Set 12 pungi pentru copt, gatit friptura la cuptor, 25x38 cm
Prepararea carnii in pungi de copt presupune o alimentatie mai sanatoasa, fara adaos de grasimi. Carnea se va praji prin inabusire in sucul propriu, preparatul va fi unul gustos si suculent iar cuptorul va ramane curat.
Mod de folosire :
Se preincalzeste cuptorul la temperatura conform retetei (max. 220 grade C ).
Se introduce in punga preparatul condimentat dupa care se sigileaza.
Punga cu continutul ei se aseaza pe gratarul din mijloc al cuptorului respectandu-se timpul de preparare mentionat pe produsul preparat.
Dupa ce preparatul este gata, acesta va fi asezat pe o tava iar punga se va taia cu foarfeca.
Dimensiuni pungi : 25 x 38 cm
Temperatura maxima : 220 grade C
Capacitatea maxima a fiecarei pungi : 2 kg
Potrivite pentru cuptoare electrice, gu gaz sau microunde.
Atentie : Interzis contactul pungii cu flacara aragazului.
Disponibilitate: In stoc

Prepararea carnii in pungi de copt presupune o alimentatie mai sanatoasa, fara adaos de grasimi. Carnea se va praji prin inabusire in sucul propriu, preparatul va fi unul gustos si suculent iar cuptorul va ramane curat.
Mod de folosire :
Se preincalzeste cuptorul la temperatura conform retetei (max. 220 grade C ).
Se introduce in punga preparatul condimentat dupa care se sigileaza.
Punga cu continutul ei se aseaza pe gratarul din mijloc al cuptorului respectandu-se timpul de preparare mentionat pe produsul preparat.
Dupa ce preparatul este gata, acesta va fi asezat pe o tava iar punga se va taia cu foarfeca.
Dimensiuni pungi : 25 x 38 cm
Temperatura maxima : 220 grade C
Capacitatea maxima a fiecarei pungi : 2 kg
Potrivite pentru cuptoare electrice, gu gaz sau microunde.
Atentie : Interzis contactul pungii cu flacara aragazului.
************************Pretul este pentru 1 set 12 pungi pentru copt, gatit friptura la cuptor, 25x38 cm.***************
Cod produs | WW75374 |
---|---|
Forma | - |
Material | - |
Tip montare | - |
Componente set | - |
Utilizat pentru | - |
Numar bucati: | - |
Material interior | - |
Tip suprafata | - |
Sursa de caldura | - |
Pentru | - |
Tip tigaie | - |
Numar rafturi | - |
Tip aliment | - |
Lungime lama | - |
Numar piese | - |
Capacitate | - |
Material lama | - |
Tip produs | - |
Destinat pentru: | - |
Culoare | - |