Sablon imprimare, ornare tort, martipan, fondant, icing-PME-puncte
Sablon flexibil pentru modelat glazuri din pasta de zahar, martipan, aluat ciocolata etc.
Sablonul se poate taia la dimensiunea dorita fiind rezistent dar si flexibil.
Asezati sablonul peste pasta si apasat cu o paleta nivelatoare sau cu un sucitor de aluat
Dimensiuni : luncime 30,5 cm x latime 15 cm
Pentru splare folositi apa calda cu sapun.
Material : Acronitril stiren
Disponibilitate: In stoc

Permite modelarea fondantului sau a pastei in model cu puncte.
Sablonul se poate taia la dimensiunea dorita fiind rezistent dar si flexibil.
Asezati sablonul peste pasta si apasat cu o paleta nivelatoare sau cu un sucitor de aluat
Dimensiuni : luncime 30,5 cm x latime 15 cm
Pentru splare folositi apa calda cu sapun.
Material : Acronitril stiren
Cod produs | PMEIM194 |
---|---|
Forma | - |
Material | - |
Tip montare | - |
Componente set | - |
Utilizat pentru | - |
Numar bucati: | - |
Material interior | - |
Tip suprafata | - |
Sursa de caldura | - |
Pentru | - |
Tip tigaie | - |
Numar rafturi | - |
Tip aliment | - |
Lungime lama | - |
Numar piese | - |
Capacitate | - |
Material lama | - |
Tip produs | - |
Destinat pentru: | - |
Culoare | - |