Termometru dual - carne si cuptor
Temperatura pe cadran este aratata in grade Fahrenheit, dar pentru o citire mai usoara puteti consulta conversia din grade Fahrenheit in grade Celsius.
Acest termometru dual pentru friptura si cuptor masoara temperaturi, in grade Celsius de la minim 55 grade Celsius ( adica 130 grade F) si maxim 230 grade Celsius ( adica 450 grade F).
Acest termometru cu tija va ajuta sa coaceti friptura asa cum va place dvs! Termometrul pentru carne si friptura va asigura ca puteti gati in conditii sigure si perfecte preparatele dvs culinare.
• Termometrul dual - carne si cuptor este marcat cu grade de temperatura in Fahrenheit ( conversia in grade Celsius este mai jos precizata) , precum si cu zone de coacere pentru categoriile importante de tipuri de carne.
• Foarte usor de folosit, nu necesita baterii, doar introduceti in carne.
• Instructiuni de utilizare termometrului dual pentru carne si cuptor:
Termometrul pentru cuptor și carne are două indicatoare - albastru și roșu.
Indicatorul albastru (acul albastru) indică temperatura internă a cărnii, pe scala neagră cu puncte albastre.
Indicatorul roșu (acul rosu) indică temperatura cuptorului, pe scala roșie.
Cele două indicatoare( ace) măsoară separat, dar simultan.
Instrucțiuni:
1. Introduceți termometrul cu diametru cadran de 6 cm în cea mai groasă parte a cărnii, departe de os și de cartilaj.
2. Aliniați indicatorul albastru, CEL EXTERIOR, (în afara carcasei) cu setarea necesară a cărnii (pui, porc, vita)
3. Așezați carnea descoperită în cuptor, cu cadranul termometrului spre fereastra cuptorului, pentru a citi ușor.
4. Evitați să deschideți ușa cuptorului în timpul gătitului, deoarece aerul cald va iesi.
5. Când indicatorul albastru de carne se aliniază cu indicatorul albastru exterior, carnea s-a facut.
6. PRUDENȚĂ: Capătul ascuțit al acestui termometru poate provoca răniri. Depozitați într-un loc sigur, departe de copii. Nu utilizați dacă apar fisuri în sticlă sau broboane de apă vizibilă sub cadran!
7. După gătire, termometrul va fi foarte fierbinte - lăsați-l să se răcească la temperatura camerei înainte de curățare.
8. Utilizați întotdeauna mănuși pentru cuptor.
Îngrijire și utilizare:
9. Înainte de prima utilizare și după fiecare utilizare, ștergeți termometrul curat cu o cârpă umedă cu săpun. Uscati-l la aer sau cu un prosop uscat. Nu utilizați mașina de spălat vase pentru a-l spala. Nu utilizați acest termometru pentru a măsura altceva sau peste intervalul de măsurare maxim al termometrului.
Conversia din grade Fahrenheit (F) in grade Celsius (C):
130 grade F – 55 grade C.
145 grade F – 65 grade C: vita in sange.
160 grade F -70 grade C: sunca, vita mediu.
165 grade F – 75 grade C: pui.
170 grade F - 77 grade C: porc, vita bine facuta.
180 grade F – 82 grade C.
200 grade F – 90 grade C.
250 grade F – 120 grade C.
300 grade F-150 grade C.
350 grade F – 175 grade C.
400 grade F-200 grade C.
450 grade F – 230 grade C.
Diametru cadran: 6 cm.
Disponibilitate: Nu este în stoc
Preț: 53,00 lei
Special Price 48,00 lei

Temperatura pe cadran este aratata in grade Fahrenheit, dar pentru o citire mai usoara puteti consulta conversia din grade Fahrenheit, in grade Celsius.
Acest termometru dual pentru friptura si cuptor masoara temperaturi, in grade Celsius, de la minim 55 grade Celsius ( adica 130 grade F) si maxim 230 grade Celsius ( adica 450 grade F).
Acest termometru cu tija va ajuta sa coaceti friptura asa cum va place dvs! Termometrul pentru carne si friptura va asigura ca, puteti gati in conditii sigure si perfecte preparatele dvs culinare.
• Termometrul dual - carne si cuptor este marcat cu grade de temperatura in Fahrenheit ( conversia in grade Celsius este mai jos precizata) , precum si cu zone de coacere pentru categoriile importante de tipuri de carne.
• Foarte usor de folosit, nu necesita baterii, doar introduceti in carne.
• Instructiuni de utilizare a termometrului dual pentru carne si cuptor:
Termometrul pentru cuptor și carne are două indicatoare - albastru și roșu.
Indicatorul albastru (acul albastru) indică temperatura internă a cărnii, pe scala neagră cu puncte albastre.
Indicatorul roșu (acul rosu) indică temperatura cuptorului, pe scala roșie.
Cele două indicatoare( ace) măsoară separat, dar simultan.
Instrucțiuni:
1. Introduceți termometrul cu diametru cadran de 6 cm în cea mai groasă parte a cărnii, departe de os și de cartilaj.
2. Aliniați indicatorul albastru, CEL EXTERIOR, (în afara carcasei) cu setarea necesară a cărnii (pui, porc, vita).
3. Așezați carnea descoperită în cuptor, cu cadranul termometrului spre fereastra cuptorului, pentru a citi ușor.
4. Evitați să deschideți ușa cuptorului în timpul gătitului, deoarece aerul cald va iesi.
5. Când indicatorul albastru de carne se aliniază cu indicatorul albastru exterior, carnea s-a facut.
6. PRUDENȚĂ: Capătul ascuțit al acestui termometru poate provoca răniri. Depozitați într-un loc sigur, departe de copii. Nu utilizați dacă apar fisuri în sticlă sau broboane de apă vizibilă sub cadran!
7. După gătire, termometrul va fi foarte fierbinte - lăsați-l să se răcească la temperatura camerei, înainte de curățare.
8. Utilizați întotdeauna mănuși pentru cuptor.
Îngrijire și utilizare:
9. Înainte de prima utilizare și după fiecare utilizare, ștergeți termometrul curat cu o cârpă umedă cu săpun. Uscati-l la aer sau cu un prosop uscat. Nu utilizați mașina de spălat vase pentru a-l spala. Nu utilizați acest termometru pentru a măsura altceva sau peste intervalul de măsurare maxim al termometrului.
Conversia din grade Fahrenheit (F) in grade Celsius (C):
130 grade F – 55 grade C.
145 grade F – 65 grade C: vita in sange.
160 grade F -70 grade C: sunca, vita mediu.
165 grade F – 75 grade C: pui.
170 grade F - 77 grade C: porc, vita bine facuta.
180 grade F – 82 grade C.
200 grade F – 90 grade C.
250 grade F – 120 grade C.
300 grade F-150 grade C.
350 grade F – 175 grade C.
400 grade F-200 grade C.
450 grade F – 230 grade C.
Diametru cadran: 6 cm.
Cod produs | TL10A14212 |
---|---|
Forma | - |
Material | - |
Tip montare | - |
Componente set | - |
Utilizat pentru | - |
Numar bucati: | - |
Material interior | - |
Tip suprafata | - |
Sursa de caldura | - |
Pentru | - |
Tip tigaie | - |
Numar rafturi | - |
Tip aliment | - |
Lungime lama | - |
Numar piese | - |
Capacitate | - |
Material lama | - |
Tip produs | - |
Destinat pentru: | - |
Culoare | - |