Piatra coacere pizza, paine, carne, legume
Piatra de copt este realizata din material natural, absoarbe și elibereaza umiditatea datorita porozitatii sale și datoria acestui proces, aluatul va fi perfect crocant.
Piatra de copt este confectionata din material natural cu milioane de pori microscopici care absorb umiditatea din aluat cee ace ajuta si la mentinerea unei temperaturi ridicate în cuptor astfel incat pizza sau alte produse vor devein crocante. Piatra este potrivita si pentru a prepara nu numai pizza, ci și produse de patiserie tradiționale, biscuiți, tortilla, carne sau pește și multe altele. Piatra de pizza este foarte simplu de folosit. Asezati piatra de pizza. Asezati piatra de pizza in centrul cuptorului preincalzit si apoi puneti alimentele pe piatra. Este bine sa folositi hartie de copt sau faine peste piatra astfel incat sa evitati lipirea aluatului de piatra. Nu se foloseste grasime sau ulei pentru pregatirea pietrei. Evitati schimbarile bruste de temperatura survenite asupra pietrei evitand astfel de exemplu sa o spalati rapid imediat dupa scoaterea acesteia din cuptor. In timp piatra tinde sa se inchida la culoare ceea ce-i va imbunatati proprietatile de coacere.
Dupa coacere scoateti piatra din cuptor folosind manerele metalice si manusi speciale de bucatarie. Ulterior indepartarii aluatului, reintroduceti piatra in cuptor pentru a se raci.
- • Piatra de copt este fragilă, deci aveți grijă când o manevrați. Feriți-o de șocurile mecanice (placa este fabricată din material poros si se poate deteriora).
- • Spălați cu apă curată fără detergent înainte de a o utiliza pentru prima dată. Nu utilizați detergenți în timpul curățării.
- • Puneți piatra în centrul cuptorului și preîncălziți, apoi puneți alimentele pe el.
- • Așezați hârtia de copt între piatr si pizza evitand astfel lipirea aluatului de piatra ;
- • Piatra de pizza este potrivită pentru cuptoarele cu gaz sau electrice.
- • Nu folosiți ulei sau grăsime pentru a pregati piatra de pizza ;
- • Utilizați o racletă sau o perie pentru a elimina resturile.
- • Când coaceti carnee sau pește, împachetați-le în folie de aluminiu pentru a prinde grăsimile și sucurile.
- • Scoateți piatra după coacere, de exemplu folosind o lamă de lemn.
- • Piatra nu trebuie expusa la șoc termic cald-rece sau rece-cald. Se poate sparge sau rupe.
- • Schimbarea culorii fie prin coacere, fie prin contact cu alimente nu este un defect și nu poate face obiectul unei revendicări.
- • Nu este potrivita pentru spălarea în mașina de spălat vase.
Dacă respectati regulile privind întreținerea și manipularea (evitarea șocurilor termice, prudență la curățarea suprafeței ...), vă va servi foarte mult timp și veți fi cu siguranță mulțumiți de posibilitățile sale de utilizare.
Potrivit pentru toate tipurile de cuptoare de până la 800 ° C. Nu este potrivit pentru spălarea în mașina de spălat vase.
Material: gresie, sârmă.
Dimensiuni: piatră dreptunghiulara: lungime 44 x latime 30x inaltime1 cm.
Disponibilitate: In stoc
Preț: 163,00 lei
Special Price 156,00 lei

Exista si o baza de sarma cu manere practice, care asigura o manipulare mai usoara, chiar si atunci cand piatra este fierbinte. Potrivit pentru cuptoare electrice, cu aer cald si pe gaz, poate rezista la temperaturi de pana la 800 ° C.
Intretinere usoara, doar spalati-l in apa calda cu detergent, cand coaceti aluatul puteti folosi o perie sau o racleta, apoi clatiti si uscati.
Va recomandam: nu supuneti piatra la socuri termice si impacturi pentru a evita deteriorarea acesteia.
Material: gresie, sarma
Lungime (cm): 44
Latime (cm): 35
Inaltime (cm): 3,5
Greutate (g): 2580
Ureche: da
Material urechi: sarma
Utilizare: pentru pizza si paine
Proprietati: material natural
Se poate spala in masina de spalat vase: nu
La cuptor: da
Piatra coacere pizza, paine, carne, legume este o piatra de copt ce va permite sa preparati pizza crocanta, paine, carne prajita, peste, legume, produse de patiserie sarate si dulci.
Piatra de copt este realizata din material natural, absoarbe si elibereaza umiditatea datorita porozitatii sale si datoria acestui proces, aluatul va fi perfect crocant.
Piatra de copt este confectionata din material natural cu milioane de pori microscopici care absorb umiditatea din aluat ceea ce ajuta si la mentinerea unei temperaturi ridicate in cuptor astfel incat pizza sau alte produse vor devein crocante. Piatra este potrivita si pentru a prepara nu numai pizza, ci si produse de patiserie traditionale, biscuiti, tortilla, carne sau peste si multe altele. Piatra de pizza este foarte simplu de folosit. Asezati piatra de pizza in centrul cuptorului preincalzit si apoi puneti alimentele pe piatra. Este bine sa folositi hartie de copt sau faina peste piatra astfel incat sa evitati lipirea aluatului de piatra. Nu se foloseste grasime sau ulei pentru pregatirea pietrei. Evitati schimbarile bruste de temperatura survenite asupra pietrei evitand astfel de exemplu sa o spalati rapid imediat dupa scoaterea acesteia din cuptor. In timp piatra tinde sa se inchida la culoare ceea ce-i va imbunatati proprietatile de coacere.
Dupa coacere scoateti piatra din cuptor folosind manerele metalice si manusi speciale de bucatarie. Ulterior indepartarii aluatului, reintroduceti piatra in cuptor pentru a se raci.
- • Piatra de copt este fragila, deci aveti grija cand o manevrati. Feriti-o de socurile mecanice (placa este fabricata din material poros si se poate deteriora).
- • Spalati cu apa curata fara detergent inainte de a o utiliza pentru prima data. Nu utilizati detergenti in timpul curatarii.
- • Puneti piatra in centrul cuptorului si preincalziti, apoi puneti alimentele pe el.
- • Asezati hartia de copt intre piatra si pizza evitand astfel lipirea aluatului de piatra ;
- • Piatra de pizza este potrivita pentru cuptoarele cu gaz sau electrice.
- • Nu folositi ulei sau grasime pentru a pregati piatra de pizza ;
- • Utilizati o racleta sau o perie pentru a elimina resturile.
- • Cand coaceti carne sau peste, impachetati-le in folie de aluminiu pentru a prinde grasimile si sucurile.
- • Scoateti piatra dupa coacere, de exemplu folosind o lama de lemn.
- • Piatra nu trebuie expusa la soc termic cald-rece sau rece-cald. Se poate sparge sau rupe.
- • Schimbarea culorii fie prin coacere, fie prin contact cu alimente nu este un defect si nu poate face obiectul unei revendicari.
- • Nu este potrivita pentru spalarea in masina de spalat vase.
Daca respectati regulile privind intretinerea si manipularea (evitarea socurilor termice, prudenta la curatarea suprafetei ...), va va servi foarte mult timp si veti fi cu siguranta multumiti de posibilitatile sale de utilizare.
Potrivit pentru toate tipurile de cuptoare de pana la 800 ° C. Nu este potrivit pentru spalarea in masina de spalat vase.
Material: gresie, sarma.
Dimensiuni: piatra dreptunghiulara: lungime 44 x latime 30x inaltime1 cm.
Cod produs | OR127018 |
---|---|
Forma | Nu |
Material | Ceramica |
Tip montare | Nu |
Componente set | Nu |
Utilizat pentru | Nu |
Numar bucati: | Nu |
Material interior | Nu |
Tip suprafata | Nu |
Sursa de caldura | Nu |
Pentru | Nu |
Tip tigaie | Nu |
Numar rafturi | Nu |
Tip aliment | Nu |
Lungime lama | Nu |
Numar piese | Nu |
Capacitate | Nu |
Material lama | Nu |
Tip produs | Nu |
Destinat pentru: | Nu |
Culoare | Bej (Nude) |