame, din otel inoxidabil pentru tocat delicat si fin a ierburilor si a altor ingrediente de gatit, de ex. usturoi, ceapa, legume, branza, ciocolata etc. Cu doua manere din plastic pentru o manevrare usoara, ideala pentru cantarirea peste taieturi Lame din otel inoxidabil, culoare: argintiu, manere din plastic, culoare: negru. Ideal pentru utilizare in bucatarie la preparare si condimentare. Fabricat din otel inoxidabil, manere din plastic. Dimensiuni: 17 x 14 x 4 cm. Pretul este pentru 1 bucata Tocator verdeturi, otel inoxidabil, 17 cm. Aflați mai multe
  • Duza umplere briose, gogosi

    Duza umplere briose, gogosi este o duza pentru injectat si umplut gogosi, briose, alte produse culinare. Varful de umplere din otel inoxidabil, solid, cu o parte conica este conceput pentru pungi/posuri de patiserie clasice din bumbac, plastic si silicon. Cu aceasta duza de umplere poti umple gogosi de casa, briose cu gem,eclere, profiterole, cu ciocolata, smantana sau frisca. Sau coaceti un pandispan pufos umplut cu umplutura de ciocolata. Intretinere usoara, se poate spala in masina de spalat vase. Material: otel inoxidabil. Pret pentru 1 bucata. Dimensiuni: diametru 0,5 cm, inaltime 9,5 cm. Material: otel inoxidabil Inaltime (cm): 9,5 Diametru (cm): 0,5 Greutate (g): 9 Utilizare: pentru gogosi Se poate spala in masina de spalat vase: da Aflați mai multe
  • Dui de ornare Twist-gros

    Dui de ornare Twist-gros este o duza ornat prajituri, perfecta pentru decorarea brioselor, prajiturilor, torturilor, etc. Material: otel inoxidabil. Dimensiuni: diametri 2,5 cm, inaltime 6 cm. Duiul de ornare "Twist-gros" este accesoriul ideal pentru a adăuga un aspect decorativ și sofisticat prăjiturilor, brioselor, torturilor și multe alte delicatese. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, acest dui de ornare este durabil și rezistent în timpul utilizării. Cu dimensiunile sale bine proporționate, duiul de ornare "Twist-gros" este conceput pentru a crea modele de ondulare pe suprafața prăjiturilor. Are un diametru de 2,5 cm și o înălțime de 6 cm, oferindu-vă posibilitatea de a realiza decorațiuni precise și bine definite. Fabricat din oțel inoxidabil, acest dui de ornare este sigur pentru contactul cu alimentele și asigură o aplicare uniformă a decorurilor pe produsele de patiserie. Materialul rezistent și durabil face ca acest dui să fie potrivit pentru utilizare pe termen lung și asigură că decorațiile dvs. vor arăta impecabil. Duiul de ornare "Twist-gros" este ușor de utilizat și oferă o manevrabilitate excelentă. Cu acest dui, veți putea crea modele de ondulare frumoase și armonioase, adăugând un plus de eleganță și rafinament deserturilor dvs. Indiferent dacă sunteți un cofetar profesionist sau un pasionat de gătit, acest dui de ornare vă oferă posibilitatea de a vă exprima creativitatea și de a transforma orice prăjitură sau tort într-o operă de artă dulce. Cu ajutorul duiului "Twist-gros", veți putea să impresionați și să surprindeți plăcut oaspeții și cei dragi prin prezentarea unor deserturi elegante și frumos ornate. Adăugați o notă de sofisticare și originalitate prăjiturilor și torturilor dvs. cu ajutorul duiului de ornare "Twist-gros". Transformați preparatele dulci în opere de artă culinare și bucurați-vă de momente delicioase și estetice în fiecare ocazie. Aflați mai multe

    Preț: 21,00 lei

    Special Price 11,00 lei

    Nu este în stoc

  • Tava de copt perforata pentru 4 baghete la cuptor-Ibili

    Tava de copt perforata pentru 4 baghete la cuptor-Ibili. Tava are 4 locasuri pentru a coace baghete, rulouri sau alte produse de patiserie cu forme lungi. Perforatiile formei de copt permit circulatia uniforma a aerului astfel incat produsele se vor coace uniform. Puteti incalzi si baghetele congelate. Material: otel carbon cu strat antiaderent Dimensiuni: 38x33 cm Tava de copt perforata pentru 4 baghete la cuptor de la Ibili este accesoriul perfect pentru a pregati delicioasele baghete, rulouri sau alte produse de patiserie cu forme lungi intr-un mod practic si eficient. Cu aceasta tava special conceputa, veti putea coace simultan 4 baghete, economisind timp si energie in bucataria dumneavoastra. Designul inteligent al tavii de copt include 4 locasuri distincte, concepute pentru a sustine si coace baghetele intr-o pozitie optima, astfel incat sa obtineti rezultate perfect uniforme. Perforatiile din tava asigura o circulatie eficienta a aerului in timpul coacerii, ceea ce contribuie la obtinerea unei cruste crocante si aurii pe intreaga suprafata a produselor de patiserie. Cu aceasta tava de copt, veti putea sa gatiti nu doar baghete proaspete, ci si sa incalziti cu usurinta baghetele congelate, pentru a le savura la momentul potrivit. Fabricata din otel carbon de calitate superioara, tava de copt este durabila si rezistenta in timp. Stratul antiaderent asigura ca produsele de patiserie nu se lipesc de suprafata tavii, iar curatarea va fi simpla si rapida. Cu dimensiunile sale generoase, de 38 cm lungime si 33 cm latime, aceasta tava de copt este perfecta pentru a coace baghete sau alte produse de patiserie in cantitati mari, fiind ideala pentru evenimente speciale sau pentru momentele in care doriti sa rasfatati intreaga familie cu produse de patiserie proaspete si delicioase. Indiferent daca sunteti bucatar profesionist sau amator pasionat, tava de copt perforata pentru 4 baghete de la Ibili va fi cu siguranta un instrument valoros in bucataria dumneavoastra. Bucurati-va de preparatele proaspete si delicioase, coapte perfect, folosind aceasta tava de copt performanta si practica, ce va va ajuta sa creati adevarate delicatese pentru cei dragi.Aflați mai multe
  • Tava cuptor pentru baghete, antiaderenta

    Tava cuptor pentru baghete, antiaderenta este perfecta pentru coacerea baghetelor, altor produse de patiserie sub forma de rulouri. Tava este perforata, astfel incat caldura sa circule si astfel se imbunatateste produsul de panificatie pus la copt, prin coacerea uniforma. Puteti incalzi si baghetele congelate. Material: metal cu acoperire antiderapanta. Dimensiuni: 38x24,5x2,5 cm.Aflați mai multe
  • Tava pentru mini gogosi

    Tava pentru mini gogosi este o forma de gogosi, ce are o acoperire antiaderenta, excelenta pentru ca previne arderea, chiar si atunci cand utilizati o cantitate minima de grasime. Tava pentru mini gogosi trebuie unsa cu grasime sau data cu spray ulei. Bunatatile coapte se scot cu usurinta din tava de copt pentru mini gogosi. Folositi manusa de bucatarie, pentru a scoate tava din cuptor. Potrivita pentru cuptoare cu gaz, electric si cu aer cald. Poate fi spalata in masina de spalat vase. Dimensiuni: 40x28,5 cm, diam. gogoasa 7 cm. Material: metal. Material: otel carbon cu suprafata antiaderenta Suprafata antiaderenta: da Culori: negru Lungime (cm): 40 Latime (cm): 28,5 Inaltime (cm): 2 Greutate (g): 775 Forma: gogoasa Utilizare: pentru dulce, sarat Caracteristici: 12 bucati de copt Aflați mai multe

    Preț: 114,00 lei

    Special Price 85,00 lei

    Nu este în stoc

  • Mini presa citrice-inox

    Mini presa citrice-inox este o presa inox lamaie ce va ajuta sa aromatizati bauturile sau felurile de mancare pe care le preparati. Aceasta presa inox lamaie este robusta si va ajuta sa stoarceti tot sucul din lamaie, fara a irosi zeama. Mini presa citrice inox este perfecta in orice bucatarie sau bar. De nelipsit, atunci cand preparati diverse bauturi, salate, peste si altele. Material: otel inoxidabil. Dimensiuni: latime 7 cm x inaltime 8,5 cm.Aflați mai multe

    Preț: 23,00 lei

    Special Price 21,00 lei

    Nu este în stoc

De la 61 la 90 produse din total 121

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!